triviz Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 παιδια εχω την προσφορα με το 1,5gb και τα 1500 προς ολα τα f2go .θελω να βαλω ομως και το non stop (30 κλησεις ) με 5 ευρω προς ολα τα wind αλλα αν περνω f2go θα μου τα κοβει απο τις 30 κλησεις ή απο τα 1500??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Το f2g το κανονικο(χωρις δεσμευση τιμης) εχει ελαχιστη χρεωση ,σωστα; Εγω γιατι παρατηρω οτι κατι εχει αλλαξει και χρεωνει πολυ λιγοτερο;Μιλησα 6 δευτερολεπτα κι με χρεωσε 5 λεπτα.Παλιοτερα θα με χρεωνε 14 λεπτα η 28 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Γρήγορη, χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις διαδικασία ταυτοποίησης προσφέρει η WIND Ελλάς σε όλους τους κατόχους καρτοκινητής με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας ταυτοποίησης που υπάρχει στην ιστοσελίδα της. Μέχρι σήμερα έχουν ταυτοποιηθεί χιλιάδες συνδρομητές στο δίκτυο της WIND ωστόσο υπενθυμίζουμε στους συνδρομητές ότι η καταληκτική ημερομηνία ταυτοποίησής είναι στις 30 Ιουλίου 2010. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να επισπεύσουν τη διαδικασία ταυτοποίησης του καρτοκινητού τους, αποφεύγοντας τυχόν καθυστερήσεις της τελευταίας στιγμής. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, όλες οι συνδέσεις καρτοκινητών που δεν θα έχουν ταυτοποιηθεί θα διακοπούν. Όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητών μπορούν εύκολα και άμεσα να ταυτοποιήσουν τον αριθμό τους αρκεί να κατεβάζουν την φόρμα ταυτοποίησης ηλεκτρονικά ενώ μπορούν επίσης να την προμηθευτούν ανά πάσα στιγμή και από όλα τα σημεία ταυτοποίησης της WIND. Στη συνέχεια απλά την παραδίδουν σε ένα κατάστημα WIND ή στα εξουσιοδοτημένα σημεία σε όλη τη χώρα, έχοντας μαζί την ταυτότητά ή το διαβατήριό τους και την κάρτα SIM. Η WIND προσφέρει έναν πρωτοποριακό τρόπο που κάνει τη διαδικασία ταυτοποίησης τόσο άμεση, εξυπηρετώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συνδρομητές της. Με την ηλεκτρονική φόρμα μειώνεται σημαντικά ο χρόνος ταυτοποίησης, γεγονός που θα διευκολύνει όσους χρήστες δεν έχουν δηλώσει ακόμα τα στοιχεία τους, όπως προβλέπεται από το σχετικό νόμο (Ν.3783/2009). Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία ταυτοποίησης είναι διαθέσιμες στο http://www.wind.com.gr αλλά και στον ειδικό αριθμό 1273. ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Ρε παιδιά μήπως έχετε παρατήρησει ιδιαίτερα χαμηλή ποιότητα στην ομιλία τις τελευταίες εβδομάδες;; Δε ξέρω αλλά όποτε μιλάω από τη wind τον άλλο το χάνω η ακούω περίεργα τη φωνή λες και βουίζει και χάνω λέξεις ειδικά αν μιλάω σε άλλο wind και κάποιες φορές πέφτει η γραμμή αν μιλάω σε άλλο δίκτυο κάποιες φορές είναι καλύτερα κάποιες φορές όχι. Έλεγα να ναι ιδέα μου αλλά σήμερα μιλούσα σε cosmote και μετά από 2 κλήσεις που δεν άκουγα τίποτα με σήμα full σε σημείο να κλήσει η γραμμή και τις δύο φορές μιλούσα σε cosmote τη τριτη φορά παίρνω από μια cosmoκαρτα και άκουγα πεντακάθαρα πλέον. Τα χει παίξει το δίκτυο τι στο καλό γίνεται; έχω αρχίσει και ανησυχώ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Ισως εχει προβλημα στην περιοχη σου το δικτυο.Θεσσαλονικη,Γιαννιτσα και Βολο δεν ειχα αντιστοιχο προβλημα εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Ισως εχει προβλημα στην περιοχη σου το δικτυο.Θεσσαλονικη,Γιαννιτσα και Βολο δεν ειχα αντιστοιχο προβλημα εγω. μπα δεν είναι θέμα περιοχής είναι γενικό το πρόβλημα στην Αθήνα γιατί το παθαίνουν και όλοι οι φίλοι μου και σήμερα ήμουν εκτός αθηνών και έπαθα το ίδιο γι΄αυτό προβληματιστικα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Γρήγορη, χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις διαδικασία ταυτοποίησης προσφέρει η WIND Ελλάς σε όλους τους κατόχους καρτοκινητής με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας ταυτοποίησης που υπάρχει στην ιστοσελίδα της. ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου δεν βλεπω να βολευει πολυ το νεο συστημα....και αυτο διοτι δεν γινεται καμμια προβλεψη για αυτους που εχουν περισσοτερα απο ενα νουμερα να δηλωσουν...θα πρεπει να γραφουν πολλαπλες δηλωσεις για καθε νουμερο ξεχωριστα....ενω στο καταστημα -την περασμενη εβδομαδα- μπορουσε να γινει μαζικα... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Ψαχνω για χρεωσεις περιαγωγης και βρηκα 2 πινακες στο site. Ξερετε ποιες ισχυουν? http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1336&langID=1 http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=931 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 (edited) η wind δεν έχει βγάλει κάποιο πακέτο για 2 ώρες προς τα άλλα δίκτυα; Edited May 18, 2010 by ladybirda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 η wind δεν έχει βγάλει κάποιο πακέτο για 2 ώρες προς τα άλλα δίκτυα; Οχι...(ανααμενουμε) Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Οχι...(ανααμενουμε) μπα δε νομίζω γι΄αυτό έχουν ξαναρχίσει οι διαφημίσεις της νέας wind καρτοκινητής. Απλά η Wind προσφέρει συνδιαστικά και απεριοριστα προς wind και bonus δωρεάν διπλό χρόνο με κάθε ανανέωση οπότε υπερτερεί των άλλων που προσφέρουν η unlimited ή 2 ώρες δωρεάν. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 μπα δε νομίζω γι΄αυτό έχουν ξαναρχίσει οι διαφημίσεις της νέας wind καρτοκινητής. Απλά η Wind προσφέρει συνδιαστικά και απεριοριστα προς wind και bonus δωρεάν διπλό χρόνο με κάθε ανανέωση οπότε υπερτερεί των άλλων που προσφέρουν η unlimited ή 2 ώρες δωρεάν. O διπλάσιος χρόνος όμως είναι μόνο για 15 μέρες, ενώ οι δύο ώρες σε βόντα και κοτέ για 31. Επίσης στην κάρτα των 10 ευρώ το μπόνους αντιστοιχεί σε ~27 λεπτά ομιλίας στην νέα κερατοκινητή, ενώ σε βόντα και κοτέ τα 10 ευρώ δίνουν 120 λεπτά (όμως ελάχ χρέωση 3 λεπτά) Επίσης το απεριόριστο προς wind δεν έχει την ίδια αξία με το απεριόριστο βόνταφον, λόγω αριθμού συνδρομητών (θεωρητικά/στατιστικά είναι πιο πιθανό κάποιος αριθμός να ανήκει στη βόντα). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 O διπλάσιος χρόνος όμως είναι μόνο για 15 μέρες, ενώ οι δύο ώρες σε βόντα και κοτέ για 31. Επίσης στην κάρτα των 10 ευρώ το μπόνους αντιστοιχεί σε ~27 λεπτά ομιλίας στην νέα κερατοκινητή, ενώ σε βόντα και κοτέ τα 10 ευρώ δίνουν 120 λεπτά (όμως ελάχ χρέωση 3 λεπτά) Επίσης το απεριόριστο προς wind δεν έχει την ίδια αξία με το απεριόριστο βόνταφον, λόγω αριθμού συνδρομητών (θεωρητικά/στατιστικά είναι πιο πιθανό κάποιος αριθμός να ανήκει στη βόντα). ναι αλλά σκέψου ότι στη vodafone έχεις η απεριοριστα προς voda ή 120 λεπτά ομιλίας προς όλους. Ενώ εδώ έχεις και απεριοριστα προς wind και άλλα 10 για κλήσεις και sms! Η αξία είναι η ίδια μη λέμε τα ίδια συνεχώς ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός όποιος έχει τις περισσότερες επαφές του στη wind μένει εδώ αλλιώς πάει αλλού η αξία εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός. ΥΓ: Φυσικά εύχομαι κι εγώ να βγάλει κάτι αντίστοιχο με 2 ώρες προς όλους αλλά αμφιβάλω και αποκλείεται να τα δίνει και τα δυο, αλλά βεβαια σαν εναλλακτική επιλόγή μακάρι να το βάλει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Η αξία είναι η ίδια μη λέμε τα ίδια συνεχώς ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός όποιος έχει τις περισσότερες επαφές του στη wind μένει εδώ αλλιώς πάει αλλού η αξία εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός Αν θέλουμε να μιλάμε ρεαλιστικά και όχι υποθετικά, δεν είναι καθόλου ίδια η αξία του απεριόριστου. Για το μέσο χρήστη, τα απεριόριστα προς wind έχουν πολύ μικρή έως μηδαμινή αξία. Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο που θα είχε να κάνει αυτή τη στιγμή η wind θα ήταν να δίνει απλές χρεώσεις χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό και να τονίσει το γεγονός αυτό στη διαφήμιση. Οι προσφορές της κερατοκινητής μπορεί να είναι καλές για τους ψαγμένους (που και πάλι κατά τη γνώμη μου δεν είναι), αλλά επί του πρακτέου μπερδεύουν τον κόσμο με τις δεκάδες προϋποθέσεις και όρους. Έρχονται και κάτι μηδενισμοί υπολοίπου στο καπάκι και πάει έδεσε. Ας το δουν λίγο καλύτερα. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ασχολούμαστε με ψιλά γράμματα και τρυκ των εταιρειών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 μπα δε νομίζω γι΄αυτό έχουν ξαναρχίσει οι διαφημίσεις της νέας wind καρτοκινητής. Απλά η Wind προσφέρει συνδιαστικά και απεριοριστα προς wind και bonus δωρεάν διπλό χρόνο με κάθε ανανέωση οπότε υπερτερεί των άλλων που προσφέρουν η unlimited ή 2 ώρες δωρεάν. Παντω; δεν εχουν καμια σχεση τα unlimited με τα 120' προς ολους και αν κρινω απο το γεγονος οτι τοσο η νεα καρτοκινητη οσο και το F2G (εκτος το f2g2) οι χρεωσεις προς ολους ειναι απαγορευτικες ισως να σκεφθουν να δωσουν κατι τετοιο. Ειπα ισως...αλλα δεν ξερω και σιγουρα. Συνηθως η Wind απανταει αμμεσα στις προσφορες και για να μην απαντησει ακομη ισως να μην το σκεφτονται καν, η μπορει να θελουν να απαντησουν με καποια πακετα προς ολους. Ιδωμεν! Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Ποιοι συνδρομητές δικαιούνται την προσφορά; Όλοι οι συνδρομητές WIND F2G, WIND International, Mo’ MAD, και AB μπορούν να εγγραφούν στην προσφορά και να απολαμβάνουν απεριόριστη δωρεάν επικοινωνία με κάθε ανανέωση Τα δωρεάν λεπτά και SMS προς ποιους προορισμούς μπορούν να καταναλωθούν; Τα δωρεάν λεπτά και SMS ισχύουν προς προορισμούς WIND F2G, WIND International, Mo’ MAD και AB Στο σιτε της η wind σχετικα με τη προσφορα με τα 1500 λεπτα και sms με καθε ανανεωση αναφερει το παραπανω.πραγματι γινετε επειδη εχω και ενα momad απο παλλια για το διπλασιο χρονο και την ενοργοποιησα ομως δεν εχω βαλει ακομα καρτα.τα δωρεαν αναφερει οτι μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και ως προς τα υπολοιπα πακετα καρτοκινητης wind.ξερει κανεις αν ισχυει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Αν θέλουμε να μιλάμε ρεαλιστικά και όχι υποθετικά, δεν είναι καθόλου ίδια η αξία του απεριόριστου. Για το μέσο χρήστη, τα απεριόριστα προς wind έχουν πολύ μικρή έως μηδαμινή αξία. Δεν υπάρχει ρεαλιστικό αυτό λέω, εγώ και καμιά 20 αριά φίλοι και συγγενείς δεν ειμαστε μέσοι χρήστες δηλαδή; μας συμφέρει η δωρεάν προς wind ενώ μας είναι αδιάφορο το unlimited της voda, σε σένα και ένα σωρο άλλο κόσμο συμφέρει το αντίστοιχο της voda. Μέσος χρήστης λοιπόν δεν υπάρχει ο καθένας με βάση τις ανάγκες του κρίνει και αξιολογή η έννοια της αξίας απλά ειναι διαφορετική για το καθένα. Πχ η cosmote έχει το 45% των συνδρομητών εγώ όπως κι ένα μεγάλο ποσοστό έχω ελάχιστες επαφές σε cosmote άρα τι αξία θα χε για μένα να βγαλει το αντιστοιχο η cosmote για παράδειγμα; Παντω; δεν εχουν καμια σχεση τα unlimited με τα 120' προς ολους και αν κρινω απο το γεγονος οτι τοσο η νεα καρτοκινητη οσο και το F2G (εκτος το f2g2) οι χρεωσεις προς ολους ειναι απαγορευτικες ισως να σκεφθουν να δωσουν κατι τετοιο. Ειπα ισως...αλλα δεν ξερω και σιγουρα. Συνηθως η Wind απανταει αμμεσα στις προσφορες και για να μην απαντησει ακομη ισως να μην το σκεφτονται καν, η μπορει να θελουν να απαντησουν με καποια πακετα προς ολους. Ιδωμεν! μα δε συγκρίνονται αυτά τα δύο η wind στα 120 λεπτά αντιπροτείνει τα διπλάσιασμο, σου λέει εμείς δίνουμε στα 10 ευρώ άλλα 10 ευρώ bonus να ξοδευτούν σε οτιδήποτε θες όχι μονο σε ομιλία και παράλληλα σου δίνει και απεριοριστα προς wind μια μέση λύση δηλ. σε σχέση με τη voda που δίνει η απεριοριστα προς wind ή 120 λεπτά ομιλίας όχι κάτι συνδιαστικό. Γι΄αυτό πιστεύω δε θα απαντήσει με κάτι άλλο αν και μακάρι, οι χρεώσεις πλέον και στις 3 εταιρείες ειναι ομοιες Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Δεν υπάρχει ρεαλιστικό αυτό λέω, εγώ και καμιά 20 αριά φίλοι και συγγενείς δεν ειμαστε μέσοι χρήστες δηλαδή; μας συμφέρει η δωρεάν προς wind ενώ μας είναι αδιάφορο το unlimited της voda, σε σένα και ένα σωρο άλλο κόσμο συμφέρει το αντίστοιχο της voda. Μέσος χρήστης λοιπόν δεν υπάρχει ο καθένας με βάση τις ανάγκες του κρίνει και αξιολογή η έννοια της αξίας απλά ειναι διαφορετική για το καθένα. Πχ η cosmote έχει το 45% των συνδρομητών εγώ όπως κι ένα μεγάλο ποσοστό έχω ελάχιστες επαφές σε cosmote άρα τι αξία θα χε για μένα να βγαλει το αντιστοιχο η cosmote για παράδειγμα; Για το λόγο αυτό υπάρχει η στατιστική επιστήμη. Ο μέσος καταναλωτής ή ο μέσος ψηφοφόρος ή ο μέσος συνδρομητής εννοείται πως δεν είναι υπαρκτά πρόσωπα, απλά διευκολύνουν τη συζήτηση και την έρευνα δεδομένου ότι δεν είναι εφικτό αντικειμενικά να λάβουμε υπόψη ξεχωριστά τις προτιμήσεις 11.000.000 ανθρώπων. Η στατιστική σου λέει ότι από αυτά τα 11.000.000, λιγότεροι από 2.800.000 έχουν wind. Επομένως εξετάζοντας το ζήτημα συνολικά λέμε ότι στατιστικά είναι πιο πιθανό ένας αριθμός που θα σου δώσουν να ανήκει στην κοσμοτέ ή στη βόνταφον απ΄ότι στη wind. Και επίσης στατιστικά και μόνο στον μέσο τηλεφωνικό κατάλογο, αν αυτός εχει 100 επαφές, μόλις οι 24 θα είναι wind, οι 44 κοσμοτέ και οι 32 βόνταφον. Πέρα από τα παραπάνω από προσωπική παρατήρηση έχω καταλήξει ότι οι περισσότεροι που έχουν wind δεν το χρησιμοποιούν ως κύριο, αλλά ως δευτερεύοντα αριθμό (πχ για να μιλάνε τα ζευγάρια με το non ston κλπ). Στις παρέες σύμφωνα πάλι με τις δικές μου παρατηρήσεις κυριαρχεί η cosmote με το whats up Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Στο σιτε της η wind σχετικα με τη προσφορα με τα 1500 λεπτα και sms με καθε ανανεωση αναφερει το παραπανω.πραγματι γινετε επειδη εχω και ενα momad απο παλλια για το διπλασιο χρονο και την ενοργοποιησα ομως δεν εχω βαλει ακομα καρτα.τα δωρεαν αναφερει οτι μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και ως προς τα υπολοιπα πακετα καρτοκινητης wind.ξερει κανεις αν ισχυει αυτο? Δώσε μας μια παραπομπή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Παιδιά όσοι έχουν ενεργοποιημένη την προσφορά για τα 1500 λεπτά+1500σμς+1,5γίγα ίντερνετ για όλο το 2010, μπορούν να καλέσουν και στο 1242 για να προσθέσουν και την προσφορά για άλλα τόσα με κάθε ανανέωση; Δεν καλώ γιατί φοβάμαι το σύστημα της γουίντ μη μου κόψει το 2010... :wacko: Το έχει κάνει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Παιδιά όσοι έχουν ενεργοποιημένη την προσφορά για τα 1500 λεπτά+1500σμς+1,5γίγα ίντερνετ για όλο το 2010, μπορούν να καλέσουν και στο 1242 για να προσθέσουν και την προσφορά για άλλα τόσα με κάθε ανανέωση; Δεν καλώ γιατί φοβάμαι το σύστημα της γουίντ μη μου κόψει το 2010... :wacko: Το έχει κάνει κανείς; δεν κατάλαβα για άλλα τόσα ?? λες άλλα τόσα λεπτά και μηνύματα δεν θα είναι και τα ΜΒ ώμος:) αμα ήτανε προς ολη την WIND τοτε θα ήτανε τρομερό :ninja: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Παιδιά όσοι έχουν ενεργοποιημένη την προσφορά για τα 1500 λεπτά+1500σμς+1,5γίγα ίντερνετ για όλο το 2010, μπορούν να καλέσουν και στο 1242 για να προσθέσουν και την προσφορά για άλλα τόσα με κάθε ανανέωση; Δεν καλώ γιατί φοβάμαι το σύστημα της γουίντ μη μου κόψει το 2010... :wacko: Το έχει κάνει κανείς; Μην ανησυχεις προσθεσε την μαζι με την αλλη, εγω το εχω κανει. Μαλιστα τα 1500με καθε καρτα ειναι προς ολη τη πλατφορμα της wind εκτος τη νεα καρτοκινητη και την Q. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) Πήγα χτες στο κατάστημα Wind στην Πανόρμου για να ταυτοποιήσω 2 φ2γ. Είχαν ήδη τα στοιχεία μου στο σύστημα τους και έτσι το μόνο που μου ζήτησαν ήταν οι αριθμοί κλήσης. Ούτε κάρτα σιμ να δουν ούτε τίποτα. Αμέσως πριν είχα ταυτοποιήσει 2 καρτοκινητά στη κατάστημα της vodafone. Εκεί ζήτησαν να δουν τις κάρτες σιμ. [Για το ένα από τα δύο f2g, εν τω μεταξύ, είχα ξανακάνει πριν μήνες αίτηση για ταυτοποίηση η οποία μάλλον δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού το 1260 μου είπε ότι το βλέπει ακόμα αταυτοποίητο. Έχετε το νου σας, μην τυχόν και δεν έχει γίνει τελικά η ταυτοποίηση και μείνετε χωρίς τηλέφωνο τον Ιούλιο.] edit: Άκυρο, τελικά εκείνη η ταυτοποίηση αφορούσε ένα άλλο φ2γ και έγινε κανονικά! συγνώμη, μπερδέυτηκα.... Edited May 18, 2010 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Εχω ένα hazel το οποίο μπορεί να κάνει adhoc και να γίνει router, ωστε να εκμεταλευτώ την 3g σύνδεση στο laptop οταν δεν έχω wifi. Συνδέω το το laptop με το τηλέφωνο κανονικά, αλλα δεν δίνει internet. Ξέρει κάποιος τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Πήγα χτες στο κατάστημα Wind στην Πανόρμου για να ταυτοποιήσω 2 φ2γ. Είχαν ήδη τα στοιχεία μου στο σύστημα τους και έτσι το μόνο που μου ζήτησαν ήταν οι αριθμοί κλήσης. Ούτε κάρτα σιμ να δουν ούτε τίποτα. Αμέσως πριν είχα ταυτοποιήσει 2 καρτοκινητά στη κατάστημα της vodafone. Εκεί ζήτησαν να δουν τις κάρτες σιμ. Δεν είναι σωστό να μη ζητάνε κάρτα σιμ να δουν. Διευκολύνουν να γίνει απάτη έτσι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts