cu2goup Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 22 ώρες πριν, hercoulis said: Έχουμε γράψει σε μια μέρα ενεργοποιούνται. Υπάρχει και το κατάλληλο νήμα για αυτά. Τι εννοείς σε μία μέρα; Θέλουν 24 ώρες ενώ οι άλλοι το έχουν ήδη ενεργοποιημένο ή το ενεργοποιούν άμεσα με ένα sms;; Μπορεί να μην υποστηρίζει το συγκεκριμένο κινητό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου On 18/3/2025 at 7:20 ΜΜ, Don_VitoCorleone said: Κάποια στιγμή το μεσημέρι στη δουλειά ήμουν εκτός δικτύου κι εγώ. Λόγω τεράστιου φόρτου εργασίας δε συγκράτησα ούτε ώρα ούτε διάρκεια. Γύρω στη μία με δύο το μεσημέρι πρέπει να ήταν. Περιοχή Αιγείρα. Σήμερα κατά τις 5 τα ίδια στο Ρίο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Παιδιά το πρόβλημα είναι γενικά παντού σε όλη την Ελλάδα. Μίλησα με το 13700 σήμερα γύρω στις 8 και μου επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο τις τελευταίες 4 μέρες. Εγώ είμαι Αθήνα δυτικά προάστια. 6 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου (edited) Εγώ τις τελευταίες μέρες (προφανώς λόγω του προβλήματος; ) έβλεπα άλλο περίεργο: Καλούσα νούμερο q (Αθήνα) έδειχνε οτι χτυπούσε μέχρι να έρθει το time out, ο συνομιλητής όμως ειχε σηκώσει το τηλέφωνο και δεν με άκουγε. Από το δικό του με καλούσε και έβγαινε η κλήση κανονικά... Edited 20 Μαρτίου by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Έχει βάλει κάποιος την αυτόματη ανανέωση με κάρτα; Το ερώτημα είναι αν το ρυθμίσεις να ανανεώνει κάθε 20 του μηνός, όταν ένας μήνας όπως ο Μάρτιος έχει 31 ημέρες, θα χαθούν τα rollover. 4 ώρες πριν, cu2goup said: Τι εννοείς σε μία μέρα; Θέλουν 24 ώρες ενώ οι άλλοι το έχουν ήδη ενεργοποιημένο ή το ενεργοποιούν άμεσα με ένα sms;; Μπορεί να μην υποστηρίζει το συγκεκριμένο κινητό. Μέσα σε δύο ώρες είχαν ενεργοποιηθεί αυτόματα σε εμένα. Μέσα στη μέρα είναι το πιο σωστό. Έγραψε ότι δε παίζει να μην υποστηρίζει. Τώρα αν κάποιος μπαίνει σε developments και δοκιμάζει λογισμικά android θα συμπεριφερθεί και ανάλογος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmouk Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 9 ώρες πριν, hercoulis said: Μέσα σε δύο ώρες είχαν ενεργοποιηθεί αυτόματα σε εμένα. Μέσα στη μέρα είναι το πιο σωστό. Έγραψε ότι δε παίζει να μην υποστηρίζει. Τώρα αν κάποιος μπαίνει σε developments και δοκιμάζει λογισμικά android θα συμπεριφερθεί και ανάλογος. Όλα καλά τελικά.Το βράδυ της ίδιας μέρας μου ήρθε SMS και ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία.Όλα τώρα δουλεύουν όπως πρέπει. 4 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος ποιο μήνυμα στέλνουμε και που για να έχω ειδοποίηση με μήνυμα οτι με κάλεσε ο ταδε αριθμος όταν ειμαι εκτός δικτύου η είναι απεργοποιημενο το τηλέφωνο . 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 1 minute ago, mips said: Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος ποιο μήνυμα στέλνουμε και που για να έχω ειδοποίηση με μήνυμα οτι με κάλεσε ο ταδε αριθμος όταν ειμαι εκτός δικτύου η είναι απεργοποιημενο το τηλέφωνο . Στείλε SMS στο 1265 Ενεργοποίηση ΝΑΙ Απενεργοποίηση ΟΧΙ 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου (edited) 6 minutes ago, cu2goup said: Στείλε SMS στο 1265 Ενεργοποίηση ΝΑΙ Απενεργοποίηση ΟΧΙ Σε ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα άμα ξέρεις να με βοηθήσεις γιατί έχω κολλήσει. Τι άλλο μήνυμα πρέπει να στείλω για να μην ακούει αυτός που με καλεί ότι θα ειδοποιήθω για την κληση μόλις ανοίξω το κινητό? Edited 21 Μαρτίου by mips 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 5 minutes ago, mips said: Σε ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα άμα ξέρεις να με βοηθήσεις γιατί έχω κολλήσει. Τι άλλο μήνυμα πρέπει να στείλω για να μην ακούει αυτός που με καλεί ότι θα ειδοποιήθω για την κληση μόλις ανοίξω το κινητό? Στέλνεις ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265 4 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 6 minutes ago, mips said: Σε ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα άμα ξέρεις να με βοηθήσεις γιατί έχω κολλήσει. Τι άλλο μήνυμα πρέπει να στείλω για να μην ακούει αυτός που με καλεί ότι θα ειδοποιήθω για την κληση μόλις ανοίξω το κινητό? Στείλε SMS στο 1265 Απενεργοποίηση ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ Ενεργοποίηση ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ 1 minute ago, p_k said: Στέλνεις ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265 Εσένα ρώτησε ρε; 😂😂😂 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ είναι η ενεργοποίηση της υπηρεσίας και ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ η απενεργοποίηση. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου (edited) 2 minutes ago, p_k said: ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ είναι η ενεργοποίηση της υπηρεσίας και ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ η απενεργοποίηση. Πες το άλλη μία πιο καθαρά.. "Εγώ οδηγός φορτηγού... Χέζω" Edited 21 Μαρτίου by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Δεν κατάλαβα 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 2 minutes ago, p_k said: Δεν κατάλαβα https://m.youtube.com/watch?v=XQNJdua4TDY&pp=ygUmzpHOvM6xzr0gzr_OtM63zrPOv8-CIM-Gzr_Pgc-EzrfOs86_z4U%3D 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 13€ η 15€ μπερδεύτηκα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 28 minutes ago, eridion25 said: 13€ η 15€ μπερδεύτηκα Με 13€: Απεριόριστα δεδομένα και 1000 λεπτά Με 15€: όλα απεριόριστα Τα sms ειναι 300 και 500 αντίστοιχα 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου (edited) 36 minutes ago, cu2goup said: Με 13€: Απεριόριστα δεδομένα και 1000 λεπτά Με 15€: όλα απεριόριστα Τα sms ειναι 300 και 500 αντίστοιχα Αυφου η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο ακόμα κιαν μιλάς για πχ 15 λεπτά την μέρα μια χαρά σου φτάνουν οπτε τα έξτρα 2€ είναι για τα sms Edited 22 Μαρτίου by eridion25 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 37 minutes ago, eridion25 said: Αυφου η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο ακόμα κιαν μιλάς για πχ 15 λεπτά την μέρα μια χαρά σου φτάνουν οπτε τα έξτρα 2€ είναι για τα sms 1000'/μηνα είναι 33'/ημέρα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου (edited) 2 ώρες πριν, eridion25 said: Αυφου η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο ακόμα κιαν μιλάς για πχ 15 λεπτά την μέρα μια χαρά σου φτάνουν οπτε τα έξτρα 2€ είναι για τα sms Δεν είναι ανά δευτερόλεπτο η χρέωση. Εγώ όσο το είχα πάντα έγραφε τα λεπτά σε ακέραιο αριθμό.. Άρα είναι λογικά 3λεπτο για αρχή και λεπτό για τα επόμενα. Edited 22 Μαρτίου by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 5 minutes ago, cu2goup said: Δεν είναι ανά δευτερόλεπτο η χρέωση. Εγώ όσο το είχα πάντα έγραφε τα λεπτά σε ακέραιο αριθμό.. Άρα είναι λογικά 3λεπτο για αρχή και λεπτό για τα επόμενα. Άρα αξίζει το εξτρά 2ευρο για απεριόριστα λεπτά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Just now, VIPdriver said: Άρα αξίζει το εξτρά 2ευρο για απεριόριστα λεπτά. Εγώ προσωπικά μπορεί να πάρω ένα τηλ ή και καθόλου κάποια μέρα.. θα επέλεγα το 13€ αλλά αν μιλάς προφανώς δεν αξίζει να κάθεσαι και να ασχολείσαι. Παίρνεις το 15€ και δεν ξανακοίτας το app για 30 μέρες. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 21 minutes ago, cu2goup said: Δεν είναι ανά δευτερόλεπτο η χρέωση. Εγώ όσο το είχα πάντα έγραφε τα λεπτά σε ακέραιο αριθμό.. Άρα είναι λογικά 3λεπτο για αρχή και λεπτό για τα επόμενα. Δεν ισχει αυτο που λες 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου (edited) 43 minutes ago, eridion25 said: Δεν ισχει αυτο που λες Σου γραφεί στο υπόλοιπο τόσα λεπτά και τόσα δευτερόλεπτα ; Την έχεις την προσφορά; Edited 22 Μαρτίου by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_asd_ Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Επεσε στην αντιληψη μου αυτο. Ειναι η πισω πλευρα πακετου sim Free2Go σε αιτημα φορητοτητας απο αλλο παροχο σε F2G. Αυτο ειναι υποχρεωτικο; Ειχα διαβασει οτι το κανει η vodafone κατι αντιστοιχο, αλλα εκει ηταν μονο για ανανεωση σε καταστημα. Εδω ειναι για ανανεωση με οποιοδηποτε μεσο, και για online ανανεωση; Υποχρεωτικο; Βαζεις χρηματα και στα τρωει; 🤨 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts