Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς στα sms δεν ισχύει το σκεπτικό σου γιατί όπως έχουν αναφέρει παιδιά εδώ μέσα το bonus δεν ισχύει για sms αλλά μόνο για ομιλία οπότε η χρέωση των sms παραμένει στα 0,0857 δυστυχώς αν ισχυει αυτό που λες θα ήταν τέλεια!!

!!!!! :confused:

Σοβαρά ισχύει αυτό?

Δηλαδή αν τις πρώτες 15 μέρες στείλω 10 sms σε Voda-Cote, δεν θα τα αφαιρέσει από τα 11 ευρώ του bonus και θα μου αφαιρέσει 10χ0.0857=0.857 από την κάρτα? :mad:

Για τα συμβόλαια, αφού ισχύουν αυτά που γράφεις, τότε έχεις δίκιο.

Επειδή δεν γνωρίζω από συμβόλαια, σκέφτηκα οτι τα 20-23 ευρώ/μήνα μπορούν να ανατικαταστηθούν με ένα συμβόλαιο των 30-35 ευρώ/μήνα που θα παρέχει περισσότερη κάλυψη με ανάλογες παροχές.

Με προβλημάτισες τώρα με τα sms. :(

Και τί κάνουμε τώρα?

9.7/0.0857= μένουμε με 113sms για ένα μήνα και 11/0.354=31 λεπτά ομιλίας μόνο για 2 εβδομάδες? :(

Α ρε Wind, μας έμπλεξες τα μπούτια!

Ας μας πεί κάποιος από πρώτο χέρι τελικά τι ισχύει σε αυτήν τη Νέα (μουφο)Καρτοκινητή?

Edited by peramatz

!!!!! :confused:

Σοβαρά ισχύει αυτό?

Δηλαδή αν τις πρώτες 15 μέρες στείλω 10 sms σε Voda-Cote, δεν θα τα αφαιρέσει από τα 11 ευρώ του bonus και θα μου αφαιρέσει 10χ0.0857=0.857 από την κάρτα? :mad:

Για τα συμβόλαια, αφού ισχύουν αυτά που γράφεις, τότε έχεις δίκιο.

Επειδή δεν γνωρίζω από συμβόλαια, σκέφτηκα οτι τα 20-23 ευρώ/μήνα μπορούν να ανατικαταστηθούν με ένα συμβόλαιο των 30-35 ευρώ/μήνα που θα παρέχει περισσότερη κάλυψη με ανάλογες παροχές.

Με προβλημάτισες τώρα με τα sms. :(

Και τί κάνουμε τώρα?

9.7/0.0857= μένουμε με 113sms για ένα μήνα και 11/0.354=31 λεπτά ομιλίας μόνο για 2 εβδομάδες? :(

Α ρε Wind, μας έμπλεξες τα μπούτια!

Mπα δυστυχώς τα συμβόλαια έχουν πάψει να προσφέρουν πλεονεκτήματα εδώ και αρκετά χρόνια κι εγώ μετά από 5-6 χρόνια συμβόλαιο voda έφυγα για κάρτα και εδώ και ενα χρόνο καιι με τα μισά λεφτά το μήνα τη βγάζω με περισσότερη χρήση.

Δυστυχώς έτσι ειπαν όσοι χρησιμοποιησαν οτι ο επιπλέον χρόνος είναι μόνο χρόνος ομιλίας αλλά ας το επιβεβαιώσει και πάλι κάποιος.

ΥΓ: Εντωμεταξύ χθες μου έστειλε η wind να με ενημερώσει ότι έκλεισα ένα χρόνο σύνδεσης free2go και να μου δώσει 30 πόντους στο wind club και μετά από λίγο μου έστειλε ότι μου προστέθηκε 1 ευρώ χρόνο ομιλίας και θα μου προστίθεται κάθε μήνα 1 ευρω για τους 4 πρώτους μήνες απο την ενεργοποίηση της σύνδεσης μου... Τα χει παίξει το σύστημα, αφού ειμαι ένα χρόνο, πέρσι είχα πάρει τα 4 ευρώ με αυτό το τρόπο, πάντως το ευρώ μπήκε κανονικά...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

το μπονους στην νεα καρτοκινητη ισχυει για ομιλια και SMS.Να το ξεκαθαρισουμε αυτο.

το μπονους στην νεα καρτοκινητη ισχυει για ομιλια και SMS.Να το ξεκαθαρισουμε αυτο.

είσαι σίγουρος το έχεις κάνει και το λες; έχω ρωτήσει επανειλλημένα κι ολοι μου απαντούν οτι ειναι μόνο για ομιλία και η αλήθεια ειναι ότι η wind στο site αναφέρει διαρκώς bonus επιπλέον χρόνος ομιλίας "κερδίζουν διπλάσιο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας". Αν ειναι και για sms είναι ιδιαίτερα ευχαριστο!! Απλά ας απαντήσει κάποιος που είναι ήδη στη νέα καρτοκινητή, εχει βάλει κάρτα και στέλνει sms να μας πει αν αφαιρούνται απο κει

George Bernard Shaw

Mπα δυστυχώς τα συμβόλαια έχουν πάψει να προσφέρουν πλεονεκτήματα εδώ και αρκετά χρόνια κι εγώ μετά από 5-6 χρόνια συμβόλαιο voda έφυγα για κάρτα και εδώ και ενα χρόνο καιι με τα μισά λεφτά το μήνα τη βγάζω με περισσότερη χρήση.

Δυστυχώς έτσι ειπαν όσοι χρησιμοποιησαν οτι ο επιπλέον χρόνος είναι μόνο χρόνος ομιλίας αλλά ας το επιβεβαιώσει και πάλι κάποιος.

ΥΓ: Εντωμεταξύ χθες μου έστειλε η wind να με ενημερώσει ότι έκλεισα ένα χρόνο σύνδεσης free2go και να μου δώσει 30 πόντους στο wind club και μετά από λίγο μου έστειλε ότι μου προστέθηκε 1 ευρώ χρόνο ομιλίας και θα μου προστίθεται κάθε μήνα 1 ευρω για τους 4 πρώτους μήνες απο την ενεργοποίηση της σύνδεσης μου... Τα χει παίξει το σύστημα, αφού ειμαι ένα χρόνο, πέρσι είχα πάρει τα 4 ευρώ με αυτό το τρόπο, πάντως το ευρώ μπήκε κανονικά...

Έγινε και σε 2 κινητά μου το ίδιο ακριβώς. Το πρώτο είναι 2 μηνών (είχα πάρει το 1€ του μήνα ήδη) και το άλλο απο το καλοκαίρι...

XGamers.gr :)

ΥΓ: Εντωμεταξύ χθες μου έστειλε η wind να με ενημερώσει ότι έκλεισα ένα χρόνο σύνδεσης free2go και να μου δώσει 30 πόντους στο wind club

δεν εκλεισες ενα χρονο στο f2g, ενα χρονο στο win club εκλεισες και σου κανουν δωρο 30 ποντους, οπως σε ολους

δεν εκλεισες ενα χρονο στο f2g, ενα χρονο στο win club εκλεισες και σου κανουν δωρο 30 ποντους, οπως σε ολους

ναι αυτο ειναι ασχετο με τα ευρώ, εκλεισα ενα χρονο στο free2go και στο win club μαζί γι΄αυτο το ανεφερα μαζί ξέρω οτι στο χρονο δινουν 30 ποντους δεν απορησα γι΄αυτο

George Bernard Shaw

ναι αυτο ειναι ασχετο με τα ευρώ, εκλεισα ενα χρονο στο free2go και στο win club μαζί γι΄αυτο το ανεφερα μαζί ξέρω οτι στο χρονο δινουν 30 ποντους δεν απορησα γι΄αυτο

σε οποιο προγραμαμ και να εισαι. και καθε μερα να αλλαζεις προγραμμα που λεει ο λογος, το win club θα σου κανει δωρο καθε χρονο 30 ποντους

σε οποιο προγραμαμ και να εισαι. και καθε μερα να αλλαζεις προγραμμα που λεει ο λογος, το win club θα σου κανει δωρο καθε χρονο 30 ποντους

αυτο το ξέρω δε το σχολίασα το 1 ευρω δώρο σχολίασα αν εχει τυχει σε κανεναν, αλλωστε αν πάρεις στις πληροφοριες του wind club σου λέει οτι οταν κλεισεις ενα χρονο γραμμενος παίρνεις 30 ποντους καθε χρονο που κλεινεις και φυσικά σε οποιο πακέτο και να είσαι δεν ηταν κατι το περιεργο

George Bernard Shaw

εβαλα καρτα 11Ε...τ αλλο πρεπει να κανω για να εχω τα 1500?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

εβαλα καρτα 11Ε...τ αλλο πρεπει να κανω για να εχω τα 1500?

Κανονικά τίποτα. (νοουμένου ότι είσαι στην νέα καρτοκινητή wind και όχι στο F2G)

Πάρε τηλέφωνο στο 1268 να ακούσεις το υπόλοιπο !

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

είσαι σίγουρος το έχεις κάνει και το λες; έχω ρωτήσει επανειλλημένα κι ολοι μου απαντούν οτι ειναι μόνο για ομιλία και η αλήθεια ειναι ότι η wind στο site αναφέρει διαρκώς bonus επιπλέον χρόνος ομιλίας "κερδίζουν διπλάσιο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας". Αν ειναι και για sms είναι ιδιαίτερα ευχαριστο!! Απλά ας απαντήσει κάποιος που είναι ήδη στη νέα καρτοκινητή, εχει βάλει κάρτα και στέλνει sms να μας πει αν αφαιρούνται απο κει

ισχυει....το χω δοκιμασει εγω!το bonus ειναι και για μηνυματα!

ειχες γραφτει πριν βαλεις τα 11 ευρψ?

δεν χρειαζεται να γραφτει καπου. η προσφορα ισχυει αυτοματα

οχι δεν γραφτηκα πουθενα... στο 1268 δεν λεει κατι

οχι δεν γραφτηκα πουθενα... στο 1268 δεν λεει κατι

εχεις μεταφερθει στην νεα καρτοκινητη wind η εισαι στο f2g?

εχεις μεταφερθει στην νεα καρτοκινητη wind η εισαι στο f2g?

οχι δεν εχω μεταφερθει στο f2g ειμαι

εεε...... ο διπλασιασμός και τα δωρεάν λεπτά ομιλίας κτλ κτλ ισχύουν για το νεο καρτοκινητό wind. όχι για το F2G...

αρα παιρνω 1342 και αλλαζω πακετο?

αρα παιρνω 1342 και αλλαζω πακετο?

Ναι αλλά και να αλλάξεις πακέτο, δεν θα πάρεις τα 1500 γιατί έπρεπε πρώτα να αλλαξεις πακέτο και μετά να βάλεις τα 11 ευρώ.

Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα τηλ. την εξ.πελατών και να τους πεις πως νόμιζες πως ήσουνα στην νεα καρτοκινητή αλλά τελικά έκανες λάθος, κι αν γίνεται να σε μεταφέρουν στην νεα καρτοκινητή και να σου βάλουν τα δωρεάν 1500

ναι ειμαι απολυτα σιγουρος.εχω τη νεα καρτοκινητη και ισχυει και για sms το μπονους.

ενημερωθείτε και για τα δωρεάν λεπτά/sms της νέας καρτοκινητής στέλνοντας δωρεάν κενό μνμ στο 1209!

ισχυει....το χω δοκιμασει εγω!το bonus ειναι και για μηνυματα!

ναι ειμαι απολυτα σιγουρος.εχω τη νεα καρτοκινητη και ισχυει και για sms το μπονους.

Άρα ψιλοαξίζει η Νέα Καρτοκινητή για τους λόγους που εξηγήθηκαν χθες.

Ίδιο sms και η διαφορά στην ομιλία είναι 0.075ε/λεπτό (0.188 έναντι 0.113).

κάποτε κι εμείς συναντιόμασταν πλέον με τους ρυθμούς ζωής στην Αθήνα για να βρεθείς με τον άλλο θες μια ώρα να πας και μια ώρα να γυρίσεις... Κι εγώ παλιότερα και τα 500 λεπτά πολλά μου φαινόντουσαν οπως προείπα αλλά είναι η δύναμη της συνήθειας. Θυμάμαι κάτι εποχές με τα sms πάρτυ που έκανε το cu μια φορά την εβδομάδα και τώρα φτάσαμε στα 1200 sms και δε μας φτάνουν... αλλάζουν οι καιροί, πλέον βαριεμαι να πάω στο σταθερό να κάνω μια σύντομη κλήση λέω εντάξει ας πάρω απ΄το κινητό που κάποτε το κορόιδευα αλλά αλλάζουν τα πράγματα.

Παρέα, οικογένεια, πολύς κόσμος έχει φίλους και φίλες από τα φοιτητικά χρόνια που ζούνε σε άλλες πόλεις, κάποιοι άλλοι επικοινωνούν με τις ώρες για δουλειά, γενικά υπάρχει η ανάγκη της έντονης και συνεχούς επικοινωνίας και το κινητό με αυτές τις προσφορές, σου δίνει την δυνατότητα να ικανοποιείς τις επικοινωνιακές σου ανάγκες μιας και έχει αντικαταστήσει το σταθερό.

Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε το κινητό ως κοινωνικό αγαθό, όπως τα αμάξια πχ, ενώ ίσως και να μην είναι.

Το "ίσως" το βάζω σε εισαγωγικά γιατί πιστεύω πως η επικοινωνία και η πρόσβαση στην πληροφορία αποτελούν σύγχρονα κοινωνικά αγαθά.

Φιλοσοφική και οφ τόπικ μάλλον η συζήτηση, αλλά να προσθέσω ότι αν δεν προλαβαίνεις να συναντηθείς με τον άλλο, είναι δύσκολο να βρεις και 1 ώρα (1500' / 30 μέρες είναι 50' την ημέρα!) για να τα πεις στο τηλέφωνο, εκτός κι αν μιλάς όταν οδηγείς ή στο λεωφορείο (πάρα πολύ ενοχλητικό και αγενές :mad:) ή σε κάποιον άλλον νεκρό χρόνο. Εγώ όταν τρέχω και δεν προλαβαίνω δεν μπορώ να διαθέσω για τηλεφωνήματα 50' την ημέρα! Το ίδιο και οι φίλοι μου! Για τα SMS δε, τι να πω, εμείς οι πιο παλιοί γράφουμε τόσο αργά που για να προλάβω στείλω 50 SMS των 160 χαρακτήρων πρέπει να πάρω άδεια! :lol:

Όσο για την επικοινωνία για δουλειά πάω πάσο, εκεί μιλάς πάρα πολύ όντως! Αλλά σε ποια δουλειά έχουν όλοι, πελάτες και συνεργάτες μόνο wind (ή βοντα ή κοσμοτε); Εξάλλου οι επαγγελματίες έχουν εταιρικά συμβόλαια και οι πελάτες έχουν ότι θέλουν :rolleyes:.

Εγώ χρησιμοποιώ για τη δουλειά το f2g2 καθώς οι συνεργάτες μου έχουν ο ένας βόντα και ο άλλος κοσμοτέ συμβόλαια :p.

Για τους φίλους από άλλες πόλεις, σωστό, αλλά και πάλι ο καθένας έχει διαφορετική εταιρία και πρέπει να έχεις κι εσύ 3 κινητά για να τους καλύπτεις όλους.

Όσο για το κινητό και το αυτοκίνητο (ειδικά αυτό) ως κοινωνικά αγαθά, δεν θα το σχολιάσω καθόλου, θα το αφήσω στους κοινωνιολόγους του παρόντος και του μέλλοντος...

Άρα ποιο το όφελος, μη πω για την ελάχιστη χρέωση των 45 δευτερολέπτων πλέον στα συμβόλαια.

Το δέλεαρ των συμβολαίων είναι η επιδότηση συσκευής και το ιντερνετ.

Το δέλεαρ των συμβολαίων είναι η επιδότηση συσκευής και το ιντερνετ.

όπως ακριβώς το είπες ,και γω ο μόνος λόγος που έχω συμβόλαιο είναι το Ίντερνετ και η επιδότηση.Αλλά και γω όπως και πολύ αλλοι έχω και το καρτοκινητι μου..

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova