Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα εβαλα 20€ σε καταστημα wind και δε μου κρατησε φορο, επισης μπηκαν αλλα 20ευρω μπονους για ενα μηνα (μου ειχε ερθει σχετικο sms) και η καταναλωση του bonus ειναι οπως και στο κανονικο χρονο, δηλαδη 0,10/λεπτο χωρις ελαχιστη χρεωση.

μια από τα ίδια και μένα το ίδιο μήνυμα μου χε έρθει πριν κανά δίμηνο, έβαλα 20€ 12 Αυγούστου και πέρασαν οι διακοπές χωρίς να ξοδέψω cent. Στη μητέρα μου που δε το χρησιμοποιεί καθόλου της έχει έρθει για κάθε μήνα εμένα δυστυχώς μόνο για τη πρώτη φορά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Σημερα εβαλα 20€ σε καταστημα wind και δε μου κρατησε φορο, επισης μπηκαν αλλα 20ευρω μπονους για ενα μηνα (μου ειχε ερθει σχετικο sms) και η καταναλωση του bonus ειναι οπως και στο κανονικο χρονο, δηλαδη 0,10/λεπτο χωρις ελαχιστη χρεωση.

Πρόκειται για τις επιλεκτικές προσφορές που λέγαμε?:rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

τι θα γινει ομως με το wind sharing ρε παιδια?

ας στειλουμε ολοι μας ( εγω το εχω κανει ηδη ) κανα email στην εταιρεια μπας και το ενεργοποιησουν παλι!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

τι θα γινει ομως με το wind sharing ρε παιδια?

ας στειλουμε ολοι μας ( εγω το εχω κανει ηδη ) κανα email στην εταιρεια μπας και το ενεργοποιησουν παλι!

Πραγματική, μεγάλη έλλειψη ευελιξίας προκαλεί η κατάργηση του, ειδικά σε όσους έχουμε περισσότερα του 1 F2G.:(

Πραγματική, μεγάλη έλλειψη ευελιξίας προκαλεί η κατάργηση του, ειδικά σε όσους έχουμε περισσότερα του 1 F2G.:(

προσωπικα θα τα αφηνω να πεθαινουν οσα εχουν μικρο υπολοιπο (και εχω αρκετα)....σας συνιστω να κανετε το ιδιο....μην δινετε ουτε ενα ευρω σε αυτους που παιζουν με την νοημοσυνη μας....

Edited by HEO
ορθογραφικο

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Και μετα αναρωτωνται γιατι μειωνονται συνεχως τα κερδη τους, και στις 3 εταιρειες κινητης.

Γιατι απλουστατα υπαρχει ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον παλιο πελατη. Εχει καποιος ενα προγραμμα καρτοκινητης ή συμβολαιου πολλες φορες για αρκετα χρονια, και με το ετσι θελω του αλλαζουν τη χρεωση ή την ελαχιστη διαρκεια κλησης. Τα ριχνει καποιος μια δεκαετια στο συμβολαιο, και στο νεο πελατη δινουν καλυτερες επιδοτησεις. Ο,τι αρπαξουμε...

προσωπικα θα τα αφηνω να πεθαινουν οσα εχουν μικρο υπολοιπο (και εχω αρκετα)....σας συνιστω να κανετε το ιδιο....μην δινετε ουτε ενα ευρω σε αυτους που παιζουν με την νοημοσυνη μας....

Τουλάχιστον για το υπόλοιπο του 2010 4 F2G6 που χρησιμοποιώ για 1.5GB ίντερνετ και κλήσεις προς 2 αριθμούς Wind με 0.01€/1' δεν θα τα αφήσω να "πεθάνουν".

Μετά βλέπουμε...;)

εμενα παντως μονο η προσφορα του ιντερνετ (1,5)γκιγκα με κραταει, βασικα μου φαινεται οτι ειναι η μεγαλυτερη προσφορα που εχει παιξει ποτε:lol:

αν θελω να χω 1 γκιγκα απο τη νεα χρονια θα πρεπει να δινω καπου 10ε το μηνα η νομιζω?

εμενα παντως μονο η προσφορα του ιντερνετ (1,5)γκιγκα με κραταει, βασικα μου φαινεται οτι ειναι η μεγαλυτερη προσφορα που εχει παιξει ποτε:lol:

αν θελω να χω 1 γκιγκα απο τη νεα χρονια θα πρεπει να δινω καπου 10ε το μηνα η νομιζω?

Μέχρι τη νέα χρονιά θα έχουν βγει πολλά, ενδιαφέροντα και προσιτά πακέτα ομιλίας & internet.;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Στα πολλά - και ίσως και στα ενδιαφέροντα - θα συμφωνήσω. Στα "προσιτά" όμως έχω πολύ σοβαρές επιφυλάξεις!!

Θεωρώ ότι το 2011 το πιο πιθανό σενάριο θα είναι να επανέλθουμε στο 2008. Δηλαδή : "θες επικοινωνία προς το ίδιο πακέτο?" - 600 λεπτά με € 5 .

lalista.gr

Στα πολλά - και ίσως και στα ενδιαφέροντα - θα συμφωνήσω. Στα "προσιτά" όμως έχω πολύ σοβαρές επιφυλάξεις!!

Θεωρώ ότι το 2011 το πιο πιθανό σενάριο θα είναι να επανέλθουμε στο 2008. Δηλαδή : "θες επικοινωνία προς το ίδιο πακέτο?" - 600 λεπτά με € 5 .

Δεν νομίζω, το πιθανότερο για εμένα είναι κάτι βελτιωμένο από το περυσινό "1200'+1200 sms με 7€", δηλαδή "1500'+1500 sms" με 5€ κόστος ή δωρεάν όπως φέτος αλλά με ανανέωση κάρτας μεγαλύτερης αξίας (π.χ. 15€).

και εγω τα ιδια ..

Μέχρι τη νέα χρονιά θα έχουν βγει πολλά, ενδιαφέροντα και προσιτά πακέτα ομιλίας & internet.;)

το ελπιζω

:ninja:

μακαρι παιδια, το πακετο με το 1,5γκιγκα ηταν ταμαμ...ελπιζω να χουμε και αλλα τετοια αν και απο οσα διαβαζω οι εταιρειες γενικα θα περιορισουν καπως τις προσφορες τους!!

"αν θελω να χω 1 γκιγκα απο τη νεα χρονια θα πρεπει να δινω καπου 10ε το μηνα η νομιζω?" ψαχνω στο σαιτ να βρω τπτ αναλογο αλλα δε βρισκω!:lol: τουλαχιστον ειμαστε καλυμμενοι ως το δεκεμβρη:O

γενικα καλα να ειναι η wind!

τα τελευταια 2 χρονια ιδιως ολο προσφορες ηταν!

ασχετα που την θαβουνε καποιοι,στο τελος εγω σαν καταναλωτης επωφελημενος ειμαι μεχρι στιγμης!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Εχω μια καρτα F2G την οποια μου την εδωσαν σε ενα καφε, μοιραζαν καρτες το καλοκαιρι. Και ελεγε οτι θα εχω για 1 χρονο απεριοριστα λεπτα + sms. Απλα εγω περασα μια καρτα 5€ και αυτο ηταν. Εδω και 4 μηνες τουλαχιστον μιλαω με ενα νουμερο wind δωρεαν. Προχθες πηρα στο ιδιο νουμερο, και μου εφαγε ολη την καρτα! Γιατι εγινε αυτο;

Ετσι την πατησε και ο φιλος μου που εχει χρονια καρτα wind, με πηρε τηλ. και σε 5 λεπτα εκλεισε η γραμμη γιατι του εφαγε ολη την καρτα.

Βγηκε καποια ανακοινωση που λεει οτι σταματαει η προσφορα; Το κοιταξα λιγο στο site της αλλα δεν βρηκα κατι.

Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει, εγω να περασω αλλη μια καρτα των 5€ αλλα οχι να μου την φαει κ΄ αυτη αμεσως. Σημασια εχει να εχω τα απεριοριστα.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Εχω μια καρτα F2G την οποια μου την εδωσαν σε ενα καφε, μοιραζαν καρτες το καλοκαιρι. Και ελεγε οτι θα εχω για 1 χρονο απεριοριστα λεπτα + sms. Απλα εγω περασα μια καρτα 5€ και αυτο ηταν. Εδω και 4 μηνες τουλαχιστον μιλαω με ενα νουμερο wind δωρεαν. Προχθες πηρα στο ιδιο νουμερο, και μου εφαγε ολη την καρτα! Γιατι εγινε αυτο;

Ετσι την πατησε και ο φιλος μου που εχει χρονια καρτα wind, με πηρε τηλ. και σε 5 λεπτα εκλεισε η γραμμη γιατι του εφαγε ολη την καρτα.

Βγηκε καποια ανακοινωση που λεει οτι σταματαει η προσφορα; Το κοιταξα λιγο στο site της αλλα δεν βρηκα κατι.

Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει, εγω να περασω αλλη μια καρτα των 5€ αλλα οχι να μου την φαει κ΄ αυτη αμεσως. Σημασια εχει να εχω τα απεριοριστα.

ρώτα στο 1260 για την συγκεκριμένη προσφορά να σου πούνε τι παίζει. Το μόνο που ξέρω είναι ότι υπάρχουν τα 1500λεπτά και Sms προς free to go,momad , wind international, ab καρτοκινητη μπορείς καλώντας το 1242 να το ενεργοποιήσεις και σου δίνει τα παραπάνω Sms και λεπτά ομιλίας μόλις βάλεις κάρτα 5€ και ισχύουν για έναν μήνα. Τα πακέτα του 1265 προς free to go δεν συμφέρουνε σε σταλεκριση με την προσφορά του 1242. Επίσης ξέχασα να σου πω ότι η προσφορά αυτή του 1242 ισχύει για όλο το 2010.

Αυτή η προσφορά που αναφέρεις την ακούω πρώτη φορά. Προφανώς θα ήταν ειδική προσφορά για τα νούμερα που μομοιραζανε. Κανε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών για να μάθεις τι έγινε.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επικεντρώνομαι στο bold κομμάτι του post σου.

Επειδή, λοιπόν, αναφερόμαστε στη WIND, το πιο πιθανό είναι οι 4 μήνες που μίλησες δωρεάν να ήταν κάποιο από τα πολλαπλά bugs του συστήματος της WIND. Το πιο πιθανό σενάριο για το πακέτο το οποίο τρέχει στη γραμμή σου, είναι αυτό που λες κι εσύ, ότι θα έχεις απεριόριστα λεπτά + sms για όλο το χρόνο κάνοντας τουλάχιστον μια ανανέωση κάθε μήνα, ήτοι τα 5 €uros που έβαλες εσύ.

Στο δια ταύτα, καλείς την εξυπηρέτηση, ζητάς να σου πιστωθούν τα χρήματα που σου έφαγε και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσεις να έχεις την προσφορά αυτή κάθε μήνα απλά βάζοντας 5 €uros κάθε μήνα. Αν και από κατάστημα με 1 €uro πάλι νομίζω λειτουργεί χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος.

Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο θα χρεωθώ για κλήσεις από το F2G2 που έχω προς Wind/σταθερά όσο θα βρίσκομαι στην Ουγγαρία?

Η χρέωση ανά πόσα δευτερόλεπτα θα είναι? Με ποιό δίκτυο θα πρέπει να συνδεθώ εκεί για roaming εάν συνεργάζεται η Wind με κάποιο?

Έψαξα στην σελίδα της Wind αλλά δεν κατάφερα να βρω απάντηση...

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Καλησπέρα!

Για εισερχόμενες κλήσεις θα χρεώνεσαι με 0,18Ε το λεπτό με χρέωση ανά δευτερόλεπτο,χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης.

Για εξερχόμενες κλήσεις θα χρεώνεσαι με 0,48Ε το λεπτό είτε όταν καλείς την χώρα που βρίσκεσαι είτε καλείς Ελλάδα με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, με ελάχιστη χρέωση 30δευτερόλεπτα.

Για εξερχόμενα sms θα χρεώνεσαι με 0,14Ε το sms είτε προς την χώρα που βρίσκεσαι είτε προς Ελλάδα.

Πακέτα χρόνου ομιλίας και προσφορές δεν ισχύουν σε καθεστώς περιαγωγής.'Οταν φτάσεις στην Ουγγαρία θα δικτυωθείς αυτόματα με ένα από τα δίκτυα που συνεργάζεται η WIND,συνήθως με αυτό που έχει καλύτερο σήμα.

Ελπίζω να σε κάλυψα.:)

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Μήπως τα 30 δευτερόλεπτα είναι 45 τώρα με τις αυξήσεις που έγιναν? Ή ακόμα χειρότερα 60 δευτερόλεπτα?:worry:

Μήπως τα 30 δευτερόλεπτα είναι 45 τώρα με τις αυξήσεις που έγιναν? Ή ακόμα χειρότερα 60 δευτερόλεπτα?:worry:

οι αλλαγές στον ελάχιστο χρόνο χρέωσης δεν αφορούν τα πακέτα δέσμευσης τιμής που δεν είναι και εμπορικά διαθέσιμα.

Καλησπέρα!

Για εισερχόμενες κλήσεις θα χρεώνεσαι με 0,18Ε το λεπτό με χρέωση ανά δευτερόλεπτο,χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης.

Για εξερχόμενες κλήσεις θα χρεώνεσαι με 0,48Ε το λεπτό είτε όταν καλείς την χώρα που βρίσκεσαι είτε καλείς Ελλάδα με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, με ελάχιστη χρέωση 30δευτερόλεπτα.

Για εξερχόμενα sms θα χρεώνεσαι με 0,14Ε το sms είτε προς την χώρα που βρίσκεσαι είτε προς Ελλάδα.

Πακέτα χρόνου ομιλίας και προσφορές δεν ισχύουν σε καθεστώς περιαγωγής.'Οταν φτάσεις στην Ουγγαρία θα δικτυωθείς αυτόματα με ένα από τα δίκτυα που συνεργάζεται η WIND,συνήθως με αυτό που έχει καλύτερο σήμα.

Ελπίζω να σε κάλυψα.:)

καλό είναι να πάρεις τηλ το 1260 και να μάθεις τα συνεργαζόμενα δίκτυα με την γουίντ και τις χρεώσεις τους διότι νομίζω ότι κάθε δίκτυο έχει διαφορετικές τιμές και συνέδεσαι χειροκίνητα στο πιο οικονομικό και επιπλέον δεν όλα τα δίκτυα διαθέσιμα για την γουίντ στο εξωτερικό δηλαδή μπορεί να μπορείς να συνδεθείς αλλά μπορεί να μην μπορείς να κανείς εξερχόμενες κλήσεις και Sms. Απλά τσεκαρε το για να είσαι μέσα. Και κάτι άλλο επίσης τσεκαρε και το vodafone passport να δεις εάν σε εξυπηρετεί για πιο οικονομικά διότι από όσο θυμάμαι για τις εισερχόμενες κλήσεις μέχρι και μια ώρα δεν υπάρχει κανένα κόστος απλά σε χρεώνει ανά κλήση,πιστεύω ότι θα σε βόλεψεί αρκετά εάν σε παίρνουνε αρκετά άτομα τηλ . Ελπίζω να σε βοήθησα , καλό ταξίδι στην Ουγγαρια snap!.

Edited by eLeKtriK EyE

...Επισης και τσαμπα 7500+7500 προς wind f2g και 7,5 γιγα ιντερνετ με την προσφορα του 1245 στο wind f2g.Και εχω και f2g2 για να μιλω με 12 λεπτα το λεπτο προς τα υπολοιπα κοσμοτε εκτος whatsap.

Αγαπητέ φίλε επειδη εχω κι εγω f2g2 μου γράφεις πιο αναλυτικά πως εχεις το πιο πάνω?

Σε ευχαριστώ απο πρίν

Αγαπητέ φίλε επειδη εχω κι εγω f2g2 μου γράφεις πιο αναλυτικά πως εχεις το πιο πάνω?

Σε ευχαριστώ απο πρίν

προφανώς ο παραπάνω έχει 5 νούμερα wind free go με ενεργοποίημενη την προσφορά του 1245 . Οπότε 5 νούμερα επί 1500= 7500. Για αυτό γράφει ότι έχει 7500 λεπτά ομιλίας και Sms και 7,5gb ίντερνετ . Εσυ εάν δεν έχεις ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη προσφορά του 1245 που έδινε δωρεάν 1500 λεπτά και Sms προς wind free to go και 1,5gb internet δωρεάν κάθε μήνα για το όλο το έτος του 2010. Δεν μπορείς να την ενεργοποιήσεις τώρα διότι έχει λήξει η δυνατότητα ενεργοποίησης τις υπηρεσίας. Μπορείς να ενεργοποιήσεις την άλλη προσφορά τις χρονιάς που σου δίνει με κάθε κάρτα ανανέωσησ από 5€ 1500 λεπτά και Sms προς wind free go , momad , wind international και καρτοκινητη αβ για ένα μήνα. Καλώντας πριν κανείς ανανέωσης το 1242 μια φορά για να ενεργοποίηση τις προσφοράς. Ελπίζω να σε κάλυψα..

ναι JOHNMEGARYTHMOS,

με καλυψες και σε ευχαριστώ. Την προσφορα με το 1,5GB στο f2g2 την προλαβα τοτε που βγήκε και την κανω χρήση.

Και παλι σε ευχαριστώ

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova