giachtas Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Γεια σας, τα public συνεργάζονται ή όχι με τη Wind;!!! Πήγα σήμερα το πρωί στο public της Πάτρας (ένα υπάρχει μόνο) για να ρωτήσω σχετικά με την αλλαγή κάρτας 4G σε F2G και η υπάλληλος μου είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο και ότι δεν υπάρχουν τέτοιου είδους κάρτες στη Wind!!! Σε δεύτερη ερώτηση, εάν μπορώ να πάρω κάρτα για χρήση broadband, από τη συνδυαστική προσφορά σταθερού και καρτοκινητού F2G στη Wind που δίνει 500MB στο F2G, μου είπε ότι μόνο σε κατάστημα Wind γίνεται αυτό. Έφυγα αμέσως πριν βγω από τα ρούχα μου και ανοίξω το στόμα μου και αρχίσω να λέω πράγματα που δεν πρέπει, μιας και δεν το συνηθίζω να κάνω κάτι τέτοιο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Δεν γραφεται πουθενα οτι η αντικατασταση της sim ειναι δωρεαν μεχρι τελος Απριλιου. Λογικα δεν πρεπει να εχει ημερομηνια ληξης εφοσον εχεις παλια καρτα. Κάνεις λάθος, το είχαν γράψει Όταν το έβγαλαν το 4G Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Γεια σας, τα public συνεργάζονται ή όχι με τη Wind;!!! Πήγα σήμερα το πρωί στο public της Πάτρας (ένα υπάρχει μόνο) για να ρωτήσω σχετικά με την αλλαγή κάρτας 4G σε F2G και η υπάλληλος μου είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο και ότι δεν υπάρχουν τέτοιου είδους κάρτες στη Wind!!! Σε δεύτερη ερώτηση, εάν μπορώ να πάρω κάρτα για χρήση broadband, από τη συνδυαστική προσφορά σταθερού και καρτοκινητού F2G στη Wind που δίνει 500MB στο F2G, μου είπε ότι μόνο σε κατάστημα Wind γίνεται αυτό. Έφυγα αμέσως πριν βγω από τα ρούχα μου και ανοίξω το στόμα μου και αρχίσω να λέω πράγματα που δεν πρέπει, μιας και δεν το συνηθίζω να κάνω κάτι τέτοιο. κάλεσε το 1260 να ρωτήσεις αν πρέπει να τα είχαν αυτά στα Public. Η λογική απάντηση είναι εννοείται.... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Γεια σας, τα public συνεργάζονται ή όχι με τη Wind;!!! Πήγα σήμερα το πρωί στο public της Πάτρας (ένα υπάρχει μόνο) για να ρωτήσω σχετικά με την αλλαγή κάρτας 4G σε F2G και η υπάλληλος μου είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο και ότι δεν υπάρχουν τέτοιου είδους κάρτες στη Wind!!! Σε δεύτερη ερώτηση, εάν μπορώ να πάρω κάρτα για χρήση broadband, από τη συνδυαστική προσφορά σταθερού και καρτοκινητού F2G στη Wind που δίνει 500MB στο F2G, μου είπε ότι μόνο σε κατάστημα Wind γίνεται αυτό. Έφυγα αμέσως πριν βγω από τα ρούχα μου και ανοίξω το στόμα μου και αρχίσω να λέω πράγματα που δεν πρέπει, μιας και δεν το συνηθίζω να κάνω κάτι τέτοιο. Καρτα για broadband εχουν, αλλα προφανως δεινουν μονο αν κανεις συνδεση σταθερης wind από αυτους. Εμενα μου εδωσαν πριν μια εβδομαδα αλλα εκανα συμβολαιο 2play σε αυτους. Τωρα σε ότι αφορα την καρτα για 4G τους ρωτησα και μου ειπαν ότι θα εχουν όταν θα ερθει το 4G στην πατρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) η δωρεαν αντικατάσταση με 4g sim ισχυει μονο για Αθηνα-Θεσσαλονικη,λογικο ειναι στην Πάτρα να μην εχουν ενημερωση.(οκ το οτι σου ειπε οτι δεν εχει 4g η εταιρία ασχολίαστο,αλλα αν δεν τους ενημερωνουν,τι να πεις) Και για το δευτερο,πάλι σωστά,στο κατάστημα wind γίνεται ο συνδυασμός. Τα public εξυπηρετουν προφανως τα βασικά (νέες συνδέσεις,λογαριασμούς αντε και καμμια ανανέωση συμβολαιου). Επισης μια διορθωση,τα 500mb (συνδυασμος double-play) δεν τα δινει σε f2g αλλά σε mobile broadband sim η οποία δουλεύει μόνο ιντερνετ και όχι κλησεις. Edited April 27, 2015 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) καλημερα. προς ενημερωση για αυτους που τους τραβηξαν λεφτα σημερα μου τα πιστωσαν ποτε ειχες ζητησει επιστροφη? γτ εμενα ακομα, αίτηση ακυρωσης ειχα κανει πεμπτη Το τσέκαρα σήμερα και είδα ότι μου επέστρεψαν τα χρήματα. Το κανονικό υπόλοιπο δηλαδή σε ευρώ επανήλθε. (E D I T: 10 ευρώ επιστροφή, αντί για 8.69 που είχαν αφαιρεθεί!) Περίμενα βέβαια τυπικά να μου στείλουν ένα σχετικό μήνυμα αλλά ΟΚ. Αίτημα ακύρωσης της υπηρεσίας έκανα το Σάββατο. Το περίεργο είναι ότι τα 17 κάτι ευρώ του Bonus παραμένουν ακόμα! :X Αρχικά το διαπίστωσα από την εφαρμογή F2G. Κάλεσα όμως και στο 1269 για να το επαληθεύσω και είδα ότι πατώντας το 1 που μαθαίνεις τα υπόλοιπα από Bonus κλπ. μετά από λίγα δευτερόλεπτα σιωπής... έχει κανονικά το Bonus αυτό, το οποίο φυσικά λήγει σε ένα μήνα. Εσάς σας το άφησαν; Λέτε να μας καλοπιάνουν ή ξέμεινε από κάποιο λάθος ή bag του συστήματος; Δε μας χαλάει βέβαια. Δικό τους το... «λάθος» και φοβάμαι ότι πολλοί ακόμα μπορεί να μη το έχουν πάρει χαμπάρι!!! Ειδικά αν δεν έχουν το νούμερο ως βασικό τους και δε το χρησιμοποιούν συχνά... Edited April 28, 2015 by corduroy27 Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Κάνεις λάθος, το είχαν γράψει Όταν το έβγαλαν το 4G Το λάθος το κάνεις εσύ.Πουθενά δεν έχει γραφτεί ότι δίνουν δωρεάν τη sim μέχρι τέλος Απριλίου. Αυτό που τελειώνει είναι το δωρεάν 4G, όχι η δωρεάν αντικατάσταση της sim. Μην τα μπερδεύεις μεταξύ τους. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Το τσέκαρα σήμερα και είδα ότι μου επέστρεψαν τα χρήματα. Το κανονικό υπόλοιπο δηλαδή σε ευρώ επανήλθε όπως ήταν πριν. Περίμενα βέβαια τυπικά να μου στείλουν ένα σχετικό μήνυμα αλλά ΟΚ. Αίτημα ακύρωσης της υπηρεσίας έκανα το Σάββατο. Το περίεργο είναι ότι τα 17 κάτι ευρώ του Bonus παραμένουν ακόμα! :X Αρχικά το διαπίστωσα από την εφαρμογή F2G. Κάλεσα όμως και στο 1269 για να το επαληθεύσω και είδα ότι πατώντας το 1 που μαθαίνεις τα υπόλοιπα από Bonus κλπ. μετά από λίγα δευτερόλεπτα σιωπής... έχει κανονικά το Bonus αυτό, το οποίο φυσικά λήγει σε ένα μήνα. Εσάς σας το άφησαν; Λέτε να μας καλοπιάνουν ή ξέμεινε από κάποιο λάθος ή bag του συστήματος; Δε μας χαλάει βέβαια. Δικό τους το... «λάθος» και φοβάμαι ότι πολλοί ακόμα μπορεί να μη το έχουν πάρει χαμπάρι. Ειδικά αν δεν έχουν το νούμερο ως βασικό τους και δε το χρησιμοποιούν συχνά... εμένα ακόμα τιποτα και θεωρητικά έχω κάνει πριν απο εσενα αιτημα ακυρωσης... τι να πω.Μήπως εμας που καναμε μεσω της εφαρμοφης του τσατ, μας εχουν σε 2η μοιρα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Το λάθος το κάνεις εσύ.Πουθενά δεν έχει γραφτεί ότι δίνουν δωρεάν τη sim μέχρι τέλος Απριλίου. Αυτό που τελειώνει είναι το δωρεάν 4G, όχι η δωρεάν αντικατάσταση της sim. Μην τα μπερδεύεις μεταξύ τους. Κι όμως. https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ 4G SIM Κάρτα Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση SIM κάρτας η οποία θα γίνεται χωρίς χρέωση. edit: Με συγχωρείς, διάβασα λίγο γρήγορα τη δημοσίευσή σου και δεν κατάλαβα ότι εννοούσες πως λογικά η αντικατάσταση θα πρέπει να συνεχίζεται και μετά τον Απρίλιο, αλλά ότι δεν τις αντικαθιστούν δωρεάν. Η αλήθεια είναι πως δεν διευκρινίζεται πουθενά. Κάτω στα ψιλά γράμματα λέει πως ισχύει μέχρι 30/4. Δεν ξακαθαρίζει τι, τα δωρεάν ΜΒ σε 4G όλα όσα γράφει(συμπεριλαμβανομένης και της αντικατάστασης). Το λογικό είναι βέβαια αυτό που λες. Edited April 27, 2015 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) εμένα ακόμα τιποτα και θεωρητικά έχω κάνει πριν απο εσενα αιτημα ακυρωσης... τι να πω.Μήπως εμας που καναμε μεσω της εφαρμοφης του τσατ, μας εχουν σε 2η μοιρα? Και σε έμενα επιστρέψανε τα λεφτά σε 2 νούμερα συγγενών, αφήσανε και τα χρήματα του Bonus...:) Την ακύρωση την είχα κάνει μέσω chat την πέμπτη. Edited April 27, 2015 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 οποτε αυριο πρωι πρωι μπαινω τσατ για κραξιμο.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 η δωρεαν αντικατάσταση με 4g sim ισχυει μονο για Αθηνα-Θεσσαλονικη,λογικο ειναι στην Πάτρα να μην εχουν ενημερωση.(οκ το οτι σου ειπε οτι δεν εχει 4g η εταιρία ασχολίαστο,αλλα αν δεν τους ενημερωνουν,τι να πεις) Και για το δευτερο,πάλι σωστά,στο κατάστημα wind γίνεται ο συνδυασμός. Τα public εξυπηρετουν προφανως τα βασικά (νέες συνδέσεις,λογαριασμούς αντε και καμμια ανανέωση συμβολαιου). Επισης μια διορθωση,τα 500mb (συνδυασμος double-play) δεν τα δινει σε f2g αλλά σε mobile broadband sim η οποία δουλεύει μόνο ιντερνετ και όχι κλησεις. Το γνωρίζω ότι η κάρτα SIM broadband είναι μόνο για χρήση internet και ότι δεν μπορείς να κάνεις κλίσεις. Θέλω να την βάλω σε ένα tablet που το έχω συνέχεια μαζί μου σχεδόν. Αρχές Απριλίου, είχα πάει σε τρία καταστήματα Wind (Ψαροφάι, Πατρέως & Μαιζώνος και Μαιζώνος κοντά στην Κολοκοτρώνη) και δεν είχε κανένα ούτε κάρτα 4G, ούτε κάρτα broadband. Μάλιστα τους ρωτούσα για το κόστος, για να δω τι θα μου έλεγαν και συμφωνούσα να την πληρώσω 5€. Εντάξει δεν «καίγομαι» να πάρω SIM 4G, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ακόμη στην Πάτρα δίκτυο 4G, όσο το ότι η κάρτα αυτή σπάει σε τρία μέρη και γίνεται από κανονική, micro και nano. Αλήθεια ισχύει αυτό με τη συγκεκριμένη SIM; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Μέχρι πριν λίγο την είχα γλιτώσει από την εκπληκτική προσφορά της Wind, αλλά τώρα άνοιξα ένα f2g που έχω και είδα ότι έχω λάβει κι εγώ το SMS “ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ 17,86Ε ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ Κ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ 1Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ 10Ε ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ! Ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΚΕΤΩΝ&ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ 1269 ΕΠΙΛΟΓΗ 1 “ Πήρα και έκανα αίτημα για ακύρωση. Εσείς καταγγελία στην ΕΕΤΤ κάνατε; Έχει κάποια βάση η καταγγελία αυτή; Αν έχετε κάποιο έτοιμο κειμενάκι βάσιμης καταγγελίας, παρακαλώ μπορείτε να το ποστάρετε για να κάνω κι εγώ; Μετά το αίτημα ακύρωσης που έκανα μου επέστρεψαν τα χρήματα που είχαν αφαιρεθεί, και λίγα παραπάνω. Πριν μου κάνουν την ενεργοποίηση της προσφοράς έχω σημειώσει ότι είχα 46,71€, και μετά έμεινα με 38,02€, δηλαδή έλειψαν 8.69 (άσχετο νούμερο, μήπως δεν είχα σημειώσει σωστά το υπόλοιπο 46,71€;) και τώρα βρίσκω 48,02€, μου πρόσθεσαν 10€, δηλαδή. Και σε εσάς το ίδιο έκαναν; Και έχω και τα 17 και κάτι ευρώ που λήγουν 23/5/15. Λέω να τα ξοδέψω στο daily internet, για να δούμε αν θα φτάσει για 17 μέρες ή θα έχουμε καμιά δυσλειτουργία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Μετά το αίτημα ακύρωσης που έκανα μου επέστρεψαν τα χρήματα που είχαν αφαιρεθεί, και λίγα παραπάνω. Πριν μου κάνουν την ενεργοποίηση της προσφοράς έχω σημειώσει ότι είχα 46,71€, και μετά έμεινα με 38,02€, δηλαδή έλειψαν 8.69 (άσχετο νούμερο, μήπως δεν είχα σημειώσει σωστά το υπόλοιπο 46,71€;) και τώρα βρίσκω 48,02€, μου πρόσθεσαν 10€, δηλαδή. Και σε εσάς το ίδιο έκαναν; Και έχω και τα 17 και κάτι ευρώ που λήγουν 23/5/15. Λέω να τα ξοδέψω στο daily internet, για να δούμε αν θα φτάσει για 17 μέρες ή θα έχουμε καμιά δυσλειτουργία... Ακριβώς τα ίδια σε 2 νούμερα συγγενών όπως είπα και ποιο πριν :) Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Γεια σας, τα public συνεργάζονται ή όχι με τη Wind;!!! Πήγα σήμερα το πρωί στο public της Πάτρας (ένα υπάρχει μόνο) για να ρωτήσω σχετικά με την αλλαγή κάρτας 4G σε F2G και η υπάλληλος μου είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο και ότι δεν υπάρχουν τέτοιου είδους κάρτες στη Wind!!! Σε δεύτερη ερώτηση, εάν μπορώ να πάρω κάρτα για χρήση broadband, από τη συνδυαστική προσφορά σταθερού και καρτοκινητού F2G στη Wind που δίνει 500MB στο F2G, μου είπε ότι μόνο σε κατάστημα Wind γίνεται αυτό. Έφυγα αμέσως πριν βγω από τα ρούχα μου και ανοίξω το στόμα μου και αρχίσω να λέω πράγματα που δεν πρέπει, μιας και δεν το συνηθίζω να κάνω κάτι τέτοιο. Καρτα για broadband εχουν, αλλα προφανως δεινουν μονο αν κανεις συνδεση σταθερης wind από αυτους. Εμενα μου εδωσαν πριν μια εβδομαδα αλλα εκανα συμβολαιο 2play σε αυτους. Τωρα σε ότι αφορα την καρτα για 4G τους ρωτησα και μου ειπαν ότι θα εχουν όταν θα ερθει το 4G στην πατρα. Είναι για μπάτσες οι άνθρωποι χτες τα λέγαμε. Εγώ μπορεί να πάω στον Σταύρο την Τετάρτη μπας και βγάλω άκρη. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Και σε εμενα το ιδιο.και ταλεφταεβαλαν και τον χρονο άφησαν.την Πέμπτη εκανα το αιτημα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 ΠΡΟΣΟΧΗ σε οσους βαλανε πισω το ποσο. Μιλησα προ ολιγου με εκπροσωπο της γουιντ και μου ειπε πως μου επιστραφησαν 10 ευρω, αλλα μονο για αγορα πακετου.| Giota Σύμφωνα με το αίτημα που προωθήθηκε στις 23/04/2015 έγινε ο έλεγχος και στις 24/04/2015 πιστώθηκαν στον λογαριασμό σου 10€ τα οποία είναι διαθέσιμα για αγορά πακέτου. (και περισσοτερα βαλανε που ειναι δεσμευμενα για αγορα πακετου μονο, και σμς δεν εστειλαν ενω επιμενουν πως εσταλη) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) Είναι για μπάτσες οι άνθρωποι χτες τα λέγαμε. Εγώ μπορεί να πάω στον Σταύρο την Τετάρτη μπας και βγάλω άκρη. Για την καρτα broadband,θα βγαλεις ακρη,εφοσον εχουν διαθεσιμες.Και οι δυο υπάλληλοι που ενημερώνονται σωστά στο συγκεκριμένο κατάστημα ξέρουν για τον συνδυασμό και εξυπηρετούν.Οσον αφορά το 4g πιστευω οτι καρτες από τα κεντρικά δεν στέλνουν όπου δεν παίζει 4g. Edited April 28, 2015 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Ένα πακέτο που υπήρχε για το F2G με 3€ που έδινε 120MB ή 60ΜΒ δεν είναι πλέον διαθέσιμο; Και πάλι καλά που δεν είναι, πλέον τα πακέτα είναι με 5 € 1GB και με 2 € 300mb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 22-1-15 "WIND F2G Spyro καλησπέρα και πάλι. Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι μπορείς να πραγματοποιήσεις ανανέωση όποτε το επιθυμείς χωρίς να ενεργοποιηθεί η προσφορά. Η προσφοράς μπορεί να ενεργοποιηθεί όποτε και αν το θελήσεις από εσένα σε ένα κατάστημα Wind. Είμαστε στη διάθεσή σου." Σήμερα μετά από τόσο καιρό που ανανέωσα έγινε ο διπλασιασμός!!Τι να πω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 (edited) Μετά το αίτημα ακύρωσης που έκανα μου επέστρεψαν τα χρήματα που είχαν αφαιρεθεί, και λίγα παραπάνω. Πριν μου κάνουν την ενεργοποίηση της προσφοράς έχω σημειώσει ότι είχα 46,71€, και μετά έμεινα με 38,02€, δηλαδή έλειψαν 8.69 (άσχετο νούμερο, μήπως δεν είχα σημειώσει σωστά το υπόλοιπο 46,71€;) και τώρα βρίσκω 48,02€, μου πρόσθεσαν 10€, δηλαδή. Και σε εσάς το ίδιο έκαναν; Και σε μένα 10 βάλανε τελικά. Διόρθωσα και το προηγούμενο σχόλιό μου. ΠΡΟΣΟΧΗ σε οσους βαλανε πισω το ποσο. Μιλησα προ ολιγου με εκπροσωπο της γουιντ και μου ειπε πως μου επιστραφησαν 10 ευρω, αλλα μονο για αγορα πακετου.| Giota Σύμφωνα με το αίτημα που προωθήθηκε στις 23/04/2015 έγινε ο έλεγχος και στις 24/04/2015 πιστώθηκαν στον λογαριασμό σου 10€ τα οποία είναι διαθέσιμα για αγορά πακέτου. (και περισσοτερα βαλανε που ειναι δεσμευμενα για αγορα πακετου μονο, και σμς δεν εστειλαν ενω επιμενουν πως εσταλη) Έστειλα μήνυμα και έκανα κλήση και αφαιρέθηκαν από το Bonus κανονικά. Αμφιβάλλω όμως για το αν ισχύει για αγορά πακέτων!!! Μη ξεχνάς ότι στο αρχικό μήνυμα που λάβαμε έλεγε πως δεν ισχύει για πακέτα. Αν δε θέλεις λοιπόν να ρισκάρεις το πραγματικό σου υπόλοιπο, θα σου πρότεινα να μη το κάνεις. Μπορεί να πέτυχες ανενημέρωτο υπάλληλο. Δεν αποκλείω βέβαια και την περίπτωση να σου είπε αλήθεια. Σε αυτή την περίπτωση, μάλλον το κάνουν για να μας καλοπιάσουν... Αν θέλει κάποιος να ενεργοποιήσει πακέτο ούτως ή άλλως, (ανεξάρτητα από που θα αφαιρεθεί), ας ενημερώσει σχετικά. Επίσης, όπως είπα και χθες, ούτε σε μένα έστειλαν μήνυμα που να με ενημερώνουν ότι υπόθεση έκλεισε θετικά, μου επέστρεψαν τα χρήματα ή κάτι σχετικό τέλος πάντων... Ή λένε έτσι ότι έστειλαν ή κάποιο πρόβλημα έχουν στο σύστημά τους. Edited April 28, 2015 by corduroy27 Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Σε περίπτωση που είσαι εξωτερικό τι παίζει με τα data? Αν δλδ έχω το πακέτο με το 1gb και πάω εξωτερικο θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Δυστυχώς όχι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Έστειλα μήνυμα και έκανα κλήση και αφαιρέθηκαν από το Bonus κανονικά. Αμφιβάλλω όμως για το αν ισχύει για αγορά πακέτων!!! Μη ξεχνάς ότι στο αρχικό μήνυμα που λάβαμε έλεγε πως δεν ισχύει για πακέτα. Αν δε θέλεις λοιπόν να ρισκάρεις το πραγματικό σου υπόλοιπο, θα σου πρότεινα να μη το κάνεις. Μπορεί να πέτυχες ανενημέρωτο υπάλληλο. Δεν αποκλείω βέβαια και την περίπτωση να σου είπε αλήθεια. Σε αυτή την περίπτωση, μάλλον το κάνουν για να μας καλοπιάσουν... Αν θέλει κάποιος να ενεργοποιήσει πακέτο ούτως ή άλλως, (ανεξάρτητα από που θα αφαιρεθεί), ας ενημερώσει σχετικά. Επίσης, όπως είπα και χθες, ούτε σε μένα έστειλαν μήνυμα που να με ενημερώνουν ότι υπόθεση έκλεισε θετικά, μου επέστρεψαν τα χρήματα ή κάτι σχετικό τέλος πάντων... Ή λένε έτσι ότι έστειλαν ή κάποιο πρόβλημα έχουν στο σύστημά τους. μα τα 17+ που μου ειχαν βαλει σαν μπονους δε με ενδιαφερουν και δεν εχω σκοπο να τα εκμεταλλευτω. Αναφερομαι στο 10ευρω που μου γυρισαν αντι του ποσου που ειχαν αφαιρεσει Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Ναι έχεις δίκιο. Δικό μου λάθος. :O Εσύ αναφέρεσαι ξεκάθαρα για τα 10 ευρώ (όχι το Bonus). Εδώ που τα λέμε όμως, αυτό το θεωρώ αυτονόητο... Δικά μας χρήματα είναι που τα πήραν με το έτσι θέλω. Από τη στιγμή που τα επιστρέφουν, προφανώς και μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις, όπως και πριν. Εγώ αναφέρθηκα στα Bonus που μας άφησαν... :rolleyes: Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts