Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς αν εκείνα τα νέα νούμερα με 5 ευρώ δώρο χ 6 μήνες υπάρχουν ακόμα?

Χθες το μεσημέρι ενεργοποίησε ένας φίλος μου ένα τέτοιο. Όχι σε κατάστημα, μας την έπεσαν κάτι γκομενες της WIND σε μια καφετέρια!

Τελικα πηγα και πηρα νεο νουμερο και μου βαλανε 10ε

Οποτε μου ηρθε μηνυμα οτι γραφτηκα στο f2go bonus και οτι εχω 300΄

επιπλεον μου ηρθε οτι για τους επομενους 5 μηνες 5ε

Τωρα ειμαι οκ με την αλλαγη που θα γινει στις 25/4 ?

Για να ξαναπαρω μπονους πρεπει να μπαινω πρωτα στη σελιδα αν θελω να αλλαξω τα 300 λεπτα με 500Μβ και μετα να βαζω 10 ε ?

Υπαρχει καποια εφαρμογη android που να δειχνει χρονο που μενει κλπ ?

Υπαρχει καποια εφαρμογη android που να δειχνει χρονο που μενει κλπ ?

Ναι υπάρχει,είναι το My #1 υπόλοιπα και το κατεβάζεις από εδώ

Για την αλλαγή στις 25/4 είσαι οκ!!

Edited by sgatzo

Ρε παιδιά λίγο την γνώμη σας.....

Είμαι στο f2g και κάθε μήνα βάζω 10€ προκειμένου να έχω τα 300 λεπτά προσφοράς. Από την κάρτα χρησιμοποιώ τα 5€ γία να αγοράσω το πακέτο Internet του 1gb.

Συμπέρασμα μετά από πολλούς μήνες.....

Τα 300 λεπτά (100κλήσεις) είναι ικανοποιητικές για εμένα, σπάνια έχω βάλει και δεύτερο πακέτο των 200 λεπτών. Σημειωτέον πως αρκετά λεπτά τα χρησιμοποιώ για να μιλάω με wind κινητά (ίσως και τον μισό)....

Από το Ίντερνετ τώρα, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ χρήση για τα δικά μου δεδομένα φτάνω δεν φτάνω τα 200-250 ΜΒ τον μήνα (και πληρώνω για 1000 αναγκαστικά)....

Μήπως κρίνετε σκόπιμο να το γυρίσω σε Q?

Δηλαδή μήπως με συμφέρει με 6 ή βία 7€ να έχω τα ίδια πράγματα; Και μιλάω για το πακέτο των 60 μονόλεπτων κλίσεων προς όλους με 3€, τα 300 λεπτά προς wind με 1€ και τα 240 (120+120) ΜΒ τον μήνα με 3€;

Το ξέρω ότι ουσιαστικά μιλάμε για 2-3€ κέρδος τον μήνα αλλά και αυτά λεφτά είναι....

Και εννοείται πως η ίδια κίνηση θα γίνει και για το κινητό της γυναίκας μου και για του παιδιού μου άρα κέρδος περίπου 10€ τον μήνα..... Τι προτείνετε;

Φίλε μου, ακριβώς την ίδια χρήση κάνω κι εγώ και έχω ακριβώς το ίδιο δίλημμα!

Επελεξα για την ώρα να παραμείνω στο F2G. Αλλά με τρώει!:rolleyes:

Είμαι στο f2g και κάθε μήνα βάζω 10€ προκειμένου να έχω τα 300 λεπτά προσφοράς. Από την κάρτα χρησιμοποιώ τα 5€ γία να αγοράσω το πακέτο Internet του 1gb.

Τα 300 λεπτά (100κλήσεις) είναι ικανοποιητικές για εμένα, σπάνια έχω βάλει και δεύτερο πακέτο των 200 λεπτών. Σημειωτέον πως αρκετά λεπτά τα χρησιμοποιώ για να μιλάω με wind κινητά (ίσως και τον μισό)....

Από το Ίντερνετ τώρα, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ χρήση για τα δικά μου δεδομένα φτάνω δεν φτάνω τα 200-250 ΜΒ τον μήνα (και πληρώνω για 1000 αναγκαστικά)....

Δηλαδή μήπως με συμφέρει με 6 ή βία 7€ να έχω τα ίδια πράγματα; Και μιλάω για το πακέτο των 60 μονόλεπτων κλίσεων προς όλους με 3€, τα 300 λεπτά προς wind με 1€ και τα 240 (120+120) ΜΒ τον μήνα με 3€;

Το ξέρω ότι ουσιαστικά μιλάμε για 2-3€ κέρδος τον μήνα αλλά και αυτά λεφτά είναι....

Και εννοείται πως η ίδια κίνηση θα γίνει και για το κινητό της γυναίκας μου και για του παιδιού μου άρα κέρδος περίπου 10€ τον μήνα..... Τι προτείνετε;

Καταρχην καλησπερα!! :) Απο αυτα που γραφεις αν ηταν μονο για σενα θα σου προτινα αν το κινητο ειναι dual sim να παρεις και μια καρτα Q και βλεπεις!Φυσικα δεν στο προτεινω επειδη μιλαμε και για την γυναικα αλλα και το παιδι οποτε ειναι ολοκληρη φασαρια!!Κατα την γνωμη μου μην αλλαξεις σε Q γιατι η προσφορα με τα 300 λεπτα με καθε ανανεωση σταματαει την πεμπτη και θα παιρνουν το bonus οσοι ειναι ηδη εγγεγραμενοι..οποτε σε περιπτωση που για τον οποιονδηποτε λογο δεις οτι δεν σε συμφερει και θελεις να ξαναγυρισεις χανεις το bonus!Προσωπικη μου αποψη ειναι να κρατησεις την Wind και με μια καρτα των 10 ευρω,με 8,5 ευρω θα εχεις 600 λεπτα προς Wind/Q και 600 μηνυματα και επειτα η 150 λεπτα προς σταθερα και δωρο online ενεργοποιησης 150 mb η 300 mb και δωρο ονλινε ενεργοπιησης αλλα 300 Mb(σε μπερδεψα μαλλον).Και στην Q για να εχεις 7ευρω καθαρα χρειαζεσαι περιπου 9ευρω καρτα,οποτε αν δεις οτι αξιζει για 1 ευρω (3 ευρω συνολο)το κανεις....απλα το θεμα ειναι οπως σου εγραψα και πιο πανω,αν για τον χ η ψ λογο αλλαξεις αποφαση μετα αν επιστρεψεις χανεις το bonus(εκτος κ αν παρεις καινουργιο αριθμο Q και κρατησεις την Wind σε μια ακρη,που δεν νομιζω)

Με λιγα λογια στη Wind με 8,50 εχεις

Α)300'(bonus ανανεωσης)600' & 600 sms προς Wind & Q,150' προς σταθερα +150 mb bonus online ενεργοποιησης.

Β)300'(bonus ανανεωσης)600' & 600 sms προς Wind & Q,300mb + 300 mb bonus online ενεργοποιησης.

Εγω προσωπικα στη θεση σου θα εμενα Wind αλλα φυσικα αν δεν σε συμφερει πας Q....απλα δεν ξερω αν θα σου φτασουν τα 60' προς ολους!!

Αυτα απο μενα,ελπιζω να μην τα ειπα μπερδεμενα(αν και μαλλον σε μπερδεψα)..... :)

Αν μπορεις να βαλεις στο τηλεφωνο σου sip client και παρεις 1 νουμερο απο την omnivoice (δωρεαν αν δεν θελεις να βλεπουν οι αλλοι καποιο νουμερο) μπορει να χρησιμοποιεις τα data για εξερχομενες κλησεις τον μηνα που δεν θα ανανεωσεις με 10Ε και δεν θα εχεις τα 300 λεπτα (12Ε για την ακριβεια ή προστιθεμενο υπολοιπο απο προηγουμενους μηνες) με κοστος κλησεων σε αστικα/υπεραστικα 0,018/min και κινητα 0,049/min τελικες τιμες, χωρίς ελάχιστο χρόνο χρεωσης για κληση. Αν κανεις σε κινητα συντομες κλησεις ή μπορεις εναλακτικα να καλεις σε σταθερο θα εχεις μεγιστη αποδοση.

Εσυ ξερες τι διαρκεια εχεις και σε τι κλησεις οποτε κανε υπολογισμους και δες αν σε συμφερει.

Το μονο θεμα που εχω δει να εχει ειναι εκει που δεν εχει καλο σημα οποτε και κανει μικρο διακοπες ή και μεγαλυτερες αναλογα το πως πανε τα data..

Σε περιπτωση δε που εχεις σταθερο στο σπιτι (και το εχεις για ΙΝΤΕΡΝΕΤ) και δεν το πολυχρησιμοποιεις για κλησεις μπορεις να το συνδιασεις οποτε να εχεις τα ελαχιστα εξοδα για κινητο + σταθερο

Καλημέρα και καλή βδομάδα παίδες. έχουμε κανένα νέο με τα πακέτα για μετά τις 25/04 , πως θα μας επηρεάσουν τους "παλιούς" ?

Καλημέρα φιλε!! :)Δεν έχουμε κανενα θέμα εμείς!!Όλα κανονικα χωρίς καμια τροποποίηση!!Το μόνο που σκεφτόμουν ειναι γιατι να μην ξαναδωσουν bonus ανανέωσης καταστηματος(όπως πριν τα 300');;Πχ με 10€ 180' προς Wind και Q...τουλάχιστον για τους νέους θα είναι κατι κ αυτό...φυσικά κ για μας!!

ωραία πάλι καλά..αλλά αυτό όμως (δηλαδή που κόβουν την 300άρα ως bonus) είναι επίφοβο για το κοντινό μέλλον, μήπως το κόψουν εντελώς.

Δεν νομίζω να το κάνουν....εξάλλου για να το σταματάνε εδώ για τους νέους,μαλλον τόσο μπορούσαν να δώσουν η τόσο ήθελαν!!

Μπορώ να κανω μια ερώτηση;;Σε έναν φίλο μου επειδή έχει σταθερό Wind,του κάναν δώρο ένα πακέτο σύνδεσης F2G με 120' δώρο κάθε μήνα για 1 χρόνο...ο αριθμός ξεκινούσε με 690 οπότε το θεώρησα προσφορά και είπα οκ...όμως ένας άλλος φίλος πήγε σήμερα να παρει ένα νέο πακέτο Wind από κατάστημα και του δώσανε επίσης νούμερο που ξεκινάει με 690....τι ακριβώς ειναι αυτό;;;Έτυχε η βγάζουν τώρα περισσότερους αριθμούς με 690;;

Edited by George6633

Περίεργο...αυτό το 690 υπήρχε και παλια η τώρα εμφανίστηκε;;

ΥΓ. Τελικά τώρα το διάβασα εδώ στο site οτι υπάρχει κάπου από το 2008...απλά πρώτη φορά το άκουσα και είχα απορία! :)

Edited by George6633

νομίζω ήταν τα ροζ τηλέφωνα :P που από 090 έγιναν 690 όταν μπήκε το 6άρι αντί του μηδενός

νομίζω ήταν τα ροζ τηλέφωνα :P που από 090 έγιναν 690 όταν μπήκε το 6άρι αντί του μηδενός

Χαχαχα σωστό κ αυτό.... :p

ΥΓ. Τελικά τώρα το διάβασα εδώ στο site οτι υπάρχει κάπου από το 2008...απλά πρώτη φορά το άκουσα και είχα απορία! :)

Το 690 Υπάρχει πολλά χρόνια τώρα.

Όπως η cosmote έχει 697 και 698 , Η Vodafone έχει 694 και 695 έτσι και η WIND έχει 693 και 690 ,

Επιπλέον η WIND έχει και το 699 Της Q .

Όπως η cosmote έχει 697 και 698 , Η Vodafone έχει 694 και 695 έτσι και η WIND έχει 693 και 690 ,

Σ ευχαριστώ Βασίλη!!Απλα δεν το είχα ξανακούσει κ γι'αυτό!! :)

Ρε παιδιά, το πρωί σε ένα F2G2 αριθμό που ήλεγξα στο MyF2G μου έλεγε ότι είχα επιλεγμένο το Free2talk (τα 300 λεπτά). Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσα να επιλέξω το Free2surf αφού είμαι σε εμπορικά μη διαθέσιμο πρόγραμμα.

Τώρα που ξανακοιτάω μου λέει ότι έχω επιλέξει το Free2surf (!) και όταν πάω να επιλέξω το Free2talk μου γράφει τα γνωστά, ότι θα μεταφερθώ στο κανονικό F2G κλπ.

Επίσης έγραψα στο MyF2G δύο αριθμούς (έναν F2G2 και έναν F2G5) και στο MyF2G δε μου δίνει τη δυνατότητα επιλογής του Free2talk όπως είχα κάνει παλιότερα στο άλλο μου νούμερο.

Έχει συμβεί και σε εσάς αυτό;

Να υποθέσουμε πως η CYTA αν μπει στη κινητή (από μεριά VOD) θα χρησιμοποιεί 696 ???!!!

Ρε παιδιά, το πρωί σε ένα F2G2 αριθμό που ήλεγξα στο MyF2G μου έλεγε ότι είχα επιλεγμένο το Free2talk (τα 300 λεπτά). Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσα να επιλέξω το Free2surf αφού είμαι σε εμπορικά μη διαθέσιμο πρόγραμμα.

Τώρα που ξανακοιτάω μου λέει ότι έχω επιλέξει το Free2surf (!) και όταν πάω να επιλέξω το Free2talk μου γράφει τα γνωστά, ότι θα μεταφερθώ στο κανονικό F2G κλπ.

Επίσης έγραψα στο MyF2G δύο αριθμούς (έναν F2G2 και έναν F2G5) και στο MyF2G δε μου δίνει τη δυνατότητα επιλογής του Free2talk όπως είχα κάνει παλιότερα στο άλλο μου νούμερο.

Έχει συμβεί και σε εσάς αυτό;

Μην ανησυχεις,υπαρχει προβλημα.Εσυ κοιτα ποιο εχεις ενεργοποιημενο και ασε τι λεει απο πανω.

Παλιότερα στο 1269 ακούγαμε και σε ποιο F2go ήμασταν(F2go 1 F2go 2 F2go 3 F2go 4 .....).

Τώρα δεν λέει τίποτα , ή εγώ θυμάμαι λάθος ;

Σωστα θυμασαι.Εχει ξανασυμβει οταν ειχαν ξαναλλαξει το 1269. Παρε το 1268 το λεει.

Λοιπόν,

Όσο υπάρχει το bonus των 300 λεπτών μην το σκέφτεσαι καν! Στην καλύτερη περίπτωση θα χρειαστείς 3 ευρώ για 60' προς όλους(μονόλεπτα βέβαια), 3 ευρώ για internet 240ΜΒ και 1 ευρώ για 400 λεπτά προς το ίδιο δίκτυο , δηλαδή 7 ευρώ καθαρά και με τον φόρο 12% 7,84, δηλαδή 8 ευρώ τον μήνα. Χωρίς να έχω βάλει για sms τίποτα!

Από την άλλη με το F2G έχεις με 10 ευρώ ανανέωση(8,92 καθαρά) και με χρέωση 5 ευρώ από αυτά 300 λεπτά προς όλους(τρίλεπτα βέβαια) και 1GB internet. δηλαδή μένουν στην κάρτα περίπου 4 ευρώ για ότι άλλο θες(sms?) ή να προστεθούν στον επόμενο μήνα για καβάτζα ώστε σε διάστημα 3 -4 μηνών να μην χρειαστείς να βάλεις άλλα 10 ευρώ αλλά να αναλώσεις τα ήδη υπάρχοντα για πακέτα κλήσεων και internet.

Ελπίζω να σε βοήθησα:)

Μην ανησυχεις,υπαρχει προβλημα.Εσυ κοιτα ποιο εχεις ενεργοποιημενο και ασε τι λεει απο πανω.

Μπήκα πριν από λίγο για να ξανακοιτάξω και διαπίστωσα ότι στα 3 από τα 5 νούμερα που διαχειρίζομαι η επιλογή που είχα κάνει παλιά είχε αναιρεθεί. Φαινόταν σαν να μην είχα επιλέξει τίποτα! Αυτό επιβεβαιώθηκε και όταν έβαλα μια SIM από αυτούς τους αριθμούς στο κινητό. Μόλις βρήκε δίκτυο μου ήρθε μήνυμα ότι με κλήση στο 1300 μπορώ να έχω 300 λεπτά προς όλους κλπ.

Μετά από αυτό επέλεξα το Free2talk (όπου οι προειδοποιήσεις πριν την οριστική επιλογή δεν έγραφαν κάτι για αλλαγή οικονομικου πακέτου) και σε λίγα δευτερόλεπτα μου ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης στο κινητό. Επίσης τώρα φαίνεται σωστά η επιλογή μου στο MyF2G. Αυτό το έκανα σε όλα αυτά τα νούμερα. 'Ηλεγξα και τους άλλους αριθμούς και προς το παρόν όλα δείχνουν να είναι ΟΚ.

Ρίξτε μια ματιά λοιπόν καλού-κακού μην τυχόν σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο και από μεθαύριο δεν μπορείτε να αλλάξετε οτιδήποτε.

Κάτι ακόμα: Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την παραμονή μου στο πρόγραμμα F2G2 μέσω κλήσης στο 1269 επειδή εκεί δεν το λέει πια. Ούτε στο 1268 λέει κάτι. Έχει κάποιος μια ιδέα πώς μπορώ να το δω αυτό;

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova