Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κίνητρο είναι πάρα πολύ καλό για όσους χρησιμοποιούν το χρόνο ομιλίας προς σταθερά.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Προς adi32:φίλε μου μπόρεσες να βάλεις την προσφορά με τα 15 gb? Έχω κ γω φοιτητικό και μου λέει ότι η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη στο οικονομικό σας πακέτο.
Don't cry because it's over.Smile because it happened.

πάντως θα σου τρώει από τα 15 GB και όχι από το φοιτητικό.
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Κι εμένα πάντως μου έδωσε κανονικά τα 15 μέσω του app

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έστειλα την εντολή 1 στο 1209 μήπως και δώσει καμία προσφορά για 15 Αύγουστο πριν ανακοινωθεί αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη προσφορά. Τώρα μετά από δέκα λεπτά που στέλνω δεν πηγαίνει το μήνυμα. Ίσως τώρα το βάζουν. Θα στείλω πάλι σε λίγο.

Ακούστηκε κάτι για προσφορά σχετικά με τον Δεκαπενταύγουστο;

Παύλος Παυλίδης 

Νομίζω καλύτερη προσφορά από τα 15 γιγα με 10 ευρώ δεν υπάρχει.

Και είναι ουσιαστική και πολύ χρήσιμη, όταν μάλιστα κρατάει 62 μέρες.

Παύλος Παυλίδης 

Καλησπέρα παιδιά!να σας ρωτήσω υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκάρεις τη χρέωση του internet όταν δεν έχεις πρόγραμμμα;δηλαδή να μην σου τρώει το ένα ευρώ αν έχεις ξεχάσει να κλείσεις τα δεδομένα;

Νομίζω καλύτερη προσφορά από τα 15 γιγα με 10 ευρώ δεν υπάρχει.

Και είναι ουσιαστική και πολύ χρήσιμη, όταν μάλιστα κρατάει 62 μέρες.

Υπάρχει. Τα 10GB με 8€ που δίνει η Cosmoκάρτα φέτος. Γιατί έχει >3G σήμα πρακτικά παντού αυτή τουλάχιστον.

Υ.Γ. Wind είναι κι εμένα η κύρια γραμμή μου ομιλίας αλλά μου τη βάρεσε το να κλειδώνει σε EDGE μέσα σε κτίρια ...στο Κολωνάκι της Αθήνας και μόλις έξω από την Κόρινθο με συσκευές που διαθέτουν μάλιστα Β20, οπότε για φέτος τουλάχιστον τα λεφτά μου για data τα κέρδισε η Cosmote με το σπαθί της στη 2η SIM που διαθέτω...

Edited by theo1973

Κρίμα!στην COSMOTE έχει επιλογή να μην μπαίνει στο internet όταν δεν έχεις αγοράσει προγράμμα.

Εαν εχεις τις σωστες γνωσεις της συσκευης που χρησιμοποιεις δε θα χρεωθεις ποτέ.

Καλημερα,

Εχω στο f2g 2 ενεργοποιημενα πακετα δεδομενων. Το ενα (3γβ) ληγει 17/8 και το αλλο (14γβ) ληγει τον Σεπτεμβριο. Σημερα πατρατηρησα οτι η καταναλωση γινεται απο το δευτερο πακετο που ληγει αργοτερα, και οχι απο αυτο που ληγει σε 2 μερες. Μπορω να το αλλαξω καπως? Νομιζα πως αυτοματα η καταναλωση θα πιστωνονταν στο προγραμμα που ληγει πρωτο...φυσικα με το κεντρο εξυπηρετησης δεν μπορεσα να μιλησω:(:mad:

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Εαν εχεις τις σωστες γνωσεις της συσκευης που χρησιμοποιεις δε θα χρεωθεις ποτέ.

επειδή ο Vasileios προσέχει πάντα τις ερωτήσεις και απαντάει πάντα συγκεκριμένα :) αν δεις την αρχική ερώτηση προσεκτικά όντως δεν υπάρχει τρόπος. Και εγώ στην αρχή σκέφτηκα αλλαγή apn. Αλλά ο φίλος ρωτάει αν το ίντερνετ κόβεται αν ξεχάσεις να κλείσεις τα δεδομένα και δεν έχεις πακέτο. Η απάντηση είναι όχι φυσικά.

Edited by kmpatra

Κρίμα!στην COSMOTE έχει επιλογή να μην μπαίνει στο internet όταν δεν έχεις αγοράσει προγράμμα.

που υπάρχει αυτή η επιλογή;;;;

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

που υπάρχει αυτή η επιλογή;;;;

Sent from my L200 using Tapatalk

Ειναι το myinternet. Πραγματι σου κοβει το ιντερνετ κ σου λεει να επιλεξεις καποιο πακετο δεδομενων. Καπου στελνεις σμσ και ενεργοποιειται. Στις καινουριες συνδεσεις ενεργοποιειται αυτοματα.

Παιδιά είχα ενεργοποιήσει το πακέτο με το 1.5 gb. Είχαν μείνει 260 mb και αγόρασα τα 15 gb. Προς λύπη μου είδα ότι τρώει πρώτα τα mb του μεγάλου πακέτου και όχι τα προηγούμενα mb που είχαν απομείνει?Αυτό είναι το σωστό ή έγινε κάποιο λάθος?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Ειναι το myinternet. Πραγματι σου κοβει το ιντερνετ κ σου λεει να επιλεξεις καποιο πακετο δεδομενων. Καπου στελνεις σμσ και ενεργοποιειται. Στις καινουριες συνδεσεις ενεργοποιειται αυτοματα.

Έτσι είναι όπως τα λέει ο φίλος!πολυ καλή υπηρεσία ειδικά για κάποιον που ξεχνιέται εύκολα!

τα 15 GB του Giga Full έχουν απόλυτη προτεραιότητα έναντι όλων. Όμως στις διευκρινίσεις για τα συμβόλαια δεν το έχει έτσι.Εγω εκεί πάτησα τους τράβηξα 2 καταγγελίες γιατί είχα ενεργοποιήσει το φοιτητικό και δεν μου τρωγε τίποτα από αυτά που θα έληγαν σε 25 μέρες και μου επέστρεψαν το ποσό.92e193acf2127cb9553c4de25d6b5f43.jpg
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

τα 15 GB του Giga Full έχουν απόλυτη προτεραιότητα έναντι όλων. Όμως στις διευκρινίσεις για τα συμβόλαια δεν το έχει έτσι.Εγω εκεί πάτησα τους τράβηξα 2 καταγγελίες γιατί είχα ενεργοποιήσει το φοιτητικό και δεν μου τρωγε τίποτα από αυτά που θα έληγαν σε 25 μέρες και μου επέστρεψαν το ποσό.92e193acf2127cb9553c4de25d6b5f43.jpg
Τι εννοείς φίλε μου δεν ειναι έτσι? Μπορείς να μου στείλεις έστω και σε π.μ την καταγγελία σου στέλνω να τους στείλω ένα μήνυμα? Καταγγελία στο fb της wind έκανες η κάπου αλλού?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

s7 edge 935F

LG Gpad V500

όχι βέβαια στην ΕΕΤΤ εγινε.στο support ήταν ανεδεστατη η υπάλληλος,την οποια και εδωσα στεγνα.η καταγγελία είναι online και δεν εξάγεται δεν υπάρχει δηλαδή ως αρχείο,αφού είχε προηγηθεί η συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας της wind.

https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/gigafull/ εδώ διαφέρει λέει ότι προηγούνται τυχόν άλλα mb.συν του ότι τα mb από το log in and win καταναλώνονται πρώτα.

Edited by loyros

όχι βέβαια στην ΕΕΤΤ εγινε.στο support ήταν ανεδεστατη η υπάλληλος,την οποια και εδωσα στεγνα.η καταγγελία είναι online και δεν εξάγεται δεν υπάρχει δηλαδή ως αρχείο,αφού είχε προηγηθεί η συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας της wind.

https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/gigafull/ εδώ διαφέρει λέει ότι προηγούνται τυχόν άλλα mb.συν του ότι τα mb από το log in and win καταναλώνονται πρώτα.

Α, την έχω πετύχει κι εγώ τη συγκεκριμένη...

Είσαι καλός εσύ (δεν ειρωνεύομαι, σοβαρά το γράφω)!

Huawei Nova 5T

μπορώ να καταλάβω ότι ακούνε πολλά κουφά κάθε μερα αλλά η συγκεκριμένη μου έκλεισε το chat ενώ της επιχειρηματολογουσα.δεν τη χαρίζω εύκολα.

μπορώ να καταλάβω ότι ακούνε πολλά κουφά κάθε μερα αλλά η συγκεκριμένη μου έκλεισε το chat ενώ της επιχειρηματολογουσα.δεν τη χαρίζω εύκολα.

Α, είχα την τύχη να της μιλήσω τηλεφωνικά, τότε με τα 5€ για τα 300' bonus, και τέτοιο θράσος μόνο από "άτομα του δρόμου" έχω δει μόνο....

Huawei Nova 5T

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova