pexths Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 κάτσε φέρνω το βασικό μου νούμερο στην wind λόγου του οριστικού διαζυγίου μου με την voda.στις 21 δεκεβριου ..εμένα δεν θα με πιανη η προσφορά ? συμφωνα με αυτα που ξερουμε, οχι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Επειδη βλέπω οτι ο καθένας που ψηφιζει πρεπει να βάλει και το νουμερο του,μηπως στον καθενα ξεχωριστα θα δωσει την προσφορα που ζήτησε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Επειδη βλέπω οτι ο καθένας που ψηφιζει πρεπει να βάλει και το νουμερο του,μηπως στον καθενα ξεχωριστα θα δωσει την προσφορα που ζήτησε? πολυ πολυ φιλοδοξη η σκεψη σου. προσωπικα το αποκλειω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 το νουμερο το βαζεις για να μην ψηφιζεις δυο φορες αυτο ομως που ειδα ειναι οτι σε αφηνει να βαλεις οσα διαφορετικα κινητα θες και στην ψηφοφορια και στο παιχνηδι Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Κι εγώ ψηφίζω το 3. Προς στιγμήν σκέφτηκα το 1 αλλά αυτούς που θα καλούσα αυτές τις ώρες τους έχω ήδη σε 1 λεπτό το λεπτό σε άλλο καρτοκινητό. Οπότε αν τα 120' έχουν ισχύ 14 ή και 30 μέρες μάλλον δεν θα έχω πού να τα ξοδέψω. Άρα 3. Και να υποθέσω ότι μπορείς να βάλεις και 50€ (=100€) από κατάστημα wind; Όντως το βγάλαμε το... 2011 (το έβγαλα εγώ, τουλάχιστον, αφού έχω ήδη 130€ υπόλοιπο από τους περσινούς διπλασιασμούς για να βγάλω το 2010! :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Από 1 ευρώ μέχρι 100 ευρώ μπορείς να βάλεις από κατάστημα Wind.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Άρα υπάρχει πιθανότητα, ανάλογα με το ποια προσφορά θα προκριθεί και μέχρι ποιο ποσό ανανέωσης, να πάει ακόμα και 100x2 (αν και αν θυμάμαι καλά ο παλιός διπλασιασμός ήταν για μέχρι 50€ ανανέωση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 η προσφορά το λεει καθαρά. θα διπλασιαστεί η πρωτη καρτα. απο το κατάστημα δεν ισχύει διπλασιασμός Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Άρα υπάρχει πιθανότητα, ανάλογα με το ποια προσφορά θα προκριθεί και μέχρι ποιο ποσό ανανέωσης, να πάει ακόμα και 100x2 (αν και αν θυμάμαι καλά ο παλιός διπλασιασμός ήταν για μέχρι 50€ ανανέωση). δεν υπαρχει περιπτωση διπλασιασμου στα 100 ευρω και αν αμφιβαλλω αν υπαρχει τετοια ανανεωση απο καταστημα με μια ανανενωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 η προσφορά το λεει καθαρά. θα διπλασιαστεί η πρωτη καρτα. απο το κατάστημα δεν ισχύει διπλασιασμός Γιατί; Αφού κι'από το κατάστημα ανανέωση γίνεται.. δεν υπαρχει περιπτωση διπλασιασμου στα 100 ευρω και αν αμφιβαλλω αν υπαρχει τετοια ανανεωση απο καταστημα με μια ανανενωση Και εγώ αμφιβάλλω αν γίνεται διπλασιασμός στα 100 ευρώ.. Αν όντως ισχύει, μαζί με την προσφορά 0,10 ευρώ/λεπτό προς όλους, θα φτάσει πάλι τα 3,2 δισ. χρέη.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Και εγώ αμφιβάλλω αν γίνεται διπλασιασμός στα 100 ευρώ.. Αν όντως ισχύει, μαζί με την προσφορά 0,10 ευρώ/λεπτό προς όλους, θα φτάσει πάλι τα 3,2 δισ. χρέη.. :p ακομα και στα μηνυματα διπλασιασμου λεει μεχρι του ποσου των 30 ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 η προσφορά το λεει καθαρά. θα διπλασιαστεί η πρωτη καρτα. απο το κατάστημα δεν ισχύει διπλασιασμός Ισχύει κανονικά και για ανανέωση από το κατάστημα, έως 30 ευρώ. Διπλασιάζονται κι αυτά τα ποσά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 η προσφορά το λεει καθαρά. θα διπλασιαστεί η πρωτη καρτα. απο το κατάστημα δεν ισχύει διπλασιασμός Πάντα όταν έρχεται μήνυμα διπλασιασμού, το γράφει αυτό , και πάντα η ανανέωση από κατάστημα διπλασιαζόταν . Οπότε η γραμματική ερμηνεία , αν και σωστή , Δεν τεριάζει στην περίπτωση , εξάλου η ανανέωση από κατάστημα λέγεται και άυλη κάρτα . Ψήφισα και εγώ την τρίτη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 παιδια εσεις με αλλους αριθμους F2G δε μιλατε πολυ???εγω επειδη συνηθως τελειωνω τα 1000 θα με βολευαν τρομερα τα 600!!!!αλλα οπως ειπα και ο διπλασιασμος!!!αλλα επειδη δεν προκειται να βαλω μεγαλη καρτα δε με ενθουσιαζει κ ιδιαιτερα!!!οχι πως με χαλαει ομως!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 παντως οσους βλεπω την 3η ψηφιζουν αρα μαλον αυτη θα βγει... επισης πολλοι φιλοι μου τωρα με τις νεες προσφορες φεβγουν απο wu και πανε f2g , πολυς κοσμος που ξερω το κανει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 παντως οσους βλεπω την 3η ψηφιζουν αρα μαλον αυτη θα βγει... επισης πολλοι φιλοι μου τωρα με τις νεες προσφορες φεβγουν απο wu και πανε f2g , πολυς κοσμος που ξερω το κανει. ελα??μωρε μπραβο!!!!καιρος ειναι να παρει τα πανω του παλι το F2G!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 παιδια εσεις με αλλους αριθμους F2G δε μιλατε πολυ???εγω επειδη συνηθως τελειωνω τα 1000 θα με βολευαν τρομερα τα 600!!!!αλλα οπως ειπα και ο διπλασιασμος!!!αλλα επειδη δεν προκειται να βαλω μεγαλη καρτα δε με ενθουσιαζει κ ιδιαιτερα!!!οχι πως με χαλαει ομως!!!!:D αν σου πουνε ομως οτι η τριανταρα θα γινει εξηνταρα θα ανανεωσεις γιατι συμφερει πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 πολυ φοβαμαι οτι τα 10 λεπτα το λεπτο τελειωνουν στις 30/12 τουλαχιστον ετσι λεει στο σαιτ του frog, κριμα... ωραιο ηταν οσο κρατησε Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 πολυ φοβαμαι οτι τα 10 λεπτα το λεπτο τελειωνουν στις 30/12 τουλαχιστον ετσι λεει στο σαιτ του frog, κριμα... ωραιο ηταν οσο κρατησε :cry:....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 πολυ φοβαμαι οτι τα 10 λεπτα το λεπτο τελειωνουν στις 30/12 τουλαχιστον ετσι λεει στο σαιτ του frog, κριμα... ωραιο ηταν οσο κρατησε και την προηγουμενη φορα τελειωσε η προσφορα στο frog αλλα η wind την διατηρησε. μακαρι να κανει το ιδιο και μετα τον ιανουαριο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Με όλα αυτά, το 0,10€/λεπτό, τα δωρεάν 20' από τις εισερχόμενες, τα 5ευρα δώρο και τα 100sms/100MB των εκπλήξεων έχουμε χαλαρώσει πολύ με τη χρήση του κινητού, νομίζω Όταν και αν πάνε πάλι οι χρεώσεις 0,21 θα μας κακοφανεί :lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 παιδια εσεις με αλλους αριθμους F2G δε μιλατε πολυ???εγω επειδη συνηθως τελειωνω τα 1000 θα με βολευαν τρομερα τα 600!!!!αλλα οπως ειπα και ο διπλασιασμος!!!αλλα επειδη δεν προκειται να βαλω μεγαλη καρτα δε με ενθουσιαζει κ ιδιαιτερα!!!οχι πως με χαλαει ομως!!!!:D 1000??εγω εχω 600λεπτα+600σμς.. εσυ πως εχεις 1000? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Μάλλον είχε ενεργοποιημένη την προσφορά του 2009... Όσο για τον διπλασιασμό από κατάστημα, τελευταία φορά που μου είχε έρθει ενημέρωση για διπλασιασμό και είχα πάει στο κατάστημα, μου είπαν πως ίσχυε για μέχρι 30 ευρώ ανανέωση, δηλαδή έκανα 30 ευρώ ανανέωση και μου βάλανε 60. Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Τι θα γίνει ρε παιδιά???Μια φορά κερδίσαμε κι εμείς....θα μας το βγάλουν από τη μύτη??? καλήσπέρα, και εγώ αυτό φαντάζομαι άδικα η χαρά μας. Και εγώ κέρδισα στην κλήρωση της Πεμπτης, πηρα τηλ στην wind μου λεει θα σας καλέσουν απο την αλλη εταιρία. Την είπα οτι κοντευουν να περάσουν 2 μέρες σύμφωνα με τους όρους, και μου λέει το cc wind, οτι αφού είναι το όνομα μου είναι στους νικητές θα παραλάβω το δώρο μου. Όπως είπαν πολλοί απο εδώ μέσα προβλέπω και εγώ με την σειρά μου να καταλήγει σε ένα μεγάλο φιάσκο. Ξέρω άτομα που έπαιξαν πολλές φορές με διαφορετικά nicknames, εγώ διάβασα πολύ προσεκτικά τους όρους αλλά πουθενά δεν τονίζει ότι έχεις δικαίωμα συμμετοχής μία φορά την ημέρα. Εδώ είναι και το σημείο απο τους όρους: Στις εν λόγω κληρώσεις για την ανάδειξη των νικητών θα υποβάλλονται το σύνολο των συμμετοχών που έχουν παίξει στο rebus και έχουν κατοχυρώσει τα στοιχεία τους. (α) ως έγκυρες συμμετοχές για τις κληρώσεις των Δώρων θεωρούνται το σύνολο των συμμετοχών οποιουδήποτε συμμετέχοντα που έχουν καταχωρηθεί στα συστήματα του Τεχνικού Ανάδοχου από την Έναρξη του Διαγωνισμού ανωτέρω μέχρι τις 00:00.00 της ημέρας συμμετοχής, υπό τον όρο ότι έχει καταχωρηθεί στα συστήματα του Τεχνικού Ανάδοχου και είναι συνδρομητής καρτοκινητής WIND F2G. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 θα επικοινωνησουν μαζι σου, μην ανχωνεσε. με την freak of nature επικοινωνησαν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts