akalos Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 (αυξηση 500%) ε οχι ακριβως!κοψε κατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Από 10 στα 50 είναι 400 % αλλά να μην σταθώ σε αυτήν την λεπτομέρια έχεις 10 συνδέσεις και πληρώνεις 100 ευρώ τον χρόνο δηλαδή 0,83 ευρώ τον μήνα για την κάθε σύνδεση και διαμαρτύρεσε , Αν κατάλαβα καλά πλήρωνες μέχρι τώρα 0,08 τον μήνα??? Να πας στην cosmote να σωθείς από την ακρίβεια !!!! Χα χα χα , με έκανες και γέλασα. Αν σου περισσευουν 100€ τον χρονο, να κανονισουμε ενα ραντεβου να μου τα δωσεις ρε συ. Μην σε βαραινουν και το εχω τυψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Πάντως δική μου εκτίμηση είναι ότι αφού και η Wind προχώρησε σε αυτή την αλλαγή, θα το πράξει και η Cosmote λίαν συντόμως. Οπότε μη βιαστείς να κάνεις φορητότητες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Πάντως δική μου εκτίμηση είναι ότι αφού και η Wind προχώρησε σε αυτή την αλλαγή, θα το πράξει και η Cosmote λίαν συντόμως. Οπότε μη βιαστείς να κάνεις φορητότητες. Αυτο το ενδεχομενο παντα υπαρχει. Αλλα η μισητη Κοσμοτε διατηρει (ακομα τουλαχιστον), το δικαιωμα μεταφορας υπολοιπων στο ενεργο μου νουμερο, οποτε πρακτικα τα υπολοιπα δεν χανονται. Ακουει αραγε κανεις εκει στην Wind? Η μιλαω μονος μου? Η αλλη λυση βεβαια ειναι η εξης: Καταναλωνουμε τα υπολοιπα με οποιοδηποτε τροπο (κανοντας κλησεις εξωτερικου εκτος πακετων, Η χρησιμοποιωντας πακετα ιντερνετ και τα αφηνουμε να ληξουν στο εξαμηνο. Μετα παιρνουμε νεες καρτες δωρεαν και τις χρησιμοποιουμε για ενα εξαμηνο. Σημειωτεον οτι η διατηρηση του αριθμου δεν ειναι πρωταρχικης σημασιας. Αλλωστε μεχρι τον Σεπτεμβριο που μου ληγουν, μπορει να εχουν αλλαξει παλι τα δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Η wind δεν έχει περιθώρια πισωγυρίσματος γιατί θα χαθεί η εμπιστοσύνη που της δείχνει ο κόσμος και απλώς θα κλείσει. Επομένως ο υγιής ανταγωνισμός (εντάξει, όσο μπορεί να γίνει υγιής) που θα υποστηριχθεί σωστά από συνειδητούς καταναλωτές (όχι funboys), θα ρίξει τις τιμές σε όλους. Πολύ σωστό!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Αυτο το ενδεχομενο παντα υπαρχει. Αλλα η μισητη Κοσμοτε διατηρει (ακομα τουλαχιστον), το δικαιωμα μεταφορας υπολοιπων στο ενεργο μου νουμερο, οποτε πρακτικα τα υπολοιπα δεν χανονται. Ακουει αραγε κανεις εκει στην Wind? Η μιλαω μονος μου? Η αλλη λυση βεβαια ειναι η εξης: Καταναλωνουμε τα υπολοιπα με οποιοδηποτε τροπο (κανοντας κλησεις εξωτερικου εκτος πακετων, Η χρησιμοποιωντας πακετα ιντερνετ και τα αφηνουμε να ληξουν στο εξαμηνο. Μετα παιρνουμε νεες καρτες δωρεαν και τις χρησιμοποιουμε για ενα εξαμηνο. Σημειωτεον οτι η διατηρηση του αριθμου δεν ειναι πρωταρχικης σημασιας. Αλλωστε μεχρι τον Σεπτεμβριο που μου ληγουν, μπορει να εχουν αλλαξει παλι τα δεδομενα. Σε 2 γνωστούς που κλαφτηκαν ότι δήθεν οι αριθμοί τους έχουν δοθεί σε υψηλής χρέωσης μηνύματα, δέχτηκαν να μεταφέρουν τα υπόλοιπα σε νέο δικό τους νούμερο η ότι κάποιος τους ενοχλεί. Είναι θέμα καταστήματος να εξυπηρετήσει. Το να πάρεις τηλέφωνο στην τύχη στο εξωτερικό, είναι το ίδιο με το να λήξουν. Καλά πόσα μάζεψες στην κάρτα και έχεις πάρεις φωτιά? :lol: Ανανεώνεις και νεκρά νούμερα? Θέλεις σεμινάριο χρήσης της κινητής. Έχεις μείνει στην ίδια τάξη. Να δούμε πότε θα πάρεις πτυχίο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλησπέρα, εχω καρτοκινητο wind, έχω υπόλοιπο....και λήγει στις 18/4 (απο το 1269) αλλά στις 13/3 έλαβα ΣΜΣ που λέει " Η διάρκεια ισχύος σας έληξε και η σύνδεση σας θα ακυρωθει σε 5 μέρας.Για να παρατεινετε την διάρκεια ισχύος ανανεώστε άμεσα το χρόνο ομιλίας σας" Και ρωτώ εγώ..αφού έχω υπόλοιπο που λήγει στις 18/4(απο το 1269) το σμσ αυτό απο τις 13 που κολλάει? Τι θα γίνει στις 18/4 αν ΔΕΝ βάλω κάρτα? Απο πότε μετράνε οι 5 μέρες? Θa μας τρελάνει η Wind! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Καλησπέρα, εχω καρτοκινητο wind, έχω υπόλοιπο....και λήγει στις 18/4 (απο το 1269) αλλά στις 13/3 έλαβα ΣΜΣ που λέει " Η διάρκεια ισχύος σας έληξε και η σύνδεση σας θα ακυρωθει σε 5 μέρας.Για να παρατεινετε την διάρκεια ισχύος ανανεώστε άμεσα το χρόνο ομιλίας σας" Και ρωτώ εγώ..αφού έχω υπόλοιπο που λήγει στις 18/4(απο το 1269) το σμσ αυτό απο τις 13 που κολλάει? Τι θα γίνει στις 18/4 αν ΔΕΝ βάλω κάρτα? Απο πότε μετράνε οι 5 μέρες? Θa μας τρελάνει η Wind! Μάλλον εσύ θα μας τρελάνεις. 13/3 έως 18/3 είναι 5 ημέρες. Βάλε στις 17 να μην χάσεις τον χρόνο, γιατί στις 18/3 κάποια ώρα θα μηδενισεις. Τι δεν καταλαβαίνει? Οι 5 ημέρες μετράνε από το μήνυμα. Τον τελευταίο μήνα δεν έχεις λεφτά και διαγράφεται ο αριθμός στις 18/4. Λέει ότι έχεις υπόλοιπο? Αν ναι το κρατάει για λόγους αλλαγής χρέωσης μάλλον. Edited April 14, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 H WIND σε ενημερώνει 5 ημέρες πριν στις 18/4 23:59 θα μηδενιστεί . Προσοχή δεν υπάρχει επιστροφή μετά από αυτήν την ώρα. Ότι χαθεί χάθηκε για πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Οταν καλεις το 1269 και σου λεει...εχετ τοσα ευρω και ληγουν 18\4 ,το σμσ που εσταλει 13\4 λεει οτι εληξε ηδη η ισχυς.....σας κανει λογικο; καλα θα ηταν, ακομα και αν αυτος που ρωταει να ειναι αφελης....να κρατατε το "επιπεδο σας " και να απαντατε με ευπρεπεια και σεμνοτητα...ευχαριστω για τη βοηθεια σας. Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Στο πρώτο σου μηνυμα έγραψες 13/3 Πριν κάνεις παρατηρήσεις σε άλλους κοίτα να είσαι πιο προσεκτικός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλησπέρα, εχω καρτοκινητο wind, έχω υπόλοιπο....και λήγει στις 18/4 (απο το 1269) αλλά στις 13/3 έλαβα ΣΜΣ που λέει " Η διάρκεια ισχύος σας έληξε και η σύνδεση σας θα ακυρωθει σε 5 μέρας.Για να παρατεινετε την διάρκεια ισχύος ανανεώστε άμεσα το χρόνο ομιλίας σας" Και ρωτώ εγώ..αφού έχω υπόλοιπο που λήγει στις 18/4(απο το 1269) το σμσ αυτό απο τις 13 που κολλάει? Τι θα γίνει στις 18/4 αν ΔΕΝ βάλω κάρτα? Απο πότε μετράνε οι 5 μέρες? Θa μας τρελάνει η Wind! Eχει περάσει ένας μήνας απο τότε που έλαβες το σμς(13/3). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Absolute Surf Για να μη σταματάς να σερφάρεις, όπου κι αν είσαι! Το νέο Πακέτο Absolute Surf σού δίνει 5GB για να μη βγαίνεις από το Internet ακόμη κι όταν βγαίνεις από το σπίτι, μόνο με 15€! http://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/mega-paketa/absolute-surf/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Absolute Surf Για να μη σταματάς να σερφάρεις, όπου κι αν είσαι! Το νέο Πακέτο Absolute Surf σού δίνει 5GB για να μη βγαίνεις από το Internet ακόμη κι όταν βγαίνεις από το σπίτι, μόνο με 15€! http://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/mega-paketa/absolute-surf/ Δεν έχει νόημα πλέον. Βάζεις 5€ επιπλέον και έχεις 20GB. Δεν θα πάρει κανένας, εκτός αν είναι για sharing. 3€/1GB δεν είναι και ευκαιρία.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Για μας που πέρνουμε τα 300 λεπτά με κάθε ανανέωση δεν με χαλαέι καθόλου να ξοδευω από το υπόλοιπο μου για internet όποτε χρειαστεί .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Για μας που πέρνουμε τα 300 λεπτά με κάθε ανανέωση δεν με χαλαέι καθόλου να ξοδευω από το υπόλοιπο μου για internet όποτε χρειαστεί .. Τι εννοεις? Έχω το free talker κι εγώ, που δίνει 300' προς όλους με 10€ ανανέωση τον μήνα. Με αυτά αγόραζα και 1gb και άλλα 200' προς όλους. Αλλά μόλις βγήκε το φοιτητικό, αυτό πήγε για απόσυρση. Οπότε τώρα έχω πέσει στο ταληρακι τον μήνα. Και καλού κακού παίρνω και τα login ανάλογα με τις ανάγκες. Εσύ το έχεις ακόμα σε χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Δεν έχει νόημα πλέον. Βάζεις 5€ επιπλέον και έχεις 20GB. Δεν θα πάρει κανένας, εκτός αν είναι για sharing. 3€/1GB δεν είναι και ευκαιρία.:O Οσοι δεν έχουμε φοιτητικό όμως ;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Βάζεις 5€ επιπλέον και έχεις 20GB. που το δινει να το παρω? γιατι εγω δεν το βλεπω στο f2g? και μην μου πεις για το ΣΥ-ΜΒΟ-ΛΑΙ-Ο με την προσφορα modem η tab !! Absolute Surf Για να μη σταματάς να σερφάρεις, όπου κι αν είσαι! Το νέο Πακέτο Absolute Surf σού δίνει 5GB για να μη βγαίνεις από το Internet ακόμη κι όταν βγαίνεις από το σπίτι, μόνο με 15€! http://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/mega-paketa/absolute-surf/ μια χαρα το βρισκω για χρεωση εκτος συμβολαιου Edited April 14, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) που το δινει να το παρω? γιατι εγω δεν το βλεπω στο f2g? και μην μου πεις για το συμβολαιο με την προσφορα modem η tab !! Ε ναι, αυτό λέω. Αν κάποιος θέλει πλέον πολλά δεδομένα, κλωνοποιει και την κάρτα, για να την μοιραστεί κλπ κλπ. 2,5€ ανά γιγα είναι το φοιτητικό. Αν έχουν στο σπίτι 2-3 φοιτητικά, βγήκαν τα γκιγκα και με διαμοιρασμό στην πράξη. Καθαρά μαθηματική σκέψη. Έτσι λέει η αντικειμενική προσέγγιση. Καλή και άγια η γουιντ αλλά όχι εν λευκώ. :D Οσοι δεν έχουμε φοιτητικό όμως ;:lol: Όσοι δεν έχετε, βρίσκετε. Από πέρσι τον Οκτώβριο φωνάζουμε. Ποιός έμεινε εδώ χωρίς? Απίστευτο. :p Edited April 14, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) καλυτερα χωρις data παρα συμβολαια ξανα εχω? βαζω,δεν εχω? αντε γεια,later οοοοοοταν θα εχουμε οι φοιτητες ας κανουν το κουμαντο τους,μεγαλα παιδια ειναι Όσοι δεν έχετε, βρίσκετε. Από πέρσι τον Οκτώβριο φωνάζουμε. Ποιός έμεινε εδώ χωρίς? Απίστευτο. :p εγω και ουτε το θελω αμα ειναι να αλλαξω αριθμο,χαρισμα τους Edited April 14, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Σε 2 γνωστούς που κλαφτηκαν ότι δήθεν οι αριθμοί τους έχουν δοθεί σε υψηλής χρέωσης μηνύματα, δέχτηκαν να μεταφέρουν τα υπόλοιπα σε νέο δικό τους νούμερο η ότι κάποιος τους ενοχλεί. Είναι θέμα καταστήματος να εξυπηρετήσει. Το να πάρεις τηλέφωνο στην τύχη στο εξωτερικό, είναι το ίδιο με το να λήξουν. Καλά πόσα μάζεψες στην κάρτα και έχεις πάρεις φωτιά? :lol: Ανανεώνεις και νεκρά νούμερα? Θέλεις σεμινάριο χρήσης της κινητής. Έχεις μείνει στην ίδια τάξη. Να δούμε πότε θα πάρεις πτυχίο. :lol: Θα δω, μπορει να το κανω κι ετσι. Κλησεις στον κουτουπο στο εξωτερικο δεν κανω, αλλα αν τυχει να μην εχω ιντερνετ της προκοπης για να χρησιμοποιησω skype out, foobar, tango, ryanair και δεν ξερω τι αλλο, Η αν δεν ειναι κανεις στο γραφειο μου για να καλεσει εκεινος και να μου κανει τον ενδιαμεσο, αναγκαστικα θα καλεσω απο κινητο, σπανιο αλλα υπαρκτο. Δεν εχω μαζεψει και παρα πολλα, αλλα οσο η ανανεωση ηταν 1€ δεν ετρεχε και τιποτα, οποτε ανανεωνα, οταν πηγε 5€ την πατησα και στα 10€ θα τους αποχαιρετησω απλα. Ετσι, για την τιμη των οπλων! Πραγματικα ομως, αν νομιζεις ακομα οτι εισαι δασκαλος, να τα σκισω τα πτυχια μου, χαχαχα. Πρεπει να σου πω οτι εχω και φοιτητικο, και Q και frog kai sim εξωτερικου που βολευουν σε αλλες φασεις, οπως κλησεις στο εξωτερικο. Αν και με το frog ισως συμφερει καλυτερα, γιατι εκει κι αν την πατησα με τους διπλασιασμους και εχω μαζεψει ενα υπολοιπο τεραστιο!. Τελος παντων, το γεγονος ειναι οτι η wind μου χαλαει την διαθεση και επειδη δεν ειμαι μαλλον ο μονος, μπορει τελικα να παει για μαλλι και να βγει κουρεμενη γουλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Θα χάσει τα 0,08 τον μήνα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Θα χάσει τα 0,08 τον μήνα.... Οταν ταπαιρνε δεν την χαλαγαν. Αν μπορουσα ναχω κι εγω καμμια δεκαρια εκατομμυρια πελατες με 0.08€ το μηνα, δεν θα με χαλαγαν επισης καθολου. Με εναν προχειρο υπολογισμο, προκειται για 9,6 εκατομμυρια τον χρονο. Αμελητεο νουμερο για σενα..... Edited April 14, 2014 by nininikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Δεν έχει νόημα πλέον. Βάζεις 5€ επιπλέον και έχεις 20GB. Δεν θα πάρει κανένας, εκτός αν είναι για sharing. 3€/1GB δεν είναι και ευκαιρία.:O Πως γίνετε αυτό? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Οταν ταπαιρνε δεν την χαλαγαν. Αν μπορουσα ναχω κι εγω καμμια δεκαρια εκατομμυρια πελατες με 0.08€ το μηνα, δεν θα με χαλαγαν επισης καθολου. Με εναν προχειρο υπολογισμο, προκειται για 9,6 εκατομμυρια τον χρονο. Αμελητεο νουμερο για σενα..... 10.000.000 πελάτες σημαίνει λειτουργικά έξοδα 10δων εκατομμυρίων. Αν περιμενε να πάρει 0,08χ10.000.000=800.000 (πως πήγες 9,6 εκ???:lol:) Μάλλον θα είχε κλείσει πριν ανοίξει. Ευτυχώς που υπάρχουν οι συμβολαιάδες αλλιώς δεν θα υπήρχε κινητή. Προσπάθησε να ξανασκεφτείς αντικειμενικά σε θέματα οικονομίας. Μαθηματικά είναι αυτά. Δεν είμαστε ούτε fanboys ούτε haters. Παγιδεύτηκες μόνος σου. Πως γίνετε αυτό? Λάθος τα 20....10 είναι και το μόντεμ τσάμπα. Τώρα έχεις 10GB mobile internet από €39,90 μόνο με €19,90/μήνα για πάντα, για να σερφάρεις όσο θέλεις όπου κι αν βρίσκεσαι με το αναβαθμισμένο δίκτυο 3G της WIND! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts