Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας μοιραστώ κάτι που ανακάλυψα και αφορά τους χρήστες Buy More.
Αν την ημερομηνία λήξης τού υπολοίπου, όπου συνήθως κάνουμε ανανέωση (αν δεν υπάρχει αρκετό υπόλοιπο ενεργοποίησης κάποιου πακέτου!), ΔΕΝ κάνουμε την ανανέωση και περάσουν τα μεσάνυχτα, δεν μηδενίζεται το υπόλοιπο (τουλάχιστον για κάποιες ώρες), αλλά μόνο τα εναπομείναντα λεπτά ομιλίας (από τα 1000').
Αν κάνετε λοιπόν ανανέωση χρόνου μετά τα μεσάνυχτα, επανενεργοποιούνται τα εναπομείναντα λεπτά ΚΑΙ σας δίνει κι άλλα 1000'! Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο με τα GB, γιατί έχω το παλιό Buy More.

19 minutes ago, epolala said:

Αν την ημερομηνία λήξης τού υπολοίπου, όπου συνήθως κάνουμε ανανέωση (αν δεν υπάρχει αρκετό υπόλοιπο ενεργοποίησης κάποιου πακέτου!), ΔΕΝ κάνουμε την ανανέωση και περάσουν τα μεσάνυχτα, δεν μηδενίζεται το υπόλοιπο (τουλάχιστον για κάποιες ώρες), αλλά μόνο τα εναπομείναντα λεπτά ομιλίας (από τα 1000').
Αν κάνετε λοιπόν ανανέωση χρόνου μετά τα μεσάνυχτα, επανενεργοποιούνται τα εναπομείναντα λεπτά ΚΑΙ σας δίνει κι άλλα 1000'! Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο με τα GB, γιατί έχω το παλιό Buy More.

Και λήγουν και τα εναπομείναντα και τα καινούργια πότε;

Just now, Fns1 said:

Και λήγουν και τα εναπομείναντα και τα καινούργια πότε;

Τα εναπομείναντα κανονικά τέλος τού μήνα και τα καινούργια 30 ημέρες μετά την ημερομηνία απόδοσής τους.

1 hour ago, epolala said:

Το υπόλοιπο μηδενίζεται στις 9 α.μ. Τουλάχιστον απ ότι θυμάμαι. 
Όμως ξέρω σίγουρα ότι, επειδή είχα την αυτόματη ανανέωση, αν έληγαν στις 11 πχ του μήνα και η ανανέωση ήταν την ίδια ημ/νια, η αυτόματη ανανέωση γίνονταν 1 με 2 μετά τα μεσάνυχτα, μόλις ξημέρωνε 11, για να είναι οκ το πρωί. 

2 minutes ago, hercoulis said:

Το υπόλοιπο μηδενίζεται στις 9 α.μ. Τουλάχιστον απ ότι θυμάμαι. 
Όμως ξέρω σίγουρα ότι, επειδή είχα την αυτόματη ανανέωση, αν έληγαν στις 11 πχ του μήνα και η ανανέωση ήταν την ίδια ημ/νια, η αυτόματη ανανέωση γίνονταν 1 με 2 μετά τα μεσάνυχτα, μόλις ξημέρωνε 11, για να είναι οκ το πρωί. 

Δεν το ήξερα, ευχαριστώ. Καλή πληροφορία.

ΜΕΤΑ της 20% αυξήσεις χωρίς απολύτως κανέναν λόγω, εύχομαι τουλάχιστον στο επόμενο Buy More 3.0 να κάνουν έστω τα 1000 λεπτά κ τα 15 γίγας, RollOver στον επόμενο μήνα... Κάτι είναι κι αυτό...

Άραγε η Vodafone έχει κάτι αντίστοιχο στην σταθερή τηλεφωνία ΜΑΖΙ με το cu?🤔

15GB-Unlimited_115GB-Unlimited-a7dcf81d.webp

3 minutes ago, damianos said:

ΜΕΤΑ της 20% αυξήσεις χωρίς απολύτως κανέναν λόγω, εύχομαι τουλάχιστον στο επόμενο Buy More 3.0 να κάνουν έστω τα 1000 λεπτά κ τα 15 γίγας, RollOver στον επόμενο μήνα... Κάτι είναι κι αυτό...

Άραγε η Vodafone έχει κάτι αντίστοιχο στην σταθερή τηλεφωνία ΜΑΖΙ με το cu?🤔

15GB-Unlimited_115GB-Unlimited-a7dcf81d.webp

Ρολοβερ στο δωρο; Δε νομιζω. Η βονταφονάρα νομιζω δινει παρομοιο αλλά για 12 μήνες 

3 ώρες πριν, hercoulis said:

Νορμαλ τιμή. είναι για τα βράδια. 

IMG_1163.png

Πάντως στη δική μου περιοχή η N78 κλείνει το βράδυ και μένουν μόνο οι B ανοικτές.. με ό,τι αυτό συνεπάγεται..

58 minutes ago, VIPdriver said:

Η βονταφονάρα νομιζω δινει παρομοιο αλλά για 12 μήνες 

1 hour ago, damianos said:

Άραγε η Vodafone έχει κάτι αντίστοιχο στην σταθερή τηλεφωνία ΜΑΖΙ με το cu?

απο οτι ξερω και εχει αναφερθει στο φορουμ:

η voda και η cote δινουν κατι παρομοια αλλα μονο σε νεους χρηστες, οχι παντα και για το διαστημα του συμβολαιου και μονο

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

26 minutes ago, HEO said:

απο οτι ξερω και εχει αναφερθει στο φορουμ:

η voda και η cote δινουν κατι παρομοια αλλα μονο σε νεους χρηστες, οχι παντα και για το διαστημα του συμβολαιου και μονο

ΔΕΝ μάθαμε ποτέ πως το λένε και πως το βρίσκουμε...🤔🤔🤔🤔🤔

Σε βοντα για νέα σύνδεση 10 ευρώ κάρτα κάθε μήνα 1000 προς όλους 5gb και 10GB upon top up.

Σε κοτε  για νέα σύνδεση 10 ευρώ κάρτα κάθε μήνα  και 1000 προς magenta.

Αυτά τα δύο μου είχαν δώσει όταν πήρα προσφορές.

Τώρα αν κάποιος έχει ήδη σταθερό και ζητήσει να μεταφέρει και το καρτοκινητο και ζητήσει παροχές δεν έχω ασχοληθεί.

1 ώρα πριν, damianos said:

ΔΕΝ μάθαμε ποτέ πως το λένε και πως το βρίσκουμε...🤔🤔🤔🤔🤔

Δεν έχει όνομα

Μια προσφορά ανανέωσης είναι όπως έγραψε ο φίλος πιο πάνω 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.