Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 ώρες πριν, eridion25 said:

Πήγα σε 2 καταστήματα δεν είχαν esim free2go ....

και εγω εχω παει σε 3-4 καταστηματα για esim

για αλλαγη απο φυσικη σε esim

δεν εχουν, μονο για συμβολαια

τους πηρα τηλεφωνο στην nova να τους ρωτησα σε ποιο καταστημα σε ΟΛΗ την ΑΤΙΙΚΗ εχει esim να παω εκει

και δεν μπορουσαν να μου πουν

το λες και ξεφτιλα....

αν εχει κανεις καποιο να προτεινει, θα εξυπηρετουσε

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

27 minutes ago, kmpatra said:

https://www.f2g.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/

Απο εδω μια χαρα κάνει φορητότητα σε esim

Ναι, αλλά ο @eridion25 την θέλει δωρεάν. Γιατί online υποχρεωτικά αγοράζεις κάρτα 15€.
Όπως έγραψε και ο @HEO (και εγώ πριν 2-3 μέρες) δεν ειναι καθόλου έυκολο να βρεις esim σε κατάστημα.
Γι αυτό κι εγώ επειδή την χρειαζόμουν επειγόντως, όταν βρήκα μετα από κάνα μήνα, πλήρωσα τα 10€ που μου ζήτησαν παράτύπως, αφού ρητά αναφέρεται ότι είναι δωρεάν στην ιστοσελίδα. Ξεκάθαρα μου είπε η υπεύθυνη του καταστήματος: και εμεις τι θα βγάλουμε που είμαστε εδώ και πληρώνουμε ενοίκιο κλπ. Όπως το βλέπω εγώ είνα θέμα της κεντρικής διοικησης. Θα έπρεπε αυτές τις αντικαστάσεις sim/esim να τις στέλνουν και στο σπίτι από τα κεντρικά με μια μικρή χρέωση πχ 3€.

18 minutes ago, HEO said:

τους πηρα τηλεφωνο στην nova να τους ρωτησα σε ποιο καταστημα σε ΟΛΗ την ΑΤΙΙΚΗ εχει esim να παω εκει και δεν μπορουσαν να μου πουν

Κάτι τέτοια κάνει η Nova και χάνει πόντους ενώ πραγματικά έχει κάνει αλματα στο σήμα και κατά την άποψη μου και στην εξυπηρέτηση πελατών. Επειδή είναι το μέλλον θα έπρεπε να διανείμει πολύ περισσότερες esim στα καταστήματα.

10 minutes ago, opmgls said:

Ναι, αλλά ο @eridion25 την θέλει δωρεάν. Γιατί online υποχρεωτικά αγοράζεις κάρτα 15€.
Όπως έγραψε και ο @HEO (και εγώ πριν 2-3 μέρες) δεν ειναι καθόλου έυκολο να βρεις esim σε κατάστημα.
Γι αυτό κι εγώ επειδή την χρειαζόμουν επειγόντως, όταν βρήκα μετα από κάνα μήνα, πλήρωσα τα 10€ που μου ζήτησαν παράτύπως, αφού ρητά αναφέρεται ότι είναι δωρεάν στην ιστοσελίδα. Ξεκάθαρα μου είπε η υπεύθυνη του καταστήματος: και εμεις τι θα βγάλουμε που είμαστε εδώ και πληρώνουμε ενοίκιο κλπ. Όπως το βλέπω εγώ είνα θέμα της κεντρικής διοικησης. Θα έπρεπε αυτές τις αντικαστάσεις sim/esim να τις στέλνουν και στο σπίτι από τα κεντρικά με μια μικρή χρέωση πχ 3€.

Για esim για πιο λόγο να εχω μικρή χρέωση δεν μπορούν να το στείλουν με email το οποίο είναι ΔΩΡΕΑΝ

@opmgls αν και φαντάζομαι οτι είναι αργα τωρα, θα μπορουσες τουλάχιστον να στειλεις στο τσατ την απόδειξη και να ζητουσες επιστροφή των χρημάτων στο υπολοιπό σου. Παλιά το έκανα οταν τα καταστήματα χρέωναν 5ευρα για αλλαγή sim

7 minutes ago, eridion25 said:

Για esim για πιο λόγο να εχω μικρή χρέωση δεν μπορούν να το στείλουν με email το οποίο είναι ΔΩΡΕΑΝ

Δεν το κάνουν ετσι προφανώς για λόγους ασφαλείας. Και την esim (καρτελάκι) με κούριερ τη στέλνουν

Edited by kmpatra

26 minutes ago, kmpatra said:

@opmgls αν και φαντάζομαι οτι είναι αργα τωρα, θα μπορουσες τουλάχιστον να στειλεις στο τσατ την απόδειξη και να ζητουσες επιστροφή των χρημάτων στο υπολοιπό σου. Παλιά το έκανα οταν τα καταστήματα χρέωναν 5ευρα για αλλαγή sim

Δεν το κάνουν ετσι προφανώς για λόγους ασφαλείας. Και την esim (καρτελάκι) με κούριερ τη στέλνουν

Ναι έχεις δίκιο αλλά τώρα πια έχει περάσει καιρός. Πάνω από 9μηνο. Αν το είχα σκεφτεί τότε θα το είχα κάνει. Νομίζω όμως οτι τότε επειδή μόλις είχε αρχίσει να εφαρμόζεται το esim στο f2g δεν υπηρχαν στην ιστοσελίδα ξεκάθαρα ούτε οδηγίες ούτε η σημείωση ότι ειναι δωρεάν η αλλαγή. Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς έπαιζε τότε, αλλά θυμάμαι ότι είχα δυσκολευτεί να βρω πληροφορίες και είχα πάρει τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν να πάω σε κατάστημα. Τότε σίγουρα δεν γινόταν φορητότητα απευθείας με esim. Ούτως ή άλλως εγώ ήμουν ηδη f2g.

56 minutes ago, eridion25 said:

Όπως έγραψε ο kmpatra παραπανω στέλνουν φυσικό καρτελάκι που έχει επάνω το qr code  να σκανάρεις με το κινητό για να  ενεργοποιήσεις την esim.

Η προσφορά με το Lidl Plus υπάρχει ακόμα; 

Ποσα GB δίνει κάθε μήνα συνολικά με 15€ κάρτα; @AlexM2εσυ δεν την έχεις αν θυμάμαι καλά;

1 minute ago, panos.k2 said:

Ποσα GB δίνει κάθε μήνα συνολικά με 15€ κάρτα; @AlexM2εσυ δεν την έχεις αν θυμάμαι καλά;

Lidl ναι. 10 γίγα 

3 minutes ago, panos.k2 said:

Ναι υπάρχει κανονικά @panos.k2Σύνολο παίρνω 210GB τον μήνα από την προσφορά και προστίθενται αυτά του πακέτου που θα επιλέξεις. 

Ορίστε και το site της προσφοράς: https://nova.gr/offers/prosfora-free2go-lidl-plus

2 minutes ago, panos.k2 said:

Και τα 250 που λέει με κάθε ανανέωση στο σάιτ; Τώρα το βρηκα 

Ισχύει κανονικά είναι 200GB

Edited by AlexM2

2 minutes ago, AlexM2 said:

Ναι υπάρχει κανονικά @panos.k2Σύνολο παίρνω 210GB τον μήνα από την προσφορά και προστίθενται αυτά του πακέτου που θα επιλέξεις. 

Ορίστε και το site της προσφοράς: https://nova.gr/offers/prosfora-free2go-lidl-plus

Ισχύει κανονικά είναι 200GB

τέλεια, παρα πολύ καλο. Εγω για κλήσεις τη χρειάζομαι κατά βάση αλλά γιατί να μη παίρνω και έξτρα δεδομένα, αφού θα δίνω που θα δίνω 15€ 

φορητότητα με eSIM θα δεχτούν άραγε; το κινητό μου δεν υποστηρίζει φυσική 

Αγκάθι για αυτούς η e sim. Πρέπει να οργανωθούν γιατί τα κινητά θα πάψουν να χρησιμοποιούν φυσική κάρτα. 
Έχω κάμποσους μήνες e sim και σκέφτομαι το τράβηγμα της φορητότητας. 
Γιατί θα πρέπει να πάω σε συγκεκριμένο κατάστημα αφού τα άλλα δεν έχουν. 

6 minutes ago, hercoulis said:

Αγκάθι για αυτούς η e sim. Πρέπει να οργανωθούν γιατί τα κινητά θα πάψουν να χρησιμοποιούν φυσική κάρτα. 
Έχω κάμποσους μήνες e sim και σκέφτομαι το τράβηγμα της φορητότητας. 
Γιατί θα πρέπει να πάω σε συγκεκριμένο κατάστημα αφού τα άλλα δεν έχουν. 

Θα τη βρω την άκρη, έβαλα τώρα να με πάρουν τηλ

θελω να φύγω από κοσμοτε όσο πιο άμεσα γίνεται. Δε μπορώ άλλο να ανεχτώ τέτοιο χάλι μες στα Γιάννενα. Βονταφον έχω ήδη εταιρικό, ούτε αυτή είναι καλή στο σημείο που με ενδιαφέρει αλλά παλεύεται. Η κοσμοτε 1 γραμμή edge με iPhone 17 pm. H νόβα καμπαναριό. 

Edited by panos.k2

2 minutes ago, panos.k2 said:

Θα τη βρω την άκρη, έβαλα τώρα να με πάρουν τηλ

θελω να φύγω από κοσμοτε όσο πιο άμεσα γίνεται. Δε μπορώ άλλο να ανεχτώ τέτοιο χάλι μες στα Γιάννενα. Βονταφον έχω ήδη εταιρικό, ούτε αυτή είναι καλή στο σημείο που με ενδιαφέρει αλλά παλεύεται. Η κοσμοτε 1 γραμμή edge με iPhone 17 pm. H νόβα καμπαναριό. 

Για esim δεν ξέρω να σου πω. Θα σε πάρουν αν όχι σήμερα σίγουρα τη επόμενη.Παντως η αποστολή και η ενεργοποίηση είναι άμεση. Λογικά μετά θα μπορείς να την κάνεις esim σε κατάστημα

7 minutes ago, AlexM2 said:

Για esim δεν ξέρω να σου πω. Θα σε πάρουν αν όχι σήμερα σίγουρα τη επόμενη.Παντως η αποστολή και η ενεργοποίηση είναι άμεση. Λογικά μετά θα μπορείς να την κάνεις esim σε κατάστημα

Με πήραν κιόλας. 

κανονικά με eSIM μου είπε η κοπέλα, και θα το επισπεύσει μου είπε. Πιθανότατα μεθαύριο θα έχω ενεργοποιηθεί 

Θα μπορέσω να πάρω και το buy more λόγω ενός ακόμα συμβολαίου που έχω στην εταιρία 

49 minutes ago, panos.k2 said:

Με πήραν κιόλας. 

κανονικά με eSIM μου είπε η κοπέλα, και θα το επισπεύσει μου είπε. Πιθανότατα μεθαύριο θα έχω ενεργοποιηθεί 

Θα μπορέσω να πάρω και το buy more λόγω ενός ακόμα συμβολαίου που έχω στην εταιρία 

Τέλεια όποτε έχεις καλυφθεί πλήρως. Είναι καλή προσφορά όπως και να έχει

47 minutes ago, VIPdriver said:

Κατά τυχη το βρήκα στο ινστα

470981750_.thumb.jpg.28e11abbb3ec71fbddf18aeff6b6c3bf.jpg

Αυτός ο κύριος ισχυρίζεται πως αν δεν τρέξουμε να το πάρουμε μέχρι τις 30/6 μετά θα πάει στα 165€.

https://www.facebook.com/share/r/1E7pSuJFVK/

Επίσης ο συγκεκριμένος θέλει και 5€ για την κάρτα σιμ.. οι άλλοι που δεν ζητάνε κοιμούνται όρθιοι δεν ξέρουνε..

Edited by cu2goup

Τελικά πήρα τηλ στο 2109995100 θα κάνουν την αίτηση φοριτοτητας κανονικα στο free2go και μολης εγκριθεί απο την vodafone μπορω να δώσω τα 99€ τα οποία δεν θα τα δώσω γιατι εχω ήδη το πακέτο στην Q απλός η φοριτοτα θα εχει γινει και θα πάρω πίσω τα 27€

33 minutes ago, eridion25 said:

Τελικά πήρα τηλ στο 2109995100 θα κάνουν την αίτηση φοριτοτητας κανονικα στο free2go και μολης εγκριθεί απο την vodafone μπορω να δώσω τα 99€ τα οποία δεν θα τα δώσω γιατι εχω ήδη το πακέτο στην Q απλός η φοριτοτα θα εχει γινει και θα πάρω πίσω τα 27€

Τα 27€ θα τα πάρεις πίσω από την Vodafone λόγω τιμολογιακών αλλαγών;
Για να πας στο f2g θα σου στείλουν απευθείας καρτελάκι esim;

Edited by opmgls

20 minutes ago, opmgls said:

Για να πας στο f2g θα σου στείλουν απευθείας καρτελάκι esim;

Καρτα SIM θα στείλουν δυστυχος πρεπει να το χρησιμοποιήσω στο αλλο κινιτο Ελλαδα 2.0 ειμαστε η Ελλαδα 0.5 ειμαστε;

Απο αυτα που ανεβαζετε για απεριοριστο ιντερνετ, εχει καποιος να προτεινει την πιο καλη προσφορα με καλες ταχυτητες και σημα. Θελω να παρω μια συσκευη τυπου router hotspot, για να εχω ιντερνετ σε κινητα, ταμπλετ και φορητες συσκευες οταν ειμαι εκτος σπιτιου, σε ξενοδοχεια, τυχον εξοχικα κτλ

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

6 minutes ago, therock said:

Απο αυτα που ανεβαζετε για απεριοριστο ιντερνετ, εχει καποιος να προτεινει την πιο καλη προσφορα με καλες ταχυτητες και σημα. Θελω να παρω μια συσκευη τυπου router hotspot, για να εχω ιντερνετ σε κινητα, ταμπλετ και φορητες συσκευες οταν ειμαι εκτος σπιτιου, σε ξενοδοχεια, τυχον εξοχικα κτλ

Πρέπει μόνος σου να δεις εκεί που κίνησε ποια έχει καλύτερο σήμα. 

2 ώρες πριν, eridion25 said:

Ναι λόγω ανάλλαγης του CU Shake από 30 μέρες σε 21 μέρες. Και αν πουν παπαριές θα πω και για άλλο περιστατικό οπυ η κυρία Μαριλένα Μπαρμπίση  που ανεφερε οτι ΠΡΕΠΕΙ να ανανεώσω το χρονο ομιλιας για μην εχω φραγή όταν είχα νίκησα το διαγωνισμό έκανα 25€ που διαρκεί 4 μήνες μετά η διάρκεια πήγε +12 μήνες άρα ψέμα μου ειπε η κοπέλα παραθέτω το screenshot

Screenshot_20260702_234735_Gmail.jpg

2 ώρες πριν, hercoulis said:

Πρέπει μόνος σου να δεις εκεί που κίνησε ποια έχει καλύτερο σήμα. 

Σε συγκεκριμένο σημείο πχ που με ενδιαφέρει ξέρω ότι η κοσμοτε έχει σχετικά καλο με αναλαμπές αλλά η nova δεν έχει ούτε για να στείλεις sms.

Αλλά για γενικότερη κάλυψη όπως πχ είπα σενάριο διακοπών κτλ εκεί δεν υπάρχει κάτι να τεσταρω. Θέλω κάτι που κατά κύριο λόγω να έχει καλό σήμα όπου και αν πάω. Ώστε να μη βασίζομαι σε ξενοδοχεία και Airbnb αν θα παρέχουν ίντερνετ...

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/