LAZSKG Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 (edited) Με έχει τρελάνει με το γεγονός ότι με κουράζει να αλλάζω συσκευές και το γεγονός ότι με γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια...Επίσης απαντάνε μονίμως με το εξής μοτο:Καλησπέρα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν μας την άποψη σου...Μακάρι να το έκαναν γιατί είναι αρκετοί αυτοί που την συμμερίζονται... Στάλθηκε από το Lenovo YT3-X50M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχεις 2 επιλογές: 1) αποδέχεσαι την κατάσταση 2) βρίσκεις λύση σε άλλη εταιρία Νομίζω ότι αυτό που σε τρελαίνει είναι ότι δε δέχεσαι την κατάσταση αλλά δε θέλεις και να φύγεις. Όπως ο άλλος επιλέγει τι υπηρεσίες θα σου δώσει, έτσι και εσύ θα επιλέξεις από που θα λάβεις τις υπηρεσίες που θέλεις. Edited March 19, 2017 by LAZSKG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 (edited) Εχεις 2 επιλογές: 1) αποδέχεσαι την κατάσταση 2) βρίσκεις λύση σε άλλη εταιρία Νομίζω ότι αυτό που σε τρελαίνει είναι ότι δε δέχεσαι την κατάσταση αλλά δε θέλεις και να φύγεις. Όπως ο άλλος επιλέγει τι υπηρεσίες θα σου δώσει, έτσι και εσύ θα επιλέξεις από που θα λάβεις τις υπηρεσίες που θέλεις. Pssssssssssss ( η εύκολη απάντηση πάντα) να φύγω εγώ δηλαδή που έχω 300+120+1500 προς όλους...... σε ένα νούμερο και να πάω που και να μου δώσουν τι... Να σου απαντήσω εγώ τι με τρελάνει που δεν δίνουν twin sim με τρελάνει η απάντηση κλώνος (Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας και Σεβόμαστε της επιθυμίες το συνδρομητών μας θα το προωθησουμε) ΤΡΑΓΙΚΌ!!! 3 χρόνια η ίδια απάντηση δεν βρίσκω το λόγο που δεν γίνεται γιατί η άλλες μπορούν και όχι Η wind μόνο και μόνο τα δεκαρικακια που θα έβαζαν στα ταμεία από όλους εμάς ( για έκδοση twin sim) που θέλουμε αυτό φτάνει... 3 χρόνια το προωθούν 3 χρόνια σεβασμός στο συνδρομητή 3 χρόνια η ίδια ξεφτίλα θα ψάχνουν τρόπο 3 χρόνια πως θα την χρεώσουν σαν υπηρεσία με το μήνα στα καρτοκινητα τι και εάν η άλλες το έχουν δωρεάν στα καρτοκινητα απλά πληρώνεις για της twin sim Κάτι τέτοια την κρατάνε την wind στην 3 θέση συν την εξυπηρέτηση πελατών σταθερής κινητής που είναι για τα πανηγύρια 11 χρονάκια είναι αυτά που είμαι συνδρομητής τους έμαθα καλά ας φρόντιζαν να έχω καλύτερη εντύπωση... Edited March 19, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Pssssssssssss ( η εύκολη απάντηση πάντα) να φύγω εγώ δηλαδή που έχω 300+120+1500 προς όλους...... σε ένα νούμερο και να πάω που και να μου δώσουν τι... Να σου απαντήσω εγώ τι με τρελάνει που δεν δίνουν twin sim με τρελάνει η απάντηση κλώνος (Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας και Σεβόμαστε της επιθυμίες το συνδρομητών μας θα το προωθησουμε) ΤΡΑΓΙΚΌ!!! 3 χρόνια η ίδια απάντηση δεν βρίσκω το λόγο που δεν γίνεται γιατί η άλλες μπορούν και όχι Η wind μόνο και μόνο τα δεκαρικακια που θα έβαζαν στα ταμεία από όλους εμάς ( για έκδοση twin sim) που θέλουμε αυτό φτάνει... 3 χρόνια το προωθούν 3 χρόνια σεβασμός στο συνδρομητή 3 χρόνια η ίδια ξεφτίλα θα ψάχνουν τρόπο 3 χρόνια πως θα την χρεώσουν σαν υπηρεσία με το μήνα στα καρτοκινητα τι και εάν η άλλες το έχουν δωρεάν στα καρτοκινητα απλά πληρώνεις για της twin sim Κάτι τέτοια την κρατάνε την wind στην 3 θέση συν την εξυπηρέτηση πελατών σταθερής κινητής που είναι για τα πανηγύρια 11 χρονάκια είναι αυτά που είμαι συνδρομητής τους έμαθα καλά ας φρόντιζαν να έχω καλύτερη εντύπωση... Τα εχουμε ξαναπεί,αμα εχεις θεμα κρατά την για ομιλία τη Wind.Πιασε και μια αλλη καρτα για ιντερνετ και ξεμπέρδευε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) Τα εχουμε ξαναπεί,αμα εχεις θεμα κρατά την για ομιλία τη Wind.Πιασε και μια αλλη καρτα για ιντερνετ και ξεμπέρδευε. Τι σχέση έχει αυτό ρε Νικόλα που λες. να έχω το ίδιο αριθμό σε δύο smartphone θέλω για κάθε περίπτωση Εντελώς άστοχη απάντηση πραγματικά ότι να ναι Edited March 20, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Κοίταξε να δεις. Όπως λες και εσύ εδώ και 3 χρόνια σε κοροιδευουν. Είτε το αποδέχεσαι και ζεις με μια κάρτα έχοντας αυτά που σου δίνει είτε πας αλλού. Εγώ προσωπικά δεν το δέχτηκα και πήγα σε κοτε φοιτητικό what;sup (άλλη βλακεία που η wind σεν σου κάνει το υπάρχον νούμερο φοιτητικό) που κατά την γνώμη μου είναι και καλύτερο σαν πακέτο από εδώ. Αλλά οκ, ο καθένας τι τον βολεύει και τί αποδέχεται. Ιεραρχείς τις ανάγκες σου και προχωράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Το περίεργο είναι οτι οι υπηρεσίες οπως ειδατε και στο λινκ πλασαρονται επισημα απο το site. Καποτε υποτίθεται οτι τις εδιναν μονο στους εταιρικούς πελάτες. Τωρα ομως ειναι στο κομμάτι του site με τις γενικές υπηρεσίες και με προτροπή για επικοινωνία με την εξυπηρέτηση ιδιωτών (1260) για περισσότερες πληροφορίες. Δυστυχώς και με το site τους δεν ασχολούνται και εκτίθενται. Και οσο το εδιναν δυστυχώς το κόστος ηταν μεγαλύτερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Απ'οτι φαίνεται επέλεξαν να εχουν περισσότερες προσφορές και παροχές στα πακέτα τους σε σχέση με τους άλλους αλλά θυσίασαν ορισμένες υπηρεσίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Pssssssssssss ( η εύκολη απάντηση πάντα) να φύγω εγώ δηλαδή που έχω 300+120+1500 προς όλους...... σε ένα νούμερο και να πάω που και να μου δώσουν τι... Να σου απαντήσω εγώ τι με τρελάνει που δεν δίνουν twin sim με τρελάνει η απάντηση κλώνος (Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας και Σεβόμαστε της επιθυμίες το συνδρομητών μας θα το προωθησουμε) ΤΡΑΓΙΚΌ!!! 3 χρόνια η ίδια απάντηση δεν βρίσκω το λόγο που δεν γίνεται γιατί η άλλες μπορούν και όχι Η wind μόνο και μόνο τα δεκαρικακια που θα έβαζαν στα ταμεία από όλους εμάς ( για έκδοση twin sim) που θέλουμε αυτό φτάνει... 3 χρόνια το προωθούν 3 χρόνια σεβασμός στο συνδρομητή 3 χρόνια η ίδια ξεφτίλα θα ψάχνουν τρόπο 3 χρόνια πως θα την χρεώσουν σαν υπηρεσία με το μήνα στα καρτοκινητα τι και εάν η άλλες το έχουν δωρεάν στα καρτοκινητα απλά πληρώνεις για της twin sim Κάτι τέτοια την κρατάνε την wind στην 3 θέση συν την εξυπηρέτηση πελατών σταθερής κινητής που είναι για τα πανηγύρια 11 χρονάκια είναι αυτά που είμαι συνδρομητής τους έμαθα καλά ας φρόντιζαν να έχω καλύτερη εντύπωση... Η Wind είναι η μοναδική εταιρία που ΔΕΝ έχω κάνει συμβόλαιο, αφού δεν μπορούσα ποτέ να τη δω σαν μια σοβαρή εταιρία... Γνώμη μου, τσάμπα χαλιέσαι, δε θα αλλάξει ποτέ αυτή η εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Εχεις 2 επιλογές: 1) αποδέχεσαι την κατάσταση 2) βρίσκεις λύση σε άλλη εταιρία Νομίζω ότι αυτό που σε τρελαίνει είναι ότι δε δέχεσαι την κατάσταση αλλά δε θέλεις και να φύγεις. Όπως ο άλλος επιλέγει τι υπηρεσίες θα σου δώσει, έτσι και εσύ θα επιλέξεις από που θα λάβεις τις υπηρεσίες που θέλεις. Δεν είναι κατάσταση take it or leave it...Εκτός αν γνωρίζεις ότι είναι μεγάλος μπελάς αυτό που ζητάω και κοστίζει υπερβολικά...Αλλά πάνω από όλα μην με δουλεύεις με το ίδιο μοτο σε κάθε παρατήρηση-παράκληση που τους απευθύνεται... Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα εχουμε ξαναπεί,αμα εχεις θεμα κρατά την για ομιλία τη Wind.Πιασε και μια αλλη καρτα για ιντερνετ και ξεμπέρδευε. Αυτό τί σχέση έχει?Μπορούν και οι δύο να είναι ενεργές ταυτόχρονα?Εγώ τις θέλω επειδή αλλάζω συσκευές και είχα όταν είχα συμβόλαιό Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Ερώτηση: Είμαι Cosmote με συμβόλαιο και λέω να έρθω με φορητότητα Wind F2G. Αν θελήσω να αλλάξω δίκτυο (σε καρτοκινητή, πάντα), πόσο καιρό μετά μπορώ να το κάνω; Διατηρώντας, βέβαια, τον ίδιο αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 δεν υπαρχει οριο παραμονης,απλα δε σε συμφερει να φυγεις αμεσα,καθως χρειαζεται να δωσεις 30 ευρω για την ενεργοποιηση του f2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 δεν υπαρχει οριο παραμονης,απλα δε σε συμφερει να φυγεις αμεσα,καθως χρειαζεται να δωσεις 30 ευρω για την ενεργοποιηση του f2g. Τα οποία 30 ευρώ θα μπουν στην κάρτα, έτσι; Και από τη στιγμή που καταναλωθούν (για να μην πάνε και άδικα) και θέλω να αλλάξω εταιρεία (χωρίς να αλλάξω αριθμό τηλεφώνου, είναι σημαντικό αυτό), μπορώ να το κάνω ανά πάσα στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 αν κανεις την αιτηση online,θα σου ερθει μαζι με την sim και καρτα ανανεωσης 30 ευρω,τα οποια μπαινουν στο λογαριασμο και μπορουν να καταναλωθουν μεσα σε 3 μηνες. Αν κανεις την αιτηση σε καταστημα,τα 30 θα μπουν παλι στο λογαριασμο αλλα διαρκουν 30 μερες. Αφού λοιπόν τα καταναλώσεις,μπορεις μετα να φυγεις κανοντας φορητοτητα (κρατωντας τον ιδιο αριθμο δηλ.) σε αλλη εταιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Σ' ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Μου εκαναν προσφορα για την καρτοσυνδεση plus με 16κατι €. τωρα ειμαι σε Q αξιζει αραγε η μεταβαση; θα εχω καλύτερο συμα ιντερνετ; γιατι έχω το H ενω με vodafone ειχα lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Πιθανότατα την ίδια απόδοση θα έχεις στο internet. Για το αν συμφέρει, ζύγισε τις παροχές με την τιμή και δες. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Μου εκαναν προσφορα για την καρτοσυνδεση plus με 16κατι €. τωρα ειμαι σε Q αξιζει αραγε η μεταβαση; θα εχω καλύτερο συμα ιντερνετ; γιατι έχω το H ενω με vodafone ειχα lte Σκέτο "Η" βλέπεις και όχι "Η+"; Πιθανόν να μένεις σε περιοχή που η WIND δεν έχει αναβαθμίσει ακόμα... Αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε μεγάλες ταχύτητες, τότε καλύτερα να περιμένεις πρώτα να αναβαθμίσει η WIND την περιοχή σου με 4G και τότε προχωράς με κάποια άλλη προσφορά. Πιθανόν μέχρι το τέλος του χρόνου, να έχει γίνει η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Σκέτο "Η" βλέπεις και όχι "Η+"; Πιθανόν να μένεις σε περιοχή που η WIND δεν έχει αναβαθμίσει ακόμα... Αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε μεγάλες ταχύτητες, τότε καλύτερα να περιμένεις πρώτα να αναβαθμίσει η WIND την περιοχή σου με 4G και τότε προχωράς με κάποια άλλη προσφορά. Πιθανόν μέχρι το τέλος του χρόνου, να έχει γίνει η αναβάθμιση. Που και που εμφανίζει Η+ αλλα πιο πολυ το Η παίζει .. ειμαι σε δίλημμα γιατι και στην voda που ήμουν τα πακέτα της καρτοκινιτης εγιναν απλησίαστα και φοβάμαι μην γίνουν τα ιδια και στην q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 (edited) Εχω ενα καρτοκινητο με 120 λεπτα δωρεαν το μηνα λογω συνδυαστικου σταθερου κινητου.. https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/kiniti/paketa-kai-upiresies/statheri-internet-me-f2g/ οταν το ειχα ενεργοποιησει πριν περιπου 8 μηνες μου ειχαν πει στην wind οτι χρειαζεται μια ανανεωση καθε 6 μηνες για να διατηρω τα λεπτα....μετα μου ειπαν οτι χρειαζεται καθε τριμηνο....(ωραιο δωρεαν:X) ....αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ισχυει..... Γνωριζει καποιος? Edited March 21, 2017 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Χρειάζεται να έχει υπόλοιπο ο αριθμός (χρηματικό). Από τη στιγμή που η διάρκεια του υπολοίπου έχει πάει στους 3 μήνες, αναγκαστικά θέλεις κάθε 3μηνο ανανέωση. Όταν το είχες ενεργοποιήσει αντίστοιχα η διάρκεια ήταν 6 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Καλό ε; Το έκαναν ανά 6μηνο και 6€!! Δεν νομίζω να ξανακάνω ανανέωση πλέον. Δηλαδή 12€ το χρόνο; Χα χα. [ATTACH]66610[/ATTACH] Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Καλό ε; Το έκαναν ανά 6μηνο και 6€!! Δεν νομίζω να ξανακάνω ανανέωση πλέον. Δηλαδή 12€ το χρόνο; Χα χα. [ATTACH]66610[/ATTACH] Τωρα εγινε εξαμηνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 με ισχύ από 17 Φεβρουαρίου 2017, το τέλος ανανέωσης της υπηρεσίας Free2Talk τροποποιείται από 5€ σε 6€ και θα αφαιρείται από το υπόλοιπο του συνδρομητή μια φορά ανά ημερολογιακό εξάμηνο αυτόματα όταν κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας με κάρτα αξίας 10€ και άνω. Τα ημερολογιακά εξάμηνα ορίζονται ως: 1ο Εξάμηνο: Ιανουάριος – Ιούνιος & 2ο Εξάμηνο: Ιούλιος – Δεκέμβριος. Με την ανανέωση της προσφοράς οι συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στο Free2Talk θα εξακολουθούν να απολαμβάνουν τη μοναδική αυτή προσφορά που προσφέρει 300’ δωρεάν ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα στις 2 πρώτες ανανεώσεις αξίας 10€ και άνω και η αξία της κάρτας θα παραμένει στο υπόλοιπο του συνδρομητή https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=450 Ειχε ανακοινωθει 17 Ιανουαριου Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Γυριστε το σε 1GB,χωρις χρεωση.Δεν αξιζει να πληρωνεις 12€ το χρονο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Το ότι έχει ανακοινωθεί στο site της Wind δεν μου λέει κάτι. Δεν είμαι υποχρεωμένος να ελέγχω το site της κάθε λίγο κ λιγάκι. Να μας το έστελναν σε SMS ή έστω στην εφαρμογή. Αίσχος. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Καλησπέρα Είχα Wind w συμβόλαιο και επειδή μου είχαν πει 20 τελική τιμή που έγινε τελικά 29. Δυστυχώς όταν έκανα ακύρωση τελικά δέχτηκα καρτοσυνδεση με 17 ευρώ η οποία πριν κλείσω μήνα κατάργησαν την δυνατότητα να βάλω 1gb με τα 8 ευρώ που είχα μέσα οπότε ξανά έκανα ακύρωση. Θέλω να ρωτήσω τα εξής : Εγώ που ακυρώνω από σύνδεση πρέπει να πληρώσω για f2g στο κατάστημα το 30ρι και θα υσχιει για ένα μόνο μήνα? Από την στιγμή που έχω κάνει αίτηση για double play τα 120 λεπτά το μήνα που σου δίνει ισχύει για q? Από την στιγμή που η q χρεώνει με το δευτερόλεπτο και η f2g με το 3 λεπτό. Το SMS στην q έχει 10 λεπτά ενώ στο f2g 25. Στην q βάζεις 4gb με 5 ευρώ ενώ στο f2g 6 ευρώ το 1gb. Γιατί στην τελική αξίζει η f2g από την q? Το f2g έχει το blender που με ένα 10ρικο φαίνεται να ξεμπερδεύεις από την άλλη η q και ακόμα περισσότερο η Frog φαίνεται πιο φθηνές σε όλα. Η χρήση που ψάχνω είναι περίπου 200 λεπτά προς όλους 20 SMS προς όλους και 1.5-2 gb Internet. Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts