Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα πήγα στο περίπτερο να πάρω κάρτα και μου λέει ο περιπτεράς:

"Έχω των 10, απ' τις παλιές, έχω και των 11 ευρώ, ποια θέλεις;"

τον ρωτάω:

"Στων 11 αφαιρείται και ο φόρος;"

και μου λέει:

"Ναι, αφαιρείται το 12%."

Και φυσικά πήρα την παλιά!!! Δεν μου περισσεύουν λεφτά για δοκιμές, οπότε όσο βρίσκω τις παλιές καλές καρτούλες, αυτές θα παίρνω! :lol:

Τώρα, δεν ξέρω κατά πόσο ενημερωμένος ήταν όντως ο συγκεκριμένος κύριος, αλλά φάνηκε σίγουρος.

Και, όπως προανέφεραν και άλλα μέλη παραπάνω, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει η κάθε εταιρία όχι 12%, ούτε 0,0001%...

Και στο κάτω-κάτω, επίσημα η εταιρία μας ενημέρωσε ότι από 15/9 ισχύει η νέα φορολόγηση στα καρτοκινητά

και μας προέτρεπε να ανανεώσουμε για να κερδίσουμε 12%.

Τα πράγματα είναι απλά λοιπόν.

και εγω αυτο ξερω. αρα η wind στο site της παραπληροφορει εσκεμμενα με σκοπο να εξαπατησει τους συνδρομητες της. διαφωνει κανενας σε αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγω αυτο ξερω. αρα η wind στο site της παραπληροφορει εσκεμμενα με σκοπο να εξαπατησει τους συνδρομητες της. διαφωνει κανενας σε αυτο?

Δεν έχω πρόβλημα να συμφωνήσω με αυτό, αλλά υπάρχει και μια άλλη εκδοχή:

Το 19% που αντιστοιχεί στο ΦΠΑ, δεν αφαιρείται από την κάρτα ανανέωσης γιατί είναι ενσωματωμένο στις χρεώσεις.

Το 12%, λοιπόν, αντί να αφαιρεθεί από τις χρεώσεις, θα αφαιρείται από την ανανέωση.

Συνεπώς οι νέες κάρτες συμπεριλαμβάνουν στην τιμή τους και το ΦΠΑ και το νέο φόρο, απλά το κάθε ένα από αυτά αφαιρείται με διαφορετικό τρόπο από το συνδρομητή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Δεν έχω πρόβλημα να συμφωνήσω με αυτό, αλλά υπάρχει και μια άλλη εκδοχή:

Το 19% που αντιστοιχεί στο ΦΠΑ, δεν αφαιρείται από την κάρτα ανανέωσης γιατί είναι ενσωματωμένο στις χρεώσεις.

Το 12%, λοιπόν, αντί να αφαιρεθεί από τις χρεώσεις, θα αφαιρείται από την ανανέωση.

Συνεπώς οι νέες κάρτες συμπεριλαμβάνουν στην τιμή τους και το ΦΠΑ και το νέο φόρο, απλά το κάθε ένα από αυτά αφαιρείται με διαφορετικό τρόπο από το συνδρομητή.

ετσι οπως το λες ειναι. το 19% ειναι μεσα στις χρεωσεις ενω τι 12% θα αφαιρειται αμεσως μολις γινειη ανανεωση

[sIGPIC][/sIGPIC]

ετσι οπως το λες ειναι. το 19% ειναι μεσα στις χρεωσεις ενω τι 12% θα αφαιρειται αμεσως μολις γινειη ανανεωση

Άρα νομίζω ότι το θέμα διευθετήθηκε, η Wind δεν μας κοροϊδεύει, και μένει τώρα να εξακριβωθεί και πρακτικά, όταν κάποιος κάνει μια ανανέωση με τις νέες κάρτες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Άρα νομίζω ότι το θέμα διευθετήθηκε, η Wind δεν μας κοροϊδεύει, και μένει τώρα να εξακριβωθεί και πρακτικά, όταν κάποιος κάνει μια ανανέωση με τις νέες κάρτες!

μα δεν ειναι κοροιδια οταν σου λεει οτι ειναι ενσωματομενος ο φορος ενω δεν ειναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα πήγα στο περίπτερο να πάρω κάρτα και μου λέει ο περιπτεράς:

"Έχω των 10, απ' τις παλιές, έχω και των 11 ευρώ, ποια θέλεις;"

τον ρωτάω:

"Στων 11 αφαιρείται και ο φόρος;"

και μου λέει:

"Ναι, αφαιρείται το 12%."

Και φυσικά πήρα την παλιά!!!

Και ήσουν τόσο κοντά, να κλείσεις αυτό το θέμα του 12% μία και καλή :p

μπορει να μου θυμισει καποιος που στελνουμε για να μαθουμε αν ενας αριθμος ανηκει στη WIND?
[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορει να μου θυμισει καποιος που στελνουμε για να μαθουμε αν ενας αριθμος ανηκει στη WIND?

Στέλνεις τον αριθμό στο 1274.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Και ήσουν τόσο κοντά, να κλείσεις αυτό το θέμα του 12% μία και καλή :p

και στις παλιές δεν αφαιρείται ο φόρος;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

και στις παλιές δεν αφαιρείται ο φόρος;

μονο σε οσες εχουν εκδοθει απο 15/9 και μετα. αν για παραδειγμα εσυ εχεις μια 3αρα, και το 2010 να την χρησιμοποιησεις δεν θα εχει γορο 12%

[sIGPIC][/sIGPIC]

μάλιστα..ενδιαφέρον αυτό,αν και ολίγον παράλογο :p

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

μάλιστα..ενδιαφέρον αυτό,αν και ολίγον παράλογο :p

μα αυτο το καναμε ολοι. πηραμε για αποθεμα καποιες καρτες προ φορου και καλυψαμε τις αναγκες μας για καποιο διαστημα. γιυτο δεν μπορουμε να βρουμε συνδρομητη που ανανεωσε με τις καινουριες καρτες για να μας πει τελικα τι ισχυει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτησω κ εγω κατι...αν παω σε ενα καταστημα wind ποσο ειναι το ελαχιστο οριο χρονου ομιλιας που μπορω να βαλω?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Να ρωτησω κ εγω κατι...αν παω σε ενα καταστημα wind ποσο ειναι το ελαχιστο οριο χρονου ομιλιας που μπορω να βαλω?

στην κοσμοτε εγινε 5 ευρω. λογικα και η wind καπου εκει θα το εχει. αλλωστε και λιγοτερο απο 5 ευρω τι να το κανεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

στην κοσμοτε εγινε 5 ευρω. λογικα και η wind καπου εκει θα το εχει. αλλωστε και λιγοτερο απο 5 ευρω τι να το κανεις?

απλα επειδη εχω την προσφορα 1000 λεπτα καθε μηνα να ξερω πια καρτα να βαλω....

απλα επειδη εχω την προσφορα 1000 λεπτα καθε μηνα να ξερω πια καρτα να βαλω....

πλεον με το φορο, η ελαχιστη δυνατη που μπορεις να κανεις ειναι 4 ευρω. μπορεις να βρεις απο καποια περιπτερα τριαρες και να αγορασεις 2-3 σαν αποθεμα για να μην εχεις προβλημα με την εκ νεου ενεργοποιηση της προσφορας της χρονιας. ειναι κατι που το εκαναν πολλοι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

πλεον με το φορο, η ελαχιστη δυνατη που μπορεις να κανεις ειναι 4 ευρω. μπορεις να βρεις απο καποια περιπτερα τριαρες και να αγορασεις 2-3 σαν αποθεμα για να μην εχεις προβλημα με την εκ νεου ενεργοποιηση της προσφορας της χρονιας. ειναι κατι που το εκαναν πολλοι.

Ok!απο αυριο θα ψαξω σε κανενα περιπτερο μηπως κ βρω καμια ;)

ευχαριστω!

περιμένω να μου βάλουν ένα € στο κινητό

και δεν μου βάζουν, ενώ είναι ο πρώτος μήνας.

τι να κάνω?

τι να κάνω?

αν επρεπε να εχει μπει το ευρω και εχει αργησει,κανε ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων και πες τους τι συμβαινει για να σου δωσουν λυση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι να κάνω?

πρέπει να καταναλώσεις πρώτα ένα ευρώ για να μπει ένα ευρώ κάθε μήνα όμως

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Στις κάρτες αξίας από 15 ευρώ η wind χαρίζει το τέλος καρτοκινητής. Απαιτείται ενεργοποίηση με κλήση στο 1242
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις κάρτες αξίας από 15 ευρώ η wind χαρίζει το τέλος καρτοκινητής. Απαιτείται ενεργοποίηση με κλήση στο 1242

πολυ καλο αν ισχυει.το διαβασες καπου στο σαιτ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερώτηση!

Έχω με την κοπέλα μου το 1000+1000.... Εγώ έβαλα χθες 3 Ευρώ (παλιά κάρτα) και αυτή των 5 Ευρώ (καινούρια κάρτα)... Σε κανέναν από τους 2 όμως δεν ήρθε μήνυμα για την προσφορά... Ούτε πριν τις βάλουμε, ούτε αφού τις βάλαμε... Μέχρι και τον προηγούμενο μήνα έρχονταν συνέχεια τέτοια μηνύματα...

Η ανανέωση που κάναμε θα ισχύσει? Και στους 2?

Ερώτηση!

Έχω με την κοπέλα μου το 1000+1000.... Εγώ έβαλα χθες 3 Ευρώ (παλιά κάρτα) και αυτή των 5 Ευρώ (καινούρια κάρτα)... Σε κανέναν από τους 2 όμως δεν ήρθε μήνυμα για την προσφορά... Ούτε πριν τις βάλουμε, ούτε αφού τις βάλαμε... Μέχρι και τον προηγούμενο μήνα έρχονταν συνέχεια τέτοια μηνύματα...

Η ανανέωση που κάναμε θα ισχύσει? Και στους 2?

Κάλεσε στο 1209 και άκουσε τα ηχογραφημένα. Εκεί θα σε ενημερώσει αν ανανεώθηκαν τα 1000. ;)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova