Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΤΟ BONUS ΤΟ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΡΤΑ! ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

εχει δικιο ο φιλος στην παραπανω απαντηση. λαθος δικο μου! sorry

Τώρα κατάλαβα.Μας έχει για πλούσιους η wind και περιμένει να βάζουμε κάθε μήνα από 10 ευρώ....
GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel"

πόσα χρήματα πρέπει να βάλω για να ενεργοποιήσω το 5 ευρω φοιτητικό; εννοώ με τους φόρους.έξι ευρώ φτάνουν να βάλω μέσω PayPal?

πόσα χρήματα πρέπει να βάλω για να ενεργοποιήσω το 5 ευρω φοιτητικό; εννοώ με τους φόρους.έξι ευρώ φτάνουν να βάλω μέσω PayPal?

6 ευρώ είναι αρκετά

6/1,12 = 5,36

Για το μπόνους με τα 10 ευρώ.

Μετα απο ερώτηση η απάντηση ειναι η εξής :

Με την προσφορά αυτή ισχύει το εξής: Μόνο για τον 1ο μήνα, κατόπιν της ανανέωσης του χρόνου ομιλίας αξίας 10€,λαμβάνεις 300’ προς όλα τα δίκτυα + 10€ + 10€ (το καθαρό ποσό που θα λάβεις είναι 8,93€ + 8,93€ = 17,86€), τα οποία έχουν διάρκεια 30 ημέρες και δεν ισχύουν για αγορά πακέτων & υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Στους επόμενους 5 μήνες, κατόπιν της ανανέωσης του χρόνου ομιλίας αξίας 10€, λαμβάνεις 300’ προς όλα τα δίκτυα + 10€ (ανανέωση) + 10€ (bonus). Τα 10€ (8,93€) της ανανέωσης έχουν διάρκεια 6 μήνες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε χρήση. Ο bonus χρόνος ομιλίας 10€ (8,93€) έχει διάρκεια κατανάλωσης 30 ημέρες και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά πακέτων & υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

----------------------------

ωραια.

Δεν κατάλαβα αυτο που λέτε για τους άλλους μηνες.

αν δεν βάλω καρτα τον άλλο μηνα , θα πάρω μπονους ?

-------------------------------

Η διάρκεια των 6 μηνών για τα μηνιαία bonuses ξεκινάει από τη στιγμή της εγγραφής στο σχήμα. Σε αυτό το διάστημα εάν ο συνδρομητής δεν ανανεώσει κάποιο μήνα με 10€+, χάνει το bonus του συγκεκριμένου μήνα.

α 10€ της ανανέωσης, μόνο για τον 1ο μήνα, έχουν διάρκεια 30 ημέρες & δεν ισχύουν για αγορά πακέτων & προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Στους επόμενους 5 μήνες, τα 10€ της ανανέωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά για οποιαδήποτε χρήση & έχουν διάρκεια 6 μήνες.

Αρα τα 10 που μπαινουν απο το μπόνους δεν χρησιμοποιούνται για πακέτα.

Αρα άχρηστο μπόνους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά για την ''ξαφνική''μείωση της διάρκειας του υπολοίπου για τα νούμερα που κάναμε ανανέωση πριν εφαρμοστεί η νέα διαδικασία έκανε κανείς τίποτα; Εκεί που έληγε ένας αριθμός μου 3/5/15 τώρα λήγει 12/12/14. Βλέπω οτι στο myf2g δεν υπάρχει και η επικοινωνία με την εξυπηρέτηση.

δηλαδή τι να κάνουμε;;;;

Να πάρουμε τηλέφωνο όπου η υπάλληλος που δεν ξέρει την τύφλα της να προσπαθεί να εξηγήσει τα ανεξηγητα;;;;

ps....θα στείλω ένα μειλ κάποια στιγμή έτσι για την εκτονωση αλλά θαρρώ άδικος κόπος είναι

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Τελικά για την ''ξαφνική''μείωση της διάρκειας του υπολοίπου για τα νούμερα που κάναμε ανανέωση πριν εφαρμοστεί η νέα διαδικασία έκανε κανείς τίποτα; Εκεί που έληγε ένας αριθμός μου 3/5/15 τώρα λήγει 12/12/14. Βλέπω οτι στο myf2g δεν υπάρχει και η επικοινωνία με την εξυπηρέτηση.

Διαβάζοντας, τον τελευταίο καιρό, τον προβληματισμό για τη μείωση της διάρκειας του υπολοίπου, ελέγχω σε τακτικά διαστήματα τον αντίστοιχο χρόνο των καρτοκινητών της οικογένειας και ενώ προχθές είχαν όλα ημερομηνίες του 2015, στο σημερινό έλεγχο διαπίστωσα, με μεγάλη έκπληξη, ότι στο ένα, που δεν το χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες, η ημερομηνία άλλαξε από 7/4/2014 σε 10/12/2014 (!!!) :cry:

Τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό;

Μπηκα και εγω στο χορο των προβληματων με τα μονευρα που τρωνε οι εφαρμογες σε smartphone με υπαιτιοτητα και της WIND που λανσαρε αυτο το προγραμμα εκτρωμα.

Θεωρω οτι ετσιθελικα πανε να σου φανε λεφτα.

Στην περιπτωση μου λοιπον οπου εχω ενα F2G πακετο με προσφορα απο αναβαθμιση συμβολαιου (2play) ολα πηγαιναν ρολοι λαμβανα το "δωρο" των 2 δωρεαν ωρων των μηνα μεχρι που εβαλα την SIM σε αλλη συσκευη χθες και σημερα το πρωι μου εστειλε SMS η εταιρια οτι χρεωθηκα τα 20MB του Mobile Internet Daily.

Σε επικοινωνια μεσα απο το F2G site με εξυπηρετηση πελατων ανελυσα τη περιπτωση μου και προωθηθηκε αιτημα με σχετικο αριθμο υποθεαης οπως ηρθε με SMS.

Δηλαδη με λιγα λογια ετσι και εισαι κατοχος smartphone και ανα πασα στιγμη εισαι εκτος δικτυου WIFI και κανεις το λαθος εσυ η καποια εφαρμογη να συνδεθειτε στο internet το 1 ευρω πεφτει κατακουτελα. Εκτος και αν εχεις ενεργοποιημενο προγραμμα χρησης δεδομενων ιντερνετ (mb/gb) η αλλαξεις το APN.

Σε διαφορετικη περιπτωση ειναι πολυ πιθανο το σεναριο να χρεωθεις.

Το χειροτερο απ ολα σε νεα επικοινωνια με το 1231 η υπαλληλος με ενημερωσε οτι για απενεργοποιηση της υπηρεσιας Mobile Internet Daily οπως μπορειτε να διαβασετε στη τελευταια παραγραφο εδω -> http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-daily/ απενεργοποιειται ΟΛΙΚΑ η προσβαση του F2G σε υπηρεσιες δεδομενων (internet).

Αν κανω κατι λαθος στα γραφομενα μου και αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια να με διορθωσει.

Επισης να τονισω οτι στη δικια μου περιπτωση οπου μηδενιστηκε το υπολοιπο δεν μπορω να πραγματοποιησω κλησεις ομιλιας αν δεν τακτοποιησω την οικονομικη εκκρεμοτητα οπως με ενημερωνει το αυτοματοποιημενο συστημα και παροτι εχω δωρεαν λεπτα ομιλιας εξαιτιας της αναβαθμισης συμβολαιου που αναφερω παραπανω

Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος. Δεν υποτίθεται πως πρώτα καταναλώνονται τα ΜΒ ή τα λεπτά ομιλίας που λήγουν νωρίτερα;

Γιατί γύρω στις 20 Οκτώβρη έκανα online ανανέωση 10€ και πήρα το 1GB δώρο το οποίο θα λήξει γύρω στις 20 Νοέμβρη. Μετά από 15 μέρες ενεργοποίησα φοιτητικό πακέτο και πήρα άλλο 1GB. Από κει και μετά σταμάτησαν να καταναλώνονται τα MB από το δώρο και καταναλώνονται μόνο από το πακέτο που λήγει γύρω στις 5 Δεκέμβρη. Ξέρει κάποιος γιατί;

Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος. Δεν υποτίθεται πως πρώτα καταναλώνονται τα ΜΒ ή τα λεπτά ομιλίας που λήγουν νωρίτερα;

Γιατί γύρω στις 20 Οκτώβρη έκανα online ανανέωση 10€ και πήρα το 1GB δώρο το οποίο θα λήξει γύρω στις 20 Νοέμβρη. Μετά από 15 μέρες ενεργοποίησα φοιτητικό πακέτο και πήρα άλλο 1GB. Από κει και μετά σταμάτησαν να καταναλώνονται τα MB από το δώρο και καταναλώνονται μόνο από το πακέτο που λήγει γύρω στις 5 Δεκέμβρη. Ξέρει κάποιος γιατί;

Δυστυχώς δεν καταναλώνεται το πακέτο που λήγει νωρίτερα πρώτο όπως μας διαφημίζει η wind. Τα "υπόλοιπα από πακέτα " προηγούνται από τα "υπόλοιπα από bonus" ανεξάρτητα από την ημερομηνία λήξης τους. Αυτό προσωπικά κάθε μήνα μου στοιχίζει αρκετά, κυρίως σε λεπτά προς wind. Απορώ επίσης που το συγκεκριμένο δεν έχει γίνει θέμα εδώ μέσα αλλά έχουμε κολλήσει μόνο με τις χρεώσεις του Mobile Internet (για τις οποίες υπάρχει και ξεχωριστό θέμα που κανείς δε γράφει σε αυτό ).

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386316

Edited by volanis1980

΄..........

Δηλαδη με λιγα λογια ετσι και εισαι κατοχος smartphone και ανα πασα στιγμη εισαι εκτος δικτυου WIFI και κανεις το λαθος εσυ η καποια εφαρμογη να συνδεθειτε στο internet το 1 ευρω πεφτει κατακουτελα.

Τι λογική είναι αυτή βρε παιδιά;Είπαμε να φωνάζουμε όταν μας χρεώνουν άδικα αλλά τώρα φτάσαμε στο άλλο άκρο.Αφού συνδέθηκες τι σου φταιει η wind και η κάθε wind?

Διαβάζοντας, τον τελευταίο καιρό, τον προβληματισμό για τη μείωση της διάρκειας του υπολοίπου, ελέγχω σε τακτικά διαστήματα τον αντίστοιχο χρόνο των καρτοκινητών της οικογένειας και ενώ προχθές είχαν όλα ημερομηνίες του 2015, στο σημερινό έλεγχο διαπίστωσα, με μεγάλη έκπληξη, ότι στο ένα, που δεν το χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες, η ημερομηνία άλλαξε από 7/4/2014 σε 10/12/2014 (!!!) :cry:

Τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό;

και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει....

αλλά τα βλέπω να λήγουν δεκ 2014 αλλά κανονικά απρ 2015....

δεν έχει λογική....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Τι λογική είναι αυτή βρε παιδιά;Είπαμε να φωνάζουμε όταν μας χρεώνουν άδικα αλλά τώρα φτάσαμε στο άλλο άκρο.Αφού συνδέθηκες τι σου φταιει η wind και η κάθε wind?

Μα δεν συνδεθηκα. Τα υπολοιπα που εγραψα τα διαβασες?

Ευχαριστω τον volanis1980 για τη παραπομπη στο σωστο νημα. Θα σου προτεινα να το διαβασεις και εσυ bill33 μπας και κατανοησεις την αγανακτηση ολων μας

Edited by tiestointhemix

Μα δεν συνδεθηκα. Τα υπολοιπα που εγραψα τα διαβασες?

Ευχαριστω τον volanis1980 για τη παραπομπη στο σωστο νημα. Θα σου προτεινα να το διαβασεις και εσυ bill33 μπας και κατανοησεις την αγανακτηση ολων μας

Εγραψες και

Δηλαδη με λιγα λογια ετσι και εισαι κατοχος smartphone και ανα πασα στιγμη εισαι εκτος δικτυου WIFI και κανεις το λαθος εσυ η καποια εφαρμογη να συνδεθειτε στο internet το 1 ευρω πεφτει κατακουτελα.

και πάνω σε αυτό απάντησα.

Σε πληροφορώ ότι και εμένα με εχουν χρεώσει λάθος και δεν έχω πάρει πίσω το € μου.Σε άλλη περιπτωση όμως που ενεργοποίησα λάθος πακέτο το διόρθωσαν χωρίς να με χρεώσουν.

Για το μπόνους με τα 10 ευρώ.

Μετα απο ερώτηση η απάντηση ειναι η εξής :

Με την προσφορά αυτή ισχύει το εξής: Μόνο για τον 1ο μήνα, κατόπιν της ανανέωσης του χρόνου ομιλίας αξίας 10€,λαμβάνεις 300’ προς όλα τα δίκτυα + 10€ + 10€ (το καθαρό ποσό που θα λάβεις είναι 8,93€ + 8,93€ = 17,86€), τα οποία έχουν διάρκεια 30 ημέρες και δεν ισχύουν για αγορά πακέτων & υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Στους επόμενους 5 μήνες, κατόπιν της ανανέωσης του χρόνου ομιλίας αξίας 10€, λαμβάνεις 300’ προς όλα τα δίκτυα + 10€ (ανανέωση) + 10€ (bonus). Τα 10€ (8,93€) της ανανέωσης έχουν διάρκεια 6 μήνες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε χρήση. Ο bonus χρόνος ομιλίας 10€ (8,93€) έχει διάρκεια κατανάλωσης 30 ημέρες και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά πακέτων & υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

----------------------------

ωραια.

Δεν κατάλαβα αυτο που λέτε για τους άλλους μηνες.

αν δεν βάλω καρτα τον άλλο μηνα , θα πάρω μπονους ?

-------------------------------

Η διάρκεια των 6 μηνών για τα μηνιαία bonuses ξεκινάει από τη στιγμή της εγγραφής στο σχήμα. Σε αυτό το διάστημα εάν ο συνδρομητής δεν ανανεώσει κάποιο μήνα με 10€+, χάνει το bonus του συγκεκριμένου μήνα.

α 10€ της ανανέωσης, μόνο για τον 1ο μήνα, έχουν διάρκεια 30 ημέρες & δεν ισχύουν για αγορά πακέτων & προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Στους επόμενους 5 μήνες, τα 10€ της ανανέωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά για οποιαδήποτε χρήση & έχουν διάρκεια 6 μήνες.

Αρα τα 10 που μπαινουν απο το μπόνους δεν χρησιμοποιούνται για πακέτα.

Αρα άχρηστο μπόνους.

Το ενεργοποίησα και εγώ σήμερα. Έτσι όπως μου τα είπαν στο κατάστημα κατάλαβα ότι τα 10€ (8,93€) μένουν κανονικά στην κάρτα όπως και πριν, απλά σου δίνει άλλα τόσα σαν μπόνους τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο για χρόνο ομιλίας εντός 30 ημερών. Λέω καλή φάση είναι γιατί όχι; Μετά που πάω σπίτι κάνω ανανέωση στην εφαρμογή του κινητού και υπόλοιπο πουθενά! Τα 17,86€ (8,93€ κάρτα + 8,93€ μπόνους) αναφέρονται σαν «δωρεάν ευρώ» και λήγουν ταυτόχρονα στις 30 ημέρες. Οπότε τον επόμενο μήνα πρέπει να βάλεις πάλι 10€. Ξενέρωσα στην αρχή, αλλά τώρα ησύχασα που είδα ότι στους επόμενους μήνες τα χρήματα που βάζουμε μένουν στην κάρτα. Εντάξει δεν είναι και πολλά να δίνεις ένα 10ρι το μήνα για το κινητό σου και να σου δίνει 300' + 1GB + τα Log n Win αλλά θέλω να έχω την επιλογή να ξοδεύω όποτε έχω ανάγκη το ποσό της ανανέωσης.

Τα χρήματα που βάζεις εσυ σαν ανανέωση μενουν πάντα.

Τα μπόνους όμως οχι του πρώτου αλλα και των άλλων έχουν διάρκεια 30 ημερών αν καταλαβα σωστά και δεν χρησιμοποιούνται για πακέτα ε ???

Μπερδεύτηκα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα χρήματα που βάζεις εσυ σαν ανανέωση μενουν πάντα.

Τα μπόνους όμως οχι του πρώτου αλλα και των άλλων έχουν διάρκεια 30 ημερών αν καταλαβα σωστά και δεν χρησιμοποιούνται για πακέτα ε ???

Μπερδεύτηκα.

Αυτό που είδα εγώ είναι ότι τα χρήματα που έβαλα πήγαν μαζί με τα μπόνους σαν «δωρεάν ευρώ» τα οποία λήγουν σε 30 ημέρες. Συνεπώς τον πρώτο μήνα δεν σου μένουν τα χρήματα της ανανέωσης και πρέπει τον επόμενο να βάλεις άλλα 10€ τα οποία σου μένουν από κει και πέρα για να τα κάνεις ό,τι θες. Με απλά λόγια τώρα έχεις όλες τις παροχές, απλά δεν έχεις τα χρήματα που έβαλες. Σε κάθε επόμενη ανανέωση θα έχεις τα 10€ (8,93€) στην κάρτα, και μόνο τα μπόνους θα λήγουν κάθε μήνα.

Αν κατάλαβα κάτι λάθος ας με διορθώσει όποιος ξέρει καλύτερα. Για το καλό της Wind όμως ελπίζω να κατάλαβα σωστά... :p

Edited by Conception

Το πρόβλημα είναι ότι έχοντας 300 λεπτά ομιλίας και 1 GB δώρο , τα υπόλοιπα 17,93 είναι άχρηστα αν δεν στέλνεις μηνύματα.

εχει αρχισει να μου την δινει πολυ η wind.

νουμερα που δεν πολυ χρησιμοποιουνται και τα ειχα κανει ανανεωσει τον μαιο πριν την αλλαγη διαρκειας των νεων καρτων σε 6μηνο και ενω ελεγαν οτι ληγουν 3-5 του 2015 συγκεκριμενα,σημερα διαπιστωσα πως ληγουν 12-12-2014.

:mad:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Κοιταξα και εγώ ενα νούμερο χθες και λήγει κανονικά το 2015.

04/2015.

Σε άλλους λήγει τώρα σε άλλους μετα ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρόβλημα είναι ότι έχοντας 300 λεπτά ομιλίας και 1 GB δώρο , τα υπόλοιπα 17,93 είναι άχρηστα αν δεν στέλνεις μηνύματα.

Πρακτικά είναι δώρον άδωρον αλλά εμένα με νοιάζει να μου μένουν τα χρήματα που βάζω στην κάρτα και να μπορώ να τα κάνω ό,τι θέλω. Μέχρι τώρα έβαζα 10€ τον ένα μήνα και αν τον επόμενο δεν είχα να πάρω κάρτα έβαζα 200' από το υπόλοιπό μου +100' ή 50 sms με τα 2ευρα μπόνους πακέτα και την έβγαζα άλλον ένα μήνα.

Κοιταξα και εγώ ενα νούμερο χθες και λήγει κανονικά το 2015.

04/2015.

Σε άλλους λήγει τώρα σε άλλους μετα ???

Και εγώ είχα αναφέρει ότι κάποια νούμερα τα πήραξαν και κάποια άλλα όχι

Σήμερα λοιπόν διαπίστωσα ότι αλλάξαν ημερομηνία λήξης και τα υπόλοιπα τα οποία λήγουν στις 13/12/2014

Οπότε ξανακοίταξε σήμερα τα νούμερα σου.

Και εγώ είχα αναφέρει ότι κάποια νούμερα τα πήραξαν και κάποια άλλα όχι

Σήμερα λοιπόν διαπίστωσα ότι αλλάξαν ημερομηνία λήξης και τα υπόλοιπα τα οποία λήγουν στις 13/12/2014

Οπότε ξανακοίταξε σήμερα τα νούμερα σου.

Για να βρούμε μια άκρη σ' αυτό το θέμα, προτείνω να καταγράψουμε τα παραδείγματα που έχει καθένας.

Στη δική μου περίπτωση, ο αριθμός που άλλαξε χρόνο υπολοίπου μεταξύ 12/11 και 14/11 είναι ένας αριθμός "φοιτητικού" που ανανέωσα χρόνο προ 4 μηνών, το υπόλοιπο ήταν μικρότερο των 5 ευρώ και δεν αγόρασα πακέτο μέχρι σήμερα. Με την ανανέωση που έκανα σήμερα και την αγορά πακέτου ο νέος χρόνος ισχύος υπολοίπου άλλαξε σε εξάμηνο.

Είχα 12 αριθμούς που λήγαν από 2/15 μέχρι 5/15

Δεν ανανεώθηκαν .

Όλοι πλέον λήγουν μεταξύ 12 και 13 Δεκεμβρίου 2014.

οτι θελουν κανουν και αυτο μου την δινει.

απο την στιγμη που οταν εβαλα καρτα ισχυε για εναν χρονο το θεωρω κλεψια-πονηρια-γυφτια να μου το αλλαζεις με το ετσι θελω.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova