Lyngas1 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 6 ώρες πριν, hercoulis said: Επειδή είσαι στην Αθήνα βλέπω, δεν προσπαθείς σε κάποιο άλλο κατάστημα? Καλημέρα, πολύ καλή ιδέα. 4 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 48 minutes ago, Lyngas1 said: Καλημέρα, πολύ καλή ιδέα. Στη θέση σου δεν θα έλεγα ότι έχω ήδη κάνει αίτημα. Πας εκεί και ζητάς να σου ενεργοποιήσουν το buy more. Είναι διαδικασία ενός λεπτού 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 1 ώρα πριν, evang.t said: Στη θέση σου δεν θα έλεγα ότι έχω ήδη κάνει αίτημα. Πας εκεί και ζητάς να σου ενεργοποιήσουν το buy more. Είναι διαδικασία ενός λεπτού Δεν το σκεφτηκα .. πολυ καλο. 👍 3 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 12 ώρες πριν, Lyngas1 said: Φιλε δεν ξερω τι να σκεφτω .. ειλικρινα .. τελειως χυμα φαση .. ανεύθυνοι και άσχετοι .. για να είμαι επιεικής Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ενώ σκέφτομαι να βάλω κάρτα κ να τους χρησιμοποιώ για 2ο δίκτυο (μαζί με κοσμοτε), τελευταία στιγμή δεν το κάνω και παραμένω στην (κουτσομπόλα) βονταφονάρα... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν δεν ξερω ρε γατονια αλλα μιλαμε για περιπτωση οπως ειπα- πριν λιγες μερες εβαλα στο f2g της ανηψιας μου το buy more μεσω chat προσποιουμενος οτι ειμαι αυτη 😇 εδωσα τα στοιχεια της και ολα δουλεψαν μια χαρα 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) Σε ρώτησαν αν είσαι η ίδια? δεν νομίζω ότι ασχολούνται ιδιαίτερα με το ποιος γράφει, ζητάνε τα στοιχεία του κατόχου της γραμμής. Στο τηλέφωνο ειναι αλλιως, ειδικά αν δουν μεγάλη ηλικία. Edited 9 ώρες πριν by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 2 minutes ago, kmpatra said: Σε ρώτησαν αν είσαι η ίδια? δεν νομίζω ότι ασχολούνται ιδιαίτερα με το ποιος γράφει, ζητάνε τα στοιχεία του κατόχου της γραμμής. Στο τηλέφωνο ειναι αλλιως, ειδικά αν δουν μεγάλη ηλικία. ζητηαν αν θυμαμαι καλα ΑΦΜ και αριθμο ταυτοτητας δεν ειπαν στην ψυχρα αν ειμαι αυτη :) 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikros_elvetos21 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 48 minutes ago, HEO said: ζητηαν αν θυμαμαι καλα ΑΦΜ και αριθμο ταυτοτητας δεν ειπαν στην ψυχρα αν ειμαι αυτη :) Όσες φορές έχει τύχει να μιλήσω εγώ στο chat (είτε για δικό μου ζήτημα είτε για τους γονείς) ζητάνε ΑΦΜ, αριθμό ταυτότητας και ημερομηνία γεννήσεως 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ενώ σκέφτομαι να βάλω κάρτα κ να τους χρησιμοποιώ για 2ο δίκτυο (μαζί με κοσμοτε), τελευταία στιγμή δεν το κάνω και παραμένω στην (κουτσομπόλα) βονταφονάρα... Ειναι γνωστό αυτό: Βονταφονάρα + VIPdriver = μια σχέση πάθους και μίσους που ποτέ δεν τελειώνει! ΥΓ. Περα από τα αστεία, σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών Nova μέσω chat από την ιστοσελίδα (για f2g και Q) έχω να πω ότι τους τελευταίους μήνες όσες φορές την χρειάστηκα, προς έκπληξή μου, έμεινα πολύ ευχαριστημένος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Σαββατοκύριακο παντως ολοι υπολειτουργούν εκτος αν αραιά και που πεσεις στον παλιο τον καλο τον ενημερωμενο υπάλληλο. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Καλησπερα !! και εγένετο ΦΩΣ !! Με πηρε μια κοπελιτσα πριν λιγο απο το 18300 με ρωτησε της ειπα μου λεει να το δω, το ειδε, το ενεργοποιησε και τελος !! Απ οτι μου ειπε υπηρχε καποιο θεμα και δεν φαινοταν ενεργοποιημενο το κινητο.. και μαλλον για αυτο δεν προχωρουσε η ενεργοποιηση. Ρε παιδια, το κοριτσακι με πηρε παλι μετα απο λιγο και μου ειπε οτι μπορει να δεις οτι επειδη ειναι 30 αρα σε 2 μερες ληγει και λογω οτι ειχε θεμα με την ενεργοποιηση μου λεει τη δευτερα θα ειμαι εγω στην δουλεια 08πμ-16.00μμ και αν δεν ενεργοποιηθει για τον νεο μηνα απο μονο του θα το ενεργοποιησω εγω .. ακου ρε φιλε .. ανθρωποι και ανθρωποι .. Σημασια εχει οτι μπηκα τελικα !! 4 1 2 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 13 minutes ago, Lyngas1 said: Καλησπερα !! και εγένετο ΦΩΣ !! Με πηρε μια κοπελιτσα πριν λιγο απο το 18300 με ρωτησε της ειπα μου λεει να το δω, το ειδε, το ενεργοποιησε και τελος !! Απ οτι μου ειπε υπηρχε καποιο θεμα και δεν φαινοταν ενεργοποιημενο το κινητο.. και μαλλον για αυτο δεν προχωρουσε η ενεργοποιηση. Ρε παιδια, το κοριτσακι με πηρε παλι μετα απο λιγο και μου ειπε οτι μπορει να δεις οτι επειδη ειναι 30 αρα σε 2 μερες ληγει και λογω οτι ειχε θεμα με την ενεργοποιηση μου λεει τη δευτερα θα ειμαι εγω στην δουλεια 08πμ-16.00μμ και αν δεν ενεργοποιηθει για τον νεο μηνα απο μονο του θα το ενεργοποιησω εγω .. ακου ρε φιλε .. ανθρωποι και ανθρωποι .. Σημασια εχει οτι μπηκα τελικα !! Μάθε όνομα κοπέλας να επικοινωνούμε με αυτήν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 16 minutes ago, Lyngas1 said: Καλησπερα !! και εγένετο ΦΩΣ !! Με πηρε μια κοπελιτσα πριν λιγο απο το 18300 με ρωτησε της ειπα μου λεει να το δω, το ειδε, το ενεργοποιησε και τελος !! Απ οτι μου ειπε υπηρχε καποιο θεμα και δεν φαινοταν ενεργοποιημενο το κινητο.. και μαλλον για αυτο δεν προχωρουσε η ενεργοποιηση. Ρε παιδια, το κοριτσακι με πηρε παλι μετα απο λιγο και μου ειπε οτι μπορει να δεις οτι επειδη ειναι 30 αρα σε 2 μερες ληγει και λογω οτι ειχε θεμα με την ενεργοποιηση μου λεει τη δευτερα θα ειμαι εγω στην δουλεια 08πμ-16.00μμ και αν δεν ενεργοποιηθει για τον νεο μηνα απο μονο του θα το ενεργοποιησω εγω .. ακου ρε φιλε .. ανθρωποι και ανθρωποι .. Σημασια εχει οτι μπηκα τελικα !! Πρέπει να της στείλεις λουλουδια 1 1 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 ώρα πριν, opmgls said: Ειναι γνωστό αυτό: Βονταφονάρα + VIPdriver = μια σχέση πάθους και μίσους που ποτέ δεν τελειώνει! ΥΓ. Περα από τα αστεία, σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών Nova μέσω chat από την ιστοσελίδα (για f2g και Q) έχω να πω ότι τους τελευταίους μήνες όσες φορές την χρειάστηκα, προς έκπληξή μου, έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Μην το μαθει ο κωνσταντινος77 και κλαιει.... ΥΓ: τις τελευταίες φορες που εκανα τσατ (μεσα στον μηνα) με f2g, μου εγραφαν λιγο επιθετικα και αποτομα. Δεν ξεχναω βεβαια πριν μερικα χρονια που τους ζήτησα 0,09 € που μου έλειπαν για να αγορασω ενα πακετο και μου τα πιστωσαν ❤️ 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 51 minutes ago, VIPdriver said: τις τελευταίες φορες που εκανα τσατ (μεσα στον μηνα) με f2g, μου εγραφαν λιγο επιθετικα και αποτομα. Ενώ ο Tobi είναι γλυκομίλητος ναι… Μεχρι να σε συνδέσει με εκπρόσωπο σου βγάζει το λάδι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 hour ago, mips said: Πρέπει να της στείλεις λουλουδια Φίλε έχω κρατήσει όνομα και θα της κάνω θετικό review ,στην εταιρεία. 1 hour ago, VIPdriver said: Μάθε όνομα κοπέλας να επικοινωνούμε με αυτήν. Έχω κρατήσει το όνομα της. 5 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Δεν ξεχναω βεβαια πριν μερικα χρονια που τους ζήτησα 0,09 € που μου έλειπαν για να αγορασω ενα πακετο και μου τα πιστωσαν ❤️ Εγώ 2 φορές έχω ζητήσει να μου άρουν τη φραγή για λογαριασμό συγγενή που βρίσκεται στην ΕΕ (έξω αν έχεις 0 υπόλοιπο δεν έχεις εισερχόμενες) και μου το κάνανε άμεσα προσθέτοντας 0,11€. Edited 3 ώρες πριν by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) Ένα λάθος το έκανε όμως νομίζω. Για κοίτα τι λήξη λένε τα λεπτά ομιλίας/data που πήρες. Πρέπει να είναι σε 30 μέρες, όχι σε δύο. Ανεξάρτητα αν θα ξαναπάρεις (που πρέπει να τα ξαναπάρεις) λιγο μετα τα μεσάνυχτα την 1η Ιουνιου. Έτσι γίνεται στην πρώτη ενεργοποίηση, ανεξάρτητα πότε τα παίρνεις λήγουν σε ένα μήνα. Και την πρώτη του μήνα ό,τι και να έχεις από πριν, ξαναπαίρνεις. 3 ώρες πριν, Lyngas1 said: Καλησπερα !! και εγένετο ΦΩΣ !! Με πηρε μια κοπελιτσα πριν λιγο απο το 18300 με ρωτησε της ειπα μου λεει να το δω, το ειδε, το ενεργοποιησε και τελος !! Απ οτι μου ειπε υπηρχε καποιο θεμα και δεν φαινοταν ενεργοποιημενο το κινητο.. και μαλλον για αυτο δεν προχωρουσε η ενεργοποιηση. Ρε παιδια, το κοριτσακι με πηρε παλι μετα απο λιγο και μου ειπε οτι μπορει να δεις οτι επειδη ειναι 30 αρα σε 2 μερες ληγει και λογω οτι ειχε θεμα με την ενεργοποιηση μου λεει τη δευτερα θα ειμαι εγω στην δουλεια 08πμ-16.00μμ και αν δεν ενεργοποιηθει για τον νεο μηνα απο μονο του θα το ενεργοποιησω εγω .. ακου ρε φιλε .. ανθρωποι και ανθρωποι .. Σημασια εχει οτι μπηκα τελικα !! Edited 2 ώρες πριν by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 6 minutes ago, kmpatra said: Ένα λάθος το έκανε όμως νομίζω. Για κοίτα τι λήξη λένε τα λεπτά ομιλίας/data που πήρες. Πρέπει να είναι σε 30 μέρες, όχι σε δύο. Ανεξάρτητα αν θα ξαναπάρεις (που πρέπει να τα ξαναπάρεις) λιγο μετα τα μεσάνυχτα την 1η Ιουνιου. Έτσι γίνεται στην πρώτη ενεργοποίηση, ανεξάρτητα πότε τα παίρνεις λήγουν σε ένα μήνα. Και την πρώτη του μήνα ό,τι και να έχεις από πριν, ξαναπαίρνεις. Τα δεδομένα λήγουν 29/6 από το Buy More. Τα λεπτά δεν τα βλέπω γιατί λόγω ενεργοποίησης του F2G μου έχουν δώσει απεριόριστα μέχρι 24/6 . Μάλλον θα τα δω εφόσον λήξει αυτή η προσφορά. Πάντως κάτι μου είπε ότι θα δει τη Δευτέρα αν ενεργοποιηθεί το Buy More δηλαδή από 1/ 6 και αν δεν ενεργοποιηθεί αυτόματα θα το κάνει αυτή χειροκίνητα. Με πήρε δεύτερο τηλέφωνο για να μου πει μονό αυτό. 3 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts