Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ήρθε μήνυμα να ανανεώσω με 10 ευρώ τις επόμενες 2 μέρες για να πάρω 300 λεπτά προς όλους και 1 GB για ένα μήνα. Τα 300 λεπτά τα παίρνω καθώς είμαι από τους παλιούς και αν δεν κάνω λάθος δίνουν και 1GB όταν ανανεώνεις online (είχα πάρει την τελευταία φορά). Αυτά που δίνουν λοιπόν είναι τίποτα εξτρά ή έχω χάσει κανένα επεισόδιο?

Στο καπάκι έρχεται και δεύτερο μήνυμα που λέει ότι πήρα δώρο 60MB για ένα μήνα χωρίς να έχω κάνει κάτι. Καλό το δώρο αλλά ρε τσάκαλοι της wind όταν κάποιος έχει κάνει χρήση πάνω από 4GB τον τελευταίο μήνα (1GB από την ανανέωση και 3Χ300 κάθε βδομάδα log bonus) τι να κάνουν τα 60MB?

Εξτρα ειναι μονο για σενα. Μου χε ερθει τον προηγουμενο μηνα το ιδιο μηνυμα κι ειχα βαλει 10€ και πηρα συνολικα 600' προς ολους και 2gb!

Καλησπέρα!Λιγο τα φώτα σας γιατι μπερδευτηκα.Στο σαιτ γραφει οτι με την πρωτη ανανεωση καθε μηνα ανω των 10 ευρω κερδιζεις ενα γιγα ιντερνετ.Εχω 2 ερωτησεις:

1)προφανως δεν χρειαζεται νa ξοδευτω και να ενεργοποιησω πακετο ιντερνετ με 5 ευρω.σωστα?

2)τι ενοουμε πρωτη και δευτερη ανανεωση.δεν καταλαβαινω!Δηλαδη πχ σημερα βαζω 10 ευρω και κερδιζω 1 γιγα .αν πχ( υποθετικα μιλαμε),σε μια-2 εβδομαδες ξοδεψω ολο το ιντερνετ,και οτι μπονους εχω,και θελω να ξαναβαλω δεκαυρη καρτα.δε θα ξαναπαρω αλλο δωρο ιντερνετ?

Μονο αν περασουν 30 ημερολογιακες μερες θα μπορω να ξαναπαρω το δωρο?

Aντώνης

Καλησπέρα!Λιγο τα φώτα σας γιατι μπερδευτηκα.Στο σαιτ γραφει οτι με την πρωτη ανανεωση καθε μηνα ανω των 10 ευρω κερδιζεις ενα γιγα ιντερνετ.Εχω 2 ερωτησεις:

1)προφανως δεν χρειαζεται νa ξοδευτω και να ενεργοποιησω πακετο ιντερνετ με 5 ευρω.σωστα?

2)τι ενοουμε πρωτη και δευτερη ανανεωση.δεν καταλαβαινω!Δηλαδη πχ σημερα βαζω 10 ευρω και κερδιζω 1 γιγα .αν πχ( υποθετικα μιλαμε),σε μια-2 εβδομαδες ξοδεψω ολο το ιντερνετ,και οτι μπονους εχω,και θελω να ξαναβαλω δεκαυρη καρτα.δε θα ξαναπαρω αλλο δωρο ιντερνετ?

Μονο αν περασουν 30 ημερολογιακες μερες θα μπορω να ξαναπαρω το δωρο?

1) σωστά!

2) σωστά και πάλι! αν μέσα στις 30 μέρες ανανεώσεις ξανά δεν θα πάρεις το 1gb

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Thanks eva!Αλλα επειδη καποιοι μηνες εχουν 30 μερες, 31, ή και 28 το Φεβρουαριο,προφανως υπαρχει μεγαλη περιπτωση να χασεις γιαμια μερα το μπονους.Αρα μετα το περας 32 ημερων ανανεωνουμε για να ειμαστε σιγουροι

:)

Aντώνης

Thanks eva!Αλλα επειδη καποιοι μηνες εχουν 30 μερες, 31, ή και 28 το Φεβρουαριο,προφανως υπαρχει μεγαλη περιπτωση να χασεις γιαμια μερα το μπονους.Αρα μετα το περας 32 ημερων ανανεωνουμε για να ειμαστε σιγουροι

:)

δεν μετράνε τον μήνα, αλλά 30 ημέρες!! anyway μόλις κάνεις ανανέωση μπορείς να δεις πότε λήγει το 1gb οπότε θα ξέρεις πότε μπορείς να ξανα ανανεώσεις για να πάρεις πάλι το μπόνους!

Cats are like Music:

δεν μετράνε τον μήνα, αλλά 30 ημέρες!! anyway μόλις κάνεις ανανέωση μπορείς να δεις πότε λήγει το 1gb οπότε θα ξέρεις πότε μπορείς να ξανα ανανεώσεις για να πάρεις πάλι το μπόνους!

Το ποιο σωστο οντως. Βλεπεις απο το profil που εχεις στο myf2g ποτε ληγει το πακετο σου και ξανανανεωνεις την επομενη της ληξης.

Στη συγκεκριμεν περιπτωση με το 1 gb, μετριεται ο ημερολογιακος μηνας.

Αυτό ισχύει παιδιά, όχι οι 30 μέρες. Την πάτησα εγώ (το γράφω μερικά posts πιο πάνω) που ανανέωσα 1 και 31 του μηνός. Και στη δεύτερη ανανέωση πήρα τα...... μου! :cool:

Πάρε κόσμε δώρα! τι έχουν πάθει τώρα τελρυταία με τα καρτοκινητά; μάλλον πολλοί για οικονομικους λόγους προτιμούν καρτες αντί για συμβόλαια και προσπαθούν οι εταιρίες να τραβήξουν όσους περισσότερους μπορούν.... από το τίποτε καλά είναι και τα 5 ή 10 ευρώ το μηνα για κάρτα

Δεν με χαλάει όμως καθόλου;)

Αυτό ισχύει παιδιά, όχι οι 30 μέρες. Την πάτησα εγώ (το γράφω μερικά posts πιο πάνω) που ανανέωσα 1 και 31 του μηνός. Και στη δεύτερη ανανέωση πήρα τα...... μου! :cool:

χμμ... δηλαδή αν ανανεώσεις 31 κ μετά στη 1 του άλλου μήνα ξανα παίρνεις το δώρο;; :confused:

Cats are like Music:

Ναι με ανανέωση 31 και 1 πέρνεις κανονικά τα bonus του 1GB .

χμμ... δηλαδή αν ανανεώσεις 31 κ μετά στη 1 του άλλου μήνα ξανα παίρνεις το δώρο;; :confused:

Ακριβώς! Σωτήριο είναι αυτό το 1GB πάντως!

έχω δει στο site f2g ένα πακέτο που σου δίνει με 15€, 300' προς όλους, 600' προς wind και 600ΜΒ internet. Το έχει κανείς δουλέψει, προβλήματα αντιμετώπισε κάποιος κάπου με αυτό το πακέτο?
mobile προβληματισμοί...

έχω δει στο site f2g ένα πακέτο που σου δίνει με 15€, 300' προς όλους, 600' προς wind και 600ΜΒ internet. Το έχει κανείς δουλέψει, προβλήματα αντιμετώπισε κάποιος κάπου με αυτό το πακέτο?

Το έχω χρησιμοποιήσει εγώ, κανένα πρόβλημα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλο ειναι. Αλλα απο την στιγμή που βγήκε το blender, νομιζω οτι όλα τα αλλα υπολείπονται....
It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Ναι με ανανέωση 31 και 1 πέρνεις κανονικά τα bonus του 1GB .

χθες εκανα ανανεωση on line ,μεσα στον ιδιο μηνα:

MOΛIΣ KEPΔIΣEΣ 100ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA KINHTA K ΣTAΘEPA ΣTHN EΛΛAΔA & 200MB ΓIA 15 HMEPEΣ!

not bad at all!

Έκανα ανανέωση μέσω PayPal, μου πήρε τα χρήματα, αλλά το υπόλοιπο δεν ανανεώθηκε :rocket:

Θα τους πάρει ο διάολος!

Έκανα ανανέωση μέσω PayPal, μου πήρε τα χρήματα, αλλά το υπόλοιπο δεν ανανεώθηκε :rocket:

Θα τους πάρει ο διάολος!

Με την απόδειξη πληρωμής του PayPal σαν αποδεικτικό,δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις τα χρήματα σου. Μάλλον προσωρινό κόλλημα του συστήματος είναι. Περίμενε καμία ωρίτσα και εάν δεν δεις φως επικοινώνησε με το 1260 ή μέσω Facebook.

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Είναι Κυριακή και έχουν αργία :lol:

Το εφτιαξαν

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα τους πάρει ο διάολος!

Ισως επειδή ηταν κολλημένη η εφαρμογή τους, δεν στο εμφανιζε. Δοκιμασε τωρα που δουλεύει

Edited by alfeios
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Και εμένα δεν το έδειχνε η εφαρμογή , αλλά μόλις μπήκα στο http://www.f2g. ήταν εντάξει ( 11:00 το πρωί)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova