Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μακρυά πάει χααχχαχχαχ. ευχαριστω παντως

Εννοει οτι τοτε θα δει αν πραγματι του περασν τα 120΄στον πρωτο αριθμό g2g

Μπορεί να ισχύει...1η Νοεμβρίου μπορώ να στο απαντήσω αυτό...
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Εννοει οτι τοτε θα δει αν πραγματι του περασν τα 120΄στον πρωτο αριθμό g2g

ναι το καταλαβα....αλλα αυτο λεω....θα το ψαξω πιο ενατικα τωρα... και ελπιζω να μπουν κανονικα τα 120 και στους δυο αριθμους του.

πόσο καιρός πέρασε από τότε που η κόρη σου έκανε ανανέωση;;;... αν πέρασε ένας μήνας είναι λογικό να μην σε αφήνει..... το τρίμηνο τέλος
exei περση μηνας ευχαριστω

Λοιπον να ενημερωω οτι περασα απο καταστημα wind και εκανα την ενεργοποιηση (ευχαριστω πολυ ενα μελος για την συμβουλη που μου εστειλε και βοηθησε,ξερει ποιος :) ) και ηρθε κανονικα το μπονους,σε αλλο νουμερο μαλιστα. Και οτι γινει......

καλησπερα εκανα σημερα ανανεωση χρονου ομιλιας σε ενα wind f2g που εχω και θελω να το διατηρησω να υπαρχει και μου εδωσε διπλασιο χρονου ομιλιας, μπηκα στο f2g και μεσα απο το log and win εβαλα 300mb internet για μια εβδομαδα , αρα και την επομενη εβδομαδα μπορω να βαλω ιντερνετ; απο οτι βλεπω τα 300mb internet απο log and win θα ισχυουνε μεχρι και αυριο 15/10 και μετα μαλλον παει στα 30mb ιντερνετ για την εβδομαδα, που να το ηξερα τοσο καιρο να το εκανα πραξη. παντως εβαλα την καρτα σημ σε στικακι k3772 της vodafone και παει σφαιρα, απο τοτε που στην κηφισια επιτελους αξιωθηκαν να βαλουνε κεραιες εχουμε και 3g απο την wind , που χαροπαλυε το θυμαμαι , τα αλλα 2 δικτυα και αυτα το ιδιο αλλα η γουιντ ητανε χειροτερη , τελος παντων πιανω 3g 2 παυλες και το ιντερνετ απο ενα speedtest που εκανα εποιασα 5mbs , οσο και με την κοσμοτε και με την vodafone , απλα στην κοσμοτε βγαζει 3-4 παυλες 3g αλλα εχει την ιδια ταχυτητα περιπου 5-5,50mbs αρα αμα ειχα εξοπλισμο μεχρι και 21mbs παραδειγματος χαρη το mifi θα εβλεπα και ταχυτητα μπορει και δεκα mbs .. δεν το περιμενα.. παντως στην wind αλλαζει κατι με τον τροπο αφαιρεσεις mb ; ειναι χειροτερη ή οχι με την βονταφον στην καταναλωση ογκου; . θα μου πειτε αυτο δεν στεκει διοτι οτι κατεβαζει ο καθενας τον αναλογο ογκο θα του τρωει αλλα ρωταω αμα παιζει κατι τετοιο.. παντως μπραβο της της wind που παει τοσο καλα! . και στην κηφισια που εχει προβλημα μαζι με τις αλλες 2 .

Με τα public που δίνανε το παιχνίδι και την προσφορά τις wind τι έγινε πήγε κανεις

Υπαρχει απαντηση εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=384309&page=102

Το 1GB δωρο για την πρωτη ανανεωση του μηνα σε καταστημα υπαρχει ακομα;

Ισχύει ακόμα για την πρώτη ανανέωση 10 ευρώ σε κατάστημα.

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Με τα public που δίνανε το παιχνίδι και την προσφορά τις wind τι έγινε πήγε κανεις

Πήρα στη γυναίκα μου. Υποχρεωτικά καινούριο νούμερο αλλά η προσφορά ισχύει για πάντα (λένε). Μέσα στο παιχνίδι είχε κάρτα που έγραφε F2GO student. Φαίνεται προσφορά χωρίς παγίδες...

edit: Μόλις διάβασα post στο τόπικ του φοιτητικού πακέτου της wind ότι από τα public υπήρχε ενημέρωση ότι η προσφορά ισχύει για δώδεκα μήνες μόνο. ΘΑ προσπαθήσω να το διευκρινίσω και θα επανέλθω.

edit2: Από την εξυπηρέτηση πελατών της Wind: "δε βλέπω κάποιο χρονικό προσδιορισμό στο πρόγραμμα για το νούμερό σας, μάλλον επ' αόριστον είναι..."

Edited by GΚOOL

Καλα σοβαρολογουμε?Αλλα λεει η wind αλλα τα public?τι να πω...

Εδω αλλά λεει ο ενας και αλλα ο αλλος υπαλληλος της wind, κι εσυ θελεις να πουν τα ιδια με τα public ?

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Δίνω πολλές πιθανότητες, οτι η τοποθετηση του υπευθύνου στο chat του public, να ειναι απλα λανθασμένη.
It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Ναι απλα υποτιθεται οτι σ αυτες τις θεσεις εχουν ατομο που ειναι ενημερωμενο για τις προσφορες,προιοντα η οτι αφορα τα public.Αλλιως ας μην εδινε απαντηση.Εγω δηλαδη που να βασιστω,να υποθετω κ να παω παρω ενα παιχνιδι που δεν θελω απλα για να παρω το πακετο και τελικα να ισχυει αυτο με τον ενα χρονο?

Ναι απλα υποτιθεται οτι σ αυτες τις θεσεις εχουν ατομο που ειναι ενημερωμενο για τις προσφορες,προιοντα η οτι αφορα τα public.Αλλιως ας μην εδινε απαντηση.Εγω δηλαδη που να βασιστω,να υποθετω κ να παω παρω ενα παιχνιδι που δεν θελω απλα για να παρω το πακετο και τελικα να ισχυει αυτο με τον ενα χρονο?

εγω που ρωτησα στο καταστημα public στο μολ δεν ξερανε , στο τμημα εξυπηρετησης που υπαρχει στο myf2g μου ειπανε οτι δεν αναφερει κατι , αρα ισχυει κανονικα τι να πω ..δεν ξερω παντως ειναι πολυ ρισκο να μην γινεται φορητοτητα στο προγραμμα αυτο για οσο ισχυει και μετα να αλλαζουμε δικτυο , τωρα να το παρουμε για ενα χρονικο διαστημα και να μπερδεψουμε τους αλλους δεν βολευει.

Μιας κι έχω καιρό να ασχοληθώ με τα πακέτα. Αν έχουμε υπόλοιπο από τα 300 λεπτά με τη κάρτα ανανέωσης και βάλουμε το πακέτο προς όλους που δίνει 200+200 για 15 ημέρες από που θα τρώει πρώτα; από τα 200 που λήγουν σε 15 μέρες η από το bonus των 300?

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μιας κι έχω καιρό να ασχοληθώ με τα πακέτα. Αν έχουμε υπόλοιπο από τα 300 λεπτά με τη κάρτα ανανέωσης και βάλουμε το πακέτο προς όλους που δίνει 200+200 για 15 ημέρες από που θα τρώει πρώτα; από τα 200 που λήγουν σε 15 μέρες η από το bonus των 300?

Πάντα τρώει πρώτα από αυτά που λήγουν πιο γρήγορα, στην προκειμένη περίπτωση από τα 200 που λήγουν σε 15 μέρες.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Τα 200 + 200 ήταν απίστευτα και ότι μου τελείωνε ο χρόνος, όσο για το φοιτητικό νομίζω ισχύει σχεδόν για πάντα.

Λοιπόν προς ενημέρωση σας!!! Μολις πήγα στα public και ρώτησα Ηια αυτό που λέμε. Ισχύει το εξής.

Παίρνεις το παιχνίδι 60 ευρώ και μαζί με αυτό μια κάρτα f2g που την ενεργοποιούν στο όνομα σου. Εχεις για ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ με πέντε ευρώ 1000' και με. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ 10ευρω καθε μήνα για να ισχύει η προσφορά.

Αυτά μου είπα στο κατάστημα. Βέβαια εννοείται οτι σε 300 καταστήματα να πας 300 διαφορετικά πράγματα θα ακούσεις

Σκέτη παραπληροφόρηση αυτά τα public . Λοιπον το σημαντικό είναι τι λέει η επίσημη wind. Αν λέει ότι το νουμερο σου είναι free2go gamers ή όπως αλλιώς το ονομάζουν και πως έχει 1000΄+ 1000 ΜΒ χωρίς κάποιον περιορισμό στις ανανεώσεις, κτλ κτλ τότε ότι και να λένε στα public μην τους ακούτε. Ειλικρινά απορώ πως επιλέγουν τους πωλητές τους εκει στα public. Αοριστίες χωρίς κάτι συγκεκριμένο μόνο δυσφήμιση κάνουν στην εταιρία τους και τπτ παραπάνω !!! Νομίζω θέλει ανανέωση των 10 ευρώ μετα τους δυο μήνες και ισχύει για έναν χρόνο η προσφορά και ότι άλλο νομίζουν εκει στο public να το κρατήσουν για τον εαυτό τους και να μην παραπληροφορούν τον κόσμο !!! Αγανάκτησα πια με δαυτους ...

kalgeorge ενας φίλος πιο πάνω όπως και γω που έχουμε το νούμερο καλέσαμε την wind και μας είπε οτι ισχύει επ' αόριστον χωρις κρυφές δεσμεύσεις ή οτιδηποτε άλλο !!! Τώρα οι πωλητές των public όταν σας λένε όσα σας λένε, πείτε τους μισο λεπτο να πάρω εδω μπροστά σας την εξυπηρέτηση της wind να σας μάθει τους όρους του προγράμματος για να μην παραπληροφορείτε τον κόσμο. Δεν καταλαβαίνουν οτι με αυτόν τον τρόπο μόνο παιχνίδια δεν θα πουλήσουν ;;; Εκτος και αν λάβουν προμήθειες από τις ανανεώσεις των επόμενων μηνών και έτσι προσπαθούν να πείσουν με αθέμιτο τρόπο τους καταναλωτές να πραγματοποιούν ανανεώσεις για να μην χάσουν την προσφορά !!!

Γιατί να πάρεις το παιχνίδι που κάνει 60 ευρώ και όχι αυτό που έχει 40. Έτσι κι αλλιώς Για την προσφορά το αγοράζεις, κερδίζεις και 20 ευρω

Σκέτη παραπληροφόρηση αυτά τα public . Λοιπον το σημαντικό είναι τι λέει η επίσημη wind. Αν λέει ότι το νουμερο σου είναι free2go gamers ή όπως αλλιώς το ονομάζουν και πως έχει 1000΄+ 1000 ΜΒ χωρίς κάποιον περιορισμό στις ανανεώσεις, κτλ κτλ τότε ότι και να λένε στα public μην τους ακούτε. Ειλικρινά απορώ πως επιλέγουν τους πωλητές τους εκει στα public. Αοριστίες χωρίς κάτι συγκεκριμένο μόνο δυσφήμιση κάνουν στην εταιρία τους και τπτ παραπάνω !!! Νομίζω θέλει ανανέωση των 10 ευρώ μετα τους δυο μήνες και ισχύει για έναν χρόνο η προσφορά και ότι άλλο νομίζουν εκει στο public να το κρατήσουν για τον εαυτό τους και να μην παραπληροφορούν τον κόσμο !!! Αγανάκτησα πια με δαυτους ...

kalgeorge ενας φίλος πιο πάνω όπως και γω που έχουμε το νούμερο καλέσαμε την wind και μας είπε οτι ισχύει επ' αόριστον χωρις κρυφές δεσμεύσεις ή οτιδηποτε άλλο !!! Τώρα οι πωλητές των public όταν σας λένε όσα σας λένε, πείτε τους μισο λεπτο να πάρω εδω μπροστά σας την εξυπηρέτηση της wind να σας μάθει τους όρους του προγράμματος για να μην παραπληροφορείτε τον κόσμο. Δεν καταλαβαίνουν οτι με αυτόν τον τρόπο μόνο παιχνίδια δεν θα πουλήσουν ;;; Εκτος και αν λάβουν προμήθειες από τις ανανεώσεις των επόμενων μηνών και έτσι προσπαθούν να πείσουν με αθέμιτο τρόπο τους καταναλωτές να πραγματοποιούν ανανεώσεις για να μην χάσουν την προσφορά !!!

τι να πω φιλε μου...εγω εχω σιχαθει πια με τις υπηρεσιες (ολες ανεξαιρετως )

άλλα στο ενα καταστημα, άλλα στα κεντρικά, άλλα κλπ κλπ κλπ

ξεφτιλικια.....με την πρωτη ευκαιρια θα ρωτησε και σε καταστημα wind και θα επανελθω με πληροφοριες

τι να πω φιλε μου...εγω εχω σιχαθει πια με τις υπηρεσιες (ολες ανεξαιρετως )

άλλα στο ενα καταστημα, άλλα στα κεντρικά, άλλα κλπ κλπ κλπ

ξεφτιλικια.....με την πρωτη ευκαιρια θα ρωτησε και σε καταστημα wind και θα επανελθω με πληροφοριες

δεν νομίζω πως κι εκεί θα πάρεις κάποια απάντηση που να ισχύει! γνώμη μου είναι ότι διαθέσανε αυτά τα πακέτα, είτε φοιτητικά είτε gaming χωρίς κάποια ημερομηνία λήξεως.. αλλά με την λογική να δούμε πόσα έσοδα θα έχουμε και ανάλογα το κόβουμε ή το συνεχίζουμε..

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova