Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ακριβώς αυτο.

+ το οτι ειχα παρει πριν 3? 4? χρονια συσκευή και τα 79 ευρω που ειχα δωσει(αν θυμαμαι καλά) μπηκαν στην καρτα.Μετα εκανε μια πατατα η wind και επειδη το καταλαβα μου πιστωσαν αλλα 30 ευρω.

Βαλε ανανεωσεις για να μη χαθει το νουμερο...βαλε κατι καλές προσφορες.Μαζευτηκε το ποσο.

Χρόνο ομιλιας απο εκει δε τρωω, γτ μου δινουν `120' προς ολους καθε μηνα.

Σμς στελνω σπανια.

Για ιντερνετ, βαζω 5 ευρω το μηνα και μετα τα μπονους του 2 ευρω...οποτε εμεινε υπολοιπο 130.Το ειχα φτασει και 180 :p

Eιχα βαλει 10 ευρω καπου τον απριλιο?μαιο?δε θυμαμαι ποτε.Ειναι στανταρ οτι αν ανανεωσω με 5 ευρω πχ, δεν θα μου αφαιρεσουν τα παλιοτερα?

Εννοείται πως αν βάλεις 5 ευρώ μέσα θα είσαι οκ και θα δεις την ημερομηνία λήξης των 135 ευρώ σου να λήγει σε 6 μήνες και έτσι θα συμβαδίζει και το app της wind με την πραγματική ημερομηνία λήξης του υπολειπόμενου χρόνου ομιλίας σου !!!

Είχα από 2πλασιασμό με ισχύ για ένα μήνα που λήγει σήμερα και είπα να κάνω κάποιες κλήσεις για δωρεά στο "Χαμόγελο του παιδιού" όπως είχα κάνει και παλιότερα, για να μη χαθεί αυτό το υπόλοιπο. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι μου αφαίρεσαν το ποσό από το κανονικό μου υπόλοιπο και όχι από το μπόνους που λήγει σήμερα :blink:

Ισχύει;;; και αν ναι πότε άλλαξε αυτό;

Είχα από 2πλασιασμό με ισχύ για ένα μήνα που λήγει σήμερα και είπα να κάνω κάποιες κλήσεις για δωρεά στο "Χαμόγελο του παιδιού" όπως είχα κάνει και παλιότερα, για να μη χαθεί αυτό το υπόλοιπο. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι μου αφαίρεσαν το ποσό από το κανονικό μου υπόλοιπο και όχι από το μπόνους που λήγει σήμερα :blink:

Ισχύει;;; και αν ναι πότε άλλαξε αυτό;

Οι κλησεις σε ειδικους αριθμους δεν χρησιμοποιουν λεπτα απο τα BONUS .

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Οι κλησεις σε ειδικους αριθμους δεν χρησιμοποιουν λεπτα απο τα BONUS .
Το ίδιο ισχύει και αν στείλω sms στο χαμόγελο;

Απο το τσατ τους,αναφορικα με την αφαιρεση υπολοιπου στις 30-11.Επειδή με τρομάξατε χτες, αγορασα πακέτα ομιλιας, ιντερνετ,σμς μπας και πέσει το ποσό, αλλα φευ!!!

Καλώς ήρθες στο F2G Live Chat!

Katerina

Support Agent

Αντίγραφο της συνομιλίας θα αποσταλεί σε**********************@GMAIL.COM μετά την ολοκλήρωση της συνομιλίας.

Katerina

Γεια σου *. Πώς μπορώ να σε βοηθήσω;

1:31 pm

*

θελω να ρωτησω κατι: εχω υπολοιπο στην καρτα μου

Katerina

Καλησπέρα

*

και ειδα πως στις 30-11 θα αφαιρεθουν οσα χρηματα εχω βαλει πριν τις 5-5-14

αν ανανεωσω τωρα με 5 ευρω, θα διατηρηθει το υπολοιπο ή θα αφαιρεθουν και παλι?

Katerina

Αν ανανεώσεις με 5€ σήμερα θα ισχύει για 6 μήνες το υπόλοιπο σου.

Το υπόλοιπο που έχεις τώρα αν ανανεώσεις δεν θα χαθεί.

*

100% αυτο?

Katerina

Μάλιστα.

*

ωραια, σε περιπτωση που δεν ανανεωσω πως μπορω να μαθω το υψος που θα αφαιρεθει απο την καρτα μου?

Katerina

Αν λήξει το υπόλοιπο σου και δεν ανανεώσεις θα αφαιρεθεί το υπόλοιπο που υπάρχει εκείνη την στιγμή στον λογαριασμό σου

*

αλλο ρωτω..το υπολοιπο που εχω, προερχεται απο ανανεωσεις τα τελευταια 2 χρόνια...

στο σαιτ αναφερει πως θα χαθει το ποσο που αντιστοιχει σε ανανεωσεις που εγιναν πριν τις 5-5-14

πως μπορω να μαθω τι ποσο ειναι αυτο?

πως θα ξερω δλδ ποσα χρηματα απο την καρτα μου ειναι απο ανανεωση πριν τις 5-5 και θα χαθουν, και ποσα ειναι μετα και θα παραμεινουν?

Katerina

Μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό κινητού στον οποίο αναφέρεσαι για να το ελέγξω;

*

69%%%%%%%%%

Katerina

Δώσε μου ένα λεπτό να το κοιτάξω,ευχαριστώ.

Μετά από έλεγχο το υπόλοιπο σου αξίας 127,45€ θα λήξει ,άρα και θα χαθεί ,στις 07/02/2015

Όλο το ποσό.

*

δλδ πριν τις 7-2 πρεπει να ανενωσω για να μην χαθει?

ή θα χαθεί ούτως ή αλλως?

Katerina

Σωστά,πριν τις 07/02 θα πρέπει να ανανεώσεις τον χρόνο σου για να μην χαθεί αυτό το υπόλοιπο

*

δλδ τπν νομβριο δε θα αφαιρεθει κατι

Katerina

Σωστά.

Katerina

Θα μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι άλλο;

Φυσικά και κατάλαβα απο την 1η φορά αυτο που έγραψε, απλα το διευκρίνησα με περισσότερες ερωτησεις για να μη μου πουνε αυριο μεθαυριο αν αφαιρεσουν το ποσο, πως δεν καταλαβαν τι ρωτησα :p

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Το ίδιο ισχύει και αν στείλω sms στο χαμόγελο;

Φυσικά το ιδιο ισχυει

Φυσικά το ιδιο ισχυει

Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι παλιότερα δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά... Ευχαριστώ για την διευκρίνηση!!!

Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι παλιότερα δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά... Ευχαριστώ για την διευκρίνηση!!!

Η κληση και το μηνυμα προς το χαμογελο του παιδιου εχει ειδικη χρεωση γιατι το μεγαλυτερο μερος απο την χρεωση πηγαινει στο χαμογελο. Αν η εταιρια δεν εισπραξει ποσο απο εσενα, πώς θα μεταφερει το ποσό ;

Από πού μπαίνουμε για να ρωτήσουμε στο F2G Live chat???

στο σίτε του myfree to go υπάρχει.

παρολο που ψαχνω πολυ ωρα δεν εχω βρει τιποτα... Τοσο δυσευρετο ειναι; Το κρυβουν; :p

εντιτ: απενεργοποιησα κατι adblock και εμφανιστηκε στο πλαι...

Edited by minovg

Μολις προ ολίγου μου ήρθε με μαιλ η νέα προσφορά του f2g lucky day.

http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/f2g-lucky-day-offer/?utm_source=Master+WIND+List+for+Newsletters+%28all+opt-in%29&utm_campaign=82ce938195-F2G_Newsletter_Lucky_Day_october_Week_4_22_10_2014&utm_medium=email&utm_term=0_bc08c37031-82ce938195-297331277

2 ευρώ + με κάθε ανανέωση απο 10 ευρώ και άνω.

Αυτο που με μπερδεύει ειναι οτι , το μπόνους των 2 ευρώ πως το χρησιμοποιούμε ??

Δλδ , γράφει ''To F2G Lucky Day αυτής της εβδομάδας σου χαρίζει 2€ επιπλέον σε κάθε ανανεώση χρόνου ομιλίας αξίας 10€ και άνω! O δωρεάν χρόνος ομιλίας έχει διάρκεια 15 ημέρες.''

Διαρκεια 15 μέρες.

Αρα βάζω 10 ευρώ γίνονται 12 προ φόρους και αν βάλω ενα πακέτο των 5 θα αφαιρέσει τα 2 απο τα μπόνους και 3 απο το υπόλοιπο μου????

Edited by nebtios

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μολις προ ολίγου μου ήρθε με μαιλ η νέα προσφορά του f2g lucky day.

http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/f2g-lucky-day-offer/?utm_source=Master+WIND+List+for+Newsletters+%28all+opt-in%29&utm_campaign=82ce938195-F2G_Newsletter_Lucky_Day_october_Week_4_22_10_2014&utm_medium=email&utm_term=0_bc08c37031-82ce938195-297331277

2 ευρώ + με κάθε ανανέωση απο 10 ευρώ και άνω.

Αυτο που με μπερδεύει ειναι οτι , το μπόνους των 2 ευρώ πως το χρησιμοποιούμε ??

Δλδ , γράφει ''To F2G Lucky Day αυτής της εβδομάδας σου χαρίζει 2€ επιπλέον σε κάθε ανανεώση χρόνου ομιλίας αξίας 10€ και άνω! O δωρεάν χρόνος ομιλίας έχει διάρκεια 15 ημέρες.''

Διαρκεια 15 μέρες.

Αρα βάζω 10 ευρώ γίνονται 12 προ φόρους και αν βάλω ενα πακέτο των 5 θα αφαιρέσει τα 2 απο τα μπόνους και 3 απο το υπόλοιπο μου????

ισχύει για αγορά πακέτων, δεν ισχύει για αριθμούς υψηλής χρέωσης κτλ

Κεντρική ημέρα προσφοράς είναι η Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 ενώ η προσφορά θα βρίσκεται σε ισχύ από 22/10 (16:00) έως 24/10 (09:00).

Αν κάνουμε ανανέωση τώρα ισχύει το μπόνους σωστα ?

---

Δεν είχα ξανακάνει , έκανα τωρα ολα οκ.

Edited by nebtios

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω εχω μπερδευτεί με αυτά τα 2€ . Πως τα χρησιμοποιούμε ?

O δωρεάν χρόνος μπορεί να καταναλωθεί σε κλήσεις & SMS προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα και το Eξωτερικό και για χρήση Mobile Internet

Ο δωρεάν χρόνος μπορεί να καταναλωθεί σε καθεστώς περιαγωγής.

Ο δωρεάν χρόνος μπορεί να καταναλωθεί για αγορά πακέτων.

Ο δωρεάν χρόνος ισχύει για 15 ημέρες από την ανανέωση.

Ο δωρεάν χρόνος δεν μπορεί να καταναλωθεί προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Πηγή: http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/f2g-lucky-day-offer/

Και εγω εχω μπερδευτεί με αυτά τα 2€ . Πως τα χρησιμοποιούμε ?

Εγώ έβαλα την εν λόγο προσφορά , έβαλα 10 ευρώ και μου έβαλε δώρο αλλα 2.

Σαν υπόλοιπο τωρα γράφει ας πούμε 15 και '' Ο υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας σου λήγει στις: 22/04/2015

Τα €2 λήγουν στις 06/11/2014''.

Αρα αγοραζουμε πακέτα και τρώει τα 2 πρώτα + απο το υπόλοιπο όση διαφορά προκύψει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο το τσατ τους,αναφορικα με την αφαιρεση υπολοιπου στις 30-11.Επειδή με τρομάξατε χτες, αγορασα πακέτα ομιλιας, ιντερνετ,σμς μπας και πέσει το ποσό, αλλα φευ!!!

Καλώς ήρθες στο F2G Live Chat!

Katerina

Support Agent

Αντίγραφο της συνομιλίας θα αποσταλεί σε**********************@GMAIL.COM μετά την ολοκλήρωση της συνομιλίας.

Katerina

Γεια σου *. Πώς μπορώ να σε βοηθήσω;

1:31 pm

*

θελω να ρωτησω κατι: εχω υπολοιπο στην καρτα μου

Katerina

Καλησπέρα

*

και ειδα πως στις 30-11 θα αφαιρεθουν οσα χρηματα εχω βαλει πριν τις 5-5-14

αν ανανεωσω τωρα με 5 ευρω, θα διατηρηθει το υπολοιπο ή θα αφαιρεθουν και παλι?

Katerina

Αν ανανεώσεις με 5€ σήμερα θα ισχύει για 6 μήνες το υπόλοιπο σου.

Το υπόλοιπο που έχεις τώρα αν ανανεώσεις δεν θα χαθεί.

*

100% αυτο?

Katerina

Μάλιστα.

*

ωραια, σε περιπτωση που δεν ανανεωσω πως μπορω να μαθω το υψος που θα αφαιρεθει απο την καρτα μου?

Katerina

Αν λήξει το υπόλοιπο σου και δεν ανανεώσεις θα αφαιρεθεί το υπόλοιπο που υπάρχει εκείνη την στιγμή στον λογαριασμό σου

*

αλλο ρωτω..το υπολοιπο που εχω, προερχεται απο ανανεωσεις τα τελευταια 2 χρόνια...

στο σαιτ αναφερει πως θα χαθει το ποσο που αντιστοιχει σε ανανεωσεις που εγιναν πριν τις 5-5-14

πως μπορω να μαθω τι ποσο ειναι αυτο?

πως θα ξερω δλδ ποσα χρηματα απο την καρτα μου ειναι απο ανανεωση πριν τις 5-5 και θα χαθουν, και ποσα ειναι μετα και θα παραμεινουν?

Katerina

Μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό κινητού στον οποίο αναφέρεσαι για να το ελέγξω;

*

69%%%%%%%%%

Katerina

Δώσε μου ένα λεπτό να το κοιτάξω,ευχαριστώ.

Μετά από έλεγχο το υπόλοιπο σου αξίας 127,45€ θα λήξει ,άρα και θα χαθεί ,στις 07/02/2015

Όλο το ποσό.

*

δλδ πριν τις 7-2 πρεπει να ανενωσω για να μην χαθει?

ή θα χαθεί ούτως ή αλλως?

Katerina

Σωστά,πριν τις 07/02 θα πρέπει να ανανεώσεις τον χρόνο σου για να μην χαθεί αυτό το υπόλοιπο

*

δλδ τπν νομβριο δε θα αφαιρεθει κατι

Katerina

Σωστά.

Katerina

Θα μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι άλλο;

Φυσικά και κατάλαβα απο την 1η φορά αυτο που έγραψε, απλα το διευκρίνησα με περισσότερες ερωτησεις για να μη μου πουνε αυριο μεθαυριο αν αφαιρεσουν το ποσο, πως δεν καταλαβαν τι ρωτησα :p

το ίδιο μου είπαν και εμένα μέσω μειλ.....

ημερομηνία λήξης είναι αυτή που λέει το 1269 η το App

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

το ίδιο μου είπαν και εμένα μέσω μειλ.....

ημερομηνία λήξης είναι αυτή που λέει το 1269 η το App

σου απάντησαν σε μειλ????ωωωω!θαυμα!θαυμα!!:innocent:

σου απάντησαν σε μειλ????ωωωω!θαυμα!θαυμα!!:innocent:

μου έχουν ξανά απαντήσει σε μειλ... πριν μερικές μέρες.....

στέλνουν και μήνυμα στο κινητό όταν απαντήσουν....

μιλάμε για γκλαμουρ καταστάσεις :p

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Eγώ το βάζω παλιά έτσι γινόταν με τους διπλασιασμούς των 30 ημέρων, πήγαιναν προς το χαμόγελο του παιδιού κανονικότατα μόνο οι κλήσεις αν θυμάμαι καλά μέσω sms αφαιρούσε από το κανονικό υπόλοιπο. Χρόνια συνδρομητής στη wind είχα στείλει πολλά χρήματα προς το χαμόγελο του παιδιού έτσι για να μη τα φάει η wind στο τέλος

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μόλις έβαλα 10 Ευρώ μέσω paypal και το bonus των 2 Ευρώ λήγει μετα από 6 μηνες και οχι 15 ημέρες.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Είχα 0,11 και έβαλα 10 ευρώ μέσω paypal, και το υπόλοιπο έγινε 11,04 [ενώ κανονικά έπρεπε να ήταν [0,11+(10+2)/1,12] = 10,82], το οποίο λήγει 23/4/2015 (με παχιά γράμματα) αλλά από κάτω λέει ότι τα 2 ευρώ λήγουν 7/11/2014.

Μου έδωσε, επίσης,

1) 8,93 (10/1,12) ευρώ που λήγουν 22/11/2014, ως bonus διπλασιασμού, και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν για αγορά πακέτων, περιαγωγή και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και

2) 1GB για 30 μέρες, επειδή ανανέωσα με 10 ευρώ.

Καθόλου άσχημα, νομίζω, και γι' αυτό ... ψηφίζω Wind ... δαγκωτό.

μου έχουν ξανά απαντήσει σε μειλ... πριν μερικές μέρες.....

στέλνουν και μήνυμα στο κινητό όταν απαντήσουν....

μιλάμε για γκλαμουρ καταστάσεις :p

ΜΟΝΟ σε εμενα στελνουν το βλακωδες

Ευχαριστούμε για το email σας.

Στόχος μας είναι να απαντήσουμε το αργότερο σε 2 ημέρες. Αν παρ’ όλα αυτά, χρειαστούμε περισσότερο χρόνο, τότε σίγουρα θα έχουμε επικοινωνήσει μαζί σας σε 5 ημέρες.

Συνδεθείτε στο wind.gr και ενεργοποιήστε χωρίς χρέωση την υπηρεσία myWIND για να διαχειρίζεστε όλες τις συνδέσεις σας online όπου και αν βρίσκεστε.

Επιπλέον, στο Wind/Συχνές Ερωτήσεις μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τις πιο συχνές απορίες.

Με εκτίμηση,

WIND Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα αυτόματα. Παρακαλούμε μην απαντήσετε.

Τhank you for your email.

We aim to answer to you within 2 days. If however, more time is needed, we will definitely get back to you, within 5 days.

Please visit wind.gr and register to myWIND in order to manage online your WIND accounts quickly and easily, wherever you are.

You can also check our Frequently Asked Questions here: Wind/FAQ

Best Regards,

WIND Customer Service Team

This is an automated e-mail. Please do not reply to it.

και...ποτε δεν απαντουν?

ΦΘINOΠΩPINH ΠPOΣΦOPA ΓIA ATEΛEIΩTO INTERNET! 2ΠΛAΣIO ABSOLUTE SURF ME 10GB ANTI ΓIA 5GB! MONO ME 15€. ENEPΓOΠOIHΣE TO ΣTO http://WWW.F2G.GR , KATAΣTHMATA WIND/ PUBLIC

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova