Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να το γράψω και δω μήπως κάποιος γνωρίζει: Ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να απενεργοποιήσουμε το download/upload των εφαρμογών όταν είμαστε σε περιαγωγή (εξωτερικό ) και να χρησιμοποιούμε τα data (0,234 ευρω/mb με χρέωση/kb) μόνο για τις εφαρμογές που θέλουμε ;;; Ο περιορισμός δεδομένων παρασκηνίου πόσο θα βοηθήσει ;; Είναι μονόδρομος το greenify για πάγωμα των εφαρμογών ή έχουμε κάποιον καλύτερο τρόπο ;;;

Να το γράψω και δω μήπως κάποιος γνωρίζει: Ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να απενεργοποιήσουμε το download/upload των εφαρμογών όταν είμαστε σε περιαγωγή (εξωτερικό ) και να χρησιμοποιούμε τα data (0,234 ευρω/mb με χρέωση/kb) μόνο για τις εφαρμογές που θέλουμε ;;; Ο περιορισμός δεδομένων παρασκηνίου πόσο θα βοηθήσει ;; Είναι μονόδρομος το greenify για πάγωμα των εφαρμογών ή έχουμε κάποιον καλύτερο τρόπο ;;;

Και εμένα με ενδιαφέρουν πολύ πιθανές απαντήσεις ώστε να αποφύγουμε ανεπιθυμητες χρεώσεις..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Κάποιο firewall ή μέσω xposed framework (επειδή αναφέρεις το greenify υποθέτω πως ίσως έχεις)

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία από την πολιτική της Wind σε περίπτωση μη ανανέωσης εντός εξαμήνου και συνεπώς διαγραφής του υπολοίπου της καρτοκινητής. Λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος έκανα ανανέωση βάζοντας κάρτας με καθυστέρηση 25 ωρών και μου αφαιρέθηκε ένα σεβαστό υπόλοιπο. Αρνούνται να μου επαναφέρουν το απωλεσθέν υπόλοιπο. Εφόσον έχω προπληρώσει υπηρεσίες που δεν χρησιμοποίησα, θεωρώ κατάφορα άδικη τη συγκεκριμένη απώλεια. Υπάρχει περίπτωση δικαίωσης, έστω με καταγγελία στην ΕΕΤΤ; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις.

Τη μ@@@κια η wind την εκανε τον Νοεμβριο μηνα που αυθαιρετα τροποποιησε την ημερομηνια ληξης καποιων καρτοκινητων. Τωρα εσενα που εληγε τον Μαρτιο, σημαινει οτι ειχες κανει ανανεωση τον Σεπτεμβριο και αρα γνωριζες περι 6μηνης διαρκειας των χρηματων. Συνεπως δεν μπορεις να εχεις τετοια απαιτηση. Οσο για το αν ηταν καταφορα αδικη η συγκεκριμενη απωλεια λογω προπληρωμης υπηρεσιων, το ιδιο αδικη ηταν και οταν ειχαμε 1 χρονο διαρκεια. Με την ιδια λογικη θα μπορουσε να παει τοτε καποιος τον 13 μηνα και να ζητησει την επιστροφη των χρηματων.

Σε αριθμό που δε χρησιμοποιώ συχνά, μόλις παρατήρησα ότι μου μείωσαν το υπόλοιπο και ταυτόχρονα μου έχουν δώσει τα δήθεν δωρεάν ευρώ.. Έστειλα μήνυμα στο facebook και αν δεν λάβω απάντηση θα στείλω και στο mail τους. Άρχισαν πάλι τα ίδια;

Βασικα αυτα τα πραγματα θελουν και καταγγελια, οχι μονο μηνυμα στο facebook γιατι απο οτι φαινεται εχει γινει συστημα.

Βασικα αυτα τα πραγματα θελουν και καταγγελια, οχι μονο μηνυμα στο facebook γιατι απο οτι φαινεται εχει γινει συστημα.

Πάντως δυο τρεις φορές που χρειάστηκα είχα απόλυτα θετική γνώμη από το Facebook και γενικότερα από την συμπεριφορά της wind. Μάλιστα μου πιστωσαν χρήματα μετά από αίτημα μου που σχεδόν σίγουρα ήταν λάθος μου τελικά όπως αποδείχτηκε..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

μια ερώτηση:ποιος από τους δυο πρεπει να αγοράσει πακέτο για να στείλει 1500' στον άλλον (magic number)

εγώ που θέλω να στείλω? για τον άλλο αριθμο υπάρχει προϋπόθεση?

Edited by akalos

μια ερώτηση:ποιος από τους δυο πρεπει να αγοράσει πακέτο για να στείλει 1500' στον άλλον (magic number)

εγώ που θέλω να στείλω? για τον άλλο αριθμο υπάρχει προϋπόθεση?

Τι εννοείς να στειλεις?

Απ' οσο γνωρίζω τα Magic numbers τα ενεργοποιείς εσυ για τον αριθμό σου, οταν πληρεις τις προυποθέσεις (ανανέωση 5 ευρω κτλ) και δηλώνεις τον/τους αριθμούς που επιθυμείς να καλεις συχνα.

Μηπως μπερδευτηκες με το Log n Win?

I am the FireStarter

λάθος το είπα!!

μονο ταυτόχρονα με την ανανέωση δηλώνει και magic number?

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λάθος το είπα!!

μονο ταυτόχρονα με την ανανέωση δηλώνεις και magic number?

γιατί έχω ανανεώσει αλλά δεν...

Ρε παιδια εδω κανα 4μηνο χρεωνομαι 0.50 με 0.70 σεντς καθε μηνα.

Γνωριζει κανεις τι χρεωση μπορει να ειναι αυτη;

Εχω φουλ πακετα ενεργοποιημενα,τι μπορει να ειναι;

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Ρε παιδια εδω κανα 4μηνο χρεωνομαι 0.50 με 0.70 σεντς καθε μηνα.

Γνωριζει κανεις τι χρεωση μπορει να ειναι αυτη;

Εχω φουλ πακετα ενεργοποιημενα,τι μπορει να ειναι;

Μήπως έχει κάποιο mytone ενεργοποιημένο;

TCL 40 NXTPAPER

Μήπως έχει κάποιο mytone ενεργοποιημένο;

τον Νοεμβρη εληξε και δεν το ανανεωσα!

Υπάρχει τρόπος ώστε όταν σε καλούν και εσύ μιλάς να καταλαβαίνει αυτός που σε καλεί ότι η γραμμή είναι κατηλειμένη ;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Υπάρχει τρόπος ώστε όταν σε καλούν και εσύ μιλάς να καταλαβαίνει αυτός που σε καλεί ότι η γραμμή είναι κατηλειμένη ;

Ενεργοποιεις την αναμονή κλήσεων.

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Αναμονή / Κράτηση Κλήσης

Με την υπηρεσία Αναμονής/Κράτησης κλήσης μπορείς να δέχεσαι και δεύτερη εισερχόμενη κλήση κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας, και να την απαντάς είτε θέτοντας σε αναμονή την αρχική συνομιλία, είτε τερματίζοντάς την. Η δεύτερη κλήση γίνεται αντιληπτή από έναν χαρακτηριστικό ήχο στο ακουστικό σου ενώ ταυτόχρονα στην οθόνη του τηλεφώνου σου εμφανίζεται ο αριθμός του καλούντος της δεύτερης κλήση.

Ενεργοποίηση: Πληκτρολόγησε *43#

Σε αυτή την περίπτωση αν κάποιος σε καλέσει και η γραμμή σου είναι κατειλημμένη, ο καλών ακούει είτε το μήνυμα: 'Η κλήση σας είναι σε αναμονή, παρακαλούμε μην κλείσετε αν δεν ακούσετε σήμα κατειλημμένου', είτε σήμα κανονικής κλήσης για μερικά δευτερόλεπτα (χωρίς μήνυμα) και μετά σήμα κατειλημμένου.

Απενεργοποίηση: Πληκτρολόγησε #43#

Επιβεβαίωση: Πληκτρολόγησε *#43#

https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/statheri-internet/odigies-hrisis-psifiakon-eukolion-/

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Οκ, αλλά μόνο εγώ ακούω ότι με καλούν, αυτός που καλεί καταλαβαίνει ότι δεν απαντώ στην κλήση

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τον Νοέμβρη δεν έληξε .....

τι εννοεις δεν εληξε?

μου ειχε ερθει μηνυμα οτι ληγει σε 3 ημερες και αν δεν ανανεωσω θα ακυρωθει.

πλεον δεν ακουγεται ο ηχος κλησης που ειχα οταν με καλουν.

οποτε πως δεν εληξε?

Αν βγάλεις την αναμονή λογικά θα ακούει σήμα κατειλημμένου.

αν βγάλω την αναμονή μέσω του #43# γίνεται αυτό που αναφέρω , δηλαδή ο καλών ακούει ότι μιλάω, αλλά εγώ κατά την κλήση δεν ακούω ότι έχω 2η εισερχόμενη.

αν την έχω ενεργή δεν ισχύει τουλάχιστον σε εμένα το ''Σε αυτή την περίπτωση αν κάποιος σε καλέσει και η γραμμή σου είναι κατειλημμένη, ο καλών ακούει είτε το μήνυμα: 'Η κλήση σας είναι σε αναμονή, παρακαλούμε μην κλείσετε αν δεν ακούσετε σήμα κατειλημμένου', είτε σήμα κανονικής κλήσης για μερικά δευτερόλεπτα (χωρίς μήνυμα) και μετά σήμα κατειλημμένου''

Edited by taliban

Πάλι αλλάξανε τα lognwin.. Πρέπει να περάσουν οι επτά μέρες και την όγδοη να τα ανανεώσεις..

Δεν νομίζω να άλλαξαν τίποτα. Εγώ κάθε Πέμπτη πρωί τα ενεργοποιώ. Τετάρτη μεσημέρι μου ήρθε το ενημερωτικό μήνυμα και με το που πέρασαν τα μεσάνυχτα τα ενεργοποίησα ξανά.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova