junglist Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 για να καταλάβω έχεις κάρτα κόσμοτε και έκανες χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου και σου έβγαλε το 4g δίκτυο της wind; . Μια χαρά και εγώ έτσι τσεκαρω εάν ποιανει 3g με μια απλή αναζήτηση δικτύου σε κλειδωμένο 3g οπότε μου βγάζει και τα αλλά δίκτυα. Άρα κάτι αντίστοιχο θα έκανες και εσυ με το 4g το κακό είναι ότι με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείς να δεις πόσες παύλες σηματος έχει. Απλά ότι ποιανει στην περιοχή σου ! Το τσέκαρα με κινητό που υποστηρίζει 4g ,αλλά δεν έβγαλε τίποτα. Στην παραλιακή,ύψος Καλαμάκι. Θέλει μήπως και καμία άλλη κάρτα sim; Αν και πέρυσι την πήρα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 εγω πάντως είχα την εντύπωση οτι δεν παρέχει 4g η wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Το τσέκαρα με κινητό που υποστηρίζει 4g ,αλλά δεν έβγαλε τίποτα. Στην παραλιακή,ύψος Καλαμάκι. Θέλει μήπως και καμία άλλη κάρτα sim; Αν και πέρυσι την πήρα. εγω πάντως είχα την εντύπωση οτι δεν παρέχει 4g η wind... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5662934#post5662934 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) να ρωτήσω και κάτι ακόμα? ξερω θα μου πείτε πήγαινε σε καταστημα, αλλα μήπως καποιος το εχει ήδη κανει.... εγω εχω δυο γραμμες σταθερες στο ονομα μου, αρα λογικά δικαιούμαι δυο μπονους....ενα γαι την καθε γραμμη. μπορω να τα βαλω και τα δυο στο ιδιο f2g? Κάθε σταθερό που δικαιούται να παρέχει την προσφορά των 120 λεπτών αντιστοιχεί σε ένα F2G ή Q. Δεν γίνεται λοιπόν αυτό που ζητάς δυστυχώς... Edited October 4, 2014 by clio1400 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5662934#post5662934 Το κινητό που δοκίμασα είναι ρυθμισμένο και για LTE, αλλά ούτε στου Ζωγράφου που εσύ είπες το έπιασες το βγάζει. Καμία ιδέα γιατί; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Το κινητό που δοκίμασα είναι ρυθμισμένο και για LTE, αλλά ούτε στου Ζωγράφου που εσύ είπες το έπιασες το βγάζει. Καμία ιδέα γιατί; 'Ανω πατήσια είπα εγώ .΄Αλλος χρήστης ανέφερε Ζωγράφου.Κάνε αναζήτηση .Μπορει στην περιοχή που είσαι ή στην τοποθεσία να μην έχει σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Παντως στο LG G2 δεν μου βγαζει στην αναζητηση ουτε απο τις αλλες εταιρειες σημα 4G. Θελει καποια ρυθμιση? Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Παντως στο LG G2 δεν μου βγαζει στην αναζητηση ουτε απο τις αλλες εταιρειες σημα 4G. Θελει καποια ρυθμιση? όχι δεν θέλει κάποια ρύθμιση αρκεί να έχεις βάλει το κινητό στην διπλή λειτουργία που έχει και το lte δίκτυο ! . Μπορεί στην περιοχή σου να μην πιάνει κανένα δίκτυο 4g για αυτό να μην έχει βρίσκεις κανένα δίκτυο 4g από την χειροκίνητη αναζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Κάθε σταθερό που δικαιούται να παρέχει την προσφορά των 120 λεπτών αντιστοιχεί σε ένα F2G. Δεν γίνεται λοιπόν αυτό που ζητάς δυστυχώς... μα αυτο λεω ΚΑΘΕ ΣΤΑΘΕΡΟ. εγω εχω δυο σταθερα στο ονομα μου.....αρα δεν το δικαιουμαι?/ η πρεπει ντε και καλα να παω να βγαλω αλλο ενα f2g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 μα αυτο λεω ΚΑΘΕ ΣΤΑΘΕΡΟ. εγω εχω δυο σταθερα στο ονομα μου.....αρα δεν το δικαιουμαι?/ η πρεπει ντε και καλα να παω να βγαλω αλλο ενα f2g? Το δικαιουσαι, αλλα σε δυο κινητα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 μα αυτο λεω ΚΑΘΕ ΣΤΑΘΕΡΟ. εγω εχω δυο σταθερα στο ονομα μου.....αρα δεν το δικαιουμαι?/ η πρεπει ντε και καλα να παω να βγαλω αλλο ενα f2g? Αυτό που θέλεις να κάνεις δεν το έχει κάνει κανένας . Αν το ένα σταθερό δεν είναι συνδεδεμένο με κανένα κινητό μπορείς να πας σε ένα κατάστημα και να ζητήσεις να αποδίδονται τα 120 στο f2g σου . Το αν θα το δεχτεί το σύστημα και παίρνεις τελικά 2χ120 νομίζω ότι δεν το ξέρει κανένας , γιατί κανένας δεν έχει αναφέρει ότι το προσπάθησε. Το μόνο που έχεις να χάσεις είναι λίγος χρόνος για την επίσκεψη στο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) μα αυτο λεω ΚΑΘΕ ΣΤΑΘΕΡΟ. εγω εχω δυο σταθερα στο ονομα μου.....αρα δεν το δικαιουμαι?/ η πρεπει ντε και καλα να παω να βγαλω αλλο ενα f2g? Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσα να στο γράψω... Κάθε σταθερό σε ΕΝΑ καρτοκινητό Wind ή Q μπορεί να δώσει 120 λεπτά. Δεύτερο σταθερό μόνο σε άλλο καρτοκινητό Wind. Δεν μπορείς να αθροισεις την προσφορά στο ίδιο καρτοκινητό. Edited October 4, 2014 by clio1400 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσα να στο γράψω... Κάθε σταθερό σε ΕΝΑ F2G μπορεί να δώσει 120 λεπτά. Δεύτερο σταθερό μόνο σε άλλο καρτοκινητό Wind. Δεν μπορείς να αθροισεις την προσφορά στο ίδιο καρτοκινητό. ok, άρα, απλά βγάζω ένα καρτοκινητό ακομα, ( η μεταφέρω ένα ήδη υπάρχον στο όνομα μου ( αν γινεται) κριμα να χαθει ετσι η προσφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 ok, άρα, απλά βγάζω ένα καρτοκινητό ακομα, ( η μεταφέρω ένα ήδη υπάρχον στο όνομα μου ( αν γινεται) κριμα να χαθει ετσι η προσφορα Να ξέρεις οτι δεν είναι απαραίτητο να είναι στα ίδια στοιχεία σταθερό και κινητό. Εμένα το σταθερό είναι στο όνομα της γυναίκας μου και εχω περάσει την προσφορά στο καρτοκινητό Q που εχω στα στοιχεία μου. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Να ξέρεις οτι δεν είναι απαραίτητο να είναι στα ίδια στοιχεία σταθερό και κινητό. Εμένα το σταθερό είναι στο όνομα της γυναίκας μου και εχω περάσει την προσφορά στο καρτοκινητό Q που εχω στα στοιχεία μου. τι να πω πια....με αυτο το καταστημα εχω χασει την μπαλα. μου ειπαν οτι ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ μπορω να το κανω....ημαρτον πια, για να κανουμε κατι, εστω και το πιο απλο, πρεπιε να μιλαω με κεντρικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 τι να πω πια....με αυτο το καταστημα εχω χασει την μπαλα. μου ειπαν οτι ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ μπορω να το κανω....ημαρτον πια, για να κανουμε κατι, εστω και το πιο απλο, πρεπιε να μιλαω με κεντρικα Έχω την εντύπωση πως για να σου βάλουν f2g σε σταθερό που δεν είναι στο ίδιο όνομα, είναι στην ευχέρεια του καταστήματος, Κάτι ανάλογο όπως με τα φοιτητικά f2g που έπαιρνε όποιος μπορούσε και έπεφτε πάνω σε προσφορά. Γι' αυτό, με το να πας στα κεντρικά, ίσως να μην κάνεις τη δουλειά σου. Δεν έχεις βέβαια να χάσεις κάτι, απλώς εάν δεν σε εξυπηρετήσουν στα κεντρικά, δοκίμασε και σε άλλο κατάστημα. Στην Πάτρα που είμαι, σε ένα κατάστημα δε μου το έκαναν, ενώ σε άλλο που πήγα, ο υπάλληλος ήταν πολύ εξυπηρετικός. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Έχω την εντύπωση πως για να σου βάλουν f2g σε σταθερό που δεν είναι στο ίδιο όνομα, είναι στην ευχέρεια του καταστήματος, Κάτι ανάλογο όπως με τα φοιτητικά f2g που έπαιρνε όποιος μπορούσε και έπεφτε πάνω σε προσφορά. Γι' αυτό, με το να πας στα κεντρικά, ίσως να μην κάνεις τη δουλειά σου. Δεν έχεις βέβαια να χάσεις κάτι, απλώς εάν δεν σε εξυπηρετήσουν στα κεντρικά, δοκίμασε και σε άλλο κατάστημα. Στην Πάτρα που είμαι, σε ένα κατάστημα δε μου το έκαναν, ενώ σε άλλο που πήγα, ο υπάλληλος ήταν πολύ εξυπηρετικός. μαλιστα, καταλαβα, ενταξει παιδια, θα τα δοκιμασω ολα και εννοειται θα ενημερωσω :) χαχαχαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 όχι δεν θέλει κάποια ρύθμιση αρκεί να έχεις βάλει το κινητό στην διπλή λειτουργία που έχει και το lte δίκτυο ! . Μπορεί στην περιοχή σου να μην πιάνει κανένα δίκτυο 4g για αυτό να μην έχει βρίσκεις κανένα δίκτυο 4g από την χειροκίνητη αναζήτηση. δεν ισχύει αυτό, φιλε μου. μόλις έκανα κι εγώ δοκιμή με lg g2 στο σπίτι μου όπου πιάνουν και οι δύο 4G αλλά δεν μου το εμφανίζει στη λίστα δικτύων. ένας άλλος τρόπος για να δείτε αν έχει ενεργοποιήσει η wind το 4G όσοι έχετε lg, στον τρόπο αναζήτησης δικτύου (μόνο gsm, μόνο 3g, αυτόματο) θα δείχνει και την επιλογή "αυτόματο gsm/3g/lte" όπως συμβαίνει και όταν βάζω κάρτα των cosmote/vodafone και κάτι που δεν εμφανίζει μέχρι τώρα με wind. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Για το 4G θέλει καινούργια κάρτα που να υποστηρίζει αυτό. Στην κοσμοτε αλλάζεις κάρτα για το 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Στο site της Wind επίσημα ισχύουν τα παρακάτω για την προσφορά που κουβεντιάζουμε: http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ola-mazi/statheri-internet-me-f2g/ Από την στιγμή που είσαι ο κάτοχος της γραμμής του σταθερού και είναι και ο κάτοχος του καρτοκινητού παρόν, δεν μπορούν να σου πουν ότι δεν στο περνάνε. Αν επιμείνουν ότι δεν ισχύει για διαφορετικά ονόματα τους λες να το περάσουν και εάν δεν περάσει ότι το παίρνεις πάνω σου. Στο 5λεπτο που θα λάβει μηνυμα το καρτοκινητό ότι φορτώθηκαν 120 λεπτά τους το δείχνεις με νόημα..... Edited October 4, 2014 by clio1400 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Για το 4G θέλει καινούργια κάρτα που να υποστηρίζει αυτό. Στην κοσμοτε αλλάζεις κάρτα για το 4G Δοκιμές γίνονται στο 4G.Δεν υπάρχει επίσημη παροχή 4G.Δηλαδή δεν είναι θέμα κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Κάθε σταθερό σε ΕΝΑ καρτοκινητό Wind ή Q μπορεί να δώσει 120 λεπτά. Εμένα το σταθερό είναι στο όνομα της γυναίκας μου και εχω περάσει την προσφορά στο καρτοκινητό Q που εχω στα στοιχεία μου. Μια διευκρίνηση παρακαλώ που με ενδιαφέρει πολύ. Στο site της Wind στην προσφορά της αναφέρει μόνο F2G. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ola-mazi/statheri-internet-me-f2g/ Εσύ λες ότι γίνεται και με Q; Το έχεις δει στην πράξη; Και αν ναι, η χρώση του χρόνου εξακολουθεί να γίνεται ανά δευτερόλεπτο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) Μια διευκρίνηση παρακαλώ που με ενδιαφέρει πολύ. Στο site της Wind στην προσφορά της αναφέρει μόνο F2G. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/ola-mazi/statheri-internet-me-f2g/ Εσύ λες ότι γίνεται και με Q; Το έχεις δει στην πράξη; Και αν ναι, η χρώση του χρόνου εξακολουθεί να γίνεται ανά δευτερόλεπτο; Ευχαριστώ. Ναι το έχω ενεργοποιήσει σε Q καρτοκινητό που έχω χωρίς κανένα πρόβλημα. Η χρέωση γίνεται με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά. Edited October 5, 2014 by clio1400 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Να και ένα screenshot για του λόγου το αληθές. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Να' σαι καλά φίλε μου. Ευχαριστώ για την απάντηση και τα καλά νέα. Θα το χρησιμοποιήσω στη σύνδεση του αδελφού μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts