Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 19/3/2025 at 7:18 ΜΜ, hercoulis said:

Έχουμε γράψει σε μια μέρα ενεργοποιούνται. Υπάρχει και το κατάλληλο νήμα για αυτά. 

Expand  

Τι εννοείς σε μία μέρα;

Θέλουν 24 ώρες ενώ οι άλλοι το έχουν ήδη ενεργοποιημένο ή το ενεργοποιούν άμεσα με ένα sms;; 

Μπορεί να μην υποστηρίζει το συγκεκριμένο κινητό.

On 18/3/2025 at 5:20 ΜΜ, Don_VitoCorleone said:

Κάποια στιγμή το μεσημέρι στη δουλειά ήμουν εκτός δικτύου κι εγώ. Λόγω τεράστιου φόρτου εργασίας δε συγκράτησα ούτε ώρα ούτε διάρκεια. Γύρω στη μία με δύο το μεσημέρι πρέπει να ήταν. Περιοχή Αιγείρα.

Expand  

Σήμερα κατά τις 5 τα ίδια στο Ρίο

Παιδιά το πρόβλημα είναι γενικά παντού σε όλη την Ελλάδα. Μίλησα με το 13700 σήμερα γύρω στις 8 και μου επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο τις τελευταίες 4 μέρες. Εγώ είμαι Αθήνα δυτικά προάστια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εγώ τις τελευταίες μέρες (προφανώς λόγω του προβλήματος; ) έβλεπα άλλο περίεργο: Καλούσα νούμερο q (Αθήνα) έδειχνε οτι χτυπούσε μέχρι να έρθει το time out, ο συνομιλητής όμως ειχε σηκώσει το τηλέφωνο και δεν με άκουγε. Από το δικό του με καλούσε και έβγαινε η κλήση κανονικά...

Edited by kmpatra

Έχει βάλει κάποιος την αυτόματη ανανέωση με κάρτα;

Το ερώτημα είναι αν το ρυθμίσεις να ανανεώνει κάθε 20 του μηνός, όταν ένας μήνας όπως ο Μάρτιος έχει 31 ημέρες, θα χαθούν τα rollover. 

On 20/3/2025 at 5:32 ΜΜ, cu2goup said:

Τι εννοείς σε μία μέρα;

Θέλουν 24 ώρες ενώ οι άλλοι το έχουν ήδη ενεργοποιημένο ή το ενεργοποιούν άμεσα με ένα sms;; 

Μπορεί να μην υποστηρίζει το συγκεκριμένο κινητό.

Expand  

Μέσα σε δύο ώρες είχαν ενεργοποιηθεί αυτόματα σε εμένα. Μέσα στη μέρα είναι το πιο σωστό. 
Έγραψε ότι δε παίζει να μην υποστηρίζει.  Τώρα αν κάποιος μπαίνει σε developments  και δοκιμάζει λογισμικά android θα συμπεριφερθεί και ανάλογος. 

On 20/3/2025 at 9:29 ΜΜ, hercoulis said:

Μέσα σε δύο ώρες είχαν ενεργοποιηθεί αυτόματα σε εμένα. Μέσα στη μέρα είναι το πιο σωστό. 
Έγραψε ότι δε παίζει να μην υποστηρίζει.  Τώρα αν κάποιος μπαίνει σε developments  και δοκιμάζει λογισμικά android θα συμπεριφερθεί και ανάλογος. 

Expand  

Όλα καλά τελικά.Το βράδυ της ίδιας μέρας μου ήρθε SMS και ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία.Όλα τώρα δουλεύουν όπως πρέπει.

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος ποιο μήνυμα στέλνουμε και που για να έχω ειδοποίηση με μήνυμα οτι με κάλεσε ο ταδε αριθμος όταν ειμαι εκτός δικτύου η είναι απεργοποιημενο το τηλέφωνο .

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

On 21/3/2025 at 8:16 ΜΜ, mips said:

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος ποιο μήνυμα στέλνουμε και που για να έχω ειδοποίηση με μήνυμα οτι με κάλεσε ο ταδε αριθμος όταν ειμαι εκτός δικτύου η είναι απεργοποιημενο το τηλέφωνο .

Expand  

Στείλε SMS στο 1265

Ενεργοποίηση ΝΑΙ

Απενεργοποίηση ΟΧΙ

On 21/3/2025 at 8:18 ΜΜ, cu2goup said:

Στείλε SMS στο 1265

Ενεργοποίηση ΝΑΙ

Απενεργοποίηση ΟΧΙ

Expand  

Σε ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα άμα ξέρεις να με βοηθήσεις γιατί έχω κολλήσει. Τι άλλο  μήνυμα πρέπει να στείλω για να μην  ακούει αυτός που με καλεί ότι θα ειδοποιήθω για την κληση μόλις ανοίξω το κινητό?

Edited by mips

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

On 21/3/2025 at 8:25 ΜΜ, mips said:

Σε ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα άμα ξέρεις να με βοηθήσεις γιατί έχω κολλήσει. Τι άλλο  μήνυμα πρέπει να στείλω για να μην  ακούει αυτός που με καλεί ότι θα ειδοποιήθω για την κληση μόλις ανοίξω το κινητό?

Expand  

Στέλνεις 

ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

On 21/3/2025 at 8:25 ΜΜ, mips said:

Expand  

Στείλε SMS στο 1265

Απενεργοποίηση ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ

Ενεργοποίηση ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ

On 21/3/2025 at 8:31 ΜΜ, p_k said:

Στέλνεις 

ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265

Expand  

Εσένα ρώτησε ρε; 

😂😂😂

ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ είναι η ενεργοποίηση της υπηρεσίας και ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ η απενεργοποίηση.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

On 21/3/2025 at 8:36 ΜΜ, p_k said:

ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ είναι η ενεργοποίηση της υπηρεσίας και ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ η απενεργοποίηση.

Expand  

Πες το άλλη μία πιο καθαρά..

"Εγώ οδηγός φορτηγού... Χέζω"

Edited by cu2goup

On 22/3/2025 at 3:18 ΜΜ, eridion25 said:

13€ η 15€ μπερδεύτηκα

Screenshot_20250322_171451_Messages.jpg

20250322_171124.jpg

Expand  

Με 13€: Απεριόριστα δεδομένα και 1000 λεπτά 

Με 15€: όλα απεριόριστα 

Τα sms ειναι 300 και 500 αντίστοιχα 

On 22/3/2025 at 3:48 ΜΜ, cu2goup said:

Με 13€: Απεριόριστα δεδομένα και 1000 λεπτά 

Με 15€: όλα απεριόριστα 

Τα sms ειναι 300 και 500 αντίστοιχα 

Expand  

Αυφου η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο ακόμα κιαν μιλάς για πχ 15 λεπτά την μέρα μια χαρά σου φτάνουν οπτε τα έξτρα 2€ είναι για τα sms  

Edited by eridion25

On 22/3/2025 at 4:17 ΜΜ, eridion25 said:

Αυφου η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο ακόμα κιαν μιλάς για πχ 15 λεπτά την μέρα μια χαρά σου φτάνουν οπτε τα έξτρα 2€ είναι για τα sms  

Expand  

1000'/μηνα είναι 33'/ημέρα. 

On 22/3/2025 at 4:17 ΜΜ, eridion25 said:

Expand  

Δεν είναι ανά δευτερόλεπτο η χρέωση. Εγώ όσο το είχα πάντα έγραφε τα λεπτά σε ακέραιο αριθμό..

Άρα είναι λογικά 3λεπτο για αρχή και λεπτό για τα επόμενα.

Edited by cu2goup

On 22/3/2025 at 6:23 ΜΜ, cu2goup said:

Δεν είναι ανά δευτερόλεπτο η χρέωση. Εγώ όσο το είχα πάντα έγραφε τα λεπτά σε ακέραιο αριθμό..

Expand  

Άρα αξίζει το εξτρά 2ευρο για απεριόριστα λεπτά. 

On 22/3/2025 at 6:28 ΜΜ, VIPdriver said:

Άρα αξίζει το εξτρά 2ευρο για απεριόριστα λεπτά. 

Expand  

Εγώ προσωπικά μπορεί να πάρω ένα τηλ ή και καθόλου κάποια μέρα.. θα επέλεγα το 13€ αλλά αν μιλάς προφανώς δεν αξίζει να κάθεσαι και να ασχολείσαι. Παίρνεις το 15€ και δεν ξανακοίτας το app για 30 μέρες.

On 22/3/2025 at 6:23 ΜΜ, cu2goup said:

Expand  

Δεν ισχει αυτο που λες 1365122191_.thumb.png.e2e4d35cc0d9938471f6fa9f07771fbf.png

On 22/3/2025 at 6:45 ΜΜ, eridion25 said:

Δεν ισχει αυτο που λες 1365122191_.thumb.png.e2e4d35cc0d9938471f6fa9f07771fbf.png

Expand  

Σου γραφεί στο υπόλοιπο τόσα λεπτά και τόσα δευτερόλεπτα 

Την έχεις την προσφορά;

Edited by cu2goup

Επεσε στην αντιληψη μου αυτο. Ειναι η πισω πλευρα πακετου sim Free2Go σε αιτημα φορητοτητας απο αλλο παροχο σε F2G.

Αυτο ειναι υποχρεωτικο; Ειχα διαβασει οτι το κανει η vodafone κατι αντιστοιχο, αλλα εκει ηταν μονο για ανανεωση σε καταστημα. Εδω ειναι για ανανεωση με οποιοδηποτε μεσο, και για online ανανεωση; Υποχρεωτικο; Βαζεις χρηματα και στα τρωει; 🤨

free2go.JPG