cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 21 minutes ago, marios239 said: Παρήγγειλα μια κάρτα με την προσφορά του free2go, και μου έστειλαν 2! Έχει συμβεί και σε άλλους; Αναρωτιέμαι τι να κάνω την 2η Κι εγώ που είχα πάρει 2 φορητότητας, μου στείλανε κι ένα νέο νούμερο.. και μάλιστα δύσκολο.. άκλαυτο θα πάει.. ΥΓ. Αν το θέλει κανείς τώρα που έχει προσφορά το Box Now, πείτε μου να του το στείλω!! 10 minutes ago, dasnowy said: Και εμένα έτσι έγινε. Έπαθαν vodafone μάλλον. Η Vodafone τα στέλνει ενεργοποιημένα στο όνομά σου.. τουλάχιστον τα free2go μπορείς να τα δώσεις σε κάποιον άλλον αν τα θέλει.. 🙂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 5,5 ευρώ με 250 ΓΊΓΑΣ και 60 ημέρες ανανέωση του χρηματικού υπολοίπου 😉 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 hour ago, cu2goup said: Κι εγώ που είχα πάρει 2 φορητότητας, μου στείλανε κι ένα νέο νούμερο.. και μάλιστα δύσκολο.. άκλαυτο θα πάει.. ΥΓ. Αν το θέλει κανείς τώρα που έχει προσφορά το Box Now, πείτε μου να του το στείλω!! Η Vodafone τα στέλνει ενεργοποιημένα στο όνομά σου.. τουλάχιστον τα free2go μπορείς να τα δώσεις σε κάποιον άλλον αν τα θέλει.. 🙂 1. Τι προσφορά τρέχει τώρα στο Box Now και μέχρι πότε; 2. H Vodafone το 2ο νουμερο sim το στέλνει καταχωρημένο στο ονομα αυτού που έκανε την αίτηση για το 1ο, αλλά οχι ενεργοποιήμένο. Μικρή λεπτομέρεια αλλά το διευκρινίζω. 3. Και εμένα 2 φορές από το CU μου έχουν στείλει 2πλη sim καθώς και από το f2g στην προσφατη προσφορα με τα 15€/μηνα απεριοριστα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 27 minutes ago, opmgls said: Τι προσφορά τρέχει τώρα στο Box Now και μέχρι πότε; https://www.lagonika.gr/prosfores/box-now-koyponi-70-gia-apostolh-mikroy-mesaioy-dematos-entos-ellados/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 35 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 35 λεπτά πριν 1 ώρα πριν, opmgls said: 2. H Vodafone το 2ο νουμερο sim το στέλνει καταχωρημένο στο ονομα αυτού που έκανε την αίτηση για το 1ο, αλλά οχι ενεργοποιήμένο. Μικρή λεπτομέρεια αλλά το διευκρινίζω. εισαι σιφουρος για αυτο; διοτι εγω εκανα καταχωρηση απο την αρχη στο δικο μου Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 33 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 33 λεπτά πριν (edited) 3 minutes ago, HEO said: εισαι σιφουρος για αυτο; διοτι εγω εκανα καταχωρηση απο την αρχη στο δικο μου Δεν κατάλαβα τι εννοείς, αλλά σε εμένα έτσι συνέβη όπως το εγραψα Για καταχωρηση έγραψα κι εγώ ότι γίνεται από την αρχη Edited 32 λεπτά πριν by opmgls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 24 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 24 λεπτά πριν 1 ώρα πριν, opmgls said: 2. H Vodafone το 2ο νουμερο sim το στέλνει καταχωρημένο στο ονομα αυτού που έκανε την αίτηση για το 1ο, αλλά οχι ενεργοποιήμένο. Μικρή λεπτομέρεια αλλά το διευκρινίζω. Είναι κανονικά ενεργοποιημένο από τη στιγμή που ενεργοποιείται η sim της φορητότητας. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 12 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 λεπτά πριν 9 minutes ago, Serafeim1981 said: Είναι κανονικά ενεργοποιημένο από τη στιγμή που ενεργοποιείται η sim της φορητότητας. Για νεο νούερο λέω. Ειπα το 1ο έρχεται ενεργοποιημενο. Το 2ο που σου στέλνουν "δωρο" είναι καταχωρημένο. Τελος πάντων έτσι συνέβη σε μενα στο CU. Δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 4 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 λεπτά πριν 1 ώρα πριν, cu2goup said: https://www.lagonika.gr/prosfores/box-now-koyponi-70-gia-apostolh-mikroy-mesaioy-dematos-entos-ellados/ Υπάρχει και αυτή η προσφορά από το lidl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 λεπτό πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 λεπτό πριν 1 minute ago, sou_d said: Υπάρχει και αυτή η προσφορά από το lidl Πάντως αυτή την στιγμή έχει κολλήσει η ιστοσελιδα, προφανώς λογω της προσφοράς -70%, και δεν προχωράει η αποστολή δέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts