pexths Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 δεν τους εχω εμπιστοσυνη, την προηγουμενη εβδομαδα επερνα τηλεφωνο στο κεντρικο καταστημα και μου ελεγαν καθε μερα "αυρο θα παραλαβουμε", ωσπου μου ειπαν οτι "η προσφορα τελειωσε και δεν θα ξαναφερουν το συγκεκριμενο κινητοι".....οτι να'ναι εκει στην wind :lol::lol: ειναι τελειως αφερεγγυοι. Κανεις δεν ξερει με σιγουρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Καλημέρα και καλό μήνα. Ερώτηση: σε ανανέωση 10 ευρώ σε Wind Card to All, παίρνουμε κάποιο δώρο εκτός τον διπλασιασμό; υ.γ νομίζω 100 sms προς wind δίνουν ή κάνω λάθος ; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) ναι διπλασιάζεται οσο βάλεις,από 5€ μεχρι 50€ για ένα χρονο Κατ' αρχήν να πω ότι ακόμα και 1 ευρώ να βάλεις διπλασιάζεται... (άρα είναι από 1-50 ευρώ) Έτυχε να βάλω 1 ευρώ από κατάστημα για να διατηρήσω ένα νούμερο και διπλασιάστηκε! Μου έκανε εντύπωση αλλά δεν το έψαξα. Τώρα είδα τα μηνύματα εδώ που λένε ότι το μήνυμα για διπλασιασμό του χρόνου ομιλίας, (όταν αυτό ΔΕΝ αναφέρει ότι ο χρόνος ομιλίας ισχύει για 1 μήνα), είναι ουσιαστικά διπλασιασμός της κάρτας!!! Το επιβεβαίωσε άλλωστε και ο therock Οκ, εβαλα το 50αρικο τωρα που ηταν ευκαιρια και καβατζωθηκα. Παρεπιπτωντος απο καταστημα δεν γλιτωνεις τον ΦΠΑ? Κατι τετοιο θυμομουν. Στα μικρα ποσα δεν φαινεται η διαφορα, αλλα τωρα που περιμανα 100στρικο και ακουσα 89 φανηκε ο φορος! Κατα ταλλα ολα κομπλε. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ο διπλασιασμός αυτός ισχύει για όλους τους τρόπους ανανέωσης... Δηλαδή αν εκτός από κατάστημα, ισχύει και με αγορά κάρτας από άλλο κατάστημα (εκτός WIND), ψιλικά, περίπτερο, ΑΤΜ ή ακόμα και ηλεκτρονικά, (από τράπεζα). Αν το έχει διασταυρώσει κάποιος ας μας πει, αναφέροντας τον τρόπο που έκανε διπλασιασμό. Λογικά αφού δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο θα ισχύει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Άλλωστε και το μήνυμα που έρχεται λέει συγκεκριμένα για ανανέωση 5 ευρώ, τη στιγμή που στην πράξη ισχύει από ότι βλέπουμε για ποσά έως 50 ευρώ!!! Edited August 1, 2012 by corduroy27 Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Κατ' αρχήν να πω ότι ακόμα και 1 ευρώ να βάλεις διπλασιάζεται... (άρα είναι από 1-50 ευρώ) Έτυχε να βάλω 1 ευρώ από κατάστημα για να διατηρήσω ένα νούμερο και διπλασιάστηκε! Μου έκανε εντύπωση αλλά δεν το έψαξα. Τώρα είδα τα μηνύματα εδώ που λένε ότι το μήνυμα για διπλασιασμό του χρόνου ομιλίας, (όταν αυτό ΔΕΝ αναφέρει ότι ο χρόνος ομιλίας ισχύει για 1 μήνα), είναι ουσιαστικά διπλασιασμός της κάρτας!!! Το επιβεβαίωσε άλλωστε και ο therock Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ο διπλασιασμός αυτός ισχύει για όλους τους τρόπους ανανέωσης... Δηλαδή αν εκτός από κατάστημα, ισχύει και με αγορά κάρτας από άλλο κατάστημα (εκτός WIND), ψιλικά, περίπτερο, ΑΤΜ ή ακόμα και ηλεκτρονικά, (από τράπεζα). Αν το έχει διασταυρώσει κάποιος ας μας πει, αναφέροντας τον τρόπο που έκανε διπλασιασμό. Λογικά αφού δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο θα ισχύει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Άλλωστε και το μήνυμα που έρχεται λέει συγκεκριμένα για ανανέωση 5 ευρώ, τη στιγμή που στην πράξη ισχύει από ότι βλέπουμε για ποσά έως 50 ευρώ!!! Εγώ έκανα ανανέωση με κάρτα (μηχανήματος) από περίπτερο και μου διπλασιάστηκε κανόνικα το ποσό με 10ρα κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 ΧΜ...τι βλακεία παίχτηκε παλι;; ανανεωσα με τα 59 ευρω+συσκευη πριν 2 εβδομάδες. η πρώτη δόση με τα 100Mb πιστώθηκε την περασμενη βδομάδα. Μόλις έλαβα σμς πως πιστώθηκε η 2η δόση και άλλα 100mb. και ρωτώ... την 1η κάθε μήνα πιστώνονται τα υπόλοιπα ή όταν κλείσει μήνας απο τη μέρα ανανέωσης;;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 ΧΜ...τι βλακεία παίχτηκε παλι;; ανανεωσα με τα 59 ευρω+συσκευη πριν 2 εβδομάδες. η πρώτη δόση με τα 100Mb πιστώθηκε την περασμενη βδομάδα. Μόλις έλαβα σμς πως πιστώθηκε η 2η δόση και άλλα 100mb. και ρωτώ... την 1η κάθε μήνα πιστώνονται τα υπόλοιπα ή όταν κλείσει μήνας απο τη μέρα ανανέωσης;;; 1η δοση μολις κανεις ανανέωση, 2η και 3η την πρώτη των επόμενων μηνών Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 αι σι. δεν έχει γίνει λάθος συνεπώς. επόμενη ερώτηση. τα 100mb λήγουν στις 25-8,και τα 100 που πιστώθηκαν σήμερα πότε;;στις 1-9? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 αι σι. δεν έχει γίνει λάθος συνεπώς. επόμενη ερώτηση. τα 100mb λήγουν στις 25-8,και τα 100 που πιστώθηκαν σήμερα πότε;;στις 1-9? δες τι λέει στο υπόλοιπο να σιγουρευτεις:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 μονο για τα 1α 100 λεει Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 μονο για τα 1α 100 λεειε θα δείξει,νομιζω μονο τα λεφτα εμπαιναν την 1η του μηνος,το ίντερνετ εμπαινε ανα μηνα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 μονο για τα 1α 100 λεει α ρε απαιχτη γουιντ. αντε να βγαλεις ακρη τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 και επειδη ειμαι και ασχετη, τα 100Mb αυτα σε τι αντιστοιχουν?μια εισοδος στο φεις ξερω γω ποσα mb Τρωει? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 και επειδη ειμαι και ασχετη, τα 100Mb αυτα σε τι αντιστοιχουν?μια εισοδος στο φεις ξερω γω ποσα mb Τρωει? αναλογως ποιον browser χρησιμοποιεις. με οπερα κατι κανεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 και επειδη ειμαι και ασχετη, τα 100Mb αυτα σε τι αντιστοιχουν?μια εισοδος στο φεις ξερω γω ποσα mb Τρωει? με opera turbo είναι υπεραρκετα για να λιώνεις ολη μερα facebook Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 με opera turbo είναι υπεραρκετα για να λιώνεις ολη μερα facebook και την αναλογη ρυθμιση στην ποιοτητα εμφανισης των φωτογραφιων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Ωραιο το οφτοπικ ρε παιδια αλλα θα μας πει και εμας κανεις που θα το βρουμε και πιες ειναι αυτες οι ρυθμησεις τελικα? Στο αιφονι δν το βρισκω,μονο το οπερα 7 και ρυθμισεις να βγαζει μικρες τις εικονες.Τα φωτα σας οι γνωστες??Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Ωραιο το οφτοπικ ρε παιδια αλλα θα μας πει και εμας κανεις που θα το βρουμε και πιες ειναι αυτες οι ρυθμησεις τελικα? Στο αιφονι δν το βρισκω,μονο το οπερα 7 και ρυθμισεις να βγαζει μικρες τις εικονες.Τα φωτα σας οι γνωστες??Ευχαριστω. για να μην συνεχισουμε λοιπον το οφ τοπικ, μπορεις να απευθυνθεις στο αντιστοιχο thread και να σου λυσουν οποιες αποριες εχεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 (edited) αι σι. δεν έχει γίνει λάθος συνεπώς. επόμενη ερώτηση. τα 100mb λήγουν στις 25-8,και τα 100 που πιστώθηκαν σήμερα πότε;;στις 1-9? Hello from Athens !!! :p Ακριβώς έτσι είναι. Τα πρώτα 100 λήγουν στις 25/8 και τα άλλα στις 1/9. Τα mb λήγουν ένα μήνα ακριβώς μετά από τη στιγμή που μπήκαν. Με απλά λόγια για τον Aύγουστο έχεις περίπου 200mb (200 - αυτά που ξόδεψες στο πενθήμερο). Aν πας διακοπές, σε βολεύει πολύ έτσι όπως "έκατσε". Για facebook φτάνουν και περισσεύουν, αλλά για youtube/streaming η για ράδιο, δεν φτάνουν ούτε για δείγμα... Εννοείται ότι τις ενημερώσεις των εφαρμογών τις κάνεις μέσω wifi αφού, έτσι κι αλλιώς, εκεί που είσαι έχεις ίντερνετ. Τα χρήματα δε λήγουν, μπαίνουν κανονικά και ισχύουν για ένα χρόνο. [offtopic]Το avatar δεν το πέτυχες. :p Θέλω να κανονίσουμε ένα καφέ και ένα καθαρισμό[/offtopic] :) Edited August 2, 2012 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 για να μην συνεχισουμε λοιπον το οφ τοπικ, μπορεις να απευθυνθεις στο αντιστοιχο thread και να σου λυσουν οποιες αποριες εχεις Δωσε λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Hello from Athens !!! :p Ακριβώς έτσι είναι. Τα πρώτα 100 λήγουν στις 25/8 και τα άλλα στις 1/9. Τα mb λήγουν ένα μήνα ακριβώς μετά από τη στιγμή που μπήκαν. Με απλά λόγια για τον Aύγουστο έχεις περίπου 200mb (200 - αυτά που ξόδεψες στο πενθήμερο). Aν πας διακοπές, σε βολεύει πολύ έτσι όπως "έκατσε". Για facebook φτάνουν και περισσεύουν, αλλά για youtube/streaming η για ράδιο, δεν φτάνουν ούτε για δείγμα... Εννοείται ότι τις ενημερώσεις των εφαρμογών τις κάνεις μέσω wifi αφού, έτσι κι αλλιώς, εκεί που είσαι έχεις ίντερνετ. Τα χρήματα δε λήγουν, μπαίνουν κανονικά και ισχύουν για ένα χρόνο. [offtopic]Το avatar δεν το πέτυχες. :p Θέλω να κανονίσουμε ένα καφέ και ένα καθαρισμό[/offtopic] :) γιουτιουμπ δε μπαινω απο το κινητο.λαπτοπ+ταμπλετ μονο.ραδιο εχει το κινητο οποτε ειμαστε οκ.οποτε αφού κατεβασα και το οπερα και εκανα τις ρυθμισεις οπως είπε ο pexths, ειμαι καλυμμενη,λογικα. οφτοπικ 1. τι κανεις αθηνα? 2. οταν γυρισεις μιλάμε και για κοφι και για κλινινκ. 3. ποιο αβαταρ δε πετυχα?μιλας με γριφους γεροντα... εντιτ στο 3. αααα!οχι βρε το πέτυχα σωστα.απλά το μεταβίβασα στον Ηλία. Edited August 2, 2012 by FREAK_OF_NATURE Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Η προσφορά που με 5€ έπαιρνες 500mb μήπως πήρε καμμία παράταση; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Η προσφορά που με 5€ έπαιρνες 500mb μήπως πήρε καμμία παράταση; Εγώ το ανανέωσα online χθες (με δώρο άλλα 100mb) και έλεγε ότι η προσφορά του Surf 100 (+400 δώρο) ισχύει εώς 31/09/12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) http://www.wind.com.gr/files/1/Home_page_banners/block-images/WIND_Mid_banner_Motorola_Fire.png Edited August 2, 2012 by eLeKtriK EyE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 http://www.wind.com.gr/files/1/Home_page_banners/block-images/WIND_Mid_banner_Motorola_Fire.png ασχημο λιγο, αν και σε λογικη τιμη :p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 80€ έχει στο public, δεν μπορούσαν να το δωσουν με 59€ όπως τ άλλα που ταν ακριβότερα? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts