ababapanos Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 μπορεις να παιξεις οσα νουμερα f2g εχεις... αν εχεις 1 μια φορα αν εχεις 10 , 10 φορες, αν παιζεις πολλες φορες και βαζεις το ιδιο νουμερο νομιζωντας οτι μετρανε περισσοτερες συμμετοχες πολυ απλα ακυρωνεσε Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 καλήσπέρα, και εγώ αυτό φαντάζομαι άδικα η χαρά μας. Και εγώ κέρδισα στην κλήρωση της Πεμπτης, πηρα τηλ στην wind μου λεει θα σας καλέσουν απο την αλλη εταιρία. Την είπα οτι κοντευουν να περάσουν 2 μέρες σύμφωνα με τους όρους, και μου λέει το cc wind, οτι αφού είναι το όνομα μου είναι στους νικητές θα παραλάβω το δώρο μου. Όπως είπαν πολλοί απο εδώ μέσα προβλέπω και εγώ με την σειρά μου να καταλήγει σε ένα μεγάλο φιάσκο. Ξέρω άτομα που έπαιξαν πολλές φορές με διαφορετικά nicknames, εγώ διάβασα πολύ προσεκτικά τους όρους αλλά πουθενά δεν τονίζει ότι έχεις δικαίωμα συμμετοχής μία φορά την ημέρα. Εδώ είναι και το σημείο απο τους όρους: Στις εν λόγω κληρώσεις για την ανάδειξη των νικητών θα υποβάλλονται το σύνολο των συμμετοχών που έχουν παίξει στο rebus και έχουν κατοχυρώσει τα στοιχεία τους. (α) ως έγκυρες συμμετοχές για τις κληρώσεις των Δώρων θεωρούνται το σύνολο των συμμετοχών οποιουδήποτε συμμετέχοντα που έχουν καταχωρηθεί στα συστήματα του Τεχνικού Ανάδοχου από την Έναρξη του Διαγωνισμού ανωτέρω μέχρι τις 00:00.00 της ημέρας συμμετοχής, υπό τον όρο ότι έχει καταχωρηθεί στα συστήματα του Τεχνικού Ανάδοχου και είναι συνδρομητής καρτοκινητής WIND F2G.θα επικοινωνησουν...εγω κερδισα πριν μια βδομαδα και με καλεσαν προχτες. μπορεις να παιρνεις μερος μια φορα την ημερα ΑΛΛΑ καθε μερα...εξου και η φραση "συνολο συμμετοχων" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Λογικα αυριο ή μεθαυριο θα εχουμε τη νεα εκπληξη καθως περασαν οι 14 μερες απο τη προηγουμενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Λογικα αυριο ή μεθαυριο θα εχουμε τη νεα εκπληξη καθως περασαν οι 14 μερες απο τη προηγουμενη... το αργοτερο πεμπτη παρασκευη καθως και η ψηφοφορια για την τριτη εκλπηξη τελειωνει σημερα το βραδυ. μεχρι να αποφασισουν θελει λιγες μερες. αν και εγω πιστευω οτι ειναι προαποφασισμενο. ποτε θα γυρισουν αλλωστε και την διαφημιση για την καινουρια εκπληξη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 FREAK_OF_NATURE, ποιο κινητό κέρδισες; Vasileie, εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 σαμσουνκ κορμπι και ενα αιποντ τατς Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 μια φιλη μου ειχε μια καρτα sim την οποια την εχασα και δυστηχως δεν θυματε τον αριθμο... επειδη ειχε μεσα καμια 20ρια ευρω γινετε αυτα να τα μεταφερει με καποιον τροπο στο αλο f2g που εχει? εχει κρατησει την καρτα που γραφει πανω τα pin , puk, και τον κωδικο της sim. Αυτα μπορουν να βοηθησουν? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Απαράδεκτη Γουιντ!!! Ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο και αιτία μου αφαιρέθηκαν 22€ περίπου!!! Έχω το iphone με μετρητή δεδομένων. Έχω καταναλώσει 95 mb από τα 100 της προσφοράς σύμφωνα με τον μετρητή. Κάθε μέρα ήλεγχα το υπόλοιπο των mb και ήταν ακριβέστατα τα στοιχεία. Πήρα στο 1260 και άρχισε να μου λέει μια ΑΣΧΕΤΗ μήπως έχω ενεργοποιήσει καμιά υπηρεσία με sms. Αφού είπα όχι ευγενικά, αυτή επέμενε λέγοντάς με ότι "δε μπορεί κάτι τέτοιο θα κάνατε". Αυτό είναι το επίπεδό τους. Πώς δε με είπε στα ίσια ότι καλώ και ροζ γραμμές. ΑΣΧΕΤΟΙ Ε ΑΣΧΕΤΟΙ. Δε θα προσβάλλετε εσείς τους πελάτες σας. Είμαστε ευυπόλειπτοι πολίτες αλλά φαίνεται ότι αυτοί νομίζουν ότι όλα τα καρτοκινητά τα έχουν 15χρονα και ανήλικα γενικα παιδιά. Δε ξέρω πού θα οδηγησει το αίτημα υποτίθεται παραπόνων αλλα μιλάμε καθαρά για μια κλεψιά άνευ προηγουμέμου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 95mb upload+download ; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Πολυ συχνο φαινομενο εχει καταντησει πια.δεν εκπλησομαι καθολου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 95mb upload+download ; Απεσταλμένα: 28,8 ΜΒ Ληφθέντα: 67,4 ΜΒ Η τελευταία επαναφορά έγινε: Ποτέ Επειδή βλέπω έχεις κι εσύ iphone, πρόκειται αυτό να κάνει λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 εμενα μου εκανε πολυ πολυ συχνα λαθος αλλα προς τα πανω, δηλαδη μου εδειχνε πχ οτι εχω κατεβασει 500μβ , ενω ειχα κατεβασει 200μβ , δεν ξερω γιατι το εκανε αυτο... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Οταν το πρωτο πηρα το κοιταζα και εγω τον μετρητη με την ενημερωση υπολοιπου και ειχε κανει λαθος και το δικο μου. 120mb ΛΙΓΟΤΕΡΑ εδειχνε... (το κινητο σε σχεση με την ενημερωση) (ευτυχως ημουν προσεκτικος για πρωτη φορα και ειχα αερα αλλα 300-400mb + το οτι εχω προγραμμα 750mb) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 σε αυτο με την καρτα σιμ , ξερει καποιος να με βοηθησει? εχασα 2 καρτες σιμ και δυστηχως δεν θυμαμε τον αριθμο... επειδη ειχε μεσα καμια 20ρια ευρω γινετε αυτα να μεταφερυουν στο αλο f2g ? υπαρχει η καρτα που γραφει πανω τα pin , puk, και τον κωδικο της sim. Αυτα μπορουν να βοηθησουν? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Οταν το πρωτο πηρα το κοιταζα και εγω τον μετρητη με την ενημερωση υπολοιπου και ειχε κανει λαθος και το δικο μου. 120mb ΛΙΓΟΤΕΡΑ εδειχνε... (το κινητο σε σχεση με την ενημερωση) (ευτυχως ημουν προσεκτικος για πρωτη φορα και ειχα αερα αλλα 300-400mb + το οτι εχω προγραμμα 750mb) Μάλλον φεύγω από τη Γουίντ. Μπάι μπάι. Τέτοιες λαμογιές σε άλλους πελάτες. όσα εξοικονομήσαμε από τα 0,10 το λεπτό τα φάγαμε μέσα σε 5λεπτά χρήσης ίντερνετ που δεν έστειλα ΣΜΣ στο 1245 για το υπόλοιπο ΜΒ;; :mad: Vodafone Unlimited internet 55€. Απεριόριστη Βόνταφον (1500λεπτά+1500σμσ), απεριόριστο ίντερνετ (3giga). Δε βρίσκω πιο ανταγωνιστικό πρόγραμμα για απεριόριστο ίντερνετ σε κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 αν περασει ενας χρονος και δεν κανεις ανανεωση σε μια καρτα και κλειδωσει, μπορει να ανοιξει παλι? η την χανεις και μαζι με τα λεφτα που εχει μεσα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 αν περασει ενας χρονος και δεν κανεις ανανεωση σε μια καρτα και κλειδωσει, μπορει να ανοιξει παλι? η την χανεις και μαζι με τα λεφτα που εχει μεσα? φιλε πηγαινε σε ενα καταστημα wind και πες τους οτι εχασες τη sim να σου βγαλουν αλλη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 φιλε πηγαινε σε ενα καταστημα wind και πες τους οτι εχασες τη sim να σου βγαλουν αλλη.... για να μην ξεχναμε, με κοστος 17 ευρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 για να μην ξεχναμε, με κοστος 17 ευρω οποτε θα κερδισει ο φιλος μας 3 ευρω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 ντροπη 17 ευρω οταν στο περιπτερο την πουλανε 3 ευρω στα πακετ συνδεσης Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 ντροπη 17 ευρω οταν στο περιπτερο την πουλανε 3 ευρω στα πακετ συνδεσης ναι αλλα εσυ θες το νουμερο που εχασες!ετσι ειναι δυστηχως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 βρε παιδια μια ξαδερφη μου εκανε αντικατασταση καρτας δωρεαν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 βρε παιδια μια ξαδερφη μου εκανε αντικατασταση καρτας δωρεαν!!! προφανως θα ηταν εντος εγγυησης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ρε παιδιά οικονομικό πακέτο μου λέει πως έχω το f2go. Στους τιμοκαταλόγους όμως δεν έχει πουθενά χρεώσεις για σκέτο f2go πέρα απ' τα αριθμημένα 1-8. Τι παίζει??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ρε παιδιά οικονομικό πακέτο μου λέει πως έχω το f2go. Στους τιμοκαταλόγους όμως δεν έχει πουθενά χρεώσεις για σκέτο f2go πέρα απ' τα αριθμημένα 1-8. Τι παίζει??:confused: Γεια σας.Μπαινω στη σελιδα με τις εκπληξεις για να δω τους νικητες και λεει τους νικητες μεχρι Πεμπτη 10 του μηνα.Γιατι ετσι?Σταματησε ο διαγωνισμος? Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts