Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω, στο f2go που μου ήρθε πριν από κανένα μήνα sms για την προσφορά 1500 λεπτά/1,5 gb με 8 ευρώ, μπορώ να το αγοράσω πάλι το πακέτο ή ήταν προσφορά για μια φορά; Έχει κάποιο μόνιμο χαρακτήρα;

Ευχαριστώ

Να ρωτήσω, στο f2go που μου ήρθε πριν από κανένα μήνα sms για την προσφορά 1500 λεπτά/1,5 gb με 8 ευρώ, μπορώ να το αγοράσω πάλι το πακέτο ή ήταν προσφορά για μια φορά; Έχει κάποιο μόνιμο χαρακτήρα;

Ευχαριστώ

Νομίζω ότι "γίνεται" μόνιμο, αφού το ενεργοποιήσεις μια φορά. Δηλαδή, αν το ενεργοποιήσεις, θα μπορείς να το ξαναπάρεις, αν δε βγει κάποιο δελτίο τύπου, που να ακυρώνει τη συγκεκριμένη προσφορά.

Huawei Nova 5T

παίδες.....

ήμουν εξωτερικό την προηγούμενη εβδομάδα σε Βουλγαρία και Ρουμανία....

είχα ενεργοποίησει το πακέτο των 15 ευρώ με το ίντερνετ σε χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης.... σε νούμερο που έχω χρήματα αλλά σκοπεύω να το πετάξω μετά....

παρατήρησα ότι έτρωγε και από το χρηματικό υπόλοιπο..

οπότε προσοχή....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ευχαριστώ

Γιατί δεν δοκιμάζεις να το ενεργοποιήσεις πάλι;

Γιατί μου έχουν σπάσει τα τομπολίνια τα data της wind, οπότε αν δεν μπορώ να έχω και τα 1500 λεπτά προς όλους θα πεταχτεί το νούμερο, μη πάει τζάμπα το δεκάρικο ;)

ΥΓ: Γι'αυτό μ'αρέσει το myphone, στο petrolheads μιλάνε για πολύ γκουρμεδιάρικα πράγματα στο τόπικ των κινητών :D

Γιατί μου έχουν σπάσει τα τομπολίνια τα data της wind, οπότε αν δεν μπορώ να έχω και τα 1500 λεπτά προς όλους θα πεταχτεί το νούμερο, μη πάει τζάμπα το δεκάρικο ;)

ΥΓ: Γι'αυτό μ'αρέσει το myphone, στο petrolheads μιλάνε για πολύ γκουρμεδιάρικα πράγματα στο τόπικ των κινητών :D

:lol::confused::ninja::worry::lol:

ερώτηση....

ενεργοποιησα ένα πακέτο και δεν βλέπω να ξεκλειδώνει στην εφαρμογή το πακέτο με τα 2 ευρώ.....

πριν τους πάρω τηλέφωνο, έχετε καμμία ιδέα;;;;....

MOΛIΣ KEPΔIΣEΣ ΠPOΣBAΣH ΣTA OIKONOMIKA ΠAKETA MORE @ 2E ΓIA TIΣ EΠOMENEΣ 30 MEPEΣ. KAΛEΣE TΩPA 1265 H EΠIΣKEΨOY TO http://WWW.F2G.GR KAI ENEPΓOΠOIHΣE TO ΠAKETO ΠOY EΠIΘYMEIΣ AΠO MONO 2E.

ερώτηση....

ενεργοποιησα ένα πακέτο και δεν βλέπω να ξεκλειδώνει στην εφαρμογή το πακέτο με τα 2 ευρώ.....

MOΛIΣ KEPΔIΣEΣ ΠPOΣBAΣH ΣTA OIKONOMIKA ΠAKETA MORE @ 2E ΓIA TIΣ EΠOMENEΣ 30 MEPEΣ. KAΛEΣE TΩPA 1265 H EΠIΣKEΨOY TO http://WWW.F2G.GR KAI ENEPΓOΠOIHΣE TO ΠAKETO ΠOY EΠIΘYMEIΣ AΠO MONO 2E.

Μπες από υπολογιστή, έχει θέμα με το συγκεκριμένο η εφαρμογή από τότε που έβγαλαν την προσφορά με το διπλασιασμό.

ερώτηση....

Να μην πάρεις τηλ. Λογικά έγινε αυτό που έγινε και σε συγγενικό μου πρόσωπο .. άνοιξε τα turbo button για 24 ώρες και μετά αφού δεν ενεργοποίησα τα turbo button άνοιξε τα more . Κανε λόγο υπομονή και θα δεις .αν δεν ανοίξουν τοτε πάρε τηλ

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

οκ παίδες.....

ευχαριστώ πολυ

πολυ ωραια τοποθετηση, σχεδον τα ιδια μου ειπε πρωην συναδελφος απο wind για εταιρια στα Χανια, με τηλεφωνικες πωλησεις... με SECURITY στην πορτα για τους "ευχαριστημενους" πελατες της....:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

αν δεν κάνω λάθος η αυγή είναι στην κυβέρνηση εδώ και 7 μήνες.....

Δυστυχώς είναι κάτι που ισχύει...η συγκεκριμένη δουλειά θέλει πολλά νεύρα...και αναισθησία! τέσπα

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δυστυχώς είναι κάτι που ισχύει...η συγκεκριμένη δουλειά θέλει πολλά νεύρα...και αναισθησία! τέσπα

Παιδια ειναι τραγικο και γελοιο αυτο που συμβαινει αλλα γιατι ξαφνιαζεστε τοσο?

Ειναι η πρωτη φορα που ακουτε η διαβαζετε για ακραια περιπτωση εργασιακης εκμεταλλευσης?

Εχουμε φτασει στο σημειο να μας κανει εκπλξηξη οταν ακουμε για σωστο εργοδοτη. Καταντια δηλαδη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κρίμα........ Να ρωτησω έχει κάποιος ενεργοποιήσει το ειδικό πακέτο πάνω από 2 φορές ώστε να ξέρουμε αν συνεχίζει το δικαίωμα? Επίσης το λέει και στο 1269.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

,Μπαααα...εσύ που το ενεργοποιησες αν παρεις 1269 σου λέει ότι απολαμβάνεις την.προσφορά?

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Εχω Q. Μου ρχονται κατα καιρους μηνυματα (συνηθως οταν εχω 1-2 μηνες να βαλω καρτα) του τυπου 300 προς ολους και 20 sms με 3 ευρω ή 500 προς ολους και 50 sms με 4,40 ευρω (με ελαχιστη χρεωση κλησης τα 3 λεπτα φυσικα). Επειδη θελω να παω στο f2g ερχονται εκει αναλογες προσφορες κατα καιρους? Μου φαινεται τουλαχιστον πιο βολικο για μενα τελικα με τα log n win και καποια αλλα που διαθετει.

Τι προτεινετε να μεινω Q η να παω f2g?

Αν κάνεις μεγάλης διάρκειας κλήσεις πήγαινε αν οι κλήσεις σου είναι κάτω των 3' τότε μείνε. Βέβαια ο f2g τώρα τελευταία δίνει σε πολλούς 1500' προς όλους και 1,5 gb με 8€!!Αν είσαι από τους τυχερους...

Αν κάνεις μεγάλης διάρκειας κλήσεις πήγαινε αν οι κλήσεις σου είναι κάτω των 3' τότε μείνε. Βέβαια ο f2g τώρα τελευταία δίνει σε πολλούς 1500' προς όλους και 1,5 gb με 8€!!Αν είσαι από τους τυχερους...

Σωστά, ωστόσο και η Q και το F2G έχουν προσφορές που θα σε καλύψουν

οκ παίδες.....

ευχαριστώ πολυ

Σου άνοιξαν τα more τελικα....?

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Σου άνοιξαν τα more τελικα....?

ναι άνοιξαν :D

Εχω Q. Μου ρχονται κατα καιρους μηνυματα (συνηθως οταν εχω 1-2 μηνες να βαλω καρτα) του τυπου 300 προς ολους και 20 sms με 3 ευρω ή 500 προς ολους και 50 sms με 4,40 ευρω (με ελαχιστη χρεωση κλησης τα 3 λεπτα φυσικα). Επειδη θελω να παω στο f2g ερχονται εκει αναλογες προσφορες κατα καιρους? Μου φαινεται τουλαχιστον πιο βολικο για μενα τελικα με τα log n win και καποια αλλα που διαθετει.

Τι προτεινετε να μεινω Q η να παω f2g?

Q εχει πιο οικονομικες χρεωσεις για εκτος πακετων κλησεις. Επισης εχει το χρεωση ανα δευτερολεπτο! Σημαντικο

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova