Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σήμερα πάντως μου έστειλαν αυτό το μήνυμα

"EXEIΣ MEINEI AΠO MONAΔEΣ? MΠEΣ ΣTO http://www.f2g.gr ANANEΩΣE ME PayPal AΠO 10€ & KEPΔIΣE 1GB AYTOMATA! EYKOΛA & ΓPHΓOPA!"

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Μαλλον μας ζμπρώχνουν σε Online ανανεώσεις, και δεν ειναι για το 30λέπτο, αλλά για τη μ#$#% που τους δέρνει.

Τους χαλάει μάλλον το ποσοστό-ψίχουλο που έβγαζαν τα franchise τους.

και εγώ αυτό νομίζω ότι προσπαθούν να σπρωξουν τον κόσμο σε online ανανεώσεις

"EXEIΣ MEINEI AΠO MONAΔEΣ? MΠEΣ ΣTO http://www.f2g.gr ANANEΩΣE ME PayPal AΠO 10€ & KEPΔIΣE 1GB AYTOMATA! EYKOΛA & ΓPHΓOPA!"

Μετά την 02/06 πρέπει να δούμε τι θα γίνει :rolleyes:

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Ηρθε και σε μενα πριν λιγο. Αρα μαλλον το δεινουν στις ανανεωσεις μεσω paypal και το κοβουν προφανως από τα καταστήματα. Δεν λεει όμως αν δεινουν και τα δωρεαν λεπτα που εδειναν μεχρι τωρα μαζι με το 1 GB.

Η wind πρωτοτυπεί στην επιχειρηματικότητα.

Πλέον δεν βγάζουμε μια προσφορά, την διαφημίζουμε και ψαρεύουμε πελάτες.

Από δω και πέρα βγάζουμε μια προσφορά, δεν τη διαφημίζουμε, την βάζουμε σε όλους και ελπίζουμε να μην την πάρουν πολλοί χαμπάρι.

Για όσους έχουν wind 2 play

http://s17.postimg.org/rlwq3tc2j/wind_prosfora.jpg

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση...!!! :blink:

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ!!! :mad:

Δεν έχω WIND σταθερό αλλά ήδη ειδοποίησα γνωστούς και φίλους...

Πραγματικά εκεί στη WIND έχουν ξεφύγει τελευταία!!! :down:

Peace... Love... Freedom...

και εγώ αυτό νομίζω ότι προσπαθούν να σπρωξουν τον κόσμο σε online ανανεώσεις

Τι είναι στις 02/06?

Τι είναι στις 02/06?

''Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την από 02/06/2015, εισαγωγή νέου Bonus Καταστημάτων για τις ανανεώσεις καρτοκινητής και παράλληλα χρέωση συναλλαγής αξίας 0,30€ εντός των καταστημάτων (Wind & Public). Η χρέωση θα πραγματοποιείται σε κάθε συναλλαγή ανανέωσης αξίας 5.00€ και άνω.

''Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την από 02/06/2015, εισαγωγή νέου Bonus Καταστημάτων για τις ανανεώσεις καρτοκινητής και παράλληλα χρέωση συναλλαγής αξίας 0,30€ εντός των καταστημάτων (Wind & Public). Η χρέωση θα πραγματοποιείται σε κάθε συναλλαγή ανανέωσης αξίας 5.00€ και άνω.

Το 2/6 το εβαλαν γιατι την ανακοινωση την εβγαλαν στις 2/5 και ειναι υποχρεωμενοι απο το νομο να δινουν περιθωριο στους συνδρομητες 1μηνα απο την ανακοινωση. Η τρεχουσα προσφορα του 1GB, τουλαχιστον στη Q, ισχυει μεχρι τις 31/5. Αρα 1/6 θα το δουμε.

Το 2/6 το εβαλαν γιατι την ανακοινωση την εβγαλαν στις 2/5 και ειναι υποχρεωμενοι απο το νομο να δινουν περιθωριο στους συνδρομητες 1μηνα απο την ανακοινωση. Η τρεχουσα προσφορα του 1GB, τουλαχιστον στη Q, ισχυει μεχρι τις 31/5. Αρα 1/6 θα το δουμε.

Δηλαδη ρε παιδεια αμα παω αυριο να βαλω στο f2g αριθμο μου 10ε σε ενα καταστημα μονο το 1g θα παρω? τα 120΄προς wind/q μετα της 02-06 θα τα παρουμε? Μπερδευτικα λιγουλακι:lol:

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σήμερα μου γύρισαν την σύνδεση σε F2G έβαλα κάρτα σήμερα και ενεργοποίησα τα προγράμματα που ήθελα έβαλα και ένα magic αριθμό εγώ τώρα πότε πρέπει να βάλω κάρτα για να μην ακυρωθεί ο magic αριθμός και για να μου δώσει και τον δεύτερο?? 7/6 λήγουν τα προγράμματα και 8/6 λήγει ο magic Edited by andreas443

spacer.png

δεν ακυρώνεται ακριβως ο αριθμός. Αν δεν ανανεωσεις μετά από 30 μερες δεν μπορεις να δηλώσεις τον επόμενο και δεν θα σου αποδοθουν τα λεπτα προς τα magic numbers.Οι αριθμοί παραμένουν δηλωμένοι,απλά χρειάζεται η ανανέωση για ξεκλειδωμα του 2ου ή του 3ου και για να αποδιδονται τα λεπτά κάθε μήνα.

Δηλαδη ρε παιδεια αμα παω αυριο να βαλω στο f2g αριθμο μου 10ε σε ενα καταστημα μονο το 1g θα παρω? τα 120΄προς wind/q μετα της 02-06 θα τα παρουμε? Μπερδευτικα λιγουλακι:lol:

Ακριβως αυτο. Αφου δεν θα χρεωθεις τα 0,3€ τωρα, λογικο ειναι και να μην τα παρεις.

Ακριβως αυτο. Αφου δεν θα χρεωθεις τα 0,3€ τωρα, λογικο ειναι και να μην τα παρεις.

Εμενα δεν με πειραζη να χρεωθω τα 0,30 αλλα θα τα παρω τα 120' η ειναι για μετα της 02/06

καλημέρα έβαλα κάρτα πριν περισσότερο από μια εβδομάδα και εχτές μπήκα στο my free to go και έξω είχε την επιλογή για magic numbers δεν βρήκα πουθενά να επιλέξω το δώρο ανανέωσης μου γιατί?

Εμενα δεν με πειραζη να χρεωθω τα 0,30 αλλα θα τα παρω τα 120' η ειναι για μετα της 02/06

Ρε φίλε μασημένη τροφή σε δίνουν και πάλι Ρωτάς, ήμαρτον

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

τι θα γίνει με αυτήν την κατάσταση έχω 5.50 euro στην κάρτα και με κλειστό το κινητό την τρίτη μου παίρνει 1 euro για daily internet το είδα χθες που άνοιξα το κινητό το πρωί,χθες το βραδυ ξανά κοιτάω το υπόλοιπο μείον 1 euro και σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα ότι είναι από daily internet τι μπορώ να κάνω? εγώ δεν άνοιξα κινητό να μπω internet τα δεδομένα κλειστά πάντα

spacer.png

Μα πραγματικα ομως...

τι θα γίνει με αυτήν την κατάσταση έχω 5.50 euro στην κάρτα και με κλειστό το κινητό την τρίτη μου παίρνει 1 euro για daily internet το είδα χθες που άνοιξα το κινητό το πρωί,χθες το βραδυ ξανά κοιτάω το υπόλοιπο μείον 1 euro και σήμερα το πρωί μου ήρθε μήνυμα ότι είναι από daily internet τι μπορώ να κάνω? εγώ δεν άνοιξα κινητό να μπω internet τα δεδομένα κλειστά πάντα

Γραψε τους στο facebook ή παρε τους τηλ να τα ζητησεις πισω.

Μα πραγματικα ομως...

Kαλα ρε παιδεια δεν το καταλαβα με την πρωτη:lol: Μην βαρατε ολοι μαζι:)

Edited by Vasileios
μορφοποίηση παραπομπών

για το 1 συμφωνώ αλλά μας καλόμαθαν με τα 300 mb

για το 2 τα 30 mb που λες ήταν πριν από 1 χρόνο !

Όσο για την ανανέωση στα καταστήματα αναφορικά με τα 0,30 ευρώ στο fb έχουν απαντήσει ξεκάθαρα:

Μπορείς να ανανεώσεις online εδώ: http://www.wind.gr/.../online-ananeosi-hronou-omilias.../ κερδίζοντας αυτόματα δώρο bonus ανανέωσης 1GB στην 1η online ανανέωση του μήνα από 10€,

να ανανεώσεις σε ένα κατάστημα με χρέωση συναλλαγής 0,30 ευρώ απολαμβάνοντας κανονικά το bonus του 1GB στην 1η ανανέωση και επιπλέον το bonus που θα επιλέξεις: http://www.wind.gr/.../gia.../anakoinoseis/anakoinosi/

σύμφωνω με το φίλο

http://i59.tinypic.com/29qba7a.jpg

χαβαλέ κάνουμε μην υπάρχουν παρεξηγήσεις

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Πάω προχτές στο κατάστημα Wind Ζωγράφου και λέω στην υπάλληλο να μου βάλει 5€ στο κινητό.

Μου λέει ότι έχει κολλήσει το σύστημα εκείνη τη χρονική στιγμή & δεν μπορεί να μου βάλει χρήματα.

Γυρνάω να φύγω & με ρωτάει "ποιο πρόγραμμα ήθελες να ενεργοποιήσεις, για να στο ενεργοποιήσω απευθείας?"

Της λέω, το Blender είχα σκοπό να ενεργοποιήσω...

Ααα, μου λέει, δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το Blender, μόνο το 200' προς όλους μπορώ να ενεργοποιήσω...

Κάπου εκεί χόρτασα παπατζιλίκι & σηκώθηκα κι έφυγα... :)

LG D802 G2 - AOSP - Android N

ROM: Ressurection Remix 7.1.1

-Δημήτρης-

Πάω προχτές στο κατάστημα Wind Ζωγράφου και λέω στην υπάλληλο να μου βάλει 5€ στο κινητό.

Μου λέει ότι έχει κολλήσει το σύστημα εκείνη τη χρονική στιγμή & δεν μπορεί να μου βάλει χρήματα.

Γυρνάω να φύγω & με ρωτάει "ποιο πρόγραμμα ήθελες να ενεργοποιήσεις, για να στο ενεργοποιήσω απευθείας?"

Της λέω, το Blender είχα σκοπό να ενεργοποιήσω...

Ααα, μου λέει, δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το Blender, μόνο το 200' προς όλους μπορώ να ενεργοποιήσω...

Κάπου εκεί χόρτασα παπατζιλίκι & σηκώθηκα κι έφυγα... :)

Αυτά κανουν συνεχεια οι ''παπατζήδες'' στο τελος θα μείνουν μόνο με τα φοιτητικά

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova