hercoulis Δημ. Πέμπτη στις 04:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:56 μμ 99€/έτος Οποίος ενδιαφέρεται για τέτοια πακέτα, ας κάνει μια ερώτηση και σε αυτούς, γιατί μιλάνε για απεριόριστα όλα. 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Χθες στς 10:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:49 πμ Καμία επιλογη να κανω φοριτοτιτα απο vodafone cu σε free2go χωρης να δώσω φραγο υπάρχει αλλα οχι σε φυσική SIM σε eSIM; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 10:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:56 πμ 7 minutes ago, eridion25 said: Καμία επιλογη να κανω φοριτοτιτα απο vodafone cu σε free2go χωρης να δώσω φραγο υπάρχει αλλα οχι σε φυσική SIM σε eSIM; Μόνο αυτά τα λίγα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Χθες στς 11:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:01 πμ 4 minutes ago, cu2goup said: Μόνο αυτά τα λίγα; Τι ενοωεις; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 11:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:12 πμ 8 minutes ago, eridion25 said: Τι ενοωεις; Δεν υπάρχει.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Χθες στς 04:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:56 μμ Πήγαινε σε κατάστημα και πες τους για φορητότητα αλλά e-sim 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. Χθες στς 06:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:24 μμ 1 hour ago, hercoulis said: Πήγαινε σε κατάστημα και πες τους για φορητότητα αλλά e-sim Αν το ζήτημα είναι η μετατροπή σε eSIM, είναι δωρεάν. Πιθανότατα να μη γίνεται φορητότητα απευθείας σε eSIM 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 15 minutes ago, evang.t said: Αν το ζήτημα είναι η μετατροπή σε eSIM, είναι δωρεάν. Πιθανότατα να μη γίνεται φορητότητα απευθείας σε eSIM Από όσο ξέρω η Νοβα δεν κάνει φορητότητα απευθείας σε esim. Σε f2g που το έκανα πριν 6 μήνες από φυσική sim σε esim η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών με έστειλε υποχρεωτικά σε κατάστημα. Ήμουν σε επαρχιακή πόλη με 2 nova καταστήματα όπου δεν είχαν διαθέσιμα άμεσα esim και πήρε 15-20 μέρες να βρεθεί. Μου ζήτησαν 10€. Τα έδωσα γιατί βιαζόμουν. Το ξέρω ότι μπορούσα να κάνω ιστορία να φύγω από το κατάστημα να παραπονεθώ στην εξυπηρέτηση πελατών και να τους στείλουν μήνυμα κλπ. αλλά δεν ειχα χρόνο ουτε και ουσιατικές εναλλακτικές εκεί που βρισκόμουν. 😣 Edited 23 ώρες πριν by opmgls 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 51 minutes ago, opmgls said: Από όσο ξέρω η Νοβα δεν κάνει φορητότητα απευθείας σε esim. Σε f2g που το έκανα πριν 6 μήνες από φυσική sim σε esim η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών με έστειλε υποχρεωτικά σε κατάστημα. Ήμουν σε επαρχιακή πόλη με 2 nova καταστήματα όπου δεν είχαν διαθέσιμα άμεσα esim και πήρε 15-20 μέρες να βρεθεί. Μου ζήτησαν 10€. Τα έδωσα γιατί βιαζόμουν. Το ξέρω ότι μπορούσα να κάνω ιστορία να φύγω από το κατάστημα να παραπονεθώ στην εξυπηρέτηση πελατών και να τους στείλουν μήνυμα κλπ. αλλά δεν ειχα χρόνο ουτε και ουσιατικές εναλλακτικές εκεί που βρισκόμουν. 😣 Αν ζητήσουν λεφτά επικαλείσαι το σάιτ που λέει ξεκάθαρα ότι παρέχεται δωρεάν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, opmgls said: Από όσο ξέρω η Νοβα δεν κάνει φορητότητα απευθείας σε esim. Σε f2g που το έκανα πριν 6 μήνες από φυσική sim σε esim η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών με έστειλε υποχρεωτικά σε κατάστημα. Ήμουν σε επαρχιακή πόλη με 2 nova καταστήματα όπου δεν είχαν διαθέσιμα άμεσα esim και πήρε 15-20 μέρες να βρεθεί. Μου ζήτησαν 10€. Τα έδωσα γιατί βιαζόμουν. Το ξέρω ότι μπορούσα να κάνω ιστορία να φύγω από το κατάστημα να παραπονεθώ στην εξυπηρέτηση πελατών και να τους στείλουν μήνυμα κλπ. αλλά δεν ειχα χρόνο ουτε και ουσιατικές εναλλακτικές εκεί που βρισκόμουν. 😣 Η Nova κάνει φορητότητα σε esim. Σε κατάστημα έκανα φορητότητα από Cosmote σε Nova με esim συμβόλαιο εκτός αν δεν κάνει σε f2g από το site πάντως γίνεται κανονικά Edited 22 ώρες πριν by AlexM2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 1 hour ago, AlexM2 said: Η Nova κάνει φορητότητα σε esim. Σε κατάστημα έκανα φορητότητα από Cosmote σε Nova με esim συμβόλαιο εκτός αν δεν κάνει σε f2g από το site πάντως γίνεται κανονικά Εννοείς ότι από το site του f2g μπορείς να ζητήσεις φορητότητα από άλλο δίκτυο απευθείας σε f2g esim; Για συμβόλαια Nova δεν γνωρίζω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) Απο τη σελίδα μια χαρά πας με φορητότητα σε f2g με e-sim. https://www.f2g.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/ Το λεει και στις συχνές ερωτήσεις https://www.f2g.gr/gr/f2g/esim/ Edited 20 ώρες πριν by kmpatra 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 46 minutes ago, kmpatra said: Απο τη σελίδα μια χαρά πας με φορητότητα σε f2g με e-sim. https://www.f2g.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/ Το λεει και στις συχνές ερωτήσεις https://www.f2g.gr/gr/f2g/esim/ Καλή εξέλιξη αυτή! Δεν ήταν έτσι πριν μερικούς μήνες. Αντε και στην Q να δούμε esim. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Για την ιστορία.. ο @eridion25ζήτησε δωρεάν φορητότητα σε esim.. Το διευκρινίζω γιατί του απάντησα αρνητικά.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Έχω f2go φυσική και λέω να πάω σε κατάστημα για αντικατάσταση με esim Θα μου ζητήσουν 10αρικο άραγε,; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Θανκς,Το είχα διαβάσει αυτό αλλά διάβασα ότι κάποια καταστήματα ζητάνε δεκάευρο και καλά ,μίλησα και με το chat κράτησα και screenshot μου λένε και αυτόι ότι είναι δωρεάν θα πάω και θα τους το δείξω αν μου κάνουν νερά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts