lemon3 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Να ρωτήσω, στο f2go που μου ήρθε πριν από κανένα μήνα sms για την προσφορά 1500 λεπτά/1,5 gb με 8 ευρώ, μπορώ να το αγοράσω πάλι το πακέτο ή ήταν προσφορά για μια φορά; Έχει κάποιο μόνιμο χαρακτήρα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Να ρωτήσω, στο f2go που μου ήρθε πριν από κανένα μήνα sms για την προσφορά 1500 λεπτά/1,5 gb με 8 ευρώ, μπορώ να το αγοράσω πάλι το πακέτο ή ήταν προσφορά για μια φορά; Έχει κάποιο μόνιμο χαρακτήρα; Ευχαριστώ Νομίζω ότι "γίνεται" μόνιμο, αφού το ενεργοποιήσεις μια φορά. Δηλαδή, αν το ενεργοποιήσεις, θα μπορείς να το ξαναπάρεις, αν δε βγει κάποιο δελτίο τύπου, που να ακυρώνει τη συγκεκριμένη προσφορά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 παίδες..... ήμουν εξωτερικό την προηγούμενη εβδομάδα σε Βουλγαρία και Ρουμανία.... είχα ενεργοποίησει το πακέτο των 15 ευρώ με το ίντερνετ σε χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης.... σε νούμερο που έχω χρήματα αλλά σκοπεύω να το πετάξω μετά.... παρατήρησα ότι έτρωγε και από το χρηματικό υπόλοιπο.. οπότε προσοχή.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Να ρωτήσω, στο f2go που μου ήρθε πριν από κανένα μήνα sms για την προσφορά 1500 λεπτά/1,5 gb με 8 ευρώ, μπορώ να το αγοράσω πάλι το πακέτο ή ήταν προσφορά για μια φορά; Έχει κάποιο μόνιμο χαρακτήρα; Ευχαριστώ Γιατί δεν δοκιμάζεις να το ενεργοποιήσεις πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemon3 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Γιατί μου έχουν σπάσει τα τομπολίνια τα data της wind, οπότε αν δεν μπορώ να έχω και τα 1500 λεπτά προς όλους θα πεταχτεί το νούμερο, μη πάει τζάμπα το δεκάρικο ;) ΥΓ: Γι'αυτό μ'αρέσει το myphone, στο petrolheads μιλάνε για πολύ γκουρμεδιάρικα πράγματα στο τόπικ των κινητών :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Γιατί μου έχουν σπάσει τα τομπολίνια τα data της wind, οπότε αν δεν μπορώ να έχω και τα 1500 λεπτά προς όλους θα πεταχτεί το νούμερο, μη πάει τζάμπα το δεκάρικο ;) ΥΓ: Γι'αυτό μ'αρέσει το myphone, στο petrolheads μιλάνε για πολύ γκουρμεδιάρικα πράγματα στο τόπικ των κινητών :D :lol::confused::ninja::worry::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 ερώτηση.... ενεργοποιησα ένα πακέτο και δεν βλέπω να ξεκλειδώνει στην εφαρμογή το πακέτο με τα 2 ευρώ..... πριν τους πάρω τηλέφωνο, έχετε καμμία ιδέα;;;;.... MOΛIΣ KEPΔIΣEΣ ΠPOΣBAΣH ΣTA OIKONOMIKA ΠAKETA MORE @ 2E ΓIA TIΣ EΠOMENEΣ 30 MEPEΣ. KAΛEΣE TΩPA 1265 H EΠIΣKEΨOY TO http://WWW.F2G.GR KAI ENEPΓOΠOIHΣE TO ΠAKETO ΠOY EΠIΘYMEIΣ AΠO MONO 2E. Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 ερώτηση.... ενεργοποιησα ένα πακέτο και δεν βλέπω να ξεκλειδώνει στην εφαρμογή το πακέτο με τα 2 ευρώ..... πριν τους πάρω τηλέφωνο, έχετε καμμία ιδέα;;;;.... MOΛIΣ KEPΔIΣEΣ ΠPOΣBAΣH ΣTA OIKONOMIKA ΠAKETA MORE @ 2E ΓIA TIΣ EΠOMENEΣ 30 MEPEΣ. KAΛEΣE TΩPA 1265 H EΠIΣKEΨOY TO http://WWW.F2G.GR KAI ENEPΓOΠOIHΣE TO ΠAKETO ΠOY EΠIΘYMEIΣ AΠO MONO 2E. Μπες από υπολογιστή, έχει θέμα με το συγκεκριμένο η εφαρμογή από τότε που έβγαλαν την προσφορά με το διπλασιασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 ερώτηση.... ενεργοποιησα ένα πακέτο και δεν βλέπω να ξεκλειδώνει στην εφαρμογή το πακέτο με τα 2 ευρώ..... πριν τους πάρω τηλέφωνο, έχετε καμμία ιδέα;;;;.... MOΛIΣ KEPΔIΣEΣ ΠPOΣBAΣH ΣTA OIKONOMIKA ΠAKETA MORE @ 2E ΓIA TIΣ EΠOMENEΣ 30 MEPEΣ. KAΛEΣE TΩPA 1265 H EΠIΣKEΨOY TO http://WWW.F2G.GR KAI ENEPΓOΠOIHΣE TO ΠAKETO ΠOY EΠIΘYMEIΣ AΠO MONO 2E. Να μην πάρεις τηλ. Λογικά έγινε αυτό που έγινε και σε συγγενικό μου πρόσωπο .. άνοιξε τα turbo button για 24 ώρες και μετά αφού δεν ενεργοποίησα τα turbo button άνοιξε τα more . Κανε λόγο υπομονή και θα δεις .αν δεν ανοίξουν τοτε πάρε τηλ Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 οκ παίδες..... ευχαριστώ πολυ Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prasica74 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας κοστίζουν ακριβά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας κοστίζουν ακριβά ! πολυ ωραια τοποθετηση, σχεδον τα ιδια μου ειπε πρωην συναδελφος απο wind για εταιρια στα Χανια, με τηλεφωνικες πωλησεις... με SECURITY στην πορτα για τους "ευχαριστημενους" πελατες της....:angry::angry::angry::angry::angry::angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας κοστίζουν ακριβά ! αν δεν κάνω λάθος η αυγή είναι στην κυβέρνηση εδώ και 7 μήνες..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας κοστίζουν ακριβά ! Ανάπτυξη.... :down: :mad: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας κοστίζουν ακριβά ! Δυστυχώς είναι κάτι που ισχύει...η συγκεκριμένη δουλειά θέλει πολλά νεύρα...και αναισθησία! τέσπα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Δυστυχώς είναι κάτι που ισχύει...η συγκεκριμένη δουλειά θέλει πολλά νεύρα...και αναισθησία! τέσπα Παιδια ειναι τραγικο και γελοιο αυτο που συμβαινει αλλα γιατι ξαφνιαζεστε τοσο? Ειναι η πρωτη φορα που ακουτε η διαβαζετε για ακραια περιπτωση εργασιακης εκμεταλλευσης? Εχουμε φτασει στο σημειο να μας κανει εκπλξηξη οταν ακουμε για σωστο εργοδοτη. Καταντια δηλαδη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Κρίμα........ Να ρωτησω έχει κάποιος ενεργοποιήσει το ειδικό πακέτο πάνω από 2 φορές ώστε να ξέρουμε αν συνεχίζει το δικαίωμα? Επίσης το λέει και στο 1269. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Υπαρχει ανθρωπος που δεν του φτανουν 3000 λεπτα για 30 μερες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 ,Μπαααα...εσύ που το ενεργοποιησες αν παρεις 1269 σου λέει ότι απολαμβάνεις την.προσφορά? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Εχω Q. Μου ρχονται κατα καιρους μηνυματα (συνηθως οταν εχω 1-2 μηνες να βαλω καρτα) του τυπου 300 προς ολους και 20 sms με 3 ευρω ή 500 προς ολους και 50 sms με 4,40 ευρω (με ελαχιστη χρεωση κλησης τα 3 λεπτα φυσικα). Επειδη θελω να παω στο f2g ερχονται εκει αναλογες προσφορες κατα καιρους? Μου φαινεται τουλαχιστον πιο βολικο για μενα τελικα με τα log n win και καποια αλλα που διαθετει. Τι προτεινετε να μεινω Q η να παω f2g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Αν κάνεις μεγάλης διάρκειας κλήσεις πήγαινε αν οι κλήσεις σου είναι κάτω των 3' τότε μείνε. Βέβαια ο f2g τώρα τελευταία δίνει σε πολλούς 1500' προς όλους και 1,5 gb με 8€!!Αν είσαι από τους τυχερους... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Αν κάνεις μεγάλης διάρκειας κλήσεις πήγαινε αν οι κλήσεις σου είναι κάτω των 3' τότε μείνε. Βέβαια ο f2g τώρα τελευταία δίνει σε πολλούς 1500' προς όλους και 1,5 gb με 8€!!Αν είσαι από τους τυχερους... Σωστά, ωστόσο και η Q και το F2G έχουν προσφορές που θα σε καλύψουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 οκ παίδες..... ευχαριστώ πολυ Σου άνοιξαν τα more τελικα....? Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Σου άνοιξαν τα more τελικα....? ναι άνοιξαν :D Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Εχω Q. Μου ρχονται κατα καιρους μηνυματα (συνηθως οταν εχω 1-2 μηνες να βαλω καρτα) του τυπου 300 προς ολους και 20 sms με 3 ευρω ή 500 προς ολους και 50 sms με 4,40 ευρω (με ελαχιστη χρεωση κλησης τα 3 λεπτα φυσικα). Επειδη θελω να παω στο f2g ερχονται εκει αναλογες προσφορες κατα καιρους? Μου φαινεται τουλαχιστον πιο βολικο για μενα τελικα με τα log n win και καποια αλλα που διαθετει. Τι προτεινετε να μεινω Q η να παω f2g? Q εχει πιο οικονομικες χρεωσεις για εκτος πακετων κλησεις. Επισης εχει το χρεωση ανα δευτερολεπτο! Σημαντικο Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts