elkons Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, damianos said: 🤣😂😅 MHN XAΣEIΣ THN ΠPOΣΦOPA! AΠEPIOPIΣTH OMIΛIA & SMS KAI 20GB MONO ME 21€/MHNA. EΠIΠΛEON 3 ΠAΓIA ΔΩPO ME THN METATPOΠH TOY KAPTOKINHTOY ΣOY ΣE ΣYMBOΛAIO! ΠPOΛABE THN ΠPOΣΦOPA EΔΩ https://nvgr.gr/p2p 'H ΣE ENA KATAΣTHMA NOVA. ΓIA NA MH ΛAMBANEIΣ EΠIKOINΩNIEΣ nvgr.gr/epik Καπουτ απεριόριστα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Μόνο αγάπη.. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 2 minutes ago, Antonio21 said: Μόνο αγάπη.. Η τελευταία πρόταση μεταφράζεται ως "αδυναμία δικτύου"... Φοβάμαι ότι η επόμενη τους κίνηση θα είναι κόφτης στα απεριόριστα λεπτά ομιλίας (ξέρω, μην τους βάζω ιδέες)... 3 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Αδυναμία δικτύου για τα giga ναι έχει λογική. Αλλά η ομιλία γιατί; 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Η τελευταία πρόταση μεταφράζεται ως "αδυναμία δικτύου"... Φοβάμαι ότι η επόμενη τους κίνηση θα είναι κόφτης στα απεριόριστα λεπτά ομιλίας (ξέρω, μην τους βάζω ιδέες)... Η ομιλία περνάει και σε 2G δεν έχει θέμα αυτό είναι αθάνατο 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Το 2g έχει πολύ μικρότερη χωρητικότητα σε σχέση με το 5g ή 4g/volte για κλήσεις, δεν είναι αυτός ο λόγος. Οι κλήσεις έχουν ελάχιστο "κόστος" στο δίκτυο σε σχέση με τα δεδομένα οπότε μπορούν να χρησιμοποιούνται σαν κράχτες. Για τους περισσότερους είτε είναι 300' είτε 1000' είτε απεριόριστα το ίδιο είναι, δε μπορείς να μιλάς συνέχεια, όμως στα δεδομένα είναι εύκολο να το χρησιμοποιείς αντί wifi και να το σκίζεις. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Άντε βρε αφού τα δίνει τα απεριόριστα δεδομένα με πτώση σε ταχύτητες edge advanced. Κάτι ξέραμε που λέμε edge sa + 😂😂😂😂😂 9 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Να ρωτήσω επειδή δεν θυμάμαι στην εφαρμογή μου λέει ότι τα δεδομένα που έχω από το ΠΑΚΕΤΟ λήγουν 1/11 δηλαδή τη Παρασκευή. Ξέρετε αν είναι ξημερώματα Παρασκευής ή θα κρατήσει και όλη την Παρασκευή και θα λήξουν το βράδυ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 23 minutes ago, Jimakos43 said: Να ρωτήσω επειδή δεν θυμάμαι στην εφαρμογή μου λέει ότι τα δεδομένα που έχω από το ΠΑΚΕΤΟ λήγουν 1/11 δηλαδή τη Παρασκευή. Ξέρετε αν είναι ξημερώματα Παρασκευής ή θα κρατήσει και όλη την Παρασκευή και θα λήξουν το βράδυ Συνήθως λήγει το πακέτο στις 12 το βράδυ την ημερομηνία που λέει. Στην περίπτωση σου 12 το βράδυ της Παρασκευής. 4 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, VIPdriver said: Η τελευταία πρόταση μεταφράζεται ως "αδυναμία δικτύου"... Φοβάμαι ότι η επόμενη τους κίνηση θα είναι κόφτης στα απεριόριστα λεπτά ομιλίας (ξέρω, μην τους βάζω ιδέες)... ...η να αντικαταστήσει τα 384Kbps data με δωρεάν dial-up 3 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, VIPdriver said: Η τελευταία πρόταση μεταφράζεται ως "αδυναμία δικτύου"... Φοβάμαι ότι η επόμενη τους κίνηση θα είναι κόφτης στα απεριόριστα λεπτά ομιλίας (ξέρω, μην τους βάζω ιδέες)... Δε κιλομπιπιες πάουερ🥳🤣 9 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 18 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Πέρυσι δίνανε στην ίδια τιμή απεριόριστα MB 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου (edited) Άλλες 8 ώρες και 25 λεπτά μέχρι να μάθουμε για τη μοίρα της Nova.. Edited 30 Οκτωβρίου by elkons 1 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 44 minutes ago, elkons said: Άλλες 8 ώρες και 25 λεπτά μέχρι να μάθουμε για τη μοίρα της Nova.. Bοβα 2 9 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Bas said: ...η να αντικαταστήσει τα 384Kbps data με δωρεάν dial-up Οταν θα μπαινουμε ίντερνετ να κάνει και τον ωραίο ήχο. Και οταν θα μας παιρνουν τηλ θα τους λεμε κλεισε είμαι στο ίντερνετ. 1 ώρα πριν, elkons said: Άλλες 8 ώρες και 25 λεπτά μέχρι να μάθουμε για τη μοίρα της Nova.. Πολύ καλό! Πρεπει καποιος να μαζεψει ολα αυτα που εχουμε φτιαξει! 2 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Έχω κ άλλο χωρίς τ μαύρο γύρω γύρω από το κεφάλι σαν κάτι τραπεζομαντιλα που εχει η μανα μου είναι 😂😂 Α να δούμε άραψ ή Αμερικανός θα έρθει στη νοβιτσα 6 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Αυτό είναι πιο ωραίο 😂 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 1 hour ago, VIPdriver said: Οταν θα μπαινουμε ίντερνετ να κάνει και τον ωραίο ήχο. https://www.youtube.com/watch?v=9IPf-CtT3Dc 3 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Αυτό είναι πιο ωραίο 😂 Φίλε μου αυτά είναι γούστα @Nickchris36 @cmvr για σας! 3 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 54 minutes ago, elkons said: Φίλε μου αυτά είναι γούστα @Nickchris36 @cmvr για σας! ΝΟΒΑ ΟΝΛΥ ΚΑΙ 7,7€ για 100gb για μια εβδομάδα f@@k2Get data power 🤣 2 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 1 minute ago, cmvr said: ΝΟΒΑ ΟΝΛΥ ΚΑΙ 7,7€ για 100gb για μια εβδομάδα f@@k2Get data power 🤣 Κάποτε είχαμε απεριόριστα Data σε Q και F2G σε αυτή τη τιμή για ένα μήνα 🫤 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Just now, elkons said: Κάποτε είχαμε απεριόριστα Data σε Q και F2G σε αυτή τη τιμή για ένα μήνα 🫤 Κάποτε μου έδινε το f2g με 5€ unlimited προσφορά μήνα παρά μήνα και τώρα το εξευτέλισαν. Ας άφηναν έστω σαν το cu 4mbps να μπορεί το πιτσιρίκι να ανταλλάξει μήνυμα με τους φίλους και να δει 480p video στο youtube. To WU σε άλλη διάσταση με τα πραγματικά απεριόριστα. νοβα ονλυ 🤣🤣🤣 9 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 4 minutes ago, cmvr said: Κάποτε μου έδινε το f2g με 5€ unlimited προσφορά μήνα παρά μήνα και τώρα το εξευτέλισαν. Ας άφηναν έστω σαν το cu 4mbps να μπορεί το πιτσιρίκι να ανταλλάξει μήνυμα με τους φίλους και να δει 480p video στο youtube. To WU σε άλλη διάσταση με τα πραγματικά απεριόριστα. νοβα ονλυ 🤣🤣🤣 Επί εποχές Wind να φανταστώ; Από τότε που η WIND έγινε NOVA η καρτοκινητη καταστράφηκε ακόμη και πριν τη πώληση την πετσόκοψαν Το wh έχει απεριόριστα αλλά έχει λιγότερα GB στα Combo συγκριτικά Cu. Ξεφτίλα θα ήταν η Cosmote να πετσοκοψει τα πάντα με αυτά τα Benchmarks που έχει στην Ookla και Umlaut.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 1 hour ago, elkons said: Φίλε μου αυτά είναι γούστα @Nickchris36 @cmvr για σας! Εντάξει δε παίζεσαι😜🤣 2 7 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 2 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts