ilka71 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 αν κατάλαβα καλά με τις άπειρες διευκρινίσεις πρέπει να βάλεις 15€ έστω μία φορά για να ενεργοποιήσεις και τα 3 magic number.. από εκεί και πέρα με 5€ το μήνα θα τα έχεις ενεργοποιημένα όλα... αν βάζεις 5€ το μήνα απλά θα παίρνεις μόνο το 1ο magic numberαν εχεις βαλει ηδη 5 ευρω τον τελευταιο μηνα εχεις ηδη το ενα νουμερο να βαλεις οποιο θες.τον αλλο μηνα με αλλα 5 ευρω θα ξεκλειδωσει και το 2ο.τον τριτο μηνα με αλλα πεντε το τριτο.μετα ΜΟΝΟ με 5 ευρω/μηνα και ΧΩΡΙΣ να ξαναδηλωνεις παλι τα τρια τηλ εχεις ξεκλειδωμενα και τα τρια! τωρα εαν βαλεις ΤΩΡΑ 15 ευρω με την μια φανταζομαι αμεσα ξεκλειδωνουν και τα 3 νουμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 αν εχεις βαλει ηδη 5 ευρω τον τελευταιο μηνα εχεις ηδη το ενα νουμερο να βαλεις οποιο θες.τον αλλο μηνα με αλλα 5 ευρω θα ξεκλειδωσει και το 2ο.τον τριτο μηνα με αλλα πεντε το τριτο.μετα ΜΟΝΟ με 5 ευρω/μηνα και ΧΩΡΙΣ να ξαναδηλωνεις παλι τα τρια τηλ εχεις ξεκλειδωμενα και τα τρια! τωρα εαν βαλεις ΤΩΡΑ 15 ευρω με την μια φανταζομαι αμεσα ξεκλειδωνουν και τα 3 νουμερα η προσφορά λήγει στις 31/3 όμως... οπότε δεν έχεις 3 μήνες στην διάθεσή σου για να βάζεις 5€/μήνα.. αυτό που λες πρέπει να ισχύει.. αρκεί να μην ξεχαστείς μία - δυο μέρες.. γιατί για το 3ο magic number θέλεις 15€ τις τελευταίες 90 μέρες. αν βάλεις 15 δεν ξεκλειδώνουν άμεσα... πρώτα ξεκλειδώνει το 1ο, τον άλλο μήνα το 2ο κ τον μεθεπόμενο το 3ο Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 η προσφορά λήγει στις 31/3 όμως... οπότε δεν έχεις 3 μήνες στην διάθεσή σου για να βάζεις 5€/μήνα.. αυτό που λες πρέπει να ισχύει.. αρκεί να μην ξεχαστείς μία - δυο μέρες.. γιατί για το 3ο magic number θέλεις 15€ τις τελευταίες 90 μέρες. αν βάλεις 15 δεν ξεκλειδώνουν άμεσα... πρώτα ξεκλειδώνει το 1ο, τον άλλο μήνα το 2ο κ τον μεθεπόμενο το 3ο Δεν νομίζω να λήγει 31/3. Αυτό που κατάλαβα εγώ απο την ανακοίνωση είναι ότι μέχρι 31/3 ισχύουν τα πόσα που χρειάζονται για να ενεργοποιηθούν τα 3 νούμερα. Μετά μπορεί να αλλάξουν, να χρειάζονται για παράδειγμα 3 ανανεώσεις των 15 € σε 3 μήνες για να ενεργοποιήσεις τα 3 magic numbers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα παντού, όλη τους η έννοια λες να είναι να βρουν ποια έχει ο καθένας γκόμενα; Και αν ακόμα πούμε ότι τους ενδιαφέρει, δε μπορούν να δουν με ποιο αριθμό ξημεροβραδιάζεσαι στα τηλέφωνα; Οποίος δε θέλει εξάλλου δεν το ενεργοποιεί, εγώ το έκανα ήδη και τη θεωρώ μία ακόμα εξαιρετική προσφορά! Πολύ καλά το θέτεις;) Μια φορά το χρόνο η wind βγάζει κάτι ΠΟΛΥ καλό για το f2g λες και δε θέλουν συμβόλαια! Μπράβο! :D Οντως παίζει αυτό, τι να πω; Λες να ναι φιλανθρωποι; :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Οντως παίζει αυτό, τι να πω; Λες να ναι φιλανθρωποι; :p:lol: απο καπου αλλου θα τα παρουν η με λαθος χεωσεις η με χρεωσεις ιντερνετ κλπ :mad::( και δε λεω απο ψαγμενους οπως τα μελη των φορουμ αλλα απο ανυποψιαστους που δε ξερουν η δε μπορουν αν ελεξουν λυπαμαι αλλα μετα απο αρκετα χρονια στη γουιντ και αρκετες κλοπες απο τη μερια της εκανα φορητοτητα σε αλλη εταιρεια οσοι μενετε μεγαλη προσοχη το λαθος το εχουν ψωμοτυρι τοσο πολυ που αμφιβάλω αν ειναι πραγματικα λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Παιδιά, οι κάρτες δίνουν την ρευστότητα στις εταιρίες. Ουσιαστικά προπληρωμενος χρονος, μετρητά και όλα καλά. Και το οτι δίνουν πολλές παροχές, τους κανει ιδιαίτερα ελκυστικούς. Οχι οτι ξοδεύονται όλα τα δώρα. Στο καταναλωτή όμως μένει οτι εχει πολλα δώρα. Αυτο το μήνα πήρα πήρα το 1gb δώρο και ξοδεύω απο αυτό το ενσωματωμένο 1gb του πακέτου μου, δεν εχει καταναλωθεί καθόλου. Ούτε πρόκειται να καταναλωθεί αυτο το μήνα όπως φαινεται. Δεν κοστίζει να δίνεις δώρα, εαν ξέρεις οτι δεν χρησιμοποιούνται, ίσα ίσα, ειναι ιδιαίτερα ελκυστικό...... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Παιδιά, οι κάρτες δίνουν την ρευστότητα στις εταιρίες. Ουσιαστικά προπληρωμενος χρονος, μετρητά και όλα καλά. Και το οτι δίνουν πολλές παροχές, τους κανει ιδιαίτερα ελκυστικούς. Οχι οτι ξοδεύονται όλα τα δώρα. Στο καταναλωτή όμως μένει οτι εχει πολλα δώρα. Αυτο το μήνα πήρα πήρα το 1gb δώρο και ξοδεύω απο αυτό το ενσωματωμένο 1gb του πακέτου μου, δεν εχει καταναλωθεί καθόλου. Ούτε πρόκειται να καταναλωθεί αυτο το μήνα όπως φαινεται. Δεν κοστίζει να δίνεις δώρα, εαν ξέρεις οτι δεν χρησιμοποιούνται, ίσα ίσα, ειναι ιδιαίτερα ελκυστικό...... Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί όπου αυτό το 1gb ή τον δωρεάν χρόνο στο magic number τα χρειάζονται και τα αξιοποιούν, αυτούς τους κρατάς για πάντα πελάτες πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Όλα καλά με το Νούμερο το Μαγικό, το email επιβεβαίωσης όμως γιατί μου το έστειλαν στα αγγλικά; :lol: Άμα το ενεργοποιήσω θα χάσω το f2g2? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η προσφορά λήγει στις 31/3 όμως... οπότε δεν έχεις 3 μήνες στην διάθεσή σου για να βάζεις 5€/μήνα.. αυτό που λες πρέπει να ισχύει.. αρκεί να μην ξεχαστείς μία - δυο μέρες.. γιατί για το 3ο magic number θέλεις 15€ τις τελευταίες 90 μέρες. αν βάλεις 15 δεν ξεκλειδώνουν άμεσα... πρώτα ξεκλειδώνει το 1ο, τον άλλο μήνα το 2ο κ τον μεθεπόμενο το 3ο Το ελάχιστο ποσό αξίας ανανέωσης από μόνο 5€, 10€, 15€ αποτελεί προωθητική προσφορά και ισχύει έως 31.3.2015 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Άμα το ενεργοποιήσω θα χάσω το f2g2? Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι το F2G2 :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Φοβερη προσφορα αλλα εχω μια απορια. Πειτε μου πως το καταλαβενετε εσεις... 《τα δωρεαν λεπτα σου προς τα magic number καταναλωνονται πρωτα απ ολα τα υπολοιπα δωρεαν λεπτα απο bonus, προσφορε η πακετα ομιλιας》 Δηλαδη προς τα magic numbers καταναλωνονται πρωτα τα 1500 απο την προσφορα ή θα καταναλωθουν πρωτα τυχον λεπτα απο lon&win , 5ευρα πακετα ομιλιας, 2ευρα πακετα ομιλιας κτλ και μετα τα 1500? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Ωραία όλα τα δωράκια που κάνουν αλλά αυτό το 3G της Wind σέρνετε κυριολεκτικά :mad::mad: καμία σχέσει με την ταχύτητα της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 δυστυχώς δεν έχω ανανεώσει ακόμη για να το τσεκάρω εγώ και να σου πω αλλά κάνε μια κλήση σε ένα magic number και δες από που καταναλώθηκε ο χρόνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Η προσφορά φαίνεται πολύ καλή, αλλά έχω μια υποψία ότι ταυτόχρονα καταργούν το 1GB δώρο με κάθε ανανέωση (δε το αναφέρει πια στη 1 από τις 2 σελίδες που το ανέφερε το site τους) Αν θέσει κάποιος magic number, και μετά κάνει ανανέωση (από αύριο ας πουμε) ας μας ενημερώσει αν πήρε το 1GB. Thanx! ΥΓ. Επίσης λίγο ύποπτο αυτό που λένε ότι αυτή η προσφορά θα ισχύει έως 31/3. Μετά τι θα γίνει δηλαδή, θα αυξήσουν την ελάχιστη ανανέωση; :confused: ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δυστυχώς δεν έχω ανανεώσει ακόμη για να το τσεκάρω εγώ και να σου πω αλλά κάνε μια κλήση σε ένα magic number και δες από που καταναλώθηκε ο χρόνος. Εγώ το τέσταρα, και τα λεπτά αφαιρούνται από εκεί που πρέπει. Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Η προσφορά φαίνεται πολύ καλή, αλλά έχω μια υποψία ότι ταυτόχρονα καταργούν το 1GB δώρο με κάθε ανανέωση (δε το αναφέρει πια στη 1 από τις 2 σελίδες που το ανέφερε το site τους) Αν θέσει κάποιος magic number, και μετά κάνει ανανέωση (από αύριο ας πουμε) ας μας ενημερώσει αν πήρε το 1GB. Thanx! ΥΓ. Επίσης λίγο ύποπτο αυτό που λένε ότι αυτή η προσφορά θα ισχύει έως 31/3. Μετά τι θα γίνει δηλαδή, θα αυξήσουν την ελάχιστη ανανέωση; :confused: ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ το τέσταρα, και τα λεπτά αφαιρούνται από εκεί που πρέπει. Η προσφορά φαίνεται πολύ καλή, αλλά έχω μια υποψία ότι ταυτόχρονα καταργούν το 1GB δώρο με κάθε ανανέωση (δε το αναφέρει πια στη 1 από τις 2 σελίδες που το ανέφερε το site τους) Αν θέσει κάποιος magic number, και μετά κάνει ανανέωση (από αύριο ας πουμε) ας μας ενημερώσει αν πήρε το 1GB. Thanx! ΥΓ. Επίσης λίγο ύποπτο αυτό που λένε ότι αυτή η προσφορά θα ισχύει έως 31/3. Μετά τι θα γίνει δηλαδή, θα αυξήσουν την ελάχιστη ανανέωση; :confused: ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ το τέσταρα, και τα λεπτά αφαιρούνται από εκεί που πρέπει. Ωραιος! ΤΗΧ Παντως ελπιζω να μην αλλαξουν την προσφορα του 1GB γιατι ...εφυγα Παντως ακομη υπαρχει η προσφορα στη σελιδα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 αν ανανεωσεις μεσα απο την εφαρμογη του my free 2 go δε παιρνεις το 1 γιγα ? Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 αν ανανεωσεις μεσα απο την εφαρμογη του my free 2 go δε παιρνεις το 1 γιγα ? αν ανανεωσεις με paypal το παιρνεις αν ανανεωσεις με 16ψηφιο κωδικο δεν το παιρνεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Δεν νομίζω να καταργηθεί το 1GB δώρο, για την ώρα επίσης αν ενεργοποιήσεις τα Magic Numbers δεν αλλάζει τίποτα άλλο. Είναι ακόμη μια προσφορά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Janis77 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλημερα. Ειμαι καινουριος στο F2G. Ειχα παει στο Μπανσκο για σκι κ ειχα ενημερωθει για τις χρεωσεις εκει, ΕΕ. Εισερχομενο 6 λεπτα, εξερχομενο 0,24 και sms προς την ΕΕ 7 λεπτα. Μετα απο μεγαλη χρεωση μου απαντησανε πως το αγγλικο κινητο που εγραφα μηνυματα Giff Gaff με προθεμα 4475 ειναι λεει ξεχωριστη κατηγορια κ το χρεωνουν 0,52 αντι για 0,07. Δεν βρηκα πουθενα στη σελιδα τους τετοιο καταλογο με νουμερα που εξαιρουνται. Τι να κανω? Τι μπορω να κανω. Με τη Vodafone πριν δεν ειχα τετοιο θεμα. :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Δεν στεκει αυτο που σου ειπαν... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Janis77 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Τους εγραψα και σημερα ζητωντας καποιον καταλογο που εχει τα προθεματα που αυτοι και καλα εξαιρουν. Θα δω τι θα απαντησουν. Η προηγουμενη απαντηση ηρθε με μηνυμα και ετσι το κραταω. Να ζητησω αναλυτικη κατασταση εκεινου του ΣΚ? Ποσο τη χρεωνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 νομιζω οτι γενικά κάποια προθέματα στην Αγγλία έχουν διαφορετική χρέωση σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το τιμοκατάλογο πρέπει να δεις,για να βρεις πόσο χρεώνονται,δεν υπάρχει εξαίρεση,διαφορετική χρέωση υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 νομιζω οτι γενικά κάποια προθέματα στην Αγγλία έχουν διαφορετική χρέωση σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το τιμοκατάλογο πρέπει να δεις,για να βρεις πόσο χρεώνονται,δεν υπάρχει εξαίρεση,διαφορετική χρέωση υπάρχει. Ναι εχουν διαφορετική χρέωση την ''πάτησα'' και εγω με ενα αριθμό νοσοκομείου στην Αγγλία,είχα ενεργοποιήσει πακετο για αγγλία και όποτε καλούσα τον συγκεκριμένο αριθμό έτρωγε τα χρήματα της κάρτας Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εγώ με κάθε ανανέωση 10€ και πάνω έχω τα 300 λεπτά προς όλους. Υπάρχει περίπτωση αν ενεργοποιήσω αυτή την προσφορά να χάσω τα 300 λεπτά ή θα έχω 300 λεπτά προς όλους και από 1500 για δύο αριθμούς Wind; To έχει τσεκάρει κανείς; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εγώ με κάθε ανανέωση 10€ και πάνω έχω τα 300 λεπτά προς όλους. Υπάρχει περίπτωση αν ενεργοποιήσω αυτή την προσφορά να χάσω τα 300 λεπτά ή θα έχω 300 λεπτά προς όλους και από 1500 για δύο αριθμούς Wind; To έχει τσεκάρει κανείς; Αυτό πως συμβαίνει. Γιατί εμένα με 10 ευρώ μου δίνει 1Giga internet. Μηπως επειδή είμαι νέος συνδρομητής; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ναι. Είναι προσφορά απο πέρυσι που κράτησε λίγο αυτή με τα 300. Λογικά θα τρώει από τα 1500... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts