Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν είναι από τις παλιές , δεν χρειάζετε να πάρεις το 1242

Αν είναι από τις καινούριες κάνε υπομονή.

Και σε μένα τα ίδια λέει ότι δεν λειτουργεί

Το μόνο Bonus που ισχύει τώρα είναι το WIND Club

Στείλε κενό sms στο 19088 αν δεν έχεις στείλει

Είσαι στο F2G2 ?

ΝΑΙ! F2G 2 εμαι

η καρτα που αγορασα παντως ειναι απο τις καινουριες

δεν παιζει να φταιει το οτι εχω κανει επεκταση;

τελικα τι κανουμε;δε χαριζει πλεον η wind το τελος καρτοκινητης;

[το 1242 ακομα μου λεει πως η ενεργοποιηση δεν ειναι προσωρινα εφικτη]

ΝΑΙ! F2G 2 εμαι

η καρτα που αγορασα παντως ειναι απο τις καινουριες

δεν παιζει να φταιει το οτι εχω κανει επεκταση;

τελικα τι κανουμε;δε χαριζει πλεον η wind το τελος καρτοκινητης;

[το 1242 ακομα μου λεει πως η ενεργοποιηση δεν ειναι προσωρινα εφικτη]

ειναι απο τις κορυφαιες προσφορες, θεωρω απιθανο να το σταματησε. μπορει να ειναι τεχνικο προβλημα. κανε υπομονη μεχρι αυριο και ξαναδοκιμασε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να δουμε..Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Παντως κατι μου λεει οτι φταιει η επεκταση που εχω κανει..Θα το κοιταξω αυριο παλι

Παιδια τελος το 0,10 το λεπτο. Αλλαξε η χρεωση. Εκανη κληση 45 δευτερολεπτα και με χρεωσε 0,16 ευρω. Οσο κρατησε κρατησε. Δεν μπηκε καλα ο νοεμβριος.
[sIGPIC][/sIGPIC]

και γενικα ο νεος χρονος δεν νομιζω να μπει καλα! αρχιζουν και κατεβαζουν τα συμβολαια και μαλλον τα καρτοκινητα θα τα σφησουν στην ακρη για λιγο!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

το κακό τούς το κερο ,,η αλαγες γινοντε κάθε αρχή του μίνα το περίμενα ..ξαναδοκίμασε να σιγουρευτούμε

ρε ση εμένα 0.10 με χρέωσε για ένα λεπτό

τσεκαρισμένο έκανα δυο κλήσης του 1 λεπτού

και εμενα 0,10 με χρεωσε! :)

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Παιδια τελος το 0,10 το λεπτο. Αλλαξε η χρεωση. Εκανη κληση 45 δευτερολεπτα και με χρεωσε 0,16 ευρω. Οσο κρατησε κρατησε. Δεν μπηκε καλα ο νοεμβριος.

εμενα συνεχιζει να ισχυει! (9 δευτερα, 2 σεντ). πως γινεται αυτό; γίνεται να μην αλλάζει η χρέωση σε όλους ταυτόχρονα;;

Το site τους πάντως γράφει την ίδια τιμή... Αν σε χρεώσαν παραπάνω κάτι δεν πάει καθόλου καλά...

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

παιδια το τσεκαρα 10 φορες, δεν με χρεωνει 0,10. τι να πω

Μήπως από "λάθος" του συστήματος μεταπήδησες από το F2G2 σε κάποιο άλλο?

Μήπως από "λάθος" του συστήματος μεταπήδησες από το F2G2 σε κάποιο άλλο?

ειχε αναφερθει απο αλλο χρηστη παλαιοτερα, αλλα το τσεκαρα και ειμαι στο f2g2 αντιστοιχο της φρογκ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην είμαστε και άπληστοι! Καλά κράτησε μέχρι τώρα. Μετά από αυτό βέβαια το fg2 2 παύει να είναι τόσο ελκυστικό όσο πριν

ακόμα ,αν δεν κάνω λάθος, δεν έχουν αντιγραφεί τα "super πακέτα" του νέου καρτοκινητού vodafone...

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εδώ και αρκετό καιρό η δέσμευση τιμής ακολουθεί μόνο τις βασικές χρεώσεις και όχι τα πακέτα ή τις προσφορές των άλλων καρτοκινητών. Στην αρχή μπορεί να έφτιαξε το πακέτο 30 λεπτά + 30 sms την εβδομάδα με 5€, αλλά τότε ήταν που έκανε το μπαμ. Εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει ξανα-αντιγράψει τέτοια πακέτα, όπως το CU all Day για παράδειγμα. Άρα και τα super πακέτα, λίγο δύσκολο το βλέπω.

Μην είμαστε και άπληστοι! Καλά κράτησε μέχρι τώρα. Μετά από αυτό βέβαια το fg2 2 παύει να είναι τόσο ελκυστικό όσο πριν

Μα δεν έχει καταργηθεί σε όλους. Φαντάζεστε να γίνεται η κατάργηση επιλεκτικά επειδή έχει κολήσει το σύστημα? Θα γίνει πανικός! :lol:

για δες παίχτη μήπως ξαναγύρισε στις παλιές .εμένα ακόμα είναι στα παλιά το έχω τσεκαρη ..απλά μια κλήση που έκανα του ενός λεπτού δεν την είχε επίσης χρέωση ..

ειναι απο τις κορυφαιες προσφορες, θεωρω απιθανο να το σταματησε. μπορει να ειναι τεχνικο προβλημα. κανε υπομονη μεχρι αυριο και ξαναδοκιμασε

Πριν λιγο δοκιμασα και εγω αλλα παλι δεν ειναι εφικτη λεει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

εδώ στη frog σε παλιούς ισχιοι η παλιές χρέωσης ..αμα βγάλουν πάντως κε αφτί τη προσφορά πολύ φοβαμε θα γυρίσω σε vodafone πάλη.σε δουλεία να βρισκόμε

Πριν λιγο δοκιμασα και εγω αλλα παλι δεν ειναι εφικτη λεει..

Δοκίμασες ανανέωση με SMS ?

Στείλε τον Αριθμό στο 1268

Κάποτε βάζαμε κάρτα και είχαμε διπλασιασμό. (ΚΑΡΤΑ 20€=40€ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ)

Κάποτε βάζαμε κάρτα και είχαμε +50%. (ΚΑΡΤΑ 20€=30€ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ)

Κάποτε βάζαμε κάρτα στα καταστήματα wind και είχαμε bonus 15%. (ΚΑΡΤΑ 20€=23€ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ)

Κάποτε βάζαμε κάρτα και είχαμε 50λεπτα + 50sms επιπλέον.

Τώρα βάζουμε κάρτα, μας κάνουν δώρο το φόρο και μας μένει ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΤΑ. (ΚΑΡΤΑ 20€=20€ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova