Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι το ίδιο με το φοιτητικό με τις ίδιες παροχές αν έχω καταλάβει καλά. Απλά πρέπει να τσιμπήσουμε και το 2K15 το οποίο κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό game! Καλή φάση το βρίσκω πάντως

τελικα τι ισχύει εβγαλε ακρη κανεις? ειναι το φοιτητικο? θελει να εχεις πασο δηλαδη?απλα το πασαρουν μεσα σε game?

το log and win δωρο μειωθηκε απο τα 300Mb σε 100!

πολυ ωραια...

νομίζω το είχαν πει οτι είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τα 300

το log and win δωρο μειωθηκε απο τα 300Mb σε 100!

πολυ ωραια...

τζάμπα είναι....

και 100 καλά είναι....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

...με το πακετο με το Game ξερουμε αν θελει πασο ή οχι? και αν τελικα ειναι 5 ευρω ή 10 το μηνα? το εχει παρει κανεις?

ας ειναι και για ενα χρονο μονο η προσφορα και με νεο νουμερο απλα τι υσχεθει τελικα απο καποιον που το πηρε plz

για ταξιδι στο εξωτερικο, υπαρχει καποιο προγραμμα για να εχουμε ιντερνετ με την αγορα καποιου πακετου πχ; Δεν βλεπω κατι στη σελιδα του F2G...

για ταξιδι στο εξωτερικο, υπαρχει καποιο προγραμμα για να εχουμε ιντερνετ με την αγορα καποιου πακετου πχ; Δεν βλεπω κατι στη σελιδα του F2G...

έχει αυτό

http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/hreoseis-periagogis/prosfores/euro4all/

υγ... εννοείται για χώρες εε εοχ

έχει αυτό

http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/hreoseis-periagogis/prosfores/euro4all/

υγ... εννοείται για χώρες εε εοχ

Με 0,246€/MB εντος ΕΕ, δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να αγορασει κανεις πακετο. Απλα κανεις λογικη χρηση και πας συχνα για καφε και WI FI.

http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/hreoseis-periagogis/prosfores/data-roamer-nea-upiresia-kinisis-dedomenon-gia-periagogi-stis-hores-tis-ee/

Δοκιμασμένο σε καρτοκινητό F2G2(Ιταλία - Πολωνία).

Ό,τι πακέτο internet έχεις ενεργοποιημένο για εδώ Ελλάδα, ισχύει και έξω (μόνο για ΕΕ), αρκεί να ενεργοποιήσεις το DATA ROAMER που είναι άλλα 5€.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Εξαρτάται πόσο καιρό θα κάτσεις και τι χρήση θα κάνεις.

Για πολύ χρήση καλύτερα να αγοράσεις τοπική κάρτα. Πιο φτηνά θα σου έρθει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/periagogi/hreoseis-periagogis/prosfores/data-roamer-nea-upiresia-kinisis-dedomenon-gia-periagogi-stis-hores-tis-ee/

Δοκιμασμένο σε καρτοκινητό F2G2(Ιταλία - Πολωνία).

Ό,τι πακέτο internet έχεις ενεργοποιημένο για εδώ Ελλάδα, ισχύει και έξω (μόνο για ΕΕ), αρκεί να ενεργοποιήσεις το DATA ROAMER που είναι άλλα 5€.

To data roamer θα ηταν ιδανικό αλλα το βγάζει μη διαθέσιμο για f2g2 που εχω κι εγώ... Πώς το ενεργοποίησες;

To data roamer θα ηταν ιδανικό αλλα το βγάζει μη διαθέσιμο για f2g2 που εχω κι εγώ... Πώς το ενεργοποίησες;

Δεν υπάρχει για καρτοκινητή, μόνο για καρτοσύνδεση

Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+

ο εατmydust ειπε οτι καταφερε και το ενεργοποιησε σε F2G2 και ειμαι περιεργος να μας πει πώς.

Σε διαφορετική περίπτωση, τι μπορώ να κάνω για να έχω ίντερνετ για 3-4 μέρες στη Γαλλία; (εκτός απο το να ψάχνω για free wifi :p )

Είχα στείλει mail στη WIND για να με διαφωτίσουν. Ως γνωστόν, θα ακούσετε διαφορετικές απόψεις από τον καθένα.

Εγώ εν τέλει το ενεργοποίησα στέλνοντας DATAROAM ΝΑΙ αλλά δε θυμάμαι αν ήταν στο 1284 ή σε κάποιο άλλο νούμερο.

Πάντως σε μένα δούλεψε. Προσπάθησε να στείλεις το μήνυμα πριν φύγεις και το πολύ πολύ, εάν δεν ισχύει πλέον, να μην μπορέσεις να το ενεργοποιήσεις.

Μιλάμε για την περίοδο Μάρτιο-Μάιο 2013.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Μέχρι πριν δύο χρόνια γινόταν και σε καρτοκινητό. Το ενεργοποίησα και εγώ στην Ισπανία .

Μετά το κόψανε για καρτοκινητά και δεν ισχύει πλέον.

Με 0,246€/MB εντος ΕΕ, δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να αγορασει κανεις πακετο. Απλα κανεις λογικη χρηση και πας συχνα για καφε και WI FI.

το πακέτο εκτός από ίντερνετ δίνει και λεπτά και μηνύματα.... συνολικά

αν έχεις σκοπό να τα χρησιμοποιήσεις αξίζει τα λεφτά του

ειδικά δε αν μιλάμε για εξερχόμενες, που στα ταξίδια συνήθως εσύ περνεις τηλέφωνο όταν έχεις χρονο

υγ και να προσθέσω και κάτι άλλο...

για μένα το πακέτο έχει μεγάλο μειονέκτημα ότι δεν σου λέει πόσο χρόνο μηνύματα μβ υπόλοιπο έχεις....

μεγάλη παγίδα... βέβαια το καλοκαίρι που το ενεργοποιησα δεν με ενδιέφερε διότι είχα λίγο υπόλοιπο στην κάρτα την οποίο μετά θα πέταγα

Edited by HEO

Στις 14/10 είχα πάρει το πακέτο των 200 λεπτών με 5€, μέσω της εφαρμογής F2G (χωρίς ανανέωση κάρτας, απλά με τα χρήματα που υπήρχαν ήδη)

Μπήκα στην εφαρμογή και μου έγραφε

ΑΠΟ ΠΑΚΕΤΑ 200' (Τα 200' λήγουν 14/11)

ΑΠΟ BONUS 100' WIND&Q (Τα 100' λήγουν 14/11)

ΑΠΟ BONUS&ΠΑΚΕΤΑ 100 SMS προς WIND&Q (Τα 100' λήγουν 14/11)

Μέχρι εδώ όλα φυσιολογικά.

Μπαίνω πριν λίγο να δω τι έχω καταναλώσει και μου λέει

ΑΠΟ ΠΑΚΕΤΑ 200' (Τα 200' λήγουν 14/11)

ΑΠΟ BONUS 97' προς WIND&Q (Τα 97' λήγουν 14/11)

ΑΠΟ BONUS&ΠΑΚΕΤΑ 100 SMS προς WIND&Q (Τα 100' λήγουν 14/11)

ΑΠΟ BONUS 213' 43'' (Τα 175' 9'' λήγουν 30/10)

Αυτό το τελευταίο bonus των 213' 43'' γνωρίζει κανείς πως προέκυψε;

Στις 14/10 η Προσφορά του Lucky day ήταν 200 λεπτά ομιλίας για 15 ημέρες για όσους ενεργοποιούσαν τα 200 λεπτά.

Από ότι βλέπω κέρδισες την συγκεκριμένη προσφορά . Από αυτήν είναι τα 175 που λήγουν στις 30 /10

τα υπόλοιπα είναι κάποιο προηγούμενο bonus .

http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/f2g-lucky-day-/

Τελευταία Προσφορά

Ημερομηνία προσφοράς: 15/10/2014

To F2G Lucky Day αυτής της εβδομάδας σού χάρισε 200' προς όλους με ισχύ 15 ημέρες, με κάθε ενεργοποίηση του βασικού πακέτου Talk Τo All, το οποίο σου δίνει 200' προς όλους, με κόστος ενεργοποίησης 5€ και διάρκεια 30 ημέρες!

Κεντρική ημέρα προσφοράς ήταν η Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 ενώ η προσφορά βρισκόταν σε ισχύ από 14/10 (15:00) έως 16/10 (09:00).

Edited by Vasileios

Προφανώς ήμουν τυχερός γιατί δεν ήξερα ότι είχε lucky day εκείνη τη μέρα.

Με παραξένεψε πάντως το γεγονός των 213' 43'' και δεν μου πέρασε από το μυαλό

ότι μπορεί να ήταν συνδυαστικά με ένα παλιότερο bonus από το οποίο είχαν περισσέψει 13' 43''.

Παιδια, πως απενεργοποιείται ο τηλεφωνητής στο f2g μας;;

Πληκτρολογώντας ##002# και έπειτα κλήση.

Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε...

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova