cu2goup Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) Βγάλαμε και κάποιες αλήθειες κατά λάθος από την εν λόγω σελίδα.. Edited 12 ώρες πριν by cu2goup 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) 4 ώρες πριν, HEO said: WHITE SAILING Ε. ΕΑμμοχώστου 13, Αχαϊα, 26441 Αυτή που ανέφερες είναι το Κέντρο καρτοκινητής που βλέπουμε συχνά. Η SA Telecommunications είναι η SOUTH ATTICA TELECOMMUNICATIONS EE η οποία έχει και το Wifi Greece νομίζω. Οπότε μιλάμε για διαφορετικούς εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρείας. 3 ώρες πριν, cu2goup said: Βγάλαμε και κάποιες αλήθειες κατά λάθος από την εν λόγω σελίδα.. Όπως σε όλες τις εταιρείες...από πότε η Ε.Ε. υποχρέωση για κόφτες στις εταιρείες κινητής, ότι να ναι. Πρέπει να μπέρδεψαν με Roaming. Δε μου φάνηκε περίεργο για πολιτική ορθής χρήσης το είχε ανακαλύψει και ο @cmvr πριν λίγο καιρό. Edited 9 ώρες πριν by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Πάντως η προσφορά της Q με τα 99€ πρέπει να πηγαίνει αρκετά καλά.. Αν κρίνω από το ενδιαφέρον στα social.. 14 minutes ago, elkons said: SOUTH ATTICA TELECOMMUNICATIONS EE η οποία έχει και τι Wifi Greece νομίζω. Aν googlάρεις το τηλ στο wifigreece οδηγεί. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 48 minutes ago, elkons said: Αυτή που ανέφερες είναι το Κέντρο καρτοκινητής που βλέπουμε συχνά. Η SA Telecommunications είναι η SOUTH ATTICA TELECOMMUNICATIONS EE η οποία έχει και τι Wifi Greece νομίζω. Οπότε μιλάμε για διαφορετικούς εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρείας. Όπως σε όλες τις εταιρείες...από πότε η Ε.Ε. υποχρέωση για κόφτες στις εταιρείες κινητής, ότι να ναι. Πρέπει να μπέρδεψαν με Roaming. Δε μου φάνηκε περίεργο για πολιτική ορθής χρήσης το είχε ανακαλύψει και ο @cmvr πριν λίγο καιρό. Και στη vodafone διαβάζω κάτι για ΠΟΧ δεδομένων 300 GB στα καρτοκινητά και μάλιστα με μέγιστη ταχύτητα τα 4 mbps. Εκτός αν το γράφουν και δεν το εφαρμόζουν; https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/politiki-orthis-xrisis-dedomenon/ti-einai-i-politiki-orthis-xrisis-dedomenon 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 1 minute ago, KrisB-free97 said: Και στη vodafone διαβάζω κάτι για ΠΟΧ δεδομένων 300 GB στα καρτοκινητά και μάλιστα με μέγιστη ταχύτητα τα 4 mbps. Εκτός αν το γράφουν και δεν το εφαρμόζουν; https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/politiki-orthis-xrisis-dedomenon/ti-einai-i-politiki-orthis-xrisis-dedomenon Αυτό το ξέρουμε καιρό τώρα και το παραδέχεται η Vodafone, δεν το κρατάει κρυφό. Είναι δικό της όριο όμως όχι από την ΕΕ που παρουσιάζει αυτός στο σχόλιο.. Τεσπα θα δείξει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 2 ώρες πριν, cu2goup said: Αν googlάρεις το τηλ στο wifigreece οδηγεί. Το γνωρίζω και ανήκει στη συγκεκριμένη επωνυμία που ανέφερα. Οπότε δεν είναι ο γνωστός συνεργάτης από Πάτρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) Περίεργο αυτό με τον περιορισμό που ανέφεραν.. Ούτε και αυτοι δεν κατάλαβαν τι είπαν..Αυτο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι μετρήσεις της Nova είναι πολύ παράξενες από τη μια στιγμή στην άλλη στο ίδιο σημείο,λειτουργούν λίγο αποτρεπτικά κάποιες φορές...Απο την άλλη αυτή της Q βγαίνει 8.25€ το μήνα οπότε κάνεις πολύ μεγαλύτερους συμβιβασμούς(αν προκύψουν) σε αυτή την τιμη. Edited 9 ώρες πριν by George6633 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 5 ώρες πριν, George6633 said: Απο την άλλη αυτή της Q βγαίνει 8.25€ το μήνα οπότε κάνεις πολύ μεγαλύτερους συμβιβασμούς(αν προκύψουν) σε αυτή την τιμη. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν έφτασα σε τέτοια νούμερα τη χρήση των δεδομένων.. Ακόμα και χωρίς σταθερό, έχω φτάσει το πολύ στα 150GB μηνιαίο. Το κακό είναι όμως πως εκ του πονηρού προσπαθούν να μας κοροϊδεύουν. Δλδ ο άλλος που μπορεί να το θέλει για δουλειά με πολλά GB, γιατί να μην ξέρει πως μετά τα 300GB έχουμε κόφτη;; Στο μεταξύ στη διαφήμιση αν πατήσεις στο "κάνε αίτηση τώρα", από 13,60€ πάει στα 15€ 😂😂 https://www.facebook.com/share/p/15CPXZXcM2/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 ώρα πριν, cu2goup said: Εγώ προσωπικά ποτέ δεν έφτασα σε τέτοια νούμερα τη χρήση των δεδομένων.. Ακόμα και χωρίς σταθερό, έχω φτάσει το πολύ στα 150GB μηνιαίο. Το κακό είναι όμως πως εκ του πονηρού προσπαθούν να μας κοροϊδεύουν. Δλδ ο άλλος που μπορεί να το θέλει για δουλειά με πολλά GB, γιατί να μην ξέρει πως μετά τα 300GB έχουμε κόφτη;; Στο μεταξύ στη διαφήμιση αν πατήσεις στο "κάνε αίτηση τώρα", από 13,60€ πάει στα 15€ 😂😂 https://www.facebook.com/share/p/15CPXZXcM2/ Και γω έφτασα πέρυσι σχεδόν 150Gb με τη VF με μεγάλο κόπο και χωρίς σταθερό,γενικά με το κινητό είναι λίγο δύσκολο αλλά και πάλι όποιος θέλει τα φτάνει οπότε θα έπρεπε να υπάρχει και η ανάλογη προειδοποίηση για να ξέρει και ο συνδρομητής τι θα κάνει...Δεν θεωρώ λογικό βέβαια να έχει κανείς την απαίτηση να κατεβάζει ατελείωτα πράγματα με ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλά όπως και να χει πρέπει να γνωρίζει... Οσο τα διαφημιστικά κόλπα,όταν είναι να πουλήσει κανείς γράφει και τάζει τα πάντα..ακόμα και για πάντα 😁 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts