cu2goup Δημ. Χθες στς 04:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:49 μμ 21 minutes ago, marios239 said: Παρήγγειλα μια κάρτα με την προσφορά του free2go, και μου έστειλαν 2! Έχει συμβεί και σε άλλους; Αναρωτιέμαι τι να κάνω την 2η Κι εγώ που είχα πάρει 2 φορητότητας, μου στείλανε κι ένα νέο νούμερο.. και μάλιστα δύσκολο.. άκλαυτο θα πάει.. ΥΓ. Αν το θέλει κανείς τώρα που έχει προσφορά το Box Now, πείτε μου να του το στείλω!! 10 minutes ago, dasnowy said: Και εμένα έτσι έγινε. Έπαθαν vodafone μάλλον. Η Vodafone τα στέλνει ενεργοποιημένα στο όνομά σου.. τουλάχιστον τα free2go μπορείς να τα δώσεις σε κάποιον άλλον αν τα θέλει.. 🙂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. Χθες στς 05:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:44 μμ 5,5 ευρώ με 250 ΓΊΓΑΣ και 60 ημέρες ανανέωση του χρηματικού υπολοίπου 😉 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Χθες στς 05:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:59 μμ 1 hour ago, cu2goup said: Κι εγώ που είχα πάρει 2 φορητότητας, μου στείλανε κι ένα νέο νούμερο.. και μάλιστα δύσκολο.. άκλαυτο θα πάει.. ΥΓ. Αν το θέλει κανείς τώρα που έχει προσφορά το Box Now, πείτε μου να του το στείλω!! Η Vodafone τα στέλνει ενεργοποιημένα στο όνομά σου.. τουλάχιστον τα free2go μπορείς να τα δώσεις σε κάποιον άλλον αν τα θέλει.. 🙂 1. Τι προσφορά τρέχει τώρα στο Box Now και μέχρι πότε; 2. H Vodafone το 2ο νουμερο sim το στέλνει καταχωρημένο στο ονομα αυτού που έκανε την αίτηση για το 1ο, αλλά οχι ενεργοποιήμένο. Μικρή λεπτομέρεια αλλά το διευκρινίζω. 3. Και εμένα 2 φορές από το CU μου έχουν στείλει 2πλη sim καθώς και από το f2g στην προσφατη προσφορα με τα 15€/μηνα απεριοριστα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 06:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:26 μμ 27 minutes ago, opmgls said: Τι προσφορά τρέχει τώρα στο Box Now και μέχρι πότε; https://www.lagonika.gr/prosfores/box-now-koyponi-70-gia-apostolh-mikroy-mesaioy-dematos-entos-ellados/ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Χθες στς 07:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:32 μμ 1 ώρα πριν, opmgls said: 2. H Vodafone το 2ο νουμερο sim το στέλνει καταχωρημένο στο ονομα αυτού που έκανε την αίτηση για το 1ο, αλλά οχι ενεργοποιήμένο. Μικρή λεπτομέρεια αλλά το διευκρινίζω. εισαι σιφουρος για αυτο; διοτι εγω εκανα καταχωρηση απο την αρχη στο δικο μου 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Χθες στς 07:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:34 μμ (edited) 3 minutes ago, HEO said: εισαι σιφουρος για αυτο; διοτι εγω εκανα καταχωρηση απο την αρχη στο δικο μου Δεν κατάλαβα τι εννοείς, αλλά σε εμένα έτσι συνέβη όπως το εγραψα Για καταχωρηση έγραψα κι εγώ ότι γίνεται από την αρχη Edited Χθες στς 07:35 μμ by opmgls 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Χθες στς 07:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:43 μμ 1 ώρα πριν, opmgls said: 2. H Vodafone το 2ο νουμερο sim το στέλνει καταχωρημένο στο ονομα αυτού που έκανε την αίτηση για το 1ο, αλλά οχι ενεργοποιήμένο. Μικρή λεπτομέρεια αλλά το διευκρινίζω. Είναι κανονικά ενεργοποιημένο από τη στιγμή που ενεργοποιείται η sim της φορητότητας. 2 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Χθες στς 07:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:55 μμ 9 minutes ago, Serafeim1981 said: Είναι κανονικά ενεργοποιημένο από τη στιγμή που ενεργοποιείται η sim της φορητότητας. Για νεο νούερο λέω. Ειπα το 1ο έρχεται ενεργοποιημενο. Το 2ο που σου στέλνουν "δωρο" είναι καταχωρημένο. Τελος πάντων έτσι συνέβη σε μενα στο CU. Δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση αυτό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Χθες στς 08:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:03 μμ 1 ώρα πριν, cu2goup said: https://www.lagonika.gr/prosfores/box-now-koyponi-70-gia-apostolh-mikroy-mesaioy-dematos-entos-ellados/ Υπάρχει και αυτή η προσφορά από το lidl 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Χθες στς 08:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:06 μμ 1 minute ago, sou_d said: Υπάρχει και αυτή η προσφορά από το lidl Πάντως αυτή την στιγμή έχει κολλήσει η ιστοσελιδα, προφανώς λογω της προσφοράς -70%, και δεν προχωράει η αποστολή δέματος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimvla Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) Διάβασα πολλά post για το F2G αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την προσφορά του Lidl. Εγώ την έχω αξιοποιήσει σε 3 νούμερα και την βρίσκω εκπληκτική. Με 13 ευρώ τον μήνα παίρνεις 1000 λεπτά ομιλίας ανά δευτερόλεπτο, 300 μηνύματα και τουλάχιστον 35 GB εγγυημένα για 24 μήνες. Δεν υπάρχει συμβόλαιο που να πλησιάζει αυτήν την προσφορά. Μάλιστα εξασφάλισα και 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΥΣ αριθμούς που εχουν αυτήν την προσφορά και τους έχω σφραγισμένους. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει μήνυμα γιατι είναι τέλειοι για επαγγελματική χρήση Edited 5 ώρες πριν by dimvla 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, dimvla said: Διάβασα πολλά post για το F2G αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την προσφορά του Lidl. Εγώ την έχω αξιοποιήσει σε 3 νούμερα και την βρίσκω εκπληκτική. Με 13 ευρώ τον μήνα παίρνεις 1000 λεπτά ομιλίας ανά δευτερόλεπτο, 300 μηνύματα και τουλάχιστον 35 GB εγγυημένα για 24 μήνες. Δεν υπάρχει συμβόλαιο που να πλησιάζει αυτήν την προσφορά. Μάλιστα εξασφάλισα και 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΥΣ αριθμούς που εχουν αυτήν την προσφορά και τους έχω σφραγισμένους. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει μήνυμα γιατι είναι τέλειοι για επαγγελματική χρήση Δεν είναι ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον.. απλώς αυτή τη στιγμή τρέχει προσφορά με 13€ απεριόριστα δεδομένα. Οπότε λογικό να περνάει σε δεύτερη μοίρα η προσφορά με τα lidl. Αν και έχει αναφερθεί πώς δίνονται τα απεριόριστα και στην προσφορά του lidl.. @sou_d έτσι δεν είναι; Κατά τα άλλα η προσφορά του lidl από μόνη της δεν λέει και πάρα πολλά πέρα από το ότι είναι για 2 χρόνια.. το CU με 13€ δίνει 200GB και απεριόριστα λεπτά για 9 μήνες. Τα 200 με τα 35 δεν συγκρίνονται. Edited 4 ώρες πριν by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 42 minutes ago, cu2goup said: Δεν είναι ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον.. απλώς αυτή τη στιγμή τρέχει προσφορά με 13€ απεριόριστα δεδομένα. Οπότε λογικό να περνάει σε δεύτερη μοίρα η προσφορά με τα lidl. Αν και έχει αναφερθεί πώς δίνονται τα απεριόριστα και στην προσφορά του lidl.. @sou_d έτσι δεν είναι; Κατά τα άλλα η προσφορά του lidl από μόνη της δεν λέει και πάρα πολλά πέρα από το ότι είναι για 2 χρόνια.. το CU με 13€ δίνει 200GB και απεριόριστα λεπτά για 9 μήνες. Τα 200 με τα 35 δεν συγκρίνονται. Ναι ναι. Έτσι είναι 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 3 ώρες πριν, dimvla said: Διάβασα πολλά post για το F2G αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την προσφορά του Lidl. Εγώ την έχω αξιοποιήσει σε 3 νούμερα και την βρίσκω εκπληκτική. Με 13 ευρώ τον μήνα παίρνεις 1000 λεπτά ομιλίας ανά δευτερόλεπτο, 300 μηνύματα και τουλάχιστον 35 GB εγγυημένα για 24 μήνες. Δεν υπάρχει συμβόλαιο που να πλησιάζει αυτήν την προσφορά. Μάλιστα εξασφάλισα και 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΥΣ αριθμούς που εχουν αυτήν την προσφορά και τους έχω σφραγισμένους. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει μήνυμα γιατι είναι τέλειοι για επαγγελματική χρήση Πως παιρνεις αυτην την προσφορά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimvla Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 28 minutes ago, VIPdriver said: Πως παιρνεις αυτην την προσφορά; Μέσα από την εφαρμογή του Lidl Plus. Το project διεκπεραιωνεται από μια εξυπηρετική εταιρεία στην Θεσσαλονίκη. 2 ώρες πριν, cu2goup said: Δεν είναι ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον.. απλώς αυτή τη στιγμή τρέχει προσφορά με 13€ απεριόριστα δεδομένα. Οπότε λογικό να περνάει σε δεύτερη μοίρα η προσφορά με τα lidl. Αν και έχει αναφερθεί πώς δίνονται τα απεριόριστα και στην προσφορά του lidl.. @sou_d έτσι δεν είναι; Κατά τα άλλα η προσφορά του lidl από μόνη της δεν λέει και πάρα πολλά πέρα από το ότι είναι για 2 χρόνια.. το CU με 13€ δίνει 200GB και απεριόριστα λεπτά για 9 μήνες. Τα 200 με τα 35 δεν συγκρίνονται. Το CU δίνει ΤΩΡΑ 200 GB για 9 μήνες; Με ποιον κωδικό; Edited 2 ώρες πριν by dimvla 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 13 minutes ago, dimvla said: Το CU δίνει ΤΩΡΑ 200 GB για 9 μήνες; Με ποιον κωδικό; Με το CU200 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimvla Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 11 minutes ago, cu2goup said: Με το CU200 Πάντως οι 24 μήνες του Lidl ισοδυναμούν με ένα εξαιρετικό συμβόλαιο. Οι 9 μήνες είναι περίπου το ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ σε διάρκεια. Καμία σχέση. Θεωρώ ότι όσοι χρειάζονται 200 GB στο κινητό είτε έχουν τεράστιες επαγγελματικές υποχρεώσεις ή άλλου είδους προβλήματα στα οποία πρέπει να δώσουν προτεραιότητα για επίλυση από το να ψάχνουν προσφορές για τηλεπικοινωνιακό τουρισμό. Edited 2 ώρες πριν by dimvla 1 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 minute ago, dimvla said: Πάντως οι 24 μήνες του Lidl ισοδυναμούν με ένα εξαιρετικό συμβόλαιο. Οι 9 μήνες είναι περίπου το ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ σε διάρκεια. Καμία σχέση. Θεωρώ ότι όσοι χρειάζονται 200 GB στο κινητό είτε έχουν τεράστιες επαγγελματικές υποχρεώσεις ή άλλου είδους προβλήματα στα οποία πρέπει να δώσουν προτεραιότητα για επίλυση από το να ψάχνουν προσφορές για τηλεπικοινωνιακό τουρισμό. Θα συμφωνήσω με το τελευταίο.. όμως υπάρχουν και αυτοί όπως εγώ πχ που έχω καταργήσει το σταθερό επειδή ακριβαίνουν συνεχώς τα κινητά οπότε πρέπει όλες οι ανάγκες μου να καλύπτονται από το κινητό. Οπότε μάλλον τα 35 GB δεν μου φτάνουν. Παρόλα αυτά έχω το free2go με την τρέχουσα προσφορά των απεριόριστων και είμαι καβατζωμένος για έναν χρόνο. Μετά βλέπουμε. 5 minutes ago, cu2goup said: ή άλλου είδους προβλήματα στα οποία πρέπει να δώσουν προτεραιότητα για επίλυση από το να ψάχνουν προσφορές για τηλεπικοινωνιακό τουρισμό. Με αυτό που λες και με τον τρόπο που το λες προσβάλεις το 90% του φόρουμ.. 😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 15 minutes ago, dimvla said: Πάντως οι 24 μήνες του Lidl ισοδυναμούν με ένα εξαιρετικό συμβόλαιο. Οι 9 μήνες είναι περίπου το ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ σε διάρκεια. Καμία σχέση. Θεωρώ ότι όσοι χρειάζονται 200 GB στο κινητό είτε έχουν τεράστιες επαγγελματικές υποχρεώσεις ή άλλου είδους προβλήματα στα οποία πρέπει να δώσουν προτεραιότητα για επίλυση από το να ψάχνουν προσφορές για τηλεπικοινωνιακό τουρισμό. Εσύ έχεις κάποιες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες. Αλλοι όμως έχουν διαφορετικές. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα standards που όλοι έχουμε συμφωνήσει σε αυτά και άμα παραβιάζονται πρέπει να τους επαναφέρουμε πίσω σε αυτά. Κάποιοι θα έλεγαν ότι τα 35Gb/μηνα είναι υπερβολικά. Για διάφορους λόγους πολλοί από εμάς εδώ δεν εχουμε σταθερό τηλέφωνο. Γι αυτό χρειαζόμαστε πολλά δεδομένα. Όπου τα βρίσκουμε καλά είναι και τα παίρνουμε. Ο σκοπός αυτου του φορουμ δεν είναι για συζητηση και επίλυση των επαγγελματικών ή προσωπικών θεματων (από σπόντα περιστασιακά μπορεί να συμβεί). Ας προσπαθούμε να μην κρίνουμε. Edited 2 ώρες πριν by opmgls 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 3 minutes ago, opmgls said: Εσύ έχεις κάποιες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες. Αλλοι όμως έχουν διαφορετικές. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα standards που όλοι έχουμε συμφωνήσει σε αυτά και άμα παραβιάζονται πρέπει να τους επαναφέρουμε σε αυτά. Κάποιοι θα έλεγαν ότι τα 35Gb/μηνα είναι υπερβολικά. Για διάφορους λόγους πολλοί από εμάς εδώ δεν εχουμε σταθερό τηλέφωνο. Γι αυτό χρειαζόμαστε πολλά δεδομένα. Όπου τα βρίσκουμε καλά είναι και τα παίρνουμε. Ο σκοπός αυτου του φορουμ δεν είναι για συζητηση και επίλυση των επαγγελματικών ή προσωπικών θεματων (από σπόντα περιστασιακά μπορεί να συμβεί). Ας προσπαθούμε να μην κρίνουμε. Να σημειώσουμε ότι ο @p_k άρχισε να μοιράζει thnx άκριτα στον νέο Novaκια του forum.. Edit: εντάξει έκανε και σε εμένα οπότε όλα καλά! Edited 2 ώρες πριν by cu2goup 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimvla Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, opmgls said: Εσύ έχεις κάποιες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες. Αλλοι όμως έχουν διαφορετικές. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα standards που όλοι έχουμε συμφωνήσει σε αυτά και άμα παραβιάζονται πρέπει να τους επαναφέρουμε σε αυτά. Κάποιοι θα έλεγαν ότι τα 35Gb/μηνα είναι υπερβολικά. Για διάφορους λόγους πολλοί από εμάς εδώ δεν εχουμε σταθερό τηλέφωνο. Γι αυτό χρειαζόμαστε πολλά δεδομένα. Όπου τα βρίσκουμε καλά είναι και τα παίρνουμε. Ο σκοπός αυτου του φορουμ δεν είναι για συζητηση και επίλυση των επαγγελματικών ή προσωπικών θεματων (από σπόντα περιστασιακά μπορεί να συμβεί). Ας προσπαθούμε να μην κρίνουμε. Όποιος δεν έχει σταθερό κάνει ένα unlimited συμβόλαιο για 24 μήνες και λύνει το πρόβλημα. Τα 200 GB δεν αντικαθιστούν τα απεριόριστα ενός σταθερού. 2 minutes ago, cu2goup said: Να σημειώσουμε ότι ο @p_k άρχισε να μοιράζει thnx άκριτα στον νέο Novaκια του forum.. Παρεμπιτόντως, δεν είμαι Νοβάκιας. Από συμβόλαιο Cosmote ποσταρω. Η Nova δεν με καλύπτει τελικά σαν δίκτυο. Απέχει περίπου...3 χρόνια και κάνα 2 δις από την Cosmote. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Smart tv, 2 ταμπλετ κ 3 κινητα με νορμαλ χρηση (και youtube και instagram) φτανουν τα 200. Τα 35gb με 1000 λεπτα για 13€/24μηνο ειναι μια πολυ συμφερουσα λυση σε συγκριση με τα στανταρ combo του ανταγωνισμού. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 12 minutes ago, dimvla said: Όποιος δεν έχει σταθερό κάνει ένα unlimited συμβόλαιο για 24 μήνες και λύνει το πρόβλημα. Τα 200 GB δεν αντικαθιστούν τα απεριόριστα ενός σταθερού. Σε κάποιους ίσως φτάνουν τα 200 το μήνα άλλα όχι τα 35Gb. Στις αρχές του χρόνου και οι 3 εταιρείες εβγαλαν καρτοκινητα με απεριόριστα για 9-12 μήνες με 13€. Επειδή εσύ δεν θες να μπεις στην διαδικασία να ψαχνεις συχνά θεωρείς τους άλλους που το κάνουν προβληματικούς. Για κάποιους άλλους προβληματικοί είναι αυτοί που δεν ψάχνουν. Κρίνεις του άλλους σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια που και αυτά υποκειμενικά είναι. Είναι δημόσιο βήμα εδω, και αφού αποφασίζουμε να συνομιλήσουμε με αλλους λειτουργεί καλύτερα αν δείχνουμε ενσυναισθηση και προσπαθούμε να κατανοήσουμε τον τρόπο σκέψης των άλλων και τις ανάγκες τους. Edited 2 ώρες πριν by opmgls 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimvla Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 6 minutes ago, opmgls said: Σε κάποιους ίσως φτάνουν τα 200 το μήνα άλλα όχι τα 35Gb. Στις αρχές του χρόνου και οι 3 εταιρείες εβγαλαν καρτοκινητα με απεριόριστα για 9-12 μήνες με 13€. Επειδή εσύ δεν θες να μπεις στην διαδικασία να ψαχνεις συχνά θεωρείς τους άλλους που το κάνουν προβληματικούς. Για κάποιους άλλους προβληματικοί είναι αυτοί που δεν ψάχνουν. Κρίνεις του άλλους σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια που και αυτά υποκειμενικά είναι. Είναι δημόσιο βήμα εδω, και αφού αποφασίζουμε να συνομιλήσουμε με αλλους λειτουργεί καλύτερα αν δείχνουμε ενσυναισθηση και προσπαθούμε να κατανοήσουμε τον τρόπο σκέψης των άλλων και τις ανάγκες τους. Είναι δημόσιο βήμα και ο καθένας εκφράζει την ΔΙΚΗ του άποψη χωρίς να επηρεάζεται από τις απόψεις των άλλων. Ενσυναισθησεις και κατανοήσεις να δείχνουν η οικογένεια, οι φίλοι και οι ψυχολόγοι του καθενός. Edited 1 ώρα πριν by dimvla 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 minute ago, dimvla said: Είναι δημόσιο βήμα και ο καθένας εκφράζει την ΔΙΚΗ του άποψη χώρος να επηρεάζεται από τις απόψεις των άλλων. Ενσυναισθησεις και κατανοήσεις να δείχνουν η οικογένεια, οι φίλοι και οι ψυχολόγοι του καθενός. Καληνύχτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts