JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 h voda πoιο προιον εχει στην καρτα πιο κοντα στο f2g που τεσπα να αξιζει? πιο πολυ μιλαω παρα ...μηνυω. επισης η φορητότητα χρεώνεται ή είναι δωρεάν? εάν μιλάς προς όλα τα δίκτυα σε συμφέρει το νέο καρτοκινητο βοντα που σου δίνει 2 ώρες προς όλα τα δίκτυα όταν κανείς ανανέωση από 10€ για έναν μήνα . Επίσης έχει και τα σούπερ πακέτα ομιλίας πιστεύω ότι θα σε βόλεψεί. Εάν πάλι μιλάς μόνο προς βοντα μπορείς να επιλέξεισ η το βοντα cu ή νέο καρτοκινητο με κάθε κάρτα ανανέωσης 10 σου δίνει 1500 λεπτά ομιλίας και Sms προς όλα τα κινητά βοντα. Επίσης εάν μιλάς πολύ με cu θα σε βόλευε το cu που με κάθε κάρτα ανανέωσης 5€ σου δίνει τα ίδια λεπτά και Sms αλλά έχει και μμς και βίντεο κλήσεις . Αφού λες ότι μιλάς περισσότερο πιστεύω ότι το νέο καρτοκινητο με τις 2 ώρες θα σε εξυπηρετούσε και αν στέλνεις λίγα Sms ενεργοποίησε και το πακέτο Sms 60 με 3€ διότι το Sms στο νέο καρτοκινητο έχει 0,12€ για αυτό λέω, εάν θέλεις να στείλεις Sms πολλά συμφέρει αυτό διότι στην γουίντ δεν υπάρχει κάποιο πακέτο Sms. Η φορητοτητα είναι δωρεάν μπορείς να πας σε κατάστημα για να κανείς την αίτηση με την ταυτότητα, αφμ και την κάρτα σημ του κινητού σου . Ή εάν θέλεις να έρθει κούριερ στο σπίτι σου και να την παραλάβεις σπίτι μπορείς να καλέσεις δωρεάν το 13894 και να κανείς την αίτηση φορητοτητας τηλεφωνικά. Ο χρονος φορητοτητας είναι 15 εργάσιμες μέρες. Θα σου πούνε εκείνοι πότε θα ενεργοποιηθεί η σύνδεση σου και θα το ξέρεις νωρίτερα. Ελπίζω να σε βοήθησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 παιδιά το wind sharing ισχύει πια? Εχει αρκετο καιρο που σταματησε η υπηρεσια ...τα αυτογκολ της Wind συνεχιζονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ...τα αυτογκολ της Wind συνεχιζονται... Αυτογκολ στο 90' !!!!!! Από 1η Ιουλίου και 2 μήνες δεν μπορούν να λύσουν το "τεχνικό πρόβλημα" που έχουν , αλλά μια χαρά μπόρεσαν μέσα σε ένα βράδυ να το δημιουργήσουν!! Να δούμε η ΕΕΤΤ τι θα μου απαντήσει περι αυτού..... Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Αυτογκολ στο 90' !!!!!! Από 1η Ιουλίου και 2 μήνες δεν μπορούν να λύσουν το "τεχνικό πρόβλημα" που έχουν , αλλά μια χαρά μπόρεσαν μέσα σε ένα βράδυ να το δημιουργήσουν!! Να δούμε η ΕΕΤΤ τι θα μου απαντήσει περι αυτού..... Αντε κυριε Σταύρο για να δουμε τι θα δούμε μετά την ειστολή-διαμαρτυρία προς την ΕΕΤΤ. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Λοιπον,παιδια εχω το f2g2(με 12 λεπτα το λεπτο κλπ.)και θελω να ρωτησω,αν τελικα ειμαι καλα εδω,η να παω προς Q Card?Ρωταω,γιατι μιλαω πιο πολυ προς wind(συμβολαιο),αλλα και γενικως παντου(κινητα και σταθερα-λιγοτερο βεβαια)! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Λοιπον,παιδια εχω το f2g2(με 12 λεπτα το λεπτο κλπ.)και θελω να ρωτησω,αν τελικα ειμαι καλα εδω,η να παω προς Q Card?Ρωταω,γιατι μιλαω πιο πολυ προς wind(συμβολαιο),αλλα και γενικως παντου(κινητα και σταθερα-λιγοτερο βεβαια)! και το ρωτας? μεινε εκει που εισαι! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 και το ρωτας? μεινε εκει που εισαι! Ξερω οτι ειμαι καλα εδω,αλλα ρωτησα,γιατι χρεωνομαι ακομα και οταν μιλαω με Wind(καρτοκινητα και συμβολαι),ενω με Q,μιλας δωρεαν...:)Αλλα,προφανως εσυ εννοεις,οτι ακομα κι ετσι,συμφερει τελικα να κατσω στα αυγα μου:p Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 και το ρωτας? μεινε εκει που εισαι! Παρε και ενα δευτερο νουμερο q-telecom να το εχεις και με 1 ευρω θα εχεις 1500 λεπτα προς ολα τα wind,q και να εχεις το f2g2 και να βαζεις τα 120 λεπτα προς σταθερα με 5 ευρω και επισης 12 λεπτα το λεπτο προς κοσμοτε,vodafone.Αυτα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Παρε και ενα δευτερο νουμερο q-telecom να το εχεις και με 1 ευρω θα εχεις 1500 λεπτα προς ολα τα wind,q και να εχεις το f2g2 και να βαζεις τα 120 λεπτα προς σταθερα με 5 ευρω και επισης 12 λεπτα το λεπτο προς κοσμοτε,vodafone.Αυτα. οπως σωστα τα λεει εδω ο φιλος,παρε και ενα αλλο νουμερο για να εκμεταλευτεις το 1 ευρω προς ολη την wιnd μεχρι τελος του χρονου,αλλα μην κανεις το λαθος να αφησεις το 0,12 ! ;) Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Παρε και ενα δευτερο νουμερο q-telecom να το εχεις και με 1 ευρω θα εχεις 1500 λεπτα προς ολα τα wind,q και να εχεις το f2g2 και να βαζεις τα 120 λεπτα προς σταθερα με 5 ευρω και επισης 12 λεπτα το λεπτο προς κοσμοτε,vodafone.Αυτα. Ωραια,αλλα ολα αυτα ισχυουν για ενα μηνα!Η οχι? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Ωραια,αλλα ολα αυτα ισχυουν για ενα μηνα!Η οχι? Τα 1500 λεπτα ισχυουν για 1 μηνα με 1 ευρω.Εγω με 16 ευρω παντος εχω πολλες παροχες.Με 10 ευρω σε cu 1500 προς voda και 1700 προς σταθερα με το cu all day.Με 1 ευρω 1500 λεπτα προς wind,g με 5 ευρω 1500 προς whatsap.Επισης και τσαμπα 7500+7500 προς wind f2g και 7,5 γιγα ιντερνετ με την προσφορα του 1245 στο wind f2g.Και εχω και f2g2 για να μιλω με 12 λεπτα το λεπτο προς τα υπολοιπα κοσμοτε εκτος whatsap. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 0,10 €/1' 0,11 €/1' ή 0,12 €/1' είναι τελικά στη WIND? Σε πρόσφατο υπολογισμό(με αυξημένο ΦΠΑ και τις υποτειθέμενες "αυξήσεις" στα μη εμπορικώς διαθέσιμα πακέτα της WIND) έβγαλα ότι το 1' χρεώνεται 0,108€ Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guard8090 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Τα 1500 λεπτα ισχυουν για 1 μηνα με 1 ευρω.Εγω με 16 ευρω παντος εχω πολλες παροχες.Με 10 ευρω σε cu 1500 προς voda και 1700 προς σταθερα με το cu all day.Με 1 ευρω 1500 λεπτα προς wind,g με 5 ευρω 1500 προς whatsap.Επισης και τσαμπα 7500+7500 προς wind f2g και 7,5 γιγα ιντερνετ με την προσφορα του 1245 στο wind f2g.Και εχω και f2g2 για να μιλω με 12 λεπτα το λεπτο προς τα υπολοιπα κοσμοτε εκτος whatsap. Έγραψες!!!:up: Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 το πακέτο f2go 6 τώρα με τις αυξήσεις πόσο χρεώνεται η κλήση το λεπτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 0,10 €/1' 0,11 €/1' ή 0,12 €/1' είναι τελικά στη WIND? ... Αν εννοείς στο f2g2 είναι 0,11 ανά λεπτό ομιλίας, όπως σωστά το υπολόγισες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 παιδια απο F2G se F2G η videoκλησεις ειναι δωρεαν (συμπεριλαμβανονται στα 1500?)? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 παιδια απο F2G se F2G η videoκλησεις ειναι δωρεαν (συμπεριλαμβανονται στα 1500?)? Ναι, συμπεριλαμβάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 ευχαριστω πολυ! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 το πακέτο f2go 6 τώρα με τις αυξήσεις πόσο χρεώνεται η κλήση το λεπτό; όσο και χρεώνοςουν και πριν αλλά με αύξηση του φπα κατά 2% στις υπάρχουσες χρεώσεις που είχες. Μόνο το Sms έχει αλλάξει και στα μη εμπορικά διαθέσιμα κινητά και στα κανονικά στα 0,12€ το λεπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Ναι, συμπεριλαμβάνονται. είμαστε σίγουροι; νομίζω όταν είχε ξεκινήσει η προσφορά είχε ειπωθεί ότι τελικά δε συμπεριλαμβάνονται οι βεντεοκλήσεις στη προσφορά γι΄αυτό και δε το αναφέρει πουθενά. Το έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 είμαστε σίγουροι; νομίζω όταν είχε ξεκινήσει η προσφορά είχε ειπωθεί ότι τελικά δε συμπεριλαμβάνονται οι βεντεοκλήσεις στη προσφορά γι΄αυτό και δε το αναφέρει πουθενά. Το έχεις δοκιμάσει; Έχω καιρό να το δοκιμάσω, αλλά θυμάμαι το Πάσχα που το συζητούσαμε ότι παρόλο που δεν αναφέρεται πουθενά, ισχύουν και για βιντεοκλήσεις. Μια δοκιμή θα μας πείσει πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Σημερα εβαλα 20€ σε καταστημα wind και δε μου κρατησε φορο, επισης μπηκαν αλλα 20ευρω μπονους για ενα μηνα (μου ειχε ερθει σχετικο sms) και η καταναλωση του bonus ειναι οπως και στο κανονικο χρονο, δηλαδη 0,10/λεπτο χωρις ελαχιστη χρεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 μηπως ειχες διπλασιασμο απο πριν και δεν το ηξερες? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Σημερα εβαλα 20€ σε καταστημα wind και δε μου κρατησε φορο, επισης μπηκαν αλλα 20ευρω μπονους για ενα μηνα (μου ειχε ερθει σχετικο sms) και η καταναλωση του bonus ειναι οπως και στο κανονικο χρονο, δηλαδη 0,10/λεπτο χωρις ελαχιστη χρεωση. Σε F2G2 όλα αυτά? :blink: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 μηπως ειχες διπλασιασμο απο πριν και δεν το ηξερες? Ναι, το αναφερω αλλωστε. Μου ειχε ερθει sms οτι θα εχω διπλασιο χρονο ομιλιας με τη 1η ανανεωση καθε μηνα μεχρι τελος του ετους. Σε F2G2 όλα αυτά? :blink: Ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts