aris1417 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Μου ήρθε μήνυμα να ανανεώσω με 10 ευρώ τις επόμενες 2 μέρες για να πάρω 300 λεπτά προς όλους και 1 GB για ένα μήνα. Τα 300 λεπτά τα παίρνω καθώς είμαι από τους παλιούς και αν δεν κάνω λάθος δίνουν και 1GB όταν ανανεώνεις online (είχα πάρει την τελευταία φορά). Αυτά που δίνουν λοιπόν είναι τίποτα εξτρά ή έχω χάσει κανένα επεισόδιο? Στο καπάκι έρχεται και δεύτερο μήνυμα που λέει ότι πήρα δώρο 60MB για ένα μήνα χωρίς να έχω κάνει κάτι. Καλό το δώρο αλλά ρε τσάκαλοι της wind όταν κάποιος έχει κάνει χρήση πάνω από 4GB τον τελευταίο μήνα (1GB από την ανανέωση και 3Χ300 κάθε βδομάδα log bonus) τι να κάνουν τα 60MB? Εξτρα ειναι μονο για σενα. Μου χε ερθει τον προηγουμενο μηνα το ιδιο μηνυμα κι ειχα βαλει 10€ και πηρα συνολικα 600' προς ολους και 2gb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Καλησπέρα!Λιγο τα φώτα σας γιατι μπερδευτηκα.Στο σαιτ γραφει οτι με την πρωτη ανανεωση καθε μηνα ανω των 10 ευρω κερδιζεις ενα γιγα ιντερνετ.Εχω 2 ερωτησεις: 1)προφανως δεν χρειαζεται νa ξοδευτω και να ενεργοποιησω πακετο ιντερνετ με 5 ευρω.σωστα? 2)τι ενοουμε πρωτη και δευτερη ανανεωση.δεν καταλαβαινω!Δηλαδη πχ σημερα βαζω 10 ευρω και κερδιζω 1 γιγα .αν πχ( υποθετικα μιλαμε),σε μια-2 εβδομαδες ξοδεψω ολο το ιντερνετ,και οτι μπονους εχω,και θελω να ξαναβαλω δεκαυρη καρτα.δε θα ξαναπαρω αλλο δωρο ιντερνετ? Μονο αν περασουν 30 ημερολογιακες μερες θα μπορω να ξαναπαρω το δωρο? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Καλησπέρα!Λιγο τα φώτα σας γιατι μπερδευτηκα.Στο σαιτ γραφει οτι με την πρωτη ανανεωση καθε μηνα ανω των 10 ευρω κερδιζεις ενα γιγα ιντερνετ.Εχω 2 ερωτησεις: 1)προφανως δεν χρειαζεται νa ξοδευτω και να ενεργοποιησω πακετο ιντερνετ με 5 ευρω.σωστα? 2)τι ενοουμε πρωτη και δευτερη ανανεωση.δεν καταλαβαινω!Δηλαδη πχ σημερα βαζω 10 ευρω και κερδιζω 1 γιγα .αν πχ( υποθετικα μιλαμε),σε μια-2 εβδομαδες ξοδεψω ολο το ιντερνετ,και οτι μπονους εχω,και θελω να ξαναβαλω δεκαυρη καρτα.δε θα ξαναπαρω αλλο δωρο ιντερνετ? Μονο αν περασουν 30 ημερολογιακες μερες θα μπορω να ξαναπαρω το δωρο? 1) σωστά! 2) σωστά και πάλι! αν μέσα στις 30 μέρες ανανεώσεις ξανά δεν θα πάρεις το 1gb Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Thanks eva!Αλλα επειδη καποιοι μηνες εχουν 30 μερες, 31, ή και 28 το Φεβρουαριο,προφανως υπαρχει μεγαλη περιπτωση να χασεις γιαμια μερα το μπονους.Αρα μετα το περας 32 ημερων ανανεωνουμε για να ειμαστε σιγουροι :) Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Thanks eva!Αλλα επειδη καποιοι μηνες εχουν 30 μερες, 31, ή και 28 το Φεβρουαριο,προφανως υπαρχει μεγαλη περιπτωση να χασεις γιαμια μερα το μπονους.Αρα μετα το περας 32 ημερων ανανεωνουμε για να ειμαστε σιγουροι :) δεν μετράνε τον μήνα, αλλά 30 ημέρες!! anyway μόλις κάνεις ανανέωση μπορείς να δεις πότε λήγει το 1gb οπότε θα ξέρεις πότε μπορείς να ξανα ανανεώσεις για να πάρεις πάλι το μπόνους! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Στη συγκεκριμεν περιπτωση με το 1 gb, μετριεται ο ημερολογιακος μηνας. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 δεν μετράνε τον μήνα, αλλά 30 ημέρες!! anyway μόλις κάνεις ανανέωση μπορείς να δεις πότε λήγει το 1gb οπότε θα ξέρεις πότε μπορείς να ξανα ανανεώσεις για να πάρεις πάλι το μπόνους! Το ποιο σωστο οντως. Βλεπεις απο το profil που εχεις στο myf2g ποτε ληγει το πακετο σου και ξανανανεωνεις την επομενη της ληξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Στη συγκεκριμεν περιπτωση με το 1 gb, μετριεται ο ημερολογιακος μηνας. Αυτό ισχύει παιδιά, όχι οι 30 μέρες. Την πάτησα εγώ (το γράφω μερικά posts πιο πάνω) που ανανέωσα 1 και 31 του μηνός. Και στη δεύτερη ανανέωση πήρα τα...... μου! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Πάρε κόσμε δώρα! τι έχουν πάθει τώρα τελρυταία με τα καρτοκινητά; μάλλον πολλοί για οικονομικους λόγους προτιμούν καρτες αντί για συμβόλαια και προσπαθούν οι εταιρίες να τραβήξουν όσους περισσότερους μπορούν.... από το τίποτε καλά είναι και τα 5 ή 10 ευρώ το μηνα για κάρτα Δεν με χαλάει όμως καθόλου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Αυτό ισχύει παιδιά, όχι οι 30 μέρες. Την πάτησα εγώ (το γράφω μερικά posts πιο πάνω) που ανανέωσα 1 και 31 του μηνός. Και στη δεύτερη ανανέωση πήρα τα...... μου! :cool: χμμ... δηλαδή αν ανανεώσεις 31 κ μετά στη 1 του άλλου μήνα ξανα παίρνεις το δώρο;; :confused: Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ναι με ανανέωση 31 και 1 πέρνεις κανονικά τα bonus του 1GB . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Αυτο λέμε βρε παιδια.......ημερολογιακός μήνας... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 χμμ... δηλαδή αν ανανεώσεις 31 κ μετά στη 1 του άλλου μήνα ξανα παίρνεις το δώρο;; :confused: Ακριβώς! Σωτήριο είναι αυτό το 1GB πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Εχει εφαρμοστει το τελος ενεργοποιησης των 10ευρω? Γιατι θελω να παρω ενα νουμερακι για το ταμπλετ μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 έχω δει στο site f2g ένα πακέτο που σου δίνει με 15€, 300' προς όλους, 600' προς wind και 600ΜΒ internet. Το έχει κανείς δουλέψει, προβλήματα αντιμετώπισε κάποιος κάπου με αυτό το πακέτο? Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 έχω δει στο site f2g ένα πακέτο που σου δίνει με 15€, 300' προς όλους, 600' προς wind και 600ΜΒ internet. Το έχει κανείς δουλέψει, προβλήματα αντιμετώπισε κάποιος κάπου με αυτό το πακέτο? Το έχω χρησιμοποιήσει εγώ, κανένα πρόβλημα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλο ειναι. Αλλα απο την στιγμή που βγήκε το blender, νομιζω οτι όλα τα αλλα υπολείπονται.... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ναι με ανανέωση 31 και 1 πέρνεις κανονικά τα bonus του 1GB . χθες εκανα ανανεωση on line ,μεσα στον ιδιο μηνα: MOΛIΣ KEPΔIΣEΣ 100ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA KINHTA K ΣTAΘEPA ΣTHN EΛΛAΔA & 200MB ΓIA 15 HMEPEΣ! not bad at all! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 δεν δουλεύουν τα widget του F2g αυτή τη στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Και σε εμενα το ιδιο συμβαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Είναι Κυριακή και έχουν αργία :lol: Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Έκανα ανανέωση μέσω PayPal, μου πήρε τα χρήματα, αλλά το υπόλοιπο δεν ανανεώθηκε :rocket: Θα τους πάρει ο διάολος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Έκανα ανανέωση μέσω PayPal, μου πήρε τα χρήματα, αλλά το υπόλοιπο δεν ανανεώθηκε :rocket: Θα τους πάρει ο διάολος! Με την απόδειξη πληρωμής του PayPal σαν αποδεικτικό,δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις τα χρήματα σου. Μάλλον προσωρινό κόλλημα του συστήματος είναι. Περίμενε καμία ωρίτσα και εάν δεν δεις φως επικοινώνησε με το 1260 ή μέσω Facebook. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Είναι Κυριακή και έχουν αργία :lol: Το εφτιαξαν ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανα ανανέωση μέσω PayPal, μου πήρε τα χρήματα, αλλά το υπόλοιπο δεν ανανεώθηκε :rocket: Θα τους πάρει ο διάολος! Ισως επειδή ηταν κολλημένη η εφαρμογή τους, δεν στο εμφανιζε. Δοκιμασε τωρα που δουλεύει Edited September 28, 2014 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Και εμένα δεν το έδειχνε η εφαρμογή , αλλά μόλις μπήκα στο http://www.f2g. ήταν εντάξει ( 11:00 το πρωί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts