Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω 2 αριθμούς f2g οι πόντοι πηγαίνουν κάθε αριθμό? Μπορώ να τους συμψιφισω? Υπάρχει κάποιο site με πληροφορίες?

Καλησπέρα Ιωάννη!Δυστυχώς οχι δεν γίνεται,είναι κάθε αριθμός ξεχωριστα!Για το δεύτερο ερώτημα εγω δεν βρήκα τίποτα στο σαιτ!Ίσως φταει που είμαι από κινητό,τι να πω! :/

Στο σήμα έχω κ γω θέμα,αλλα το Νοκια Χ2 είναι "λύκος" σε θέμα σήματος και τα καταφέρνει...σε άλλες συσκευές(Xperia Ray),απλά δεν υπάρχει καθόλου!

Edited by George6633

Ουτε κι εγω βρηκα πληροφοριες σε site.Μονο στο τηλεφωνο που εδωσε πιο πριν ο φιλος.

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Εγώ πάντως μέσα σε 2 μήνες έχω πάρει δώρο 300 λεπτά προς wind και 60mb δώρο.

Ουτε κι εγω βρηκα πληροφοριες σε site.Μονο στο τηλεφωνο που εδωσε πιο πριν ο φιλος.

Αποθηκευμένες πληροφορίες για το WIN Club στο www. archive

http://web.archive.org/web/20081205134615/http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=906&langID=1

Edited by Vasileios

Αποθηκευμένες πληροφορίες για το WIN Club στο www. archive

http://web.archive.org/web/20081205134615/http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=906&langID=1

Να είσαι καλα Βασίλη!Καιρό τώρα το έψαχνα!! :)

Εγώ πάντως μέσα σε 2 μήνες έχω πάρει δώρο 300 λεπτά προς wind και 60mb δώρο.

Και εμένα κατα καιρούς μου κάνει δίαφορα δώρα:):) Οχί μονο λεπτά και mb αλλά και προσκλήσεις για σινεμα...

Γεια σας,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι έλαβα απάντηση από τη wind (με sms) για την καταγγελία που είχα κάνει για το κατάστημα στην πλατεία 1876 στα Χανιά Κρήτης, επειδή υποχρέωναν τον πελάτη σε ανανέωση 11 ευρώ, αντί για 10 ευρώ. Έλαβα την εξής απάντηση:

(το βάζω με κεφαλαία, όπως μου το στείλανε, για να μην παρεξηγηθώ για τα κεφαλαία):

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΙΣ 11/12 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ 10Ε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΣΑΜΕ ΤΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ.

Αγαπητοί φίλοι του myphone, μη σταματάτε να τους κάνετε καταγγελία. Μπορεί κάποιο μέλος του φόρουμ που μένει στα Χανιά και συναλλάσσεται με το εν λόγω κατάστημα να μου πει αν συνεχίζουν την ίδια αθέμιτη πρακτική ή όχι; (για να τους ΞΑΝΑκάνω καταγγελία);

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Γεια σας,

Θέλω να σας ενημερώσω ότι έλαβα απάντηση από τη wind (με sms) για την καταγγελία που είχα κάνει για το κατάστημα στην πλατεία 1876 στα Χανιά Κρήτης, επειδή υποχρέωναν τον πελάτη σε ανανέωση 11 ευρώ, αντί για 10 ευρώ. Έλαβα την εξής απάντηση:

(το βάζω με κεφαλαία, όπως μου το στείλανε, για να μην παρεξηγηθώ για τα κεφαλαία):

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΙΣ 11/12 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ 10Ε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΣΑΜΕ ΤΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ.

Αγαπητοί φίλοι του myphone, μη σταματάτε να τους κάνετε καταγγελία. Μπορεί κάποιο μέλος του φόρουμ που μένει στα Χανιά και συναλλάσσεται με το εν λόγω κατάστημα να μου πει αν συνεχίζουν την ίδια αθέμιτη πρακτική ή όχι; (για να τους ΞΑΝΑκάνω καταγγελία);

εαν ξαναπας στο ιδιο καταστημα και σου πουνε παλι 11, ξανακανε καταγγελια, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ οτι ειναι η δευτερη φορα που τους ενημερωνεις και κανε κοινοποιηση και στη Γ.Γ.Καταναλωτη (φανερη κοινοποιηση, ωστε να το δει και η wind).

εαν ξαναπας στο ιδιο καταστημα και σου πουνε παλι 11, ξανακανε καταγγελια, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ οτι ειναι η δευτερη φορα που τους ενημερωνεις και κανε κοινοποιηση και στη Γ.Γ.Καταναλωτη (φανερη κοινοποιηση, ωστε να το δει και η wind).

Αφου θελετε 10ευρω ανανεωση γιατι δε πατε στο περιπτερο να τελειωνει η υποθεση? αφου και με τα 10 απο το περιπτερο παλι τα 300 θα τα παρετε? Εχει καταντηση απιστευτα γραφικο ολο αυτο το θεμα εδω μεσα με τα 10 η 11 ευρω? Ποσο κολλημενοι πια?

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Αφου θελετε 10ευρω ανανεωση γιατι δε πατε στο περιπτερο να τελειωνει η υποθεση? αφου και με τα 10 απο το περιπτερο παλι τα 300 θα τα παρετε? Εχει καταντηση απιστευτα γραφικο ολο αυτο το θεμα εδω μεσα με τα 10 η 11 ευρω? Ποσο κολλημενοι πια?

Όχι!! Δεν είναι έτσι!! Εξ' αιτίας της δικής σου λογικής φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ως χώρα. Πρέπει να τηρούνται από όλους οι νόμοι και να εφαρμόζονται ακριβοδίκαια!! Απαιτώ να ανανεώνω από κατάστημα και να δέχονται 10 ευρώ. Έχω δικαίωμα (και υποχρέωση) να απαιτώ να μην με κοροϊδεύουν κατάμουτρα.

Αν μου το ζητούσαν ευγενικά θα τους το έδινα το έξτρα 1 ευρώ. Από τη στιγμή που με κοροϊδεύουν, θα πρέπει να τιμωρηθούν. Ο σεβασμός στην προσωπικότητα του συνανθρώπου μας πρέπει να είναι ΝΟ.1 αρχή και κάποιοι κατεργάρηδες πρέπει να πάρουν το μάθημά τους.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Χαιρετίζω τους συμφορουμίτες. δεν ξέρω αν θυμάστε πριν καιρό που έλεγα για το κατάστημα της Καρδίτσας ότι ζητούσαν 5 ευρώ για την φορητότητα. Ακολούθησα την συμβουλή κάποιου παιδιού εδώ μέσα και πήρα απόδειξη για τα 5 ευρώ που πληρωσα αφού δεν γινότανε διαφορετικά. Στην συνέχεια εστειλα e-mail με την απόδειξη στην wind που εξηγούσα την κατάσταση. Μου απαντήσανε μετά από μια μέρα και μου ζητήσανε τον αιρθμό της φορητότητας. Αφού πέρασαν καμια 10αρια μέρες όπου μεσολαβούσανε και καθαρές δευτέρες και 25η Μαρτίου και αφού είχα ξεγράψει το θέμα ...λαμβάνω σήμερα τηλεφώνημα από κατάστημα της Καρδίταας από τον υπέθυνο...ο οποίος μέσα στα μέλια και στο κυριλίκι μου λέει "να περάσω όποτε θέλω από το κατάστημα να πάρω τα 5 ευρώ"! Από μέρους μου ένα μεγάλο μπράβο στην εταιρία που ενήργησε άμεσα (δεδομένου των συνθηκών) και εν τέλη αποκατέστησε την κλεψιά, διότι περι κλεψιάς πρόκειτε. Δεν το αναφέρω για διαφημιση αλλά με τέτοιες ενέργιες θεωρώ ότι είναι η καλύτερη διαφήμιση για μια εταιρία. Μπράβο και πάλι μπράβο.

Όχι!! Δεν είναι έτσι!! Εξ' αιτίας της δικής σου λογικής φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ως χώρα. Πρέπει να τηρούνται από όλους οι νόμοι και να εφαρμόζονται ακριβοδίκαια!! Απαιτώ να ανανεώνω από κατάστημα και να δέχονται 10 ευρώ. Έχω δικαίωμα (και υποχρέωση) να απαιτώ να μην με κοροϊδεύουν κατάμουτρα.

Αν μου το ζητούσαν ευγενικά θα τους το έδινα το έξτρα 1 ευρώ. Από τη στιγμή που με κοροϊδεύουν, θα πρέπει να τιμωρηθούν. Ο σεβασμός στην προσωπικότητα του συνανθρώπου μας πρέπει να είναι ΝΟ.1 αρχή και κάποιοι κατεργάρηδες πρέπει να πάρουν το μάθημά τους.

Αφου η εταιρεια τους δινει μπονους με 11ευρω παλευουν γι αυτο, δεν ειναι δικη τους εφευρεση. Αφου εσυ μπορεις να κανεις αλλου την δουλεια σ πηγαινε αλλου. Ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Τι καθεστε κ σκοτονεστε? Υπαρχει κ το αλλου αμα δε σαρεσει το καταστημα. Απλα πραγματα. Αυτο που γραφεις εσυ ειναι η λογικη που μας εφερε εδω.

Αφου η εταιρεια τους δινει μπονους με 11ευρω παλευουν γι αυτο, δεν ειναι δικη τους εφευρεση. Αφου εσυ μπορεις να κανεις αλλου την δουλεια σ πηγαινε αλλου. Ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Τι καθεστε κ σκοτονεστε? Υπαρχει κ το αλλου αμα δε σαρεσει το καταστημα. Απλα πραγματα. Αυτο που γραφεις εσυ ειναι η λογικη που μας εφερε εδω.

θα συμφωνήσω. τα καλά και τα κακά του καπιταλισμού. Από την μια υπάρχει το μπόνους και από την άλλη ο υγιής ανταγωνισμός. Είναι στο χέρι των καταναλωτών να τον κάνουν να δουλέψει. Στο κάτω κάτω μέχρι το περίπτερο πας δεν μεταναστεύεις κιόλας. Είναι σαν να λες ότι ένα σουπερ μαρκετ πρέπει να μου δίνει το γάλα πχ 1,5 ευρώ γιατί είναι παράνομο να στο δίνει 1,6 ευρω. Δεν σου κλεβει το χρόνο ομιλίας. Απλά σου λέει ότι εγώ με τόσα χρήματα ανανεώνω. (νταβατζιλίκι μεν...αλλά δεν το απαγορεύει κανείς)

Edited by pReHiStoRik

Δεν υπάρχει επιπλέον μπόνους για ανανέωση χρόνου ομιλίας στα καταστήματα;

Οχι φιλε,με 10 ευρω δεν εχει!Με 20 δινει 300' κ 300 sms προς Wind,αλλα 300 προς ολους και οχι 600!

Μα δεν καταλαβαίνετε ότι το να Υ-Π-Ο-Χ-Ρ-Ε-Ω-Ν-Ο-Υ-Ν τον πελάτη να ανανεώσει με 11 ευρώ είναι εξαπάτηση; Δεν είναι ελεύθερη οικονομία (καμία σχέση αυτό που λέτε περί καπιταλισμού). Εδώ σε εκβιάζουν και σου λένε Ή δεν θα πάρεις το μπόνους (αν βάλεις 9 ευρώ), ή αναγκαστικά θα πάρω εγώ ποσοστό από τη wind (11 ευρώ). Δεν είναι προϊόν ελεύθερης λειτουργίας του καπιταλισμού αυτό το πράγμα. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΑΠΑΤΗ.

Θα τους πολεμήσω όσο με παίρνει. Και λυπάμαι για τον τρόπο που σκέφτεστε μερικοί εδώ μέσα. Φταίω εγώ για την κατάντια της χώρας επειδή θέλω να σεβαστούν το δικαίωμά μου να ανανεώνω με 10 ευρώ (όπως λέει η ίδια η *εταιρία*); Λυπάμαι πραγματικά για κάποιους από εσάς εδώ μέσα.

Θα τους πολεμήσω για να έχω δικαίωμα να παίρνω τα 300 λεπτά μου και αυτοί ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ BONUS γιατί έτσι πρέπει. Μόνο αν ΕΓΩ θέλω θα βάλω πάνω από 10 ευρώ. Όχι επειδή μου λένε έτσι οι εκβιαστές της wind.

Δεν πήρα χαμπάρι ότι το κατάργησαν! Ευχαριστώ!

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπώ σε οποιοδήποτε κατάστημα Wind, οπουδήποτε στην Ελλάδα, και να θέλω να ανανεώσω για 10 ευρώ και μου το αρνηθούν λέγοντας ότι πρέπει να βάλω 11 ευρώ! Το τι θα γίνει εκεί μέσα, σε συνδυασμό με επιτόπου τηλεφωνήματα προς τη Wind, δε θα ήθελε να το ζήσει κανένας καταστηματάρχης! Εφιάλτης! Τις μαγκιές να τις κάνουν όσοι είναι τόσο μάγκες ώστε η πινακίδα του μαγαζιού να έχει το δικό τους όνομα!

Οχι φιλε,με 10 ευρω δεν εχει!Με 20 δινει 300' κ 300 sms προς Wind,αλλα 300 προς ολους και οχι 600!

συγνωμη καταργησαν το μπονους των 300 λεπτων ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ με ΚΑΘΕ ανανεωση 10 ευρω ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ???

Το ολο θεμα παιδια ειναι στο χαρακτηρα του καθε ανθρωπου!Δεν ειναι θεμα εντολων,απλα κατ εμε η Wind τους ειπε οτι απο 11 ευρω και πανω θα εχετε Bonus και παλευουν να το εκμεταλλευτουν!Αν μου επιτρεπετε να βγω λιγο off-topic και να παραθεσω την εμπειρια μου!Στις αρχες Δεκεμβριου πηγα σε ενα(απο τα 2 που εχουμε) καταστημα Wind που ειναι κοντα στο σπιτι μου!Επειδη ειχα διαβασει ακριβως τι παιζει με το θεμα,πηγα με την ταυτοτητα και με 10 ευρω ακριβως!Μπαινω μεσα της λεω,καλημερα θελω να αγορασω αριθμο F2G..μου λεει ναι βεβαιως εχετε ταυτοτητα?ναι της λεω,χρειαζεστε κατι αλλο??Οχι μου λεει αρκει η ταυτοτητα(κρατειστε το αρκει),αλλα να ξερετε πως χρειαζεται να βαλουμε 11 ευρω για να δωθει το Bonus...ωπα!!Της λεω γιατι με 10 δεν γινεται?μου λεει οχι,γιατι πρεπει να ειναι 10 ευρω ΚΑΘΑΡΑ μεσα.της λεω συγνωμη,μπορειτε να ανοιξετε το κομπιουτερακι?Το ανοιγει...αν κανετε τις πραξεις θα βγει 9,68 καθαρο της λεω!σιγη.....ε δεν ξερω ετσι ξερουμε εμεις!Ωραια της λεω βαλτε μου 10 και ας μην μπει!Οπως νομιζετε λεει...ημουν ατυχος παιδια γιατι αρχισε να μου ζηταει και το ΑΦΜ μετα,αλλα δεν σκεφτηκα να το παρω!Της λεω μα ειπατε η ταυτοτητα αρκει..οχι χωρις ΑΦΜ λεει δεν μπορουμε!!καλαααα,παω να το παρω!!Και τι απανταει:Ωραια και ΦΕΡΤΕ και το 1 ευρω μαζι σας.Της λεω,τωρα καταλαβα γιατι εδω και 10 λεπτα δεν εχει μπει κανεις μεσα...ευτυχως υπαρχει δευτερο καταστημα!Καθιστε και περιμενετε το 1 ευρω...!!Αυτα εν πολλοις της ειπα...πηγα στο αλλο το καταστημα και λεω στην κοπελα,πρεπει να βαλω 11 ευρω?και μου λεει οχι,με 10 εχετε κανονικα το Bonus και δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!Ε της ζητησα να μου βαλει 11,ετσι για την ειλικρινια και τον χαρακτηρα της!!Συγνωμη που σας το παραθετω ολο αυτο και εγινα κουραστικος,αλλα αν ο ανθρωπος ειναι αμορφωτος και κανει τα παντα για το ενα ευρω δεν φταιει κανεις αλλος!Συγνωμη και παλι,απλα καντε συγκριση στα 2 καταστηματα που εγραψα και βγαλτε τα συμπερασματα!!:worry: Edited by George6633

Το ολο θεμα παιδια ειναι στο χαρακτηρα του καθε ανθρωπου!Δεν ειναι θεμα εντολων,απλα κατ εμε η Wind τους ειπε οτι απο 11 ευρω και πανω θα εχετε Bonus και παλευουν να το εκμεταλλευτουν!Αν μου επιτρεπετε να βγω λιγο off-topic και να παραθεσω την εμπειρια μου!Στις αρχες Δεκεμβριου πηγα σε ενα(απο τα 2 που εχουμε) καταστημα Wind που ειναι κοντα στο σπιτι μου!Επειδη ειχα διαβασει ακριβως τι παιζει με το θεμα,πηγα με την ταυτοτητα και με 10 ευρω ακριβως!Μπαινω μεσα της λεω,καλημερα θελω να αγορασω αριθμο F2G..μου λεει ναι βεβαιως εχετε ταυτοτητα?ναι της λεω,χρειαζεστε κατι αλλο??Οχι μου λεει αρκει η ταυτοτητα(κρατειστε το αρκει),αλλα να ξερετε πως χρειαζεται να βαλουμε 11 ευρω για να δωθει το Bonus...ωπα!!Της λεω γιατι με 10 δεν γινεται?μου λεει οχι,γιατι πρεπει να ειναι 10 ευρω ΚΑΘΑΡΑ μεσα.της λεω συγνωμη,μπορειτε να ανοιξετε το κομπιουτερακι?Το ανοιγει...αν κανετε τις πραξεις θα βγει 9,68 καθαρο της λεω!σιγη.....ε δεν ξερω ετσι ξερουμε εμεις!Ωραια της λεω βαλτε μου 10 και ας μην μπει!Οπως νομιζετε λεει...ημουν ατυχος παιδια γιατι αρχισε να μου ζηταει και το ΑΦΜ μετα,αλλα δεν σκεφτηκα να το παρω!Της λεω μα ειπατε η ταυτοτητα αρκει..οχι χωρις ΑΦΜ λεει δεν μπορουμε!!καλαααα,παω να το παρω!!Και τι απανταει:Ωραια και ΦΕΡΤΕ και το 1 ευρω μαζι σας.Της λεω,τωρα καταλαβα γιατι εδω και 10 λεπτα δεν εχει μπει κανεις μεσα...ευτυχως υπαρχει δευτερο καταστημα!Καθιστε και περιμενετε το 1 ευρω...!!Αυτα εν πολλοις της ειπα...πηγα στο αλλο το καταστημα και λεω στην κοπελα,πρεπει να βαλω 11 ευρω?και μου λεει οχι,με 10 εχετε κανονικα το Bonus και δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!Ε της ζητησα να μου βαλει 11,ετσι για την ειλικρινια και τον χαρακτηρα της!!Συγνωμη που σας το παραθετω ολο αυτο και εγινα κουραστικος,αλλα αν ο ανθρωπος ειναι αμορφωτος και κανει τα παντα για το ενα ευρω δεν φταιει κανεις αλλος!Συγνωμη και παλι,απλα καντε συγκριση στα 2 καταστηματα που εγραψα και βγαλτε τα συμπερασματα!!:worry:

Ακριβως!!! Πας αλλου και αντε γεια, δε χρειαζονται πολλα λογια, μονο πραξεις! Τα πραγματα στην ζωη ειναι πολυ απλα, δε χρειαζεται αν σκαει καποιος για ανυπαρκτους λογους. Ασε αυτους να θελουν 11 η και 111, θα βρω και με 10. Τοσο απλα, ουτε καταγγελιες ουτε απειλες ουτε πρασινα αλογα.

Αυτό που βλέπω είναι πως τα καταστήματα κάνουν "πραξικόπημα" το ένα μετά το άλλο. Στην πόλη μου μου είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος "αποφασίσαμε εμεις και άλλα καταστήματα να ανανεώνουμε με το τάδε ποσό" . Θα κερδίσει τελικά ο πελάτης; Δεν νομίζω!
WIND :D

Να πω και εγώ την εμπειρία μου με την wind.Έκανα φορητοτητα απο βοντα στις 6 Μαρτίου και σημαντικός λόγος ηταν η ενημέρωση που πηρα από αυτό το νημα. Κατάλαβα ποσό με συνεφερε το f2go σε σχέση με το συμβόλαιο που είχα (35 ευρώ) το μήνα. Το κερασακι στην τουρτα ηταν το τηλ που ελαβα σήμερα απο την wind. που με ενημερωσαν πως κέρδισαν ενα 3d blu-ray player απο τον διαγωνισμό της ταινίας hotel Transylvania . Ευχαριστώ την WIND και ολα τα παιδιά εδώ για τις γνώσεις που μεταδιδουν.

Να πω και εγώ την εμπειρία μου με την wind.Έκανα φορητοτητα απο βοντα στις 6 Μαρτίου και σημαντικός λόγος ηταν η ενημέρωση που πηρα από αυτό το νημα. Κατάλαβα ποσό με συνεφερε το f2go σε σχέση με το συμβόλαιο που είχα (35 ευρώ) το μήνα. Το κερασακι στην τουρτα ηταν το τηλ που ελαβα σήμερα απο την wind. που με ενημερωσαν πως κέρδισαν ενα 3d blu-ray player απο τον διαγωνισμό της ταινίας hotel Transylvania . Ευχαριστώ την WIND και ολα τα παιδιά εδώ για τις γνώσεις που μεταδιδουν.

Και η αδερφή μου κέρδισε ένα sony mp3 . Από κοσμοτε και βοντα χίλιες φορές η wind.

WIND :D

Ακριβως!!! Πας αλλου και αντε γεια, δε χρειαζονται πολλα λογια, μονο πραξεις! Τα πραγματα στην ζωη ειναι πολυ απλα, δε χρειαζεται αν σκαει καποιος για ανυπαρκτους λογους. Ασε αυτους να θελουν 11 η και 111, θα βρω και με 10. Τοσο απλα, ουτε καταγγελιες ουτε απειλες ουτε πρασινα αλογα.

Μα ετσι ακριβως ειναι...!Το θεμα ειναι οτι καποιος πρεπει να τους κανει να καταλαβουν(αν και πολυ αμφιβαλλω)οτι δεν εργαζονται για ενα αυτονομο μαγαζακι,αλλα για μια ολοκληρη εταιρεια!Τελος παντων θες δεν θες οταν θα κουβεντιαζεις το θεμα δεν θα πεις ΄ξερεις αυτος φερθηκε ετσι΄,αλλα οτι η Wind φερεται ετσι και αυτο ειναι αδικο για αλλους τοσους εντιμους ανθρωπους που αντιπροσωπευουν επαξια την εταιρια!Οπως και να χει,πρεπει να γινεται καλυτερα η στελεχωση του καθε καταστηματος,η εκπαιδευση η οτι αλλο γινεται τελος παντων!:)

εχω mobilebroand με καρτα, καθαρα για σερφάρισμα, σε αυτην την περίπτωση παιζει τιποτα μπονους?

Δεν νομιζω φιλε να εχει bonus,αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος!

Συγνωμη για το διπλο post,μπερδευτηκα!

Αυτό που βλέπω είναι πως τα καταστήματα κάνουν "πραξικόπημα" το ένα μετά το άλλο. Στην πόλη μου μου είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος "αποφασίσαμε εμεις και άλλα καταστήματα να ανανεώνουμε με το τάδε ποσό" . Θα κερδίσει τελικά ο πελάτης; Δεν νομίζω!

Δε φταινε αυτοι, ας μην τα επιτρεπει η εταιρεια, επισης αν τα επιτρεπει ας κοψετε ολοι εσεις να πηγαινεται σε wind. Εχει και αλλες εταιρειες και οταν το αντιληφθουν αυτο θα στρωσουν χαρακτηρα.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova