Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και ούτε θα λειτουργήσει μέχρι τις 30/7 που λήγει η προθεσμία ταυτοποίησης...:X

TCL 40 NXTPAPER

Και ούτε θα λειτουργήσει μέχρι τις 30/7 που λήγει η προθεσμία ταυτοποίησης...:X

Γιατι συγκεκριμενα μεχρι 30/7;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω κανει ταυτοποιηση του καρτοκινητου απο τον Απριλιο... Η WIND κλασικα συνεχισε και μου εστελνε ενημερωτικα sms να κανω ταυτοποιηση συνεχεια τουλαχιστον 1-2 καθε εβδομαδα!

Πλεον οσο πλησιαζει η 31/7 στελνουν καθημερινα sms και καποιες μερες και 2 sms!!!!:X:ninja::mad:

Ευτυχως που δεν το εχω για βασικο κινητο γιατι θα μου ειχαν σπασει τα νευρα...

και ρωταω..

Οι τυποι ειναι εντελως αχρηστοι και στελνουν μαζικα sms σε ολους χωρις να ξερουν αν εχει γινει ηδη ταυτοποιηση??:lol:

με ρεγουλα ρε παλικαρια!

Ελπιζω να μην μας στελνουμε μεχρι του χρονου που χανεις το νουμερο σου!:p

Τετοιες ενεργειες ειναι τουλαχιστουν απαραδεκτες και φανερουν την αδιοργανοσια που υπαρχει στην εταιρεια αλλα και το ποσο καιγονται να κερισουν νουμερα!

Κανονικά δεν στέλνει μηνύματα όταν ο αριθμός είναι ταυτοποιημένος. Πιθανόν να μην έχουν καταχωρηθεί για κάποιο λόγο τα στοιχεία σου. Σε δικό μου αριθμό, σχεδόν δύο μήνες μετά την παράδοση υπεύθυνης δήλωσης, δεν είχε γίνει ταυτοποίηση, και μάλιστα μου είχαν πει ότι αυτό ήταν φυσιολογικό... :wacko:
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω δηλαδη ειμαι απο τους τυχερους που δεν εχω καν μηνα που το δηλωσα και δεν εχω παρει ουτε μηνυμα; γραμμενο μ'εχουν!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Σήμερα το πρωί είχα το εξής αναπάντεχο μήνυμα στο κινητό:

"ΣYΓXAPHTHPIA! KEPΔIΣATE ΔΩPEAN XPONO OMIΛIAΣ AΠO TH WIND ΓIA NA MIΛATE KAI NA ΓPAΦETE ΔΩPEAN! KAΛO KAΛOKAIPI"

Είναι ένα f2g4 με την προσφορά 1500gb κλπ. και δηλωμένο. Όντως τσεκαρα και μου έβαλαν 5ευρώ στο λογαριασμό!

Όχι και άσχημα και σκεφτόμουν να έβαζα κάρτα.

Αυτό ισχύει και γι' αυτούς που το είχαν ενεργοποιήσει την προσφορά μέχρι τις 23 Μαρτίου;

Πρέπει δηλαδή να κάνουμε κι εμείς οι παλιοί τουλάχιστον μια ανανέωση το μήνα για να έχουμε 1.500', 1.500 sms & 1.500ΜΒ;

Ή αυτό τελικά ισχύει μόνο για τους καινούριους που το ενεργοποιούν τώρα;

Αυτοί που ενεργοποίησαν την προσφορά έως 30/4/2010 δεν είναι απαραίτητο να κάνουν ανανέωση.

Διάβασε εδώ τι ισχύει για αυτές τις περιπτώσεις.

Για F2G που δεν ενεργοποίησαν την προσφορά έως 30/4/2010 ή νέες ενεργοποιήσεις καρτοκινητών , χρειάζονται (αφου καλέσουν το 1242) μια ανανέωση κάθε μήνα.

Διάβασε περισσότερα εδώ

lalista.gr

Όταν εξαργυρώνεις πόντους από το win club ανανεώνεται η ημερομηνία λήξης της σύνδεσης;

Με όλες αυτές τι αλλαγές που ακούω λέω να εξαργυρώσω τους πόντους μου asap γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...

-βλέπε σιωπηρή παύση ανανέωσης μέσω ιντερνετ και sharing...

Εξάλλου, σήμερα τσέκαρα το αρχείο μου και διαπίστωσα ότι τα μπλοκαρισμένα μου (λόγω μη λειτουργίας του sharing) 100€ υπόλοιπο στο f2g2 BANK είναι από +50% και όχι από διπλασιασμό. Είναι ότι έχει μείνει από τα αληθινά 140€ (που είχαν γίνει 210 με το +50%) που είχα χώσει σε ένα διάστημα 10 μηνών [οκτ2008 με αυγ2009] με δέλεαρ κάτι 50' και 50 sms που έδινε τότε.

Που σημαίνει ότι αντιστοιχούν σε 70 πληρωμένα αληθινά ευρώ μπλοκαρισμένα σε ένα καρτοκινητό που δεν θέλω να χρησιμοποιήσω!

Και τσαντίζομαι περισσότερο! :mad:

Μάλλον δεν διάβασες καλά την ανακοίνωση .

Η αύξηση των SMS αναφέρεται και στα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα

http://www.wind.com.gr/TopMenu/Για-την-Εταιρία/Ανακοινώσεις/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΧΡΕΩΣΕΩΝ-ΠΑΚΕΤΩΝ-ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ-WIND--ΚΑ.aspx

Πιο συγκεκριμένα, η χρέωση αποστολής ανά σύντομο γραπτό μήνυμα, τόσο προς εθνικούς προορισμούς, όσο και προς το ίδιο πακέτο, αυξάνεται σε 0,10€/μήνυμα για τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G, και σε 0,12€/μήνυμα για τους συνδρομητές της WIND Καρτοκινητής, MOMAD, WIND International, καρτοκινητής ΑΒ, και συνδρομητές που ανήκουν σε παλαιά εμπορικά μη διαθέσιμα πακέτα καρτοκινητής WIND. Οι νέες χρεώσεις ισχύουν για υπάρχοντες συνδρομητές, και νέες ενεργοποιήσεις.

Έχετε δίκιο . My mistake...:X:O

Κανονικά δεν στέλνει μηνύματα όταν ο αριθμός είναι ταυτοποιημένος. Πιθανόν να μην έχουν καταχωρηθεί για κάποιο λόγο τα στοιχεία σου. Σε δικό μου αριθμό, σχεδόν δύο μήνες μετά την παράδοση υπεύθυνης δήλωσης, δεν είχε γίνει ταυτοποίηση, και μάλιστα μου είχαν πει ότι αυτό ήταν φυσιολογικό... :wacko:

...δυο μηνες;;;;...:cry: πολυ δεν ειναι;;;....στην cosmote μηνυμα επιβαιβεωσης ταυτοποιησης ερχεται σχεδον αμεσα.....:(

Σήμερα το πρωί είχα το εξής αναπάντεχο μήνυμα στο κινητό:

"ΣYΓXAPHTHPIA! KEPΔIΣATE ΔΩPEAN XPONO OMIΛIAΣ AΠO TH WIND ΓIA NA MIΛATE KAI NA ΓPAΦETE ΔΩPEAN! KAΛO KAΛOKAIPI"

κατι τετοια κανει η wind και μας κερδιζει....:p

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Στην κιου λετε δεν θα υπαρξουν αυξησεις;

http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=5&tablePageID=6&langID=1&entryID=224 Έχει αυξήσεις σε όσους δεν είναι στον προνομιακό τιμοκατάλογο

http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=5&tablePageID=6&langID=1&entryID=224 Έχει αυξήσεις σε όσους δεν είναι στον προνομιακό τιμοκατάλογο

εγω βλεπω μονο μικρη αυξηση στα μηνυματα....

ο μη προνομοιακος ηταν 0,0043 € ανα δευτ και τοσο μενει....

εγω βλεπω μονο μικρη αυξηση στα μηνυματα....

ο μη προνομοιακος ηταν 0,0043 € ανα δευτ και τοσο μενει....

Έχεις δίκιο είχα την εντύπωση πως ήταν λιγότερο, συγνώμη...

Επειδή έχασα τις ρυθμίσεις του internet και τις ξαναεγκατέστησα, ας μου υπενθυμίσει κάποιος με ποιο APN δεν χρεωνόμαστε...

Επειδή έχασα τις ρυθμίσεις του internet και τις ξαναεγκατέστησα, ας μου υπενθυμίσει κάποιος με ποιο APN δεν χρεωνόμαστε...

gint.b-online.gr

Δηλαδη για να καταλαβω, απο 5 αυγουστου οι χρεωσεις του f2g2 πανε σε 0,12€/μήνυμα και σε 0,0083€ / δευτερόλεπτο για κλησεις και με ελαχιστη χρεωση 30 δευτερολεπτα?

Δηλαδη για να καταλαβω, απο 5 αυγουστου οι χρεωσεις του f2g2 πανε σε 0,12€/μήνυμα και σε 0,0083€ / δευτερόλεπτο για κλησεις και με ελαχιστη χρεωση 30 δευτερολεπτα?

0,10 το μηνυμα...ως εχει η ομιλια...

Αυτοί που ενεργοποίησαν την προσφορά έως 30/4/2010 δεν είναι απαραίτητο να κάνουν ανανέωση.

Διάβασε εδώ τι ισχύει για αυτές τις περιπτώσεις.

Για F2G που δεν ενεργοποίησαν την προσφορά έως 30/4/2010 ή νέες ενεργοποιήσεις καρτοκινητών , χρειάζονται (αφου καλέσουν το 1242) μια ανανέωση κάθε μήνα.

Διάβασε περισσότερα εδώ

Στο πρώτο link(για ημερομηνίες μέχρι 30/4) γράφει για χρέωση ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη χρέωση τα 3 λεπτά.

Ενώ στο δεύτερο γράφει ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά.

Όντως ισχύει ή πρόκειται για ασάφεια/παράλειψη;

0,10 το μηνυμα...ως εχει η ομιλια...

Αμφιβάλλω αν θα πειράξουν το F2G2 σε όλο το εύρος των χρεώσεων. Ας μην προτρέχουμε από τη στιγμή που δεν είμαστε καθόλου σίγουροι.

Υπομονή μέχρι τις 05/08:rolleyes:

για το κανονικό f2g ξέρουμε τιμές?

Για το κανονικό F2Go ισχύουν οι τιμές που αναφέρονται στην επίσημη ανακοίνωση της WIND περί αυξήσεων.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Στο πρώτο link(για ημερομηνίες μέχρι 30/4) γράφει για χρέωση ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη χρέωση τα 3 λεπτά.

αυτο ειναι οντως ανα δευτερολεπτο....για την αλλη περιπτωση δεν γνωριζω....παντως ειναι δυο διαφορετικες προσφορες ;)

οσο για τις χρεωσεις του f2g2 εγραψα τι συμπεραινω εγω απο τις ανακοινωσεις που διαβασα....τωρα το τι θα κανει η wind....πιστευω οτι ουτε η ιδια το ξερει....:lol::lol:

Αν και είμαστε σε λάθος θέμα, εν μέρει, κάνω την εξής ερώτηση:

Στον Προνομιακό Κατάλογο μπορείς να εγγραφείς ανά πάσα στιγμή με αποστολή δωρεάν μηνύματος στο 12260 ή υπήρχε deadline για την εν λόγω εγγραφή;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

19/7/2010

Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την από 19/8/2010 τροποποίηση της χρέωσης κλήσεων προς όλους τους εθνικούς προορισμούς για τους συνδρομητές της WIND Καρτοκινητής.

Πιο συγκεκριμένα, η χρέωση κλήσεων ομιλίας προς όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας αυξάνεται από 0,0061€/δευτερόλεπτο σε 0,0067€/δευτερόλεπτο, ενώ η ελάχιστη διάρκεια κλήσεων αυξάνεται από 30 δευτερόλεπτα σε 45 δευτερόλεπτα.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της WIND, http://www.wind.com.gr

Πηγή: http://goo.gl/ce3x

Χαίρετε, ήθελα να ρωτήσω το εξής, νομίζω το δημοσιεύω στο σωστό μέρος (καρτοκινητά wind). Έχω ένα f2g το οποίο το είχα ταυτοποιήσει στις αρχές του χρόνου (αστυνομική ταυτότητα και sim είχαν χρειαστεί ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ). Μαθαίνω ότι τώρα τελευταία κάνουν την ταυτοποίηση με ΆΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ (υπάρχει μια φόρμα / υπεύθυνη δήλωση που συμπληρώνεις). Εγώ τον Ιανουάριο του 2010 που έκανα την ταυτοποίηση ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ αυτό το σύστημα με την υπεύθυνη δήλωση. Απλά ο υπάλληλος σημείωνε τον αριθμό της sim (xxxx-xxxx-xxxx-xxxx ή κάτι τέτοιο) και έβγαζε μια φωτοτυπία την ταυτότητα.

Θα έχω πρόβλημα που έκανα την ταυτοποίηση με τον παλιό τρόπο; Πρέπει να την ξανακάνω; Βοηθήστε, για να μην χάσω τον αριθμό γιατί μιλάμε για f2g2 πακετάκι και δεν θέλω να το χάσω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova