pan82 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Το μη χείρον βέλτιστον, δηλαδή, για το φ2γ2! Δεν χάσαμε το 0,102 αλλά χάσαμε το 0,04. Εντάξει, θα περιορίσω τα -έτσι κι αλλιώς σχετικά λίγα- sms που έστελνα και θα παίρνω τηλέφωνο. Έτσι κι αλλιώς τα sms τα συνήθισα με το που βρέθηκα με πακέτο με φτηνό μήνυμα, πριν που είχα συμβόλαιο έστελνα ελαχιστότατα. Τώρα, που 1 sms αντιστοιχεί σε 1'10" χρόνο κλήσης, νομίζω ότι είναι αρκετός χρόνος για να πεις ότι θα έλεγες σε τουλάχιστον 1-2 sms, και θα πάρεις και απάντηση από το συνομιλητή σου -κι έτσι του κάνεις κι εκείνου οικονομία! :p Οπότε για τις περιπτώσεις που οι περιστάσεις σου επιτρέπουν να μιλήσεις, κλήση! Μόνο με τους φλύαρους συμφέρει το sms! :lol: Ας επαναφέρουν και το sharing, παρακαλώ... όντως προς το παρον το free2go2 παραμένει η φθηνότερη καρτοκινητή μακράν με 10 λεπτά το λεπτό ομιλία όσον αφορά τα sms απλά θα τα περιορίσουμε μιας και χίλιες φορές να μιλήσεις. Άντε να βγει κι αυτή η χρονιά έτσι και από του χρόνου βλέπουμε... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Ακόμα αντηχούν στα ιντερνετικά αυτιά μου τα posts όσων έλεγαν ότι δε θα αλλάξει τίποτα στο f2g2. Εγώ σας έλεγα: στο cc δε ξέρουν τι τους γίνεται και μου το παραδέχτηκε γνωστή μου που δουλεύει εκεί. Μου είχε πει χαρακτηριστικά "όπως συμβαίνει πολύ συχνά με τη Wind, εμείς θα τα μάθουμε από τους χρήστες εκείνη τη μέρα". :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ακόμα αντηχούν στα ιντερνετικά αυτιά μου τα posts όσων έλεγαν ότι δε θα αλλάξει τίποτα στο f2g2. Εγώ σας έλεγα: στο cc δε ξέρουν τι τους γίνεται και μου το παραδέχτηκε γνωστή μου που δουλεύει εκεί. Μου είχε πει χαρακτηριστικά "όπως συμβαίνει πολύ συχνά με τη Wind, εμείς θα τα μάθουμε από τους χρήστες εκείνη τη μέρα". :lol: το θέμα ειναι ας ήσυχάσουμε προς το παρόν και για λίγο, δε νομίζω να είναι στο τρελλό παράπονο κανένας με τόσο φθηνή ομιλία που έχουμε που κανένα συμβόλαιο η άλλο πακετο δεν απολαμβάνει. Άρα μέχρι να δούμε κι εκεί αλλαγή ας παραμείνουμε ευχαριστημένοι και απλά ας μετριάσουμε τα μηνύματα. Ήταν σχεδόν βέβαιο έτσι που το έλεγε το δελτίο τύπου ότι τα sms και η εξυπηρέτηση πελατών θα μας επηρεάζε το θέμα ειναι να μείνει ανέγγιχτη η χρέωση ομιλίας αυτό καίει όλους νομίζω Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 (edited) Ο μονος λογος που θα σταματησω να χρησιμοποιω το f2g2 ειναι οτι δεν εχουν πλεον εμπιστοσυνη σε τιποτα. Παντως στο 1260 μου ειπαν σημερα οτι απο 12Αυγουστου θα ισχυσουν αυξησεις ομιλιας στα μη διαθεσημα πακετα καρτοκινητης 12%. Edited August 6, 2010 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 (edited) το θέμα ειναι ας ήσυχάσουμε προς το παρόν και για λίγο, δε νομίζω να είναι στο τρελλό παράπονο κανένας με τόσο φθηνή ομιλία που έχουμε που κανένα συμβόλαιο η άλλο πακετο δεν απολαμβάνει. Άρα μέχρι να δούμε κι εκεί αλλαγή ας παραμείνουμε ευχαριστημένοι και απλά ας μετριάσουμε τα μηνύματα. Ήταν σχεδόν βέβαιο έτσι που το έλεγε το δελτίο τύπου ότι τα sms και η εξυπηρέτηση πελατών θα μας επηρεάζε το θέμα ειναι να μείνει ανέγγιχτη η χρέωση ομιλίας αυτό καίει όλους νομίζω Και γω δε το είπα για να εκφράσω δυσαρέσκεια. Το είπα για να δείξω πόσο bordelo είναι η εταιρία και το παραδέχονται και οι ίδιοι οι υπάλληλοί της. Και για να υποστηρίξω ότι δε πρέπει να εμπιστεύεστε κανέναν με αυτή την εταιρία και μόνο με δοκιμές και εκ του αποτελέσματος να βγάζετε συμπεράσματα. Μη περιμένετε για κανένα ζήτημα υπεύθυνη απάντηση από το cc. Όσο για τα sms έτσι κι αλλιώς σπάνια έστελνα. Κατά τη γνώμη μου τα sms είναι για ανηλίκους. Ακόμη και με 4 λεπτά το sms, περισσότερα μπορούσα να πω σε 24 δευτερόλεπτα (αντίστοιχης αξίας χρόνος ομιλίας σε f2g2) και αν είναι και επαγγελματική η συνομιλία είναι άλλο το prestige του να καλείς και να μιλάς χωρίς να ακούγεσαι αγχωμένος. Πραγματικά, με επικοινωνία 1-1,5 λεπτό μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα θα απαιτούσε ανταλλαγή 5+5 sms από τις δύο πλευρές. Εκτός αν έχεις το τηλέφωνο για χαβαλέ οπότε στείλε ένα sms τώρα, πάρε ένα μετά από 5 λεπτά, στείλε μετά από 5 λεπτά άλλο ένα κλπ κλπ κλπ οπότε επιστρέφουμε σε αυτό που είπα, ότι δηλαδή τα sms είναι για ανηλίκους. Edited August 6, 2010 by BabylonX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Το πιο τραγικο ειναι οτι δεν μπορεις να ενεργοποιησειςτκαι καποιο απο τα πακετα των μινι σμς. Αυτο για μενα λεει πολλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Το πιο τραγικο ειναι οτι δεν μπορεις να ενεργοποιησειςτκαι καποιο απο τα πακετα των μινι σμς. Αυτο για μενα λεει πολλα. Ναι, ότι αυτή η εταιρία είναι για τα πανηγύρια και ότι παραμένουμε συνδρομητές της όχι γιατί την έχουμε σε υπόληψη και αισθανόμαστε ότι μας σέβεται αλλά μόνο και μόνο γιατί μπορεί ο καθένας από εμάς να εκμεταλευτεί κάτι και όταν αυτό το κάτι εκλείψει θα την κάνουμε όλοι μαζικά για άλλη σοβαρότερη εταιρία στην οποία μπορεί να πληρώνουμε 5 ευρώ παραπάνω αλλά ξέρουμε ότι οι προσφορές είναι οι τάδε, στοιχίζουν τόσο και οι όροι είναι αυτοί, κι αν δε καταλάβουμε και κάτι θα μπορούμε να ρωτάμε στο εκάστοτε cc και να παίρνουμε μια σοβαρή και υπεύθυνη απάντηση. Με λίγα λόγια ακόμη κι αυτοί που μένουν στη Wind ξέρουν πολύ καλά ότι η εταιρία είναι για φούντο και κάθονται εκεί για όσο πάει. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ναι, ότι αυτή η εταιρία είναι για τα πανηγύρια και ότι παραμένουμε συνδρομητές της όχι γιατί την έχουμε σε υπόληψη και αισθανόμαστε ότι μας σέβεται αλλά μόνο και μόνο γιατί μπορεί ο καθένας από εμάς να εκμεταλευτεί κάτι και όταν αυτό το κάτι εκλείψει θα την κάνουμε όλοι μαζικά για άλλη σοβαρότερη εταιρία στην οποία μπορεί να πληρώνουμε 5 ευρώ παραπάνω αλλά ξέρουμε ότι οι προσφορές είναι οι τάδε, στοιχίζουν τόσο και οι όροι είναι αυτοί, κι αν δε καταλάβουμε και κάτι θα μπορούμε να ρωτάμε στο εκάστοτε cc και να παίρνουμε μια σοβαρή και υπεύθυνη απάντηση. Με λίγα λόγια ακόμη κι αυτοί που μένουν στη Wind ξέρουν πολύ καλά ότι η εταιρία είναι για φούντο και κάθονται εκεί για όσο πάει. :lol: Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Με λίγα λόγια ακόμη κι αυτοί που μένουν στη Wind ξέρουν πολύ καλά ότι η εταιρία είναι για φούντο και κάθονται εκεί για όσο πάει. :lol: Υπάρχουν συνδρομητές που έχουν συγκεντρώσει πολύ μεγάλα υπόλοιπα στις κάρτες τους. Οι εγκλωβισμένοι της wind! Γι αυτους είναι κάπως δύσκολα τα πράγματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Ναι, ότι αυτή η εταιρία είναι για τα πανηγύρια και ότι παραμένουμε συνδρομητές της όχι γιατί την έχουμε σε υπόληψη και αισθανόμαστε ότι μας σέβεται αλλά μόνο και μόνο γιατί μπορεί ο καθένας από εμάς να εκμεταλευτεί κάτι και όταν αυτό το κάτι εκλείψει θα την κάνουμε όλοι μαζικά για άλλη σοβαρότερη εταιρία στην οποία μπορεί να πληρώνουμε 5 ευρώ παραπάνω αλλά ξέρουμε ότι οι προσφορές είναι οι τάδε, στοιχίζουν τόσο και οι όροι είναι αυτοί, κι αν δε καταλάβουμε και κάτι θα μπορούμε να ρωτάμε στο εκάστοτε cc και να παίρνουμε μια σοβαρή και υπεύθυνη απάντηση. Με λίγα λόγια ακόμη κι αυτοί που μένουν στη Wind ξέρουν πολύ καλά ότι η εταιρία είναι για φούντο και κάθονται εκεί για όσο πάει. :lol: ολα ειναι υποκειμενικα....και βεβαια διαφωνω....οπως και πολλοι αλλοι δεν ειμαι διαθετιμενος να πληρωσω οχι 5 ευρω αλλα ουτε ενα πενηνταρακι παραπανω... ουτε με την αποψη σου οτι το σμσ ειναι για ανηλικους συμφωνω....το σμσ ειναι ενα εργαλειο διαφορετικο της φωνης και χρησιμοποιειτε σε περιπτωσεις που σε εξυπερετουν....υποκειμενικο και αυτο....οτι εξυπερετει εσενα δεν εξυπερετει εμενα.... και αυτο δεν με κανει ανηλικο.....:p απο εκει και περα...οσο η φωνη ειναι στα 10 λεπτα...εξακολουθει να ειναι η φθηνοτερη....και ευγε της....ολα θα κριθουν εκ του τελικου αποτελεσματος....απλα τωρα για μηνυματα το voda international..... προσωπικα εχω ξεπερασει το σταδιο της "αγαπημενης" εταιρειας.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guard8090 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Παντως στο 1260 μου ειπαν σημερα οτι απο 12Αυγουστου θα ισχυσουν αυξησεις ομιλιας στα μη διαθεσημα πακετα καρτοκινητης 12%. Άρα λογικά και στο F2G2!!! Και η ομιλία δηλαδή θα πάει 0,114 το λεπτό φαντάζομαι. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Άρα λογικά και στο F2G2!!! Και η ομιλία δηλαδή θα πάει 0,114 το λεπτό φαντάζομαι. To έχει ανακοινώσει κάπου; Κοίταξα λίγο στο site αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 όντως προς το παρον το free2go2 παραμένει η φθηνότερη καρτοκινητή μακράν με 10 λεπτά το λεπτό ομιλία όσον αφορά τα sms απλά θα τα περιορίσουμε μιας και χίλιες φορές να μιλήσεις. Άντε να βγει κι αυτή η χρονιά έτσι και από του χρόνου βλέπουμε... Βρε παιδιά, το frog, με τον διπλασιασμό χρόνου που δίνει, δεν έχει πρακτικά την ίδια χρέωση με το F2G2 στην ομηλία και πολύ μικρότερη για sms? Γιατί λέτε όλοι ότι έχει τη φτηνότερη χρέωση; Αν δεν είχα προλάβει τη προσφορά με το internet 2GB και αν δεν είχα υπόλοιπο χρόνο, δεν θα χρησιμοποιούσα το F2G (έχω Q για να καλώ σε νούμερα της wind). Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Παντως μεχρι στιγμης το sms πηγε στα 12 cents. και ομιλια παραμενει ως εχει...! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsolias19 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Δηλαδη τωρα παρεμεινε το 0.10 στις κλησεις προς ολους χωρις ελαχιστη χρεωση και αλλαξε μονο το μηνυμα προς ολους σε 0.12? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 δυστηχως για τις νεες χρεωσεις,δυστηχως για την wind...ο μονος λογος που καθομαι, το 1,5γιγα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 ναι ετσι εκριβως! μα καλα ρε παιδια,δεν χρησιμοποιητε καθολου την καρτα σας? η φοβαστε να χασετε μερικα cents σε μια δοκιμη? δοκιμη εκανα και εγω! εστειλα ενα μηνυμα και με χρεωσε 0.12 cents. εκανα μια κληση 10 δευτερολεπτων και με χρεωσε 2 cents! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 θα περιμενω μεχρι τις αρχες του 2011 που θα χει τελειωσει η προσφορα του 2010....αν τα πραγματα συνεχισουν ετσι με βλεπω μετα απο 6χρονια να την κανω για αλλη εταιρεια....!κριμα wind!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Υπάρχουν συνδρομητές που έχουν συγκεντρώσει πολύ μεγάλα υπόλοιπα στις κάρτες τους. Οι εγκλωβισμένοι της wind! Γι αυτους είναι κάπως δύσκολα τα πράγματα... Άστα να πάνε, κατάργησαν και την υπηρεσία μεταφοράς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Άστα να πάνε, κατάργησαν και την υπηρεσία μεταφοράς! Κάτι ήξεραν... Εγώ ευτυχώς τα δικά μου πρόλαβα πριν καταργηθεί και τα έστειλα σε φίλους, συγγενείς κ.λπ. Το φοβόμουν από καιρό ότι θα την καταργούσαν, το είχα γράψει και σε κάποιο ποστ σαν φόβο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Βρε παιδιά, το frog, με τον διπλασιασμό χρόνου που δίνει, δεν έχει πρακτικά την ίδια χρέωση με το F2G2 στην ομηλία και πολύ μικρότερη για sms? Γιατί λέτε όλοι ότι έχει τη φτηνότερη χρέωση; Αν δεν είχα προλάβει τη προσφορά με το internet 2GB και αν δεν είχα υπόλοιπο χρόνο, δεν θα χρησιμοποιούσα το F2G (έχω Q για να καλώ σε νούμερα της wind). Την ίδια απορία έχω κι εγώ, αν μπορούσε κάποιος να μας τη λύσει;:olleyes: Απλά νομιζω ότι το frog έχει 0,21€/1' χωρίς ελάχιστη χρέωση. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 η frog δεν έχει mobile internet και επίσης σήμα καμπάνα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 (edited) η frog δεν έχει mobile internet και επίσης σήμα καμπάνα ... η φρογκ χρησιμοποιεί το δίκτυο τις κοσμοτε και όντως το σημα δεν είναι παντού καλό αναλόγως με την περιοχή όπως και κάθε δίκτυο βέβαια. ναι ετσι εκριβως! μα καλα ρε παιδια,δεν χρησιμοποιητε καθολου την καρτα σας? η φοβαστε να χασετε μερικα cents σε μια δοκιμη? δοκιμη εκανα και εγω! εστειλα ενα μηνυμα και με χρεωσε 0.12 cents. εκανα μια κληση 10 δευτερολεπτων και με χρεωσε 2 cents! αν ναι; χαμπάρι, δεν πήρα!, διότι το χρησιμοποιώ μόνο για το δωρεάν ίντερνετ. Τελικά επηρεαστηκε και 3πλασιαστηκε το Sms. Και παρέμεινε αμετάβλητη η χρέωση στα 0,10€ προς όλους. Τα πακέτα Sms προς όλους στο f2g μπορούμε να τα ενεργοποιήσουμε στο f2g2 ;. Από όσο θυμάμαι ναι. Και ποια ειναι; πιστεύω ότι μόνο με πακέτα ποια θα συμφέρει να στέλνουμε Sms προς όλους . Πόσα πακέτα είναι;. Και ποια;. Αυξήθηκε η χρέωση στο 1260;. Στα 0,24€; Edited August 6, 2010 by eLeKtriK EyE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Τα πακέτα Sms προς όλους στο f2g μπορούμε να τα ενεργοποιήσουμε στο f2g2 ; Δεν μπορείς δυστυχώς, δοκιμασμένο σε f2g2 και f2g6. Έρχεται ένα μήνυμα που λέει ότι δεν είναι διαθέσιμα στο πακέτο σου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 αν ναι; χαμπάρι, δεν πήρα!, διότι το χρησιμοποιώ μόνο για το δωρεάν ίντερνετ. Τελικά επηρεαστηκε και 3πλασιαστηκε το Sms. Και παρέμεινε αμετάβλητη η χρέωση στα 0,10€ προς όλους. Τα πακέτα Sms προς όλους στο f2g μπορούμε να τα ενεργοποιήσουμε στο f2g2 ;. Από όσο θυμάμαι ναι. Και ποια ειναι; πιστεύω ότι μόνο με πακέτα ποια θα συμφέρει να στέλνουμε Sms προς όλους . Πόσα πακέτα είναι;. Και ποια;. Αυξήθηκε η χρέωση στο 1260;. Στα 0,24€; Mini Πακέτα SmS Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts