Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγα χτες στο κατάστημα Wind στην Πανόρμου για να ταυτοποιήσω 2 φ2γ. Είχαν ήδη τα στοιχεία μου στο σύστημα τους και έτσι το μόνο που μου ζήτησαν ήταν οι αριθμοί κλήσης. Ούτε κάρτα σιμ να δουν ούτε τίποτα.

Αμέσως πριν είχα ταυτοποιήσει 2 καρτοκινητά στη κατάστημα της vodafone. Εκεί ζήτησαν να δουν τις κάρτες σιμ.

ετσι ακριβως...αν εχεις ξανακανει ταυτοποιηση η εχουν τα στοιχεια σου....απλοποιειτε πολυ η διαδικασια.....:)

Δεν είναι σωστό να μη ζητάνε κάρτα σιμ να δουν. Διευκολύνουν να γίνει απάτη έτσι.

σωστα...πρεπει να εισαστε προσεκτικοι να κοιτατε εσεις τα νουμερα της καρτας...απο το αντιγραφο της δηλωσης

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

σωστα...πρεπει να εισαστε προσεκτικοι να κοιτατε εσεις τα νουμερα της καρτας...απο το αντιγραφο της δηλωσης

Είναι πολύ επικίνδυνο αυτό. Εγώ έχω ένα νουμεράκι πολύ εύκολο που δεν το έχω δηλώσει ακόμη. Και έχω μέσα γύρω στα 150 ευρώ. Αν πάει κάποιος ξέροντας απλά το νούμερο στο συγκεκριμένο κατάστημα και δεν δείξει την κάρτα σιμ, το κατοχυρώνει αυτομάτως, πάει και δηλώνει μετά και μία απώλεια, και με 18 ευρώ (όσο έχει η αντικατάσταση της κάρτας σιμ) έχει καβατζώσει και εύκολο νουμεράκι και 150 ευρουλάκια.

Ας μην είναι τόσο ερασιτεχνες, πρέπει να ελέγχουν κάθε κάρτα σιμ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι πολύ επικίνδυνο αυτό. Εγώ έχω ένα νουμεράκι πολύ εύκολο που δεν το έχω δηλώσει ακόμη. Και έχω μέσα γύρω στα 150 ευρώ. Αν πάει κάποιος ξέροντας απλά το νούμερο στο συγκεκριμένο κατάστημα και δεν δείξει την κάρτα σιμ, το κατοχυρώνει αυτομάτως, πάει και δηλώνει μετά και μία απώλεια, και με 18 ευρώ (όσο έχει η αντικατάσταση της κάρτας σιμ) έχει καβατζώσει και εύκολο νουμεράκι και 150 ευρουλάκια.

Ας μην είναι τόσο ερασιτεχνες, πρέπει να ελέγχουν κάθε κάρτα σιμ.

εχεις απολυτο δικαιο...το εχω σκεφτει ...το πραγμα χωραει απατη....:cry:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

πως μπορουμε να επιβεβαιωσουμε οτι εχει γινει η ταυτοποιηση μας?εχουν περασεις 2 μηνες απο τοτε που εκανα ταυτοποιηση και τωρα οταν καλω το 1269 μου λεει οτι οσα κινητα δεν εχουν ταυτοποιηθει θα απενεργοποιηθουν και θα πρεπει να κανω ταυτοποιηση!

οσοι εχετε κανει ταυτοποιηση ,συνεχιζεται να ακουτε αυτο που προανεφερα?

γιατι σε μενα ειχε σταματησει μια εβδομαδα μετα την ταυτοποιηση και τωρα εδω και 10 μερες το ακουω παλι!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

πως μπορουμε να επιβεβαιωσουμε οτι εχει γινει η ταυτοποιηση μας?εχουν περασεις 2 μηνες απο τοτε που εκανα ταυτοποιηση και τωρα οταν καλω το 1269 μου λεει οτι οσα κινητα δεν εχουν ταυτοποιηθει θα απενεργοποιηθουν και θα πρεπει να κανω ταυτοποιηση!

οσοι εχετε κανει ταυτοποιηση ,συνεχιζεται να ακουτε αυτο που προανεφερα?

γιατι σε μενα ειχε σταματησει μια εβδομαδα μετα την ταυτοποιηση και τωρα εδω και 10 μερες το ακουω παλι!

Aυτό δεν έχει σχέση, το μηνυμα ειναι ηχογραφημένο και απευθύνεται σε όλους όπως και τις προσφορές αν ενεργοποιήσεις σου βγαινει το ηχητικό για ενεργοποίηση. Για να ελέγξεις τη ταυτοποιηση μπορείς πολύ εύκολα με μια κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών να μάθεις. Πρέπει να παίρνεις από το τηλέφωνο που θες να ρωτήσεις αλλά αν ρωτήσεις και για άλλα και είναι στο ίδιο όνομα ή τους ρωτησεις εσύ αν ειναι σε αυτό το όνομα πάλι θα σου πουν

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Aυτό δεν έχει σχέση, το μηνυμα ειναι ηχογραφημένο και απευθύνεται σε όλους όπως και τις προσφορές αν ενεργοποιήσεις σου βγαινει το ηχητικό για ενεργοποίηση. Για να ελέγξεις τη ταυτοποιηση μπορείς πολύ εύκολα με μια κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών να μάθεις. Πρέπει να παίρνεις από το τηλέφωνο που θες να ρωτήσεις αλλά αν ρωτήσεις και για άλλα και είναι στο ίδιο όνομα ή τους ρωτησεις εσύ αν ειναι σε αυτό το όνομα πάλι θα σου πουν

εγινε!

σευχαριστω πολυ!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Καλησπέρα παιδιά..Έχω την wind καρτοκινητή και tellas double play στο σπίτι και έχω παρατηρήσει ότι όταν καλώ στο σταθερό δεν χρεώνομαι χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κάποιο πρόγραμμα για δωρεάν σταθερά κτλ.Επίσης όταν κάλεσα το 13800(πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη tellas) από το κινητό μου και μίλησα περίπου 10 λεπτά για κάποιο πρόβλημα που αντιμετώπιζα,πάλι δεν χρεώθηκα.Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά δεν μου έκοψε ούτε από τα 1500 που έχω προς όλο το δίκτυο wind.Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλο αυτό? Δεν διάβασα πίσω τις 500+ σελίδες του topic αν έχει αναφερθεί δεν το είδα..Πάντως στο site της wind δεν γίνεται καμία αναφορά για δωρεάν τηλέφωνα προς tellas σταθερά και customer care tellas..

Μηπως σου τα αφαιρει απο το μπονους του διπλασιασμου ;

مفاجأة

-Το bonus συνδυάζεται με άλλες προσφορές που δίνουν δωρεάν επικοινωνία προς F2G;

Το σχήμα bonus συνδυάζεται με άλλες προσφορές/υπηρεσίες που προσφέρουν δωρεάν επικοινωνία προς F2G, όπως η προσφορά Free 2010, ή οι επιλογές Non Stop, και προτεραιότητα κατανάλωσης έχουν τα λεπτά και SMS προς F2G που λήγουν πρώτα

με λίγα λόγια δεν χάνεται η προσφορά 1500 για όλο το 2010

Λετε να απαντησει η wind με 2 ωρες στο F2G? Παντως με την νεα προσφορα της vodafone σκεφτομαι να ξαναγυρισω μετα απο πολλα χρονια.

Λετε να απαντησει η wind με 2 ωρες στο F2G? Παντως με την νεα προσφορα της vodafone σκεφτομαι να ξαναγυρισω μετα απο πολλα χρονια.

χλωμό γιατί δίνει και το bonus αλλά ποτέ δε ξέρεις αν αρχίζει και το διαφημίζει η vodafone μπορει να αναγκαστεί απλά προς το παρόν και η voda το κρατά κρυφό.

Ξέρει κανένας αν σε καρτοκινητό Wind μπορεί κάποιος να ενεργοποιήσει μόνιμη απόκρυψη αριθμού από το δίκτυο; όχι από το μενού του κινητού ή με το κλασικό #31# πριν από κάθε κλήση αλλά κατευθειαν να ενεργοποιηθει στη γραμμη από τη wind

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

εντυπωση μου κανει το εξης..

στο ενα κινητο μου εχω καρτα f2g.σημερα μου ηρθε σμς πως η συνδεση μου "εληξε" και πως αν δεν ανανεωσω μεσα σε 5 μερες θα χασω και τον αριθμο.

μπαμ και κατω?χωρις καμια προειδοποιηση για αφαιρεση του υπολοιπου?(ειχα μεσα καμια 30ρια ευρω).

με την μια "χασατε τα λεφτα σας και σε 5 μερες θα χασετε και το νουμερο?"

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Δεν έχεις χάσει ακόμα το υπόλοιπο σου .

Σε 5 μέρες θα το χάσεις από σήμερα που ήρθε το μήνυμα.

Moy ήρθε διπλασιασμου με την πρώτη κάρτα που θα βάλω μέχρι 31-5-10.Σε κατάστημα μεχρι ποσο μπορείς να κάνεις ανανέωση και αν σου κραταει φορο?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Moy ήρθε διπλασιασμου με την πρώτη κάρτα που θα βάλω μέχρι 31-5-10.Σε κατάστημα μεχρι ποσο μπορείς να κάνεις ανανέωση και αν σου κραταει φορο?

Αυτό είχα πραγματικά καιρό να το ακούσω. Τα 20 ευρώ και πάνω δίνουν δώρο το τέλος συνδρομητών κινητής (12%).

Μήπως γράφει το μήνυμα μέχρι 30 ευρώ να είναι η κάρτα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η προσφορά με το 1,5 GB ισχύει ακόμη;

για ενεργοποίηση όχι . οποίος πρόλαβε είναι στα 7 ουράνια

και εγώ με 1GB ακόμα άπορο πότε θα μου τελειώσει

:ninja:

Καλησπερα. Εχω τη f2go με τη προσφορα του 1.5giga. Απο χθες δεν μπορουσα να μπω καθολου στο ιντερνετ απο το κινητο. Σημερα που δοκιμασα να κανω ανανεωση ειδα οτι εχω αρνητικο υπολοιπο, -90 ευρω... Εχω download meter στο κινητο, σε καμια περιπτωση δεν εχω ξεπερασει το οριο.

Παιζει να εκαναν λαθος; Μπορω να κανω κατι;

OLYMPIAKOS

Αυτό είχα πραγματικά καιρό να το ακούσω. Τα 20 ευρώ και πάνω δίνουν δώρο το τέλος συνδρομητών κινητής (12%).

Μήπως γράφει το μήνυμα μέχρι 30 ευρώ να είναι η κάρτα;

ΟΧΙ!Το αναφέρει ''διπλασιαζει αυτόματα την αξία της πρωτης κάρτας ανανέωσης μέχρι 31-5-10''Στα καταστήματα της wind αμα κάνεις ανανεωση υπάρχει κάποιο οριο?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

παιδιά μια βοήθεια λίγο.

σε μια κάρτα f2g ξεπεράστηκε το όριο των δωρεάν MB στο νετ και ο λογαριασμός πήγε στα -50€.

Τί κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

Μη μου πείτε να κάνω ανανέωση.

κάπου είχα ακούσει ότι παίρνεις τηλ στη wind και στο μηδενίζουν.

Ισχύει;

ΟΧΙ!Το αναφέρει ''διπλασιαζει αυτόματα την αξία της πρωτης κάρτας ανανέωσης μέχρι 31-5-10''Στα καταστήματα της wind αμα κάνεις ανανεωση υπάρχει κάποιο οριο?

Υπάρχει ανώτατο όριο 50 ευρώ. Η προσφορά διπλασιασμού τον τελευταίο καιρό που προσφερόταν είχε όριο τα 30 ευρώ, αυτό αναφερόταν στο μήνυμα της προσφοράς.

Πρακτικά αυτό είχε τη σημασία ότι σου διπλασιάζονταν μόνο τα πρώτα 30 ευρώ της ανανώσης, ενώ το υπερβάλλον ποσό παρέμενε ως είχε. Αυτό με την αιτιολογία ότι το μήνυμα προσφοράς κάνει λόγο για κάρτα ανανέωσης, και όπως είναι γνωστό η ανώτατη αξία κάρτας ανανέωσης είναι 30 ευρώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά μια βοήθεια λίγο.

σε μια κάρτα f2g ξεπεράστηκε το όριο των δωρεάν MB στο νετ και ο λογαριασμός πήγε στα -50€.

Τί κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

Μη μου πείτε να κάνω ανανέωση.

κάπου είχα ακούσει ότι παίρνεις τηλ στη wind και στο μηδενίζουν.

Ισχύει;

ισχύει

πάρε στο 1260 και πάτα 0

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova