VIPdriver Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 11 minutes ago, sou_d said: Εμ ακριβώς. Εάν κάνουν roll over τα 120, τότε κάποιος κάνει συντήρηση Για ωρα ανάγκης να εχεις πάντα λεπτα ομιλιας ειναι το πιο οικονομικο με 3ε/μηνα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 7 ώρες πριν, cu2goup said: Το αν βγάζει νόημα ή όχι αυτό που λέω, φάνηκε από τον διάλογο παρακάτω. Προσπάθησε λιγάκι ακόμα, μπορείς! Φίλε μου θες να βοηθήσεις ή όχι; Πες ότι εγώ είμαι βλάκας και δεν καταλαβαίνω. Με τις ειρωνίες δεν καταφέρνεις κάτι ειλικρινά. Αντίθετα με μια σύντομη απάντηση θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει όλο αυτο. Και δεν ειναι προσωπικό αυτό. Πολλοί έχω δει να έχουν παρόμοια συμπεριφορά, λες και είναι δάσκαλοι που θέλουν να πικαρουν μαθητές που δεν προσέχουν στο μάθημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 7 minutes ago, VIPdriver said: Για ωρα ανάγκης να εχεις πάντα λεπτα ομιλιας ειναι το πιο οικονομικο με 3ε/μηνα. Με τη συγκεκριμένη πρόταση, συμφωνώ 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 ώρα πριν, gpapas640 said: Φίλε μου θες να βοηθήσεις ή όχι; Πες ότι εγώ είμαι βλάκας και δεν καταλαβαίνω. Με τις ειρωνίες δεν καταφέρνεις κάτι ειλικρινά. Αντίθετα με μια σύντομη απάντηση θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει όλο αυτο. Και δεν ειναι προσωπικό αυτό. Πολλοί έχω δει να έχουν παρόμοια συμπεριφορά, λες και είναι δάσκαλοι που θέλουν να πικαρουν μαθητές που δεν προσέχουν στο μάθημα. Κι εσύ αν έλεγες απλώς ότι δεν κατάλαβες, δεν θα σου απαντούσα έτσι. Αλλά εσύ προτίμησες να πεις πως δεν βγάζουν νόημα αυτά που λέω. Και ενώ από κάτω ακριβώς με ευχαριστούσανε για τις διευκρινήσεις. Γιατί ευχαριστούσαν; Επειδή δεν έβγαινε νόημα;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Καλησπέρα σας και συγνώμη γιατί το έχετε γράψει πολλές φορές. Θελω να ζητήσω νέο αριθμό για την προσφορά σε ποιον αριθμό πρέπει να καλέσω; Σας ευχαριστώ πολύ. 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 57 minutes ago, Antonio21 said: Καλησπέρα σας και συγνώμη γιατί το έχετε γράψει πολλές φορές. Θελω να ζητήσω νέο αριθμό για την προσφορά σε ποιον αριθμό πρέπει να καλέσω; Σας ευχαριστώ πολύ. 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Ευχαριστώ πολύ τον ειχα τον αριθμό αλλά για κάποιο λόγο μου είχε καρφωθεί ότι είναι επαρχία και όχι 210. Θα καλέσω το πρωί ελπίζω να προλάβω. 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 39 minutes ago, Antonio21 said: Ευχαριστώ πολύ τον ειχα τον αριθμό αλλά για κάποιο λόγο μου είχε καρφωθεί ότι είναι επαρχία και όχι 210. Θα καλέσω το πρωί ελπίζω να προλάβω. Επαρχία είναι 🙂 Από την Πάτρα θα σου τα στείλουν 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν On 24/2/2025 at 2:47 ΜΜ, Lyricmyth19 said: Την παρήγγειλα κι εγώ την προσφορά. Η κοπέλα μου είπε ότι είναι τουλάχιστον για 12 μήνες (αυτό θα τους έχουν πει να λένε προφανώς). Ερώτηση προς όσους την έχουν ήδη: τα παίρνεις τα απεριόριστα και με 13€ σωστά; Και επίσης πρέπει να έχεις ενεργή την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου όταν βάζεις κάρτα ή δεν παίζει ρόλο; Η καλύτερη προσφορά είναι ήδη έφαγα 700gb για δοκιμή και δεν έκοψε ακόμα. Πάντως όπου είναι άδεια και το μισό σεκτορ κάνει δουλειά 🤣 Τώρα πάει και το συμβόλαιο την βονταφον γιατί το καβάλησαν το θέμα με τις τιμές. Εμένα μου είπε η τύπισσα θα είναι για ένα χρόνο στα 15 ευρώ και μετά ενδέχεται να το ανεβάσουν κανένα 2 με 3 ευρώ. Φυσικά ότι βλακεία τους κατέβει λένε για να πιάσουν το στόχο. Και για 12 μήνες για τα βασικά καλή είναι. Στα εκτός και σε χωριά υποφέρει πολύ ακόμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά δεν πειράζει. Νόβα χωρίς δεσμεύσεις και με 15 ευρώ υποφέρετε. Edge sa plus ονλυ 🤣 6 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Το ήξερα ότι εκεί θα καταλήξετε στο νούμερο ένα δίκτυο της καρδιάς μας. Για αυτό βγαίνετε κρύφα τα βράδια στο φόρουμ 😂😂😂😂😂 Only Nova!!!! 1 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 55 minutes ago, Antonio21 said: Το ήξερα ότι εκεί θα καταλήξετε στο νούμερο ένα δίκτυο της καρδιάς μας. Για αυτό βγαίνετε κρύφα τα βράδια στο φόρουμ 😂😂😂😂😂 Only Nova!!!! Όταν έχεις ετζ σα πλας τι να κλ@σουν οι άλλοι 🤣 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts