HEO Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Το αγαπημένο more το βλέπω ακόμα ζωντανό η 10 κάρτα μας άφησε χρόνους Sent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Σε μένα συμβαίνει το αντίθετο. Δεν βλέπω more αλλά έχω 10ευρη ανανέωση. Λογικά και τα δύο σε λίγο δεν θα είναι διαθέσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Σε μένα συμβαίνει το αντίθετο. Δεν βλέπω more αλλά έχω 10ευρη ανανέωση. Λογικά και τα δύο σε λίγο δεν θα είναι διαθέσιμα.Δυστυχώς ψόφησε και σε μένα το αγαπημένο moreΝα μαστε καλά να το θυμόμαστε :(Sent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Σε εμένα ούτε 10άρα, ούτε more (για το το more ζητάει να έχεις ενεργοποιήσει κάποιο βασικό πακέτο πριν). Ετοιμάζομαι για φορητότητα.... Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Η κοσμοτε απήντησε σε συμβόλαιο μεριά... 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Σε εμένα ούτε 10άρα, ούτε more (για το το more ζητάει να έχεις ενεργοποιήσει κάποιο βασικό πακέτο πριν). Ετοιμάζομαι για φορητότητα....Έχεις καμμία καλή ιδέα;;;Εγώ λέω να στείλω την μάνα μου στον βάτραχο...Sent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 14 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Παιδιά μου έβγαλε προσωπική προσφορά απεριόριστη ομιλία προς όλους,100 sms και 5 GB με 10€. Σε εσάς έχει βγάλει κάτι τέτοιο;Σημειωτέον ότι είναι το δεύτερο νούμερο Δυνατή! Χτύπα τη ✌️😎 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teamrodos Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Και σε μένα πάει το more.Αυτό ήταν και το μοναδικό πράγμα που με κρατούσε στην wind. Ετοιμάζομαι για φορητότητα εγώ και άλλα 4 νούμερα της οικογένειας. Μέχρι εδώ ήτανε η wind. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Και σε μένα χάθηκε το more δεν υπάρχει στα πακέτα...😠 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Και μόνο από αντίδραση θα φύγει πολύς κόσμος 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teamrodos Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Εκανα ήδη φορητότητα προς cote. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/whats_up_portability_form.html Με κάλυπτει απόλυτα το πακέτο CALLS TO ALL στα 10,90€ μαζί με το Reloadit Silver Token σε συνδυασμό με το γεγονός ότι διαρκεί 30 ημέρες και ότι μεταφέρονται τα πάντα δηλαδή λεπτά ομιλίας,ΜΒ,και sms με την ενεργοποιηση του ίδιου πακέτου κάτι το οποίο δεν μου το προσφέρει η wind ηταν καθοριστικά στην επιλογή μου.Μέγα λάθος η κατάργηση του more πακέτου από την wind.Επίσης η αυθαίρετη χρέωση των 0,30 ευρώ σε κάθε ανανέωση μου καθόταν κάπως τόσο καιρό. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 2 ώρες πριν, konakis said: Δυνατή! Χτύπα τη ✌️😎 Την χτύπησα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Το more είχε δηλωθεί ότι θα καταργηθεί. Ωστόσο αν ενεργοποιήσει κάνεις οποιοδήποτε πακέτο των 25 η 30 ημερών,παρατείνεται και η ισχύς του χρηματικού ποσού που έχουμε μέσα? Υπαρχει δηλαδη πακέτο που να κάνει ότι έκανε το more? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Ας μας πει κάποιος που έκανε πρόσφατα ενεργοποιήσει σε κάποιο πακέτοΠάντως μέχρι πριν μερικές μέρες οποιαδήποτε πακέτο και αν ενεργοποιήσουμε ακόμα και προσωπική προσφορά (εκτός μαύρο πρόβατο) έδινε ανανέωση για ένα μηναSent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Οι ανακοινώσεις για τις αυξήσεις και τις αλλαγές στα πακέτα έγιναν ένα μήνα πριν και ισχυουν από σήμερα. Μέχρι πότε έχουμε δικαίωμα καταγγελίας για να πάρουμε πίσω το υπόλοιπο που υπάρχει μέσα; Επίσης η προσωπική προσφορά που έχω με 600 λεπτά και SMS με 6€ ανανεώνει το υπόλοιπο η είναι μαύρο πρόβατο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Οι ανακοινώσεις για τις αυξήσεις και τις αλλαγές στα πακέτα έγιναν ένα μήνα πριν και ισχυουν από σήμερα. Μέχρι πότε έχουμε δικαίωμα καταγγελίας για να πάρουμε πίσω το υπόλοιπο που υπάρχει μέσα; Επίσης η προσωπική προσφορά που έχω με 600 λεπτά και SMS με 6€ ανανεώνει το υπόλοιπο η είναι μαύρο πρόβατο;Ένα μήνα από την εφαρμογή των αλλαγώνSent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Πάνε και τα magic number Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 21 minutes ago, HEO said: Ένα μήνα από την εφαρμογή των αλλαγών Sent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση. Μένει να δούμε τι γίνεται με τις προσωπικές προσφορές και αν ανανεώνουν το υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Τελικά υπάρχει ένας λόγος ώστε να μείνουμε στο F2G; Σκέφτομαι σοβαρά για frog. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Ένα μήνα από την εφαρμογή των αλλαγώνSent from my UMIDIGI Power 3 using TapatalkΝα ρωτήσω κάτι, εχω 40€ μέσα πως γίνεται η διαδικασία, μπορώ πχ να πάρω το υπόλοιπο και να κάνω φορητότητα στο Whatsup η πρέπει να κόψω το νούμερο ξέρει κανείς?Στάλθηκε από το iPlay_40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 1 hour ago, Flipflames said: Πάνε και τα magic number Οι παλιοί έχουν εγώ έχω απ' ότι βλέπω 1 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Να ρωτήσω κάτι, εχω 40€ μέσα πως γίνεται η διαδικασία, μπορώ πχ να πάρω το υπόλοιπο και να κάνω φορητότητα στο Whatsup η πρέπει να κόψω το νούμερο ξέρει κανείς?Στάλθηκε από το iPlay_40 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο νούμερο είναι ιδιοκτησία σου το πας όπου θέλειςΝαι καταγγέλοντας την σύμβαση λόγω αύξησης της κάρτας μπορείς να πάρεις το υπόλοιπο σούΕγώ στην θέση σου θα ξεκίναγα κάνοντας σχετική ερώτηση στην φόρμα ερωτήσεων της wind και περιμένοντας οδηγίες Sent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 8 ώρες πριν, teamrodos said: Εκανα ήδη φορητότητα προς cote. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/whats_up_portability_form.html Με κάλυπτει απόλυτα το πακέτο CALLS TO ALL στα 10,90€ μαζί με το Reloadit Silver Token σε συνδυασμό με το γεγονός ότι διαρκεί 30 ημέρες και ότι μεταφέρονται τα πάντα δηλαδή λεπτά ομιλίας,ΜΒ,και sms με την ενεργοποιηση του ίδιου πακέτου κάτι το οποίο δεν μου το προσφέρει η wind ηταν καθοριστικά στην επιλογή μου.Μέγα λάθος η κατάργηση του more πακέτου από την wind.Επίσης η αυθαίρετη χρέωση των 0,30 ευρώ σε κάθε ανανέωση μου καθόταν κάπως τόσο καιρό. Μαζί με το Reloadit Silver Token πόσο ίντερνετ σου δίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Ξέρει κάποιος, για το δωράκι των 3GB για 30 μέρες με 3Ε, με ποιό sms στο 12410 ενεργοποιείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Μαζί με το Reloadit Silver Token πόσο ίντερνετ σου δίνει;1.5gb το τόκεν και 512mb το πακέτο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts