marras Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Κοίτα, αν ποτέ δουλέψεις σε εταιρεία και έχεις εταιρικό κινητό ή αν ανοίξεις δικό σου μαγαζί και έχεις συχνή επικοινωνία με πελάτες, θα ήθελα να σε δω να τρέχεις να φορτώνεις μονάδες στην μέση μιας συμφωνίας ή μιας συνάντησης. Πουθενά δεν ανέφερα την λέξη σοβαρός ή κακός επαγγελματίας. Απλά γράφω τι ισχύει για την πλειοψηφία του επαγγελματικού κόσμου. Ούτε θεωρώ ότι είναι παιδιά ή γέροι όσοι έχουν κάρτα. Και εγώ κάρτα έχω και είμαι 35 χρονών. Απλά πιστεύω ότι άλλη χρήση κάνει κάποιος με συμβόλαιο και άλλη με κάρτα και άλλες απαιτήσεις και χρήματα διαθέτει στην κάθε περίπτωση. Φίλε μου, απλά ήταν λίγο άκυρο το "επαγγελματίας" που ανέφερες. Επαγγελματίας είναι και ο ταξιτζής που είναι όλη μέρα έξω, επαγγελματίας είναι και ο καφετζής που είναι όλη μέρα στο καφενείο του... Τυχαία παραδείγματα εννοείται τα επαγγέλματα. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Κοίτα, αν ποτέ δουλέψεις σε εταιρεία και έχεις εταιρικό κινητό ή αν ανοίξεις δικό σου μαγαζί και έχεις συχνή επικοινωνία με πελάτες, θα ήθελα να σε δω να τρέχεις να φορτώνεις μονάδες στην μέση μιας συμφωνίας ή μιας συνάντησης. παλι κανεις λαθος. φορτωνεις χρονο ομιλιας μια φορα καθε μηνα και δεν εχεις κανενα προβλημα. ξερεις ποσο μπορεις να μιλησεις πχ με 50 ευρω? οπως πηγαινες μια γορα τον μηνα και πληρωνες τον λογαριασμο ετσι πας μια φορα τον μηνα και βαζεις 50 ευρω στο καρτοκινητο σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef4 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Θα με βοηθησει καποιος γιατι δεν κατεχω? Να παω να αγορασω μια καρτα σιμ wind και μετα ονλαιν να κανω ενεργοποιηση το πακετο?θα το εχω για οαντα αυτο το πακετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Το ξέρω πως είναι μικρές οι πιθανότητες και πως κινδυνεύω να εκτεθώ, αλλά παρ' όλα αυτά εγώ θα το ρωτήσω! Υπάρχει μήπως κάτι αντίστοιχο του "cosmote τέλειο σήμα" στην wind, και συμβατό με εμάς τους καρτοκινητούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 παλι κανεις λαθος. φορτωνεις χρονο ομιλιας μια φορα καθε μηνα και δεν εχεις κανενα προβλημα. ξερεις ποσο μπορεις να μιλησεις πχ με 50 ευρω? οπως πηγαινες μια γορα τον μηνα και πληρωνες τον λογαριασμο ετσι πας μια φορα τον μηνα και βαζεις 50 ευρω στο καρτοκινητο σου. γιατι μια φορα τον μηνα?τι ειναι?συμβολαιο να πληρωνω καθε μηνα καρτες υπαρχουν παντου,εχει και ον λαιν πλεον φορτιση,και παω καθε πεντε λεπτα και γεμιζω, ΑΜΑ ΘΕΛΩ! ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ,εχω pay as you go,ας το καταλαβουν μερικοι και να προσαρμοστουν στην νεα ταξη φιλικα παντα προς αυτους που παραμενουν στα συμβολαια και ναι εχω μαγαζι και και με συμφερει γιατι ειναι ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ και πληρωνω πολυ λιγοτερα απο πριν με συμβολαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 γιατι μια φορα τον μηνα?τι ειναι?συμβολαιο να πληρωνω καθε μηνα καρτες υπαρχουν παντου,εχει και ον λαιν πλεον φορτιση,και παω καθε πεντε λεπτα και γεμιζω, ΑΜΑ ΘΕΛΩ! ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ,εχω pay as you go,ας το καταλαβουν μερικοι και να προσαρμοστουν στην νεα ταξη φιλικα παντα προς αυτους που παραμενουν στα συμβολαια και ναι εχω μαγαζι και και με συμφερει γιατι ειναι ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ και πληρωνω πολυ λιγοτερα απο πριν με συμβολαιο Μιλάς με κάποιον και σου τελειωνουν οι μονάδες.Τι κάνεις ;Του λές ότι θα τον πάρεις σε λίγο γιατί πρέπει να κάνεις ανανέωση επειδή σου τελειώσαν οι μανάδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δεν λειτουργει ετσι το πραγμα πια. Χρησιμοποιεις πακετα, για τα οποια εχεις online παρακολουθηση. Ειναι πιο πιθανο να μεινεις απο μπαταρια, παρα απο 'μοναδες'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μιλάς με κάποιον και σου τελειωνουν οι μονάδες.Τι κάνεις ;Του λές ότι θα τον πάρεις σε λίγο γιατί πρέπει να κάνεις ανανέωση επειδή σου τελειώσαν οι μανάδες; Το αγχος που σας εχουν δημιουργησει οι πωλητές συμβολαίων είναι αυτο; Πολύ απλά, πριν πάρεις τηλ, ενημερώνεσαι μεσω ιντερνετ ή μεσω δωρεαν κλησης για το υπολοιπο του πακετου σου. Προς ολους τους φιλους των καρτοκινητων: οι αμετανόητοι συμβολαιάδες δεν προκειται να αλλαξουν γνωμη. Αυτο ειναι πολύ καλό, αφου κάποιος πρέπει να συντηρεί την εταιρία, ωστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε φτηνή καρτοκινητή ;) Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Μιλάς με κάποιον και σου τελειωνουν οι μονάδες.Τι κάνεις ;Του λές ότι θα τον πάρεις σε λίγο γιατί πρέπει να κάνεις ανανέωση επειδή σου τελειώσαν οι μανάδες; μεγαλο αγχος αυτο,δεν το ειχα σκεφτει,απο σημερα παλι σε συμβολαιο με βλεπω! αυτουνου αμα του κανουν φραγη που δεν πληρωσε το λογαριασμο τι μου λεει? και φραγη και συνεχιζει να πληρωνει παγια! Edited June 5, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μιλάς με κάποιον και σου τελειωνουν οι μονάδες.Τι κάνεις ;Του λές ότι θα τον πάρεις σε λίγο γιατί πρέπει να κάνεις ανανέωση επειδή σου τελειώσαν οι μανάδες; Επειδή γράφεις σε thread της Wind αν το είχες παρακολουθήσει εδώ και λίγο καιρό θα ήξερες πως είναι να μην σου τελειώνει ποτέ ο χρόνος ομιλίας..... Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μιλάς με κάποιον και σου τελειωνουν οι μονάδες.Τι κάνεις ;Του λές ότι θα τον πάρεις σε λίγο γιατί πρέπει να κάνεις ανανέωση επειδή σου τελειώσαν οι μανάδες; Κρατάς μιά κάρτα 10€ στο πορτοφόλι σου για τέτοιες περιπτώσεις ή χρησιμοποιείς αφού τελειώσει η κάρτα τα πακέτα με το 1€ και σου τραβάει τα χρήματα η WIND στην επόμενη ανανέωση. Λύσεις υπάρχουν! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Στην εποχή που ζουμε, ενας λιγότερο λογαριασμός στο σπίτι είναι μεγάλη υπόθεση... Και θα το θέσω και λίγο διαφορετικά: προτιμάς να κάνεις αγορές με cashcard, ή με πιστωτική; η πρωτη ειναι το καρτοκινητο και η δευτερη ειναι το συμβολαιο... Η εξτρα διαφορά ειναι οτι με την πρωτη τα χρηματα εχουν μεγαλυτερη αξια (φτηνοτερα λεπτα ομιλιας)... Κανε κλικ στην υπογραφη μου... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 να μην ξεχναμε το :Θέλεις παραπάνω χρόνο ομιλίας και τον θέλεις τώρα; Με την υπηρεσία WIND SOS Recharge μπορείς να επεκτείνεις το υπόλοιπο σου με 2,5€ χρόνο ομιλίας άμεσα, καλώντας απλά το 1268. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 τι σοι επαγγελματιας ειναι αυτος που δεν μπορει να ελεγξει εναν λογαριαμο καρτοκινητου και να κουμανταρει υππλοιπα και πακετα..... αναρωτιεμαι..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ειδικά με την εφαρμογή και το myF2G είναι πολύ εύκολο να τσεκάρεις υπόλοιπα και πακέτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενετε μερικοι να πεισετε μερικους να ερθουν στην καρτοκινητη; Αφηστε τους στο συμβολαιο , μαλλον εχουν χρηματα να πληρωνουν. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ο σοβαρος επαγγελματιας βρισκει οικονομικες λυσεις, οι υπολοιποι "επαγγελματιες" πετανε χρηματα, ειτε διοτι δεν το ψαχνουν, ειτε διοτι δινουν περισσοτερη σημασια στο ιματζ... Θυμαμαι οταν ειχαν βγει τα μπλε δοντια, οι πιο ακυροι κυκλοφορουσαν με ενα τετοιο στο αυτι τους, με πολυ σοβαρο υφος :lol: Εντιτ: ας μας πει ο φιλος junglist, με τι μηνιαιο λογαριασμο θεωρειται καποιος "επαγγελματιας"; Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Επειδή είμαι μέσα στα πράγματα, εγώ μια ζωή είχα συμβόλαιο, το τελευταίο 1,5 χρόνο έχω F2G και δεν είναι ότι είναι μόνο πιο οικονομικό, το κλειδί της υπόθεσης είναι ότι οι απαιτήσεις μου είναι συνεχώς μεταβαλλόμενες οπότε φορτώνω το πακέτο που έχω ανάγκη. Ποιος είπε για κάρτες και καταστήματα. Από το application έχεις πλήρη έλεγχο με δύο κλικ είτε βάζεις από paypal, είτε για αγορά πακέτων. Στην παρούσα φάση και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, δεν γυρνάω σε συμβόλαιο με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Επίσης υπάρχουν λύσεις με voip clients για να μιλάς στο εξωτερικό με 1cent το λεπτό και να εμφανίζει και το νούμερό σου σαν call-id. Βάλε viber/whatsapp/skype και είσαι κομπλέ. Είσαι γραφείο; Ακόμα και το viber το κάνεις από pc σου.... Επίσης, κάτι άλλο που δεν το ξέρει ο περισσότερος κόσμος εδώ, όταν η δουλειά σου δεν είναι πχ delivery αλλά είναι γραφείου κτλ, και ασχολείσαι με 1002 πράγματα και επικοινωνείς με πολύ κόσμο, η μέθοδος του e-mail/skype είναι πολύ πιο αποδοτική. Οι περισσότεροι σοβαροί επαγγελματίες επικοινωνούν γραπτός, πόσο μάλιστα όταν νταλαβερίζεσαι και με εξωτερικό. Σε σοβαρά θέματα δεν μπορείς να δίνεις απαντήσεις του ποδαριού, απαντάς με την ησυχία σου και εκτός ώρες λειτουργίας. Όποιοι ξέρουν με καταλαβαίνουν. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ωπα ωπα γιατί μου την πεσατε σαν αγέλη όλοι μαζι!Για αρχή δεν έχω συμβόλαιο με καμιά εταιρία!Καρτοκινητό βοντα και wind έχω ,για την χρήση που κάνω μου είναι υπεραρκετά.Δεν προτρέπω κανέναν να κάνει συμβόλαιο ή να αγοράσει καρτοκινητό,ούτε και δουλεύω για κάποια εταιρία κινητής,σε πρατήριο καυσίμων εργάζομαι. Σε μια ερωτησή μου βγάλετε τα απωθημένα σας λες και σας έβρισα!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef4 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Σημερα η τελευταια ευκαιρια να ενεργοποιησω το πακετο combo;;; Πειτε μου ενας ρε παιδια...εχω συμβολαια αλλης εταιριας σε σκαρτφον και θελω να το κοψω κ να το γυρισω σε καρτοκινητη Η προσφορα θα ισχυει για καθε μηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Σημερα η τελευταια ευκαιρια να ενεργοποιησω το πακετο combo;;; Πειτε μου ενας ρε παιδια...εχω συμβολαια αλλης εταιριας σε σκαρτφον και θελω να το κοψω κ να το γυρισω σε καρτοκινητη Η προσφορα θα ισχυει για καθε μηνα? όχι δεν θα ισχύει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Ωπα ωπα γιατί μου την πεσατε σαν αγέλη όλοι μαζι!Για αρχή δεν έχω συμβόλαιο με καμιά εταιρία!Καρτοκινητό βοντα και wind έχω ,για την χρήση που κάνω μου είναι υπεραρκετά.Δεν προτρέπω κανέναν να κάνει συμβόλαιο ή να αγοράσει καρτοκινητό,ούτε και δουλεύω για κάποια εταιρία κινητής,σε πρατήριο καυσίμων εργάζομαι. Σε μια ερωτησή μου βγάλετε τα απωθημένα σας λες και σας έβρισα!:confused: Δεν σου την έπεσε, ούτε σε κατηγόρησε κανείς για κάτι. Απλά υπερασπίστηκαν λίγο πιο έντονα (αν και δεν χρειαζόταν) τα καρτοκινητά και τίποτα περισσότερο. Το κόλπο για να μην ξεμένεις ποτέ από κάρτα, είναι να μην την αφήνεις να πέφτει κάτω από κάποιο ποσό. Αυτό το ποσό ο καθένας το ορίζει σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια και τις ανάγκες του, άλλος 10 ευρώ,, άλλος 20, άλλος 50 κ.ο.κ. Σημερα η τελευταια ευκαιρια να ενεργοποιησω το πακετο combo;;; Πειτε μου ενας ρε παιδια...εχω συμβολαια αλλης εταιριας σε σκαρτφον και θελω να το κοψω κ να το γυρισω σε καρτοκινητη Η προσφορα θα ισχυει για καθε μηνα? Τo combo θα ισχύει ως έχει, χωρίς τη συγκεκριμένη προσφορά διπλασιασμού Edited June 5, 2014 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Σημερα η τελευταια ευκαιρια να ενεργοποιησω το πακετο combo;;; Πειτε μου ενας ρε παιδια...εχω συμβολαια αλλης εταιριας σε σκαρτφον και θελω να το κοψω κ να το γυρισω σε καρτοκινητη Η προσφορα θα ισχυει για καθε μηνα? οχι,κανενα πακετο και καμια προσφορα δεν ειναι παγια,απλα μας εχει συνηθησει η wind σε καλυτερα μεχρι στιγμης ομως,οταν καταργει πακετα,ελπιζουμε να μην αλλαξει τακτικη ολοι μας. προς το παρον ολοι θα σου πουν ελα στο f2g αλλα οχι για το lucky day μονο και μονο λες και σας έβρισα!:confused: πορωση λεμε,το παρακαναμε λιγο Edited June 5, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 οχι,κανενα πακετο και καμια προσφορα δεν ειναι παγια,απλα μας εχει συνηθησει η wind σε καλυτερα μεχρι στιγμης ομως,οταν καταργει πακετα,ελπιζουμε να μην αλλαξει τακτικη ολοι μας. προς το παρον ολοι θα σου πουν ελα στο f2g αλλα οχι για το lucky day μονο και μονο πορωση λεμε,το παρακαναμε λιγο Καλά το combo με το 15άρι είναι απίστευτο πακέτο, Πιθανόν θα βγάλουν κάτι αντίστοιχο ή και καλύτερο στο μέλλον. Έτσι συνηθίσαμε. Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Σημερα η τελευταια ευκαιρια να ενεργοποιησω το πακετο combo;;; Πειτε μου ενας ρε παιδια...εχω συμβολαια αλλης εταιριας σε σκαρτφον και θελω να το κοψω κ να το γυρισω σε καρτοκινητη Η προσφορα θα ισχυει για καθε μηνα? σήμερα είναι η τελευταία μέρα για να ενεργοποιήσεις το διπλασιασμένο combo.. παρόλ'αυτά πιστεύω ότι ακόμα κ το απλό combo σε συμφέρει σε σχέση με κάθε συμβόλαιο σε οποιαδήποτε εταιρία! και γενικά ανάλογα την χρήση που κάνεις μπορείς να βρεις πολύ καλές προσφορές στο f2g και q! ευτυχώς ο πατέρας μου ως "επαγγελματίας" με ακούει και έκοψε τα συμβόλαια και έχει καρτοκινητή πλέον! και μάλιστα πολλοί πελάτες του έχουν πλέον καρτοκινητά! είτε πληρώνεις στους λογαριασμούς του συμβολαίου, είτε σε μια κάρτα στο περίπτερο ή στο κατάστημα δεν είναι παραπάνω κόπος.. ήμαρτον δηλαδή και για αυτούς που λένε ότι το έχουν άγχος μην διακοπεί η κλήση επειδή τελείωσαν οι μονάδες!!! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Μια απορία. Έχω ένα F2G 1 από παλιότερα. Αν θυμάμαι καλά έχει χρέωση ανά λεπτό €0.10. Με το πακέτο της Q με €3 δίνει 80 λεπτά. Δηλ. το λεπτό βγαίνει €0.0375. Αξίζει να το κρατήσω το F2G1; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts