opmgls Δημ. Πέμπτη στις 07:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:57 μμ 2 minutes ago, VIPdriver said: Μπορουσαν να πουν οτι είναι για 1 χρονο. Και η κοσμοτέ για 1 χρονο ηταν. Ο κόκκινος τιτανικός για 9 μηνες. Ντάξει τώρα τι ψάχνουμε; Η NOVA πάντα WIND θα είναι... ΥΓ. Το ξέρω ότι κάποιοι ελπίζουν ότι θα αλλάξουν τα πραματα άμα βρεθεί καινούργιος ιδιοκτήτης. Μακάρι, αλλά προσωπικά αμφιβάλλω γιατί υπάρχει ριζωμένη μια συγκεκριμένη εταιρική κουλτούρα που για όσο θυμάμαι (πανω από 20 χρόνια) παραμένει ίδια. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 08:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:00 μμ 3 minutes ago, opmgls said: Ντάξει τώρα τι ψάχνουμε; Η NOVA πάντα WIND θα είναι... ΥΓ. Το ξέρω ότι κάποιοι ελπίζουν ότι θα αλλάξουν τα πραματα άμα βρεθεί καινούργιος ιδιοκτήτης. Μακάρι, αλλά προσωπικά αμφιβάλλω γιατί υπάρχει ριζωμένη μια συγκεκριμένη εταιρική κουλτούρα που για όσο θυμάμαι (πανω από 20 χρόνια) παραμένει ίδια. Είσαι πίσω...πωλήθηκε στον Σόλακ.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Πέμπτη στις 08:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:05 μμ (edited) 4 minutes ago, elkons said: Είσαι πίσω...πωλήθηκε στον Σόλακ.. Ωραία! Για να δούμε... Ποτε έγινε αυτό; Edited Πέμπτη στις 08:05 μμ by opmgls 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 08:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:14 μμ 8 minutes ago, opmgls said: Ωραία! Για να δούμε... Ποτε έγινε αυτό; Τίποτα,τα ίδια θα δούμε αφού ο Σόλακ είναι ο ιδρυτής της United Group. Πριν λίγες ημέρες. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. Πέμπτη στις 09:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:01 μμ Παρήγγειλα κι εγώ μία σήμερα, με φορητότητα αριθμού (από φοιτητικό CU, που μάλλον εντός του '25 θα μου το κόψουν, συμπληρώνει 6ετία). Μου είπαν κι εμένα στο τηλέφωνο ότι η προσφορά είναι "για πάντα". Αμφιβάλλω λίγο, αλλά θα δείξει. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 09:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:13 μμ 10 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Παρήγγειλα κι εγώ μία σήμερα, με φορητότητα αριθμού (από φοιτητικό CU, που μάλλον εντός του '25 θα μου το κόψουν, συμπληρώνει 6ετία). Μου είπαν κι εμένα στο τηλέφωνο ότι η προσφορά είναι "για πάντα". Αμφιβάλλω λίγο, αλλά θα δείξει. Σου ζητησαν να στειλεις ταυτοτητα στο email τους; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Πέμπτη στις 09:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:21 μμ 6 minutes ago, VIPdriver said: Σου ζητησαν να στειλεις ταυτοτητα στο email τους; Πρώτα παραλαμβάνεις sim και όταν πας να κάνεις ενεργοποίηση εκεί σου ζητάνε φωτο ταυτότητας. ΥΓ. Ανησυχείς χωρίς λόγο. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 09:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:24 μμ 1 minute ago, opmgls said: Πρώτα παραλαμβάνεις sim και όταν πας να κάνεις ενεργοποίηση εκεί σου ζητάνε φωτο ταυτότητας. ΥΓ. Ανησυχείς χωρίς λόγο. Ειναι πολυ γενικο αυτο που γραφεις. Η ταυτοποιηση μπορει να γινει εξολοκληρου απο τη σελιδα της Νόβα. Ενας ομως εγραψε οτι του ζητησαν να στειλει την ταυτοτητα του σε ενα gmail. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. Πέμπτη στις 09:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:30 μμ 15 minutes ago, VIPdriver said: Σου ζητησαν να στειλεις ταυτοτητα στο email τους; Ναι, την έστειλα στο viber για ευκολία. Στο 6931117168. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Πέμπτη στις 09:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:31 μμ 1 minute ago, VIPdriver said: Ειναι πολυ γενικο αυτο που γραφεις. Η ταυτοποιηση μπορει να γινει εξολοκληρου απο τη σελιδα της Νόβα. Ενας ομως εγραψε οτι του ζητησαν να στειλει την ταυτοτητα του σε ενα gmail. Ποιο είναι γενικό. Πολύ συγκεκριμένο είναι αυτό που γράφω. Σε αυτό το νήμα στις προηγούμενες σελίδες πολύ έγραψαν αυτό που έγραψα κι εγώ. Πραγματι κάποιος έγραψε αυτό που λες αλλα΄εκείνο είναι το γενικό. Γιατί το είπε ένας χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες. Δεν λέω ότι έγραψε κάτι που δεν συνέβη. Αλλά κάνεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που νομίζεις. Αποφεύγεις το συγκεκριμένο που ανέφεραν πολλά γνωστά μέλη εδώ και πιανεσαι από το γενικό που είπε ένας. Επίσης αν παραγγείλεις και σου τύχει κάτι τέτοιο απλά δεν θα το κανεις αφού δεν θέλεις και θα βρούμε μια άλλη λύση εδώ μέσα όπως έχει γίνει πολλές φορές. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. Πέμπτη στις 09:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:56 μμ (edited) Όποιος άλλος ενεργοποιηθεί, ας μας πει την "εμπειρία" του. Θέλω να το δοκιμάσω, αλλά προσωπικά αμφιβάλλω για τα "απεριόριστα data". Με κόφτη πάνω από 5 Mbps θα είμαι ευχαριστημένος όμως, για το κινητό μου είναι αρκετά και σπάνια κάνω hotspot. Όπως αμφιβάλλω και για το "για πάντα", πιθανολογώ ότι μετά τους 12 μήνες, είτε θα το κόψουν, είτε τα 15€ θα γίνουν 20. Η WIND ζει ακόμα. 😇 Edited Πέμπτη στις 09:57 μμ by MitsosDaBest13 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 10:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:00 μμ (edited) 30 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Ναι, την έστειλα στο viber για ευκολία. Στο 6931117168. καινουργιο φρουτο αυτο 27 Ιαν παραγγειλα καρτες και δεν ζητησαν ταυτοτητα ΠΡΙΝ, αλλα μονο στην διαδικασια φαινεται πολλοι ζητησαν λιγοι ενεργοποιησαν Edited Πέμπτη στις 10:00 μμ by HEO 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Πέμπτη στις 10:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:00 μμ & μόνο που ηρεμείς για 1 χρόνο, αυτό φτάνει. Ελπίζω να είναι 2 1 minute ago, HEO said: καινουργιο φρουτο αυτο 27 Ιαν παραγγειλα καρτες και δεν ζητησαν ταυτοτητα ΠΡΙΝ, αλλα μονο στην διαδικασια φαινεται πολλοι ζητησαν λιγοι ενεργοποιησαν Το έκανα 2/1. Ζήτησαν ταυτότητα & σελφι. Όταν "κολλάει" η εφαρμογή, που αναφέρθηκε πιο πάνω, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και τους παίρνεις τηλ για να κάνουν τα περαιτέρω. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 10:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:23 μμ 21 minutes ago, hercoulis said: & μόνο που ηρεμείς για 1 χρόνο, αυτό φτάνει. Ελπίζω να είναι 2 Το έκανα 2/1. Ζήτησαν ταυτότητα & σελφι. Όταν "κολλάει" η εφαρμογή, που αναφέρθηκε πιο πάνω, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και τους παίρνεις τηλ για να κάνουν τα περαιτέρω. Σου ζήτησαν να τους στείλεις ταυτότητα ΠΡΙΝ σου στείλουν τις κάρτες;;; Δεν μιλάω για την διαδικασίας ενεργοποίησης ΜΕΤΑ 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Πέμπτη στις 10:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:28 μμ Μετά. Όταν σκανάρεις το βαρκοντ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 10:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:39 μμ Ξέρουμε ποια εταιρία απο τις 3 είναι ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Πέμπτη στις 11:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:14 μμ (edited) 2 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Παρήγγειλα κι εγώ μία σήμερα, με φορητότητα αριθμού (από φοιτητικό CU, που μάλλον εντός του '25 θα μου το κόψουν, συμπληρώνει 6ετία). Μου είπαν κι εμένα στο τηλέφωνο ότι η προσφορά είναι "για πάντα". Αμφιβάλλω λίγο, αλλά θα δείξει. Καλά αν είναι για 5 χρόνια πχ δεν νομίζω να σε χαλάει!😉✌️ Edited Πέμπτη στις 11:17 μμ by Chrischal1908 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Παρασκευή στις 05:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:03 πμ Ξύπνησε νωρίς ο Μήτσος και έβαλε της προσωπικές προσφορές 🙂 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis333 Δημ. Παρασκευή στις 06:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:39 πμ Παιδιά είχα βάλει να με πάρουν τηλέφωνο για την προσφορά με πήραν απ' το γνωστό νούμερο και μου λέει αφού έδωσα κάποια στοιχεία να στείλω ταυτότητα ή μέσω viber ή μέσω mail πριν έρθει η σιμ για πιο γρήγορα. Να στείλω προσωπικά δεδομένα στο Viber όχι σκέφτηκα, της λέω μέσω μειλ και το μέιλ ήταν ένα Gmail που απ' το όνομα φαίνεται τέρμα σκαμ. Ρώτησα στο τσατ στο μεσεντζερ την free2go μου είπε ότι το τηλέφωνό είναι δικό τους δε ξέρω τι φάση... 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 06:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:43 πμ 3 minutes ago, vaggelis333 said: Παιδιά είχα βάλει να με πάρουν τηλέφωνο για την προσφορά με πήραν απ' το γνωστό νούμερο και μου λέει αφού έδωσα κάποια στοιχεία να στείλω ταυτότητα ή μέσω viber ή μέσω mail πριν έρθει η σιμ για πιο γρήγορα. Να στείλω προσωπικά δεδομένα στο Viber όχι σκέφτηκα, της λέω μέσω μειλ και το μέιλ ήταν ένα Gmail που απ' το όνομα φαίνεται τέρμα σκαμ. Ρώτησα στο τσατ στο μεσεντζερ την free2go μου είπε ότι το τηλέφωνό είναι δικό τους δε ξέρω τι φάση... Τα λες στα λαγονικά τα λες κι εδώ τ ίδια.. Τις οδηγίες τις έγραψα πιο πάνω. 7 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Καλά αν είναι για 5 χρόνια πχ δεν νομίζω να σε χαλάει!😉✌️ Ας κρατάμε μικρό καλάθι.. για κάναν χρόνο να κρατήσει κι όλα καλά.. να δώσουμε καμιά δραχμή και στις άλλες εταιρείες, όλα στη Nova θα τα δίνουμε; 😉 1 ώρα πριν, Bas said: Ξύπνησε νωρίς ο Μήτσος και έβαλε της προσωπικές προσφορές 🙂 Να σου πω.. σοβαρά σου έβγαλε τις καινούριες; Έχω 3 νούμερα και δεν μου έδωσε τίποτα σε κανένα. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Παρασκευή στις 07:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:04 πμ 20 minutes ago, cu2goup said: Τα λες στα λαγονικά τα λες κι εδώ τ ίδια.. Τις οδηγίες τις έγραψα πιο πάνω. Ας κρατάμε μικρό καλάθι.. για κάναν χρόνο να κρατήσει κι όλα καλά.. να δώσουμε καμιά δραχμή και στις άλλες εταιρείες, όλα στη Nova θα τα δίνουμε; 😉 Να σου πω.. σοβαρά σου έβγαλε τις καινούριες; Έχω 3 νούμερα και δεν μου έδωσε τίποτα σε κανένα. Μου φάνηκε ασυνήθιστος νωρίς (1 νούμερο έχω) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 07:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:04 πμ 7 minutes ago, vaggelis333 said: Παιδιά είχα βάλει να με πάρουν τηλέφωνο για την προσφορά με πήραν απ' το γνωστό νούμερο και μου λέει αφού έδωσα κάποια στοιχεία να στείλω ταυτότητα ή μέσω viber ή μέσω mail πριν έρθει η σιμ για πιο γρήγορα. Να στείλω προσωπικά δεδομένα στο Viber όχι σκέφτηκα, της λέω μέσω μειλ και το μέιλ ήταν ένα Gmail που απ' το όνομα φαίνεται τέρμα σκαμ. Ρώτησα στο τσατ στο μεσεντζερ την free2go μου είπε ότι το τηλέφωνό είναι δικό τους δε ξέρω τι φάση... Κατ' αρχάς το γνωστό τηλεφωνικό νούμερο εμφανίζεται στο επίσημο site τη Nova. Έχει ειπωθεί πολλές φορές εδώ προηγούμένως. Το τηλέφωνικό νούμερο που είναι συνδεδεμένο το viber (που σου ζήτησαν να στείλεις φωτο ταυτότητας) αν δεν είναι το ίδιο με το γνωστό θα μπορούσε να είναι ένα άλλο εταιρικό. Αλλά και να μην είναι, τότε είναι κάποιου εξωτερικού συνεργάτη. Στο είπαν και στη συνομιλία στο fb messenger. Δεν υπάρχει καμιά περίεργη φάση. Εχει συμβεί παλιότερα να πάρω προσφορά για φορητότητα σταθερού σε χαμηλή τιμή σε Voda από εξωτερικό τους συνεργάτη και να χρειαστεί να στείλω με viber σε αυτούς τις φώτο της ταυτότητας και τον λογαριασμό του προηγούμενου παρόχου. Ξέρώ ότι και πολλοί άλλοι εδώ στο φορουμ έχουν στείλει εκεί ή σε κάποιον άλλον εξωτερικό συνεργάτη. Οπότε, από τα παραπάνω δεν φαίνεται να έχει αποκαλύφθει κάποιο δίκτυο επιτήδειων απατεώνων που θέλουν να κλεψουν τα στοιχεία ταυτότητας του γενικού πληθυσμού. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 08:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:24 πμ Πάντως καλό είναι που γίνεται ντόρος και η ειδηση κυκλοφορεί, μήπως και ο ανταγωνισμός αρχίσει να δινει με τον ίδιο τροπο (και ετσι θα παίρνουμε σιμ τζαμπέ) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Παρασκευή στις 08:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:28 πμ Just now, VIPdriver said: Πάντως καλό είναι που γίνεται ντόρος και η ειδηση κυκλοφορεί, μήπως και ο ανταγωνισμός αρχίσει να δινει με τον ίδιο τροπο (και ετσι θα παίρνουμε σιμ τζαμπέ) Μόνο ηλεκτρονικά.. ίσως… γιατί 25€ για φορητότητα σε καταστήματα vf μου ζήτησαν. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 08:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:54 πμ (edited) 27 minutes ago, hercoulis said: Μόνο ηλεκτρονικά.. ίσως… γιατί 25€ για φορητότητα σε καταστήματα vf μου ζήτησαν. Σε αυτό το κατάστημα σίγουρα ξέφυγαν... Βεβαια η Vodafone στην καρτοκινητή δεν δίνει τζάμπα. Ζητάει 13€ και ενεργοποιεί και πακέτο δεν σε αφήνει να τα αφησεις μεσα. Η Nova και αυτή ζητάει 13-15 ευρώ χωρίς ενεργοποιήση πακέτου αλλα προφανως ήθελε οπωσδήποτε να αυξήσει τους συνδρομητές οπότε τώρα με την προσφορά μοιράζει τζάμπα sim και μάλλον θα πετύχει να ανέβουν ονομαστικά τα νούμερα συνδρομητών. H cosmote κυριλέ αλλα σου λέει΄ας χρεωσω 3€ την online χορήγηση sim μην πλακώσουν και όλοι οι άσχετοι. Edited Παρασκευή στις 08:56 πμ by opmgls 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts