JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 εγώ έχω άλλη εμπειρία ... τα 120 λεπτά από σταθερή έρχονται αμέσως μόλις ενεργοποιεις την υπηρεσία, σε δύο κινητά τουλάχιστον δοκιμασμένο, μετά έρχονται κάθε 1 κάθε μήνα.... έχεις δυο σταθερά τηλέφωνα με double play ; διότι από όσο ξέρω σε ένα σταθερό νούμερο και double play μπορείς να ενεργοποιήσεις τα δωρεάν 120 λεπτά μόνο σε ένα νούμερο καρτοκινητής και όχι σε δυο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 (edited) Καλημέρα σε όλους!Πληροφοριακά έβαλα χτες κάρτα 10€ από κατάστημα wind -συνήθως έπαιρνα από αλλού- και πήρα δώρο 1GB internet για έναν μήνα και τα 10€ μου μείνανε στην κάρτα! :) Δεν ξέρω αν είναι δώρο λόγω εορτών και προσφορά που αφορά ανανέωση από κατάστημα ή επειδή δεν κάνω και τόσο συχνά ανανεώσεις... :worry: Edited December 20, 2014 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ετσι ειναι. Ειτε απο καταστημα ειτε ονλαιν, σου δινει 1γβ δωρο Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 έχεις δυο σταθερά τηλέφωνα με double play ; διότι από όσο ξέρω σε ένα σταθερό νούμερο και double play μπορείς να ενεργοποιήσεις τα δωρεάν 120 λεπτά μόνο σε ένα νούμερο καρτοκινητής και όχι σε δυο ! όχι βέβαια, δεν έχω ούτε ένα :D απλά εκμεταλευτηκα τα σταθερά άλλων :cool: για μένα και την αδερφή μου... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις δίκιο. Αυτό είναι. Οπότε πρέπει να περιμένω ότι θα μπουν για πρώτη φορά την 1/1? Δεν βάζουν αναλογικά από τη στιγμή της ενεργοποιήσης? Από εκεί και πέρα θα μπαίνουν αυτόματα κάθε μήνα? Νομίζω ότι διάβασα εδώ ότι κάποιοι είχαν θέμα... Καλό θα είναι να ρωτήσεις τι παίζει,μήπως και ξέχασαν να περάσουν τον συνδυασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Εγώ έχω δύο F2G και ένα σταθερό στη WIND. Το δικό μου νούμερο είναι αρκετά παλιό και έχω την προσφορά με τα 300 λεπτά βάζοντας 10€. Στο άλλο νούμερο, της γυναίκας μου, μπαίνουν κανονικά εδώ και 6 περίπου μήνες τα 120 λεπτά του συνδιαστικού πακέτου F2G με σταθερό. Δεν έρχεται κάποιο μήνυμα, απλώς κάθε πρώτη του μήνα μπαίνουν 120 λεπτά. Μήνυμα, αν θυμάμαι καλά, ήρθε την πρώτη φορά που ενεργοποίησα την προσφορά και ήταν απλώς ένα μήνυμα που με καλώσοριζαν στην υπηρεσία. Ανανέωση στο νούμερο με τα 120 λεπτά κάνω μια φορά στο δίμηνο περίπου, ανάλογα με τις ανάγκες ομιλίας. Έχουν περάσει και τρεις μήνες χωρίς να έχω κάνει ανανέωση, αλλά τα 120 λεπτά μπαίνουν κανονικά κάθε μμήνα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καλησπέρα. Για να προσθέσω ενα καρτοκινητό free to go σε οικογενειακό πρόγραμμα ώστε να αποδίδονται 120' προς όλους πρέπει το όνομα του δικαιούχου του καρτοκινητού να ίδιο με αυτό του οικογενειακού συμβολαίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καλησπέρα. Για να προσθέσω ενα καρτοκινητό free to go σε οικογενειακό πρόγραμμα ώστε να αποδίδονται 120' προς όλους πρέπει το όνομα του δικαιούχου του καρτοκινητού να ίδιο με αυτό του οικογενειακού συμβολαίου; ''Τυπικά"" ναι, πρέπει να είναι κάτω από το ίδιο ονοματεπώνυμο. Όμως υπάρχουν κάποια καταστήματα WIND που σε εξυπηρετούν. Π.χ. εγώ (Πάτρα), όταν πήγα σε κεντρικό κατάστημα για να εντάξω το νούμερο της γυναίκας μου, ο υπάλληλος που έκανε τη διαδικασία με ρώτησε εάν έχω κάποιον γνωστό μου που έχει σταθερό στη WIND να μου εντάξει και το δικό μου F2G. Μάλιστα όταν τον ρώτησα αν πρέπει να είναι κάτω από το ίδιο όνομα, μου είπε πως δεν είναι απαραίτητο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις δίκιο. Αυτό είναι. Οπότε πρέπει να περιμένω ότι θα μπουν για πρώτη φορά την 1/1? Δεν βάζουν αναλογικά από τη στιγμή της ενεργοποιήσης? Από εκεί και πέρα θα μπαίνουν αυτόματα κάθε μήνα? Νομίζω ότι διάβασα εδώ ότι κάποιοι είχαν θέμα... Εμένα κατι μου ειχαν βαλει θυμάμαι. Απο κει και περα μπαίνουν κανονικά καθε μηνα δεν θέλει κάτι άλλο να κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις δίκιο. Αυτό είναι. Οπότε πρέπει να περιμένω ότι θα μπουν για πρώτη φορά την 1/1? Δεν βάζουν αναλογικά από τη στιγμή της ενεργοποιήσης? Από εκεί και πέρα θα μπαίνουν αυτόματα κάθε μήνα? Νομίζω ότι διάβασα εδώ ότι κάποιοι είχαν θέμα... εμενα μπαινουν καθε 1 του μηνα και μου ερχεται γραπτο μηνυμα οτι μπηκαν.Δεν μου το εβαλαν αναλογικα απο την στιγμη της ενεργοποιησης.Και μπαινουν αυτοματα καθε 1 του μηνα παντα με μηνυμα.Εδω και ενα χρονο περιπου που το εχω κανει ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Κι εμένα μου τα έβαλαν τελικά σήμερα. Τώρα είμαι περίεργος αν θα τα ξαναβάλουν την 1η του μηνός, ή κάθε μήνα αυτήν την ημερομηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Κι εμένα μου τα έβαλαν τελικά σήμερα. Τώρα είμαι περίεργος αν θα τα ξαναβάλουν την 1η του μηνός, ή κάθε μήνα αυτήν την ημερομηνία. θα στα βάζουν κάθε 1η του μήνα. Απλα αυτά που σου εβαλαν σήμερα λήγουν στις 21/1.Θα έχεις και άλλα 120' την πρωτοχρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 θα στα βάζουν κάθε 1η του μήνα. Απλα αυτά που σου εβαλαν σήμερα λήγουν στις 21/1.Θα έχεις και άλλα 120' την πρωτοχρονιά. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 31/1 θα ληξουν Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Συμφορουμιτες, καλημέρα. Ερώτηση: όταν αγοράζεις μπλέντερ δεν έχεις log n win; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 log n win έχεις όταν βάζεις λεφτά στην κάρτα και όχι όταν αγοράζεις πακέτο με τα ήδη υπάρχοντα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Ευχαριστω gtb. Νομιζα οτι εκανα κατι λαθος, ημουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι παιρνω log n win με απλη αγορα πακετου :D Καλες γιορτες σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 31/1 θα ληξουν γράψτε λάθος 31/12 πρέπει να ληγουν και 01/1 μπαίνουν τα καινούργια 120 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 log n win έχεις όταν βάζεις λεφτά στην κάρτα και όχι όταν αγοράζεις πακέτο με τα ήδη υπάρχοντα χρήματα. Εαν βαλεις blender, μπορεις να ενεργοποιησεις τα πακετα των 2€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Εαν βαλεις blender, μπορεις να ενεργοποιησεις τα πακετα των 2€; Έχω την εντύπωση πως αν ξεκλειδωσεις βασικό πακέτο των 5€ και όχι blender ξεκλειδωνεις πακέτο των 2€ Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Είχα βάλει εγώ blender και τον επόμενο μήνα ξεκλείδωσα το πακέτο των 2 ευρώ. Χθες τέλειωσε. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Και με το blender ξεκλειδώνουν τα πακέτα των 2 ευρώ, το έχω κάνει πολλές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 παιδια μπορω να κανω ανανεωση 5 ευρω απο καταστημα? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 καλυτερα 6 κανε να εχεις 5μεσα μετα την κλοπη μετα φορου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Και να τους πει βάλε 5€ ,θα του λένε μπούρδες και καλά δεν γίνεται....Εδώ εγώ του είχα πει,βάλε 10€ και μου λέει πάρε από το περίπτερο... Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts