cu2goup Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 14 minutes ago, dasnowy said: Εγώ που ζήτησα νέο νούμερο πάντως δεν μου ζήτησαν τίποτα. Τετάρτη τη ζήτησα, την ίδια μέρα την έστειλαν (από Πάτρα), χτες ήταν Αθήνα και σήμερα έφτασε Θεσσαλονίκη, αρκετά γρήγορα. Ήταν καθόλου της προκοπής σαν νούμερο;; Εμένα που μου στείλανε ένα extra είναι χάλια.. (εννοώ από άποψη ευκολίας) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 28 minutes ago, dasnowy said: Εγώ που ζήτησα νέο νούμερο πάντως δεν μου ζήτησαν τίποτα. Τετάρτη τη ζήτησα, την ίδια μέρα την έστειλαν (από Πάτρα), χτες ήταν Αθήνα και σήμερα έφτασε Θεσσαλονίκη, αρκετά γρήγορα. Και εμένα ακριβώς το ίδιο συνέβη σε νέο νούμερο. Από Πάτρα στείλανε σε Αθήνα πήρε λιγότερο από 48 ωρες για να το λάβω σπίτι. 13 minutes ago, cu2goup said: Ήταν καθόλου της προκοπής σαν νούμερο;; Εμένα που μου στείλανε ένα extra είναι χάλια.. (εννοώ από άποψη ευκολίας) Χάλια ήταν κσι σε εμένα αλλά τα δύο νούμερα ήταν διαδοχικά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 2 minutes ago, opmgls said: Χάλια ήταν κσι σε εμένα αλλά τα δύο νούμερα ήταν διαδοχικά. Πάλι καλά.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 29 minutes ago, opmgls said: Και εμένα ακριβώς το ίδιο συνέβη σε νέο νούμερο. Από Πάτρα στείλανε σε Αθήνα πήρε λιγότερο από 48 ωρες για να το λάβω σπίτι. Χάλια ήταν κσι σε εμένα αλλά τα δύο νούμερα ήταν διαδοχικά. Αν είναι τόσο κοντινά, μπορεί να γίνει sharing στις παροχές? 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 4 minutes ago, GREGORYMO said: Αν είναι τόσο κοντινά, μπορεί να γίνει sharing στις παροχές? Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει το σύστημα από τέτοια... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) Έλαβα σήμερα(!) κιόλας την κάρτα SIM. Πήγα στην ACS και υπέγραψα, καθώς δεν ήμουν σπίτι. Συνεργάτης είναι όντως η εταιρία "White Sailing Ε.Ε." με έδρα την Πάτρα. Το κουτάκι του F2G έχει μόνο τη SIM μέσα, ούτε βιβλιαράκι, ούτε τίποτα άλλο. Προσπαθώ όμως να κάνω την online διαδικασία (4 φορές) και στο τέλος πάντα βγάζει σφάλμα. Πήρα τηλ. και μου λένε η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, από... Δευτέρα πάλι! Η WIND ποτέ δεν πεθαίνει. 😂 Υποθέτω θα πρέπει να λάβουν τα χαρτιά, παρότι υπέγραψα και ψηφιακά. Edited 4 ώρες πριν by MitsosDaBest13 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 6 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Έλαβα σήμερα(!) κιόλας την κάρτα SIM. Πήγα στην ACS και υπέγραψα, καθώς δεν ήμουν σπίτι. Συνεργάτης είναι όντως η εταιρία "White Sailing Ε.Ε." με έδρα την Πάτρα. Το κουτάκι του F2G έχει μόνο τη SIM μέσα, ούτε βιβλιαράκι, ούτε τίποτα άλλο. Προσπαθώ όμως να κάνω την online διαδικασία (4 φορές) και στο τέλος πάντα βγάζει σφάλμα. Πήρα τηλ. και μου λένε η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, από... Δευτέρα πάλι! Η WIND ποτέ δεν πεθαίνει. 😂 Υποθέτω θα πρέπει να λάβουν τα χαρτιά, παρότι υπέγραψα και ψηφιακά. Εγώ έκανα πριν κάνα 3ωρο μία φορητότητα και έγινε κανονικά.. κρίμα που σε ταλαιπωρεί.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 10 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Έλαβα σήμερα(!) κιόλας την κάρτα SIM. Πήγα στην ACS και υπέγραψα, καθώς δεν ήμουν σπίτι. Συνεργάτης είναι όντως η εταιρία "White Sailing Ε.Ε." με έδρα την Πάτρα. Το κουτάκι του F2G έχει μόνο τη SIM μέσα, ούτε βιβλιαράκι, ούτε τίποτα άλλο. Προσπαθώ όμως να κάνω την online διαδικασία (4 φορές) και στο τέλος πάντα βγάζει σφάλμα. Πήρα τηλ. και μου λένε η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, από... Δευτέρα πάλι! Η WIND ποτέ δεν πεθαίνει. 😂 Υποθέτω θα πρέπει να λάβουν τα χαρτιά, παρότι υπέγραψα και ψηφιακά. Ίσως έχουν φόρτο! Είναι πολλή καλή η προσφορά! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 ώρες πριν, cu2goup said: Ήταν καθόλου της προκοπής σαν νούμερο;; Εμένα που μου στείλανε ένα extra είναι χάλια.. (εννοώ από άποψη ευκολίας) Μόνο το τελευταίο ψηφίο διαφέρει κατά δύο. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, dasnowy said: Μόνο το τελευταίο ψηφίο διαφέρει κατά δύο. Εγώ παρήγγειλα δύο σιμ φορητότητας και μου έβαλε δώρο και ένα νέο νούμερο. Λες να είναι το ενδιάμεσο από τα δικά σου; 😂😂 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 25 minutes ago, cu2goup said: Εγώ έκανα πριν κάνα 3ωρο μία φορητότητα και έγινε κανονικά.. κρίμα που σε ταλαιπωρεί.. Μήπως φταίει που βάζω τη νέου τύπου ταυτότητα (σαν χρεωστική κάρτα)? Εσύ έβαλες την παλιά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Just now, MitsosDaBest13 said: Μήπως φταίει που βάζω τη νέου τύπου ταυτότητα (σαν χρεωστική κάρτα)? Εσύ έβαλες την παλιά; Εγώ την παλιά έβαλα και μου κόλησσε. Αλλά δεν ηταν φορητότητα όπως εσύ και με ενεργοποιήσαν αμεσως μολις πήρα τηλέφωνο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 33 minutes ago, Chrischal1908 said: Ίσως έχουν φόρτο! Είναι πολλή καλή η προσφορά! Μπα. Είναι Παρασκευή βράδυ, μάλλον έκλεισε το μαγαζί, από Δευτέρα πάλι. 😂 Υποτίθεται ότι ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας, είναι αυτοματοποιημένη. Τουλάχιστον έχω ακόμα πακέτο στο CU για 1 εβδομάδα ακόμα. Υ.Γ. Ο υπάλληλος στο τηλ. μου είπε ως δικαιολογία πως πρέπει να περιμένω να γίνει η "επικοινωνία" μεταξύ των εταιριών. Η VF με έπαιρνε τηλ. το πρωί και δεν το σήκωσα, άρα έχει δει τη φορητότητα, όπως κι έχω λάβει SMS από τη Nova που με ευχαριστεί. Υ.Γ.2. Εγώ πάντως δεν έλαβα έξτρα αριθμό ως δώρο. Όχι πως μου χρειαζόταν δηλαδή. Edited 3 ώρες πριν by MitsosDaBest13 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, MitsosDaBest13 said: Μήπως φταίει που βάζω τη νέου τύπου ταυτότητα (σαν χρεωστική κάρτα)? Εσύ έβαλες την παλιά; Έχω κάνει ένα με την παλιά.. που μου έκανε κάτι νούμερα και μου ζητούσε να μην γυαλίζει.. αλλά τη σημερινή την έκανα με καινούρια ταυτότητα και την πήρε αμέσως. 55 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Η VF με έπαιρνε τηλ. το πρωί και δεν το σήκωσα, άρα έχει δει τη φορητότητα, όπως κι έχω λάβει SMS από τη Nova που με ευχαριστεί. Τελικά έγινε ή όχι η φορητότητα; Αυτό που περιγράφεις γίνεται μετά την αίτηση φορητότητας. Edited 2 ώρες πριν by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 56 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 56 λεπτά πριν 5 ώρες πριν, opmgls said: Αυτό που περιγράφειες είναι για φορητότητα και γι αυτό είναι πιο συνθετο. Αν είναι για καινούργιο νούμερο γίνεται και με τον πιο απλό τρόπο που έχει περιγραφεί από πολλούς από εμάς σε προηγούμενα μηνυμάτα. Το "πακέτο" της Q έρχεται και σε f2g σε προσωπική προσφορά με τον ίδιο τρόπο; Δηλάδη άαααμα σου κάτσει και γενικά όταν δεν το πολυχρησιμοποιεις το νούμερο; Ναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 4 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 λεπτά πριν (edited) 2 ώρες πριν, cu2goup said: Έχω κάνει ένα με την παλιά.. που μου έκανε κάτι νούμερα και μου ζητούσε να μην γυαλίζει.. αλλά τη σημερινή την έκανα με καινούρια ταυτότητα και την πήρε αμέσως. Τελικά έγινε ή όχι η φορητότητα; Αυτό που περιγράφεις γίνεται μετά την αίτηση φορητότητας. Ο αριθμός παίζει κανονικά ακόμα στη VF. Κι εμένα μου κάνει εντύπωση το SMS που έλαβα, πριν καν προχωρήσω τη διαδικασία online. Edited 4 λεπτά πριν by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts