Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά δεν μπορώ αλλο....Εδω και 2 μήνες αρχισα να δεχομαι κλήσεις απο το 2311807050 ενώ όταν πρωτοπηρα τον αριθμο τους είχα ζητήσει στο Facebook να με αφαιρέσουν απο τις λίστες όπως και έγινε όπως μου είπανε...λοιπόν το σηκώνω μιλάμε μου λένε την προσφορά και τους εξηγώ πως είμαι άνεργος και έχω και την προσφορά του F2G με τα 300'.Οκ καταλαβαίνουμε,καλό βράδυ.πίστευα ότι αυτό ήταν οπότε και το άφησα.Μετα απο 2 μέρες όμως ξανά τα ίδια.3.30 το μεσημέρι,τηλ προσφορά ξαναεξηγω και τους ζητάω να μην μην με ξαναπάρουν,οκ.Να μην τα πολυλογώ σχεδόν μέρα παρα μέρα τα ίδια.. επικοινώνησα 2 φορές με την εξυπηρέτηση,τίποτα πάλι.Αλλες 2-3 φορές με την σελίδα τους στο FB και πάλι τίποτα.Με ανάγκασαν να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ και βγηκε η αποφαση πριν 1,5 μήνα για μένα και άλλες 6-7 ακομα επώνυμες καταγγελίες,ζητώντας απο τη Wind να δωσει εξηγήσεις για το θέμα η κάτι τέτοιο μεσα σε ενα μηνα..όμως 1,5 μήνα μετά η κατάσταση συνεχίζεται.Δεν έχω σε Smartphone την sim οπότε δεν μπορώ να κάνω φραγή με κάποια εφαρμογή.Σας ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλα ζητάω την βοήθεια σας γιατί δεν αντεχω αλλο.Ποια αλλη λύση έμεινε?? :/

Κατι αντίστοιχο συμβαίνει και σε μένα. 10 :30 το βράδυ για να μου κανουν προσφορά ημέρας (εδω γελάμε) μάλλον νύχτας ηθελαν να πούνε. Έχω δεχτεί πάνω απο 5 κλήσεις απο αυτό το νούμερο (2311807050). Ποσο ευγενικός μπορώ να είμαι όμως ακόμα ???

Δυστυχώς και σε μένα το κρατάνε αρκετά...σιγουρα πάνω απο 4 χτυπήματα.Πρέπει να έχει παραβιάσει κάθε νόμιμο όριο αυτή η Σίγμα & Κάπα εισαγωγική.

Κατι αντίστοιχο συμβαίνει και σε μένα. 10 :30 το βράδυ για να μου κανουν προσφορά ημέρας (εδω γελάμε) μάλλον νύχτας ηθελαν να πούνε. Έχω δεχτεί πάνω απο 5 κλήσεις απο αυτό το νούμερο (2311807050). Ποσο ευγενικός μπορώ να είμαι όμως ακόμα ???

Εγώ έχω πάψει προ πολλού να ασχολούμαι μαζί τους, απλά όταν με καλέσουν πατάω το πλήκτρο που απενεργοποιεί το ringtone της κλήσης ("Αθόρυβο") και συνεχίζουν να καλούν "αθόρυβα" έως ότου κλείσει η γραμμή από το δίκτυο...:cool::rolleyes:

Παιδιά δεν μπορώ αλλο....Εδω και 2 μήνες αρχισα να δεχομαι κλήσεις απο το 2311807050 ενώ όταν πρωτοπηρα τον αριθμο τους είχα ζητήσει στο Facebook να με αφαιρέσουν απο τις λίστες όπως και έγινε όπως μου είπανε...λοιπόν το σηκώνω μιλάμε μου λένε την προσφορά και τους εξηγώ πως είμαι άνεργος και έχω και την προσφορά του F2G με τα 300'.Οκ καταλαβαίνουμε,καλό βράδυ.πίστευα ότι αυτό ήταν οπότε και το άφησα.Μετα απο 2 μέρες όμως ξανά τα ίδια.3.30 το μεσημέρι,τηλ προσφορά ξαναεξηγω και τους ζητάω να μην μην με ξαναπάρουν,οκ.Να μην τα πολυλογώ σχεδόν μέρα παρα μέρα τα ίδια.. επικοινώνησα 2 φορές με την εξυπηρέτηση,τίποτα πάλι.Αλλες 2-3 φορές με την σελίδα τους στο FB και πάλι τίποτα.Με ανάγκασαν να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ και βγηκε η αποφαση πριν 1,5 μήνα για μένα και άλλες 6-7 ακομα επώνυμες καταγγελίες,ζητώντας απο τη Wind να δωσει εξηγήσεις για το θέμα η κάτι τέτοιο μεσα σε ενα μηνα..όμως 1,5 μήνα μετά η κατάσταση συνεχίζεται.Δεν έχω σε Smartphone την sim οπότε δεν μπορώ να κάνω φραγή με κάποια εφαρμογή.Σας ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλα ζητάω την βοήθεια σας γιατί δεν αντεχω αλλο.Ποια αλλη λύση έμεινε?? :/

Λοιπόν, η λύση είναι μία. Πέρα από την καταγγελία στην ΕΕΤΤ, πέρασε από το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, κατάθεσε μια μήνυση, και ψάξου για έκδοση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εν λόγω εταιρείας για να μην σε ξαναενοχλήσουν ποτέ ξανά!

Στο εν τω μεταξύ, πέρνα κι εσύ στην αντεπίθεση. Πρήξιμο μέρα παρά μέρα αυτοί, πρήξιμο και κράξιμο κάθε μέρα εσύ! Μπαίνε κάθε μέρα στις 3:30 στο facebook της wind, και γράφε ένα κατεβατό με την ιστορία σου αυτή, όλες τις διαδικασίες που έχεις περάσει και αυτές που προτίθεσαι να περάσεις, ενημερώνοντας οτι είσαι αποφασισμένος να συνεχίσεις να γράφεις κάθε μέρα μέχρι να περάσει μια εβδομάδα από το τελευταό τηλεφώνημα που θα σου κάνουν! Το δημόσιο κράξιμο πολλές φορές είναι το ισχυρότερο μέσο που έχουμε οι καταναλωτές ενάντια στην αδιαφορία τους!

Λοιπόν, η λύση είναι μία. Πέρα από την καταγγελία στην ΕΕΤΤ, πέρασε από το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, κατάθεσε μια μήνυση, και ψάξου για έκδοση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εν λόγω εταιρείας για να μην σε ξαναενοχλήσουν ποτέ ξανά!

Στο εν τω μεταξύ, πέρνα κι εσύ στην αντεπίθεση. Πρήξιμο μέρα παρά μέρα αυτοί, πρήξιμο και κράξιμο κάθε μέρα εσύ! Μπαίνε κάθε μέρα στις 3:30 στο facebook της wind, και γράφε ένα κατεβατό με την ιστορία σου αυτή, όλες τις διαδικασίες που έχεις περάσει και αυτές που προτίθεσαι να περάσεις, ενημερώνοντας οτι είσαι αποφασισμένος να συνεχίσεις να γράφεις κάθε μέρα μέχρι να περάσει μια εβδομάδα από το τελευταό τηλεφώνημα που θα σου κάνουν! Το δημόσιο κράξιμο πολλές φορές είναι το ισχυρότερο μέσο που έχουμε οι καταναλωτές ενάντια στην αδιαφορία τους!

Δεν θα ηθελα να φτασω σε τετοιο σημειο για να μπλεκω με μηνυσεις κλπ...Απλα θα με αναγκασουν να αλλαξω εταιρια και οχι για τον αριθμο που με παιρνει τηλεφωνο,αλλα για τη Wind που με γραφει κανονικα τοσες φορες.Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να τους πει καποιος απο τη Wind(απο οσους εχω μιλησει)οτι ο ταδε αριθμος δεν ενδιαφερεται,διαγραψτε τον.Ειχα Κοσμοτε 7 χρονια(απο την στιγμη που ειχα κινητο δηλαδη)και ζητημα να με πηραν 2-3 φορες για προσφορα.Τι να πω..Ελπιζω να σταματησει η κατασταση μιας και εχουν να με παρουν 2 μερες τωρα και ελπιζω να ειναι οριστικο.Συγγνωμη κιολας που σας εχω ζαλισει με το θεμα απλα ειναι σοβαρο.Τελος παντων σορρυ και παλι παιδια..

γιατι την συγκεκριμενη ωρα?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Θα συμφωνήσω για το περί facebook στο τοιχο.

Γράψε εκει.

Εγραψα χθες οσα εχω περασει αυτους τους 2 μηνες και τις ενεργειες που εκανα!!5 ατομα μου κανανε like αλλα ο διαχειριστης της σελιδας με εγραψε κανονικα...

Μια ερωτηση: ξερει καποιος την διαδικασια αλλα και το κοστος να βγαλω μια καρτα sim κλωνο;

αν το κανεις μονο σου ειναι λιγα ευρω....5-8 αναλογα ποσο θα βρεις ατο eBay τα υλικα.....

υπαρχει θεμα με κλωνοποιησεις στο myphone....εκει θα βρεις πληροφοριες

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

αν το κανεις μονο σου ειναι λιγα ευρω....5-8 αναλογα ποσο θα βρεις ατο eBay τα υλικα.....

υπαρχει θεμα με κλωνοποιησεις στο myphone....εκει θα βρεις πληροφοριες

Νομίζω οτι δύσκολα κλωνοποιούντε οι sim πλεον.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγραψα χθες οσα εχω περασει αυτους τους 2 μηνες και τις ενεργειες που εκανα!!5 ατομα μου κανανε like αλλα ο διαχειριστης της σελιδας με εγραψε κανονικα...

Κάνε το κάθε μέρα! Θα αναγκαστούν θέλοντας και μη να σε εξυπηρετήσουν με δεδομένο οτι θα τους εκθέτεις δημοσίως..

Το χθεσινό μήνυμα που λες δεν το βλέπω.. Γράψε μας εδώ το λίνκ, να μπούμε κι εμείς να κάουμε λάηκ και να σε υποστηρίξουμε με επιπλέον κόμεντς!!!

Νομίζω οτι δύσκολα κλωνοποιούντε οι sim πλεον.

οι νεες ναι δεν κλωνοποιουνται......οι παλιες ομως εινσι οκ....ακομα μερικα καταστηματα εχουν παλιες για να δοκιμασει καποιος....:)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Κάνε το κάθε μέρα! Θα αναγκαστούν θέλοντας και μη να σε εξυπηρετήσουν με δεδομένο οτι θα τους εκθέτεις δημοσίως..

Το χθεσινό μήνυμα που λες δεν το βλέπω.. Γράψε μας εδώ το λίνκ, να μπούμε κι εμείς να κάουμε λάηκ και να σε υποστηρίξουμε με επιπλέον κόμεντς!!!

Το έσβησα το πρωί γιατι νευριασα που με έγραψαν κανονικά...οπως και να χει σας ευχαριστώ πολύ... δεν θέλω να σας κουράζω αλλο με το ζήτημα.

αντε να δωσει καποιο δωρεαν ιντερνετ και η γουιντ;

Το έσβησα το πρωί γιατι νευριασα που με έγραψαν κανονικά...οπως και να χει σας ευχαριστώ πολύ... δεν θέλω να σας κουράζω αλλο με το ζήτημα.

Δεν μας κουράζεις χάρη τους έκανες ομως.

Τλπ... Ελπίζω να βρείς την άκρη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μας κουράζεις χάρη τους έκανες ομως.

Τλπ... Ελπίζω να βρείς την άκρη.

να σαι καλά φιλε μου...δυστυχώς με βλέπω να γυρνάω κοσμοτε και να κρατήσω τον αριθμό για ώρα ανάγκης και φυσικά σε απενεργοποιημένο κινητό.απηύδησα δηλαδή..υπάρχουν και σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθώ.

καλημερες, να ρωτησω, οταν καποιος εχει καρτοκινητο wind παιρνει αυτοματα 300 λεπτα (προς ολους; ) με καθε ανανεωση (καθε φορα που βαζει καρτα);

επισης, πως μπορει να παρει καποιος το πακετο με τα 600 λεπτα και 5 ευρω,

πηγα να το κανω απο το site στα πακετα κ μου ζηταγε εγγραφη, μετα την εγγραφη; πως γινεται;

καλημερες, να ρωτησω, οταν καποιος εχει καρτοκινητο wind παιρνει αυτοματα 300 λεπτα (προς ολους; ) με καθε ανανεωση (καθε φορα που βαζει καρτα);

επισης, πως μπορει να παρει καποιος το πακετο με τα 600 λεπτα και 5 ευρω,

πηγα να το κανω απο το site στα πακετα κ μου ζηταγε εγγραφη, μετα την εγγραφη; πως γινεται;

Για να λάβεις το bonus των 300 λεπτών με κάθε ανανέωση αξίας 10€ και άνω, θα πρέπει να έχεις εγγραφεί στο bonus το οποίο λαμβάνεις έως 2 φορές/μήνα.

Δημιούργησε ένα λογαριασμό στο MyF2G, επίλεξε το πακέτο που θες και επίλεξε το "Ενεργοποίησέ το".

δεν ειναι δικο μου το κινητο, ουτε το account (το εφτιαξα χθες βραδυ, αλλα δεν εχω το password για να τσεκαρω το mail επιβεβαιωσης),

για αυτο ρωταω, μπορει να ενεργοποιησει και τα 300 με καθε ανανεωση (εστω και μεχρι 2 φορες) και

τα 600 προς wind με 5 ευρω;

και τα ενεργοποιει απλα κανοντας login και παταει ενεργοποιηση;

δεν ειναι δικο μου το κινητο, ουτε το account (το εφτιαξα χθες βραδυ, αλλα δεν εχω το password για να τσεκαρω το mail επιβεβαιωσης),

για αυτο ρωταω, μπορει να ενεργοποιησει και τα 300 με καθε ανανεωση (εστω και μεχρι 2 φορες) και

Τα 300 δώρο με ανανέωση 10 Ευρώ αν δεν τα έχει ΗΔΗ ενεργοποιήσει δε νομίζω ότι γίνεται τώρα καθότι η εγγραφή στην προσφορά αυτή έληξε 1η Ιουνίου νομίζω.

Ο αριθμός είναι καινούργιος; Αν ναι, τότε δεν δικαιούται τα 300 λεπτά προς όλους με κάθε ανανέωση, το ίδιο ακόμα κι αν είναι παλιός αριθμός και δεν είχε ενεργοποιηθεί η προσφορά. Αν ισχύει η προσφορά, εννοείται πως μπορεί να ενεργοποιεί όποιο πακέτο επιθυμεί.

Όσον αφορά το MyF2G, ναι, δημιουργώντας λογαριασμό μπορεί πολύ απλά να επιλέγει το πακέτο που θέλει και να το ενεργοποιεί εκείνη τη στιγμή.

Τελικά δεν την γλύτωσα...ανοιξα σήμερα το κινητό γιατι το έχω απενεργοποιημένο πια και μου ήρθε μήνυμα οτι είχα εχθές 3.20 το μεσημέρι 3!!!! κλήσεις απο αυτον τον αριθμό...Αυτο ήταν.Εφυγα για κοσμοτε και θα βρω την ησυχία μου.Σας ευχαριστώ παιδιά για την συμπαράσταση αλλα οκ δεν παλεύεται αλλο.

Τελικά δεν την γλύτωσα...ανοιξα σήμερα το κινητό γιατι το έχω απενεργοποιημένο πια και μου ήρθε μήνυμα οτι είχα εχθές 3.20 το μεσημέρι 3!!!! κλήσεις απο αυτον τον αριθμό...Αυτο ήταν.Εφυγα για κοσμοτε και θα βρω την ησυχία μου.Σας ευχαριστώ παιδιά για την συμπαράσταση αλλα οκ δεν παλεύεται αλλο.

Μα αν κρατησεις τον ιδιο αριθμο παλι θα σε καλουν.

Αν αλλαξεις αριθμο μεινε γουιντ. Ειναι πιο οικονομικη και με καλυτερο σημα απο την κοσμο.

Εβαλες κενο ρινγκτον;

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova