Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχω ζητήσει έγγραφα να μου κόψουν το ίντερνετ απο τα f2g.

Τώρα πώς θα τα ενεργοποιήσω πάλι; Θα γίνει άμεσα;

Τι εννοείς? Το πακέτο των 40MB? Να μην συνεχίζεται η αυτόματη ανανέωση?

Όχι!

Επειδή έμπαινα κατά λάθος, (πατώντας κατά λάθος παρατεταμένα το πλήκτρο "μηδέν" σε νόκια) στο wind plus, και χρεωνόμουν χωρίς να το θέλω, πήγα σε κατάστημα wind και ζήτησα με γραπτή αίτηση με φαξ να μου "κόψουν" από τον αριθμό μου τη δυνατότητα οποιασδήποτε σύνδεσης στο ιντερνετ ή στο wind plus. Κάτι σαν φραγή, δεν ξέρω τι είναι ακριβώς.

Τώρα κάπως θα πρέπει να ακυρώσω αυτήν την φραγή, υποθέτω, για να χρησιμοποιήσω την προσφορά με τα 100MB...

Θα πάρω το CC.

Όχι!

Επειδή έμπαινα κατά λάθος, (πατώντας κατά λάθος παρατεταμένα το πλήκτρο "μηδέν" σε νόκια) στο wind plus, και χρεωνόμουν χωρίς να το θέλω, πήγα σε κατάστημα wind και ζήτησα με γραπτή αίτηση με φαξ να μου "κόψουν" από τον αριθμό μου τη δυνατότητα οποιασδήποτε σύνδεσης στο ιντερνετ ή στο wind plus. Κάτι σαν φραγή, δεν ξέρω τι είναι ακριβώς.

Τώρα κάπως θα πρέπει να ακυρώσω αυτήν την φραγή, υποθέτω, για να χρησιμοποιήσω την προσφορά με τα 100MB...

Θα πάρω το CC.

δεν θα ηταν πιο βολικο να διεγραφες τις ρυθμισεις στις συσκευες σου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια εδω και μια ωρα δεν μπορω να καλεσω το 1269, 1268, 1264... σε τρια νουμερα. γινεται και σε εσας;... συχεχεια χτυπαει και μετα κλεινει λεγοντας '' χωρις απαντηση''

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

ρε παιδια εδω και μια ωρα δεν μπορω να καλεσω το 1269, 1268, 1264... σε τρια νουμερα. γινεται και σε εσας;... συχεχεια χτυπαει και μετα κλεινει λεγοντας '' χωρις απαντηση''

τωρα τα καλεσα χωρις κανενα προβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι; μολις τωρα μιλησα με το 1260 (το μονο που παιρνει) και μου ειπαν πως προσπαθουν να διορθωσουν το προβλημα!

edit: τωρα πεφτει η κληση δεν παιρνει καθολου τηλ. μαλλον κανουν επανεκινηση το συστημα!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

τωρα τα καλεσα χωρις κανενα προβλημα

μολις τωρα απο θεσσαλονικη ενημερωθηκα οτι υπαρχει και εκει προβλημα για ξαναδοκιμασε να δεις! :rolleyes:

My Mobile Phone History:
spacer.png

οντως υπαρχει καποιο προβλημα.ουτε σε εμενα δεν βγαινει !

πλακα κανεις! και ο φιλος μου τουμπα ειναι και δεν παιρνει! μαλλον ειναι αναλογα τους συνδρομητες! τι να πω!~

My Mobile Phone History:
spacer.png

δεν θα ηταν πιο βολικο να διεγραφες τις ρυθμισεις στις συσκευες σου?

Μπα, το ίδιο είναι. Πώς να ρυθμίζω και να θυμάμαι τι έχω ρυθμίσει σε 6 διαφορετικές συσκευές στις οποίες εναλλάσσω 15 σιμ όλων των εταιρειών...

Ενώ τώρα τουλάχιστον θυμάμαι: τα f2g δεν έχουν ιντερνετ, τα cu έχουν, τα cosmote δεν ξέρω :p, κοκ...!

Δεν ξέρουμε, τελικά, μέχρι πότε μπορεί να ενεργοποιηθεί η προσφορά με τα 100sms και 100MB;

Μόλις είδα την διαφήμιση στην τηλεόραση και λένε τα ψιλά γράμματα από κάτω

"ενεργοποίηση μέχρι 14/12" και ισχύς 14 μέρες.

Άρα το αργότερο ως 28/12 μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Εν τελει συνεχιζονται και το 2010 τα 1000 λεπτα? Μακαρι! Παντως για να στο λεει μην ανυσυχεις που ερχονται ακομα μυνηματα. Συμβαινει σε ολους.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

γιατι δεν ανακοινωνουν τους χθεσινους νικητες ?

Ναι υπαρχουν πειρορισμοι για την ενεργοποιηση της υπηρεσιας ως 14 του μηνος αλλα ολο και κατι θα μας ερθει παλι κοντα στα Χριστουγεννα...

εχω ενα free2go και ενα προγραμμα ADSM ιντερνετ (ξερετε αυτο με το στικακι που σου δεινουν μια καρτα σιμ η οποια δεν ειναι για ομιλια αλλα μονο ιντερνετ) , μπορω να τα εχω και τα 2 σε μια καρτα? στο τηλ μου ειπαν οτι δεν γινεται, ρωταω ειναι δυνατον? αν παω σε ενα καταστημα και τους πω να μου το κανουν , μετα δεν θα δουλευει?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

γιατι δεν ανακοινωνουν τους χθεσινους νικητες ?

οι νικητες της παρασκευης και του Σ/Κ θα ανακοινωθουν τη δευτερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

1.μεχρι ποτε πρεπει να δηλωσουμε τα στοιχεια για τα wind καρτοκινητα μας?

2.να κανω την προσφορα 100 μηνυματα κ 100ΜΒ για ιντερνετ η να περιμενω?μεχρι ποτε θα μπορουμε να την ενεργοποιησουμε..?

@vasileios ευχαριστω πολυ!

edit: τιποτα για την ηλεκτρονικη ανανεωση δεν εχουμε ε?

Μέχρι 30 Ιουλίου μπορείς να το δηλώσεις χωωρίς πρόβλημα. Για το δεύτερο που ρωτάς , η απάντηση είναι 3 μηνύματα πιό πάνω

1.μεχρι ποτε πρεπει να δηλωσουμε τα στοιχεια για τα wind καρτοκινητα μας?

2.να κανω την προσφορα 100 μηνυματα κ 100ΜΒ για ιντερνετ η να περιμενω?μεχρι ποτε θα μπορουμε να την ενεργοποιησουμε..?

@vasileios ευχαριστω πολυ!

edit: τιποτα για την ηλεκτρονικη ανανεωση δεν εχουμε ε?

Οι προσφορές έρχονται και φεύγουν. Π.χ. η προηγούμενη με τα 5 ευρώ ήρθε, κράτησε για μερικές μέρες και μετά ήρθε η άλλη με τα 100sms + 100MB.

Όπως λέει και η διαφήμιση έχε το νού σου και για νέες προσφορές... αρά βάλε την τώρα και ετοιμάσου για την νέα ;-)

έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του pda λογικά, θα πρέπει να κάνεις pairing το pda με το κινητό σου και μετά μέσω κάποιας εφαρμογής από το pda (bluetooth phone manager π.χ.) να συνδεθείς με το modem του κινητού σου. Οι browsers στα pda όμως "τρώνε" περισσότερα kb στο κατέβασμα σε σχέση με τους browsers για κινητά, οπότε πρόσεχέ το.

το pda εποικονωνει με το τηλεφωνο και συνδεετε στο δικτυο...απλα μετα το δικτυο διακοπτει την κληση....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Μπα, το ίδιο είναι. Πώς να ρυθμίζω και να θυμάμαι τι έχω ρυθμίσει σε 6 διαφορετικές συσκευές στις οποίες εναλλάσσω 15 σιμ όλων των εταιρειών...

Γιατί δεν κλωνοποιείες κάποιες από τις κάρτες σου;:blink:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1798

προσπαθησα να ενεργοποιησω μια καρτοκινητη γουιντ αλλα μου βγαζει πως την απορριπτει το δικτυο.

γιατι?

τι πρεπει να γινει?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μηπως εχει ληξει; Στο φακελο λεει ημερομηνια ληξης; Αν οχι τοτε τηλ στο 1260 ή 6935601260 απο σταθερο.

προσπαθησα να ενεργοποιησω μια καρτοκινητη γουιντ αλλα μου βγαζει πως την απορριπτει το δικτυο.

γιατι?

τι πρεπει να γινει?

Έχεις δηλώσει τα στοιχεία σου για την κάρτα αυτή σε κατάστημα Γουίντ; Από 01/10 κανένα καρτοκινητό δεν ενεργοποιείται αν πρώτα δεν έχεις κάνει δήλωση στοιχείων στην εταιρεία.

γιατι?

τι πρεπει να γινει?

Δεν πρέπει να είναι "δηλωμένη" ? Δηλαδή να έχεις δώσει τα στοιχεία σου πρώτα?

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova