Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μένα πριν που πήγα και έβαλα 20 ευρώ μου λέει ο υπάλληλος "ξέρετε εσείς που βάζετε 20 ευρώ το μήνα (ήθελα να ξερα πως υπέθεσε ότι τα βάζω κάθε μήνα??) σας συμφέρει το τάδε πρόγραμμα με 22 ευρώ" και του χαμογέλασα για να μην αρχίσω να γελάω κανονικά και παρεξηγηθούμε λέγοντας οκ οκ το ξέρω κλπ.

Άραγε αν του έλεγα ένα λιτό "'έχω f2g2" θα καταλάβαινε ή θα συνέχιζε το τροπάρι; :rolleyes:

εγώ σου λέω πήγε να συζητήσει η υπάλληλος με 16χρονη που πήγε να βάλει 5€ στο Q:lol:

εγώ σου λέω πήγε να συζητήσει η υπάλληλος με 16χρονη που πήγε να βάλει 5€ στο Q:lol:

καμια φορα μετανιωνω που μιλαω αποτομα σε υπαλληλους, αλλα οταν διαβαζω τετοια πραγματα ξανασκεφτομαι οτι ισως δεν κανω τοσο λαθος

[sIGPIC][/sIGPIC]

καμια φορα μετανιωνω που μιλαω αποτομα σε υπαλληλους, αλλα οταν διαβαζω τετοια πραγματα ξανασκεφτομαι οτι ισως δεν κανω τοσο λαθος

κανεις λαθος αγαπητε....ναι μεν οι τυποι εκει δεν ειναι θεοι αλλα ακουνε και το καθε πικραμενο με τις αποριες του....ειναι για αυτους πιστευω αρκετα δυσκολο να καταλαβουν οτι υπαρχουν και "ψαγμενοι" στο θεμα....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

νταξει,δεν βρίσκω τόσο κακό το ότι πήγε να πλασάρει συμβόλαιο σε 16χρονη,περισσότερο γελοίο το βρίσκω:p

κανεις λαθος αγαπητε....ναι μεν οι τυποι εκει δεν ειναι θεοι αλλα ακουνε και το καθε πικραμενο με τις αποριες του....ειναι για αυτους πιστευω αρκετα δυσκολο να καταλαβουν οτι υπαρχουν και "ψαγμενοι" στο θεμα....
το πρόβλημα είναι ότι οι υπάλληλοι συνήθως είναι άσχετοι με το θέμα, αλλά το παίζουν γνώστες κι έχουν και πείσμα

οποιαδηποτε δουλεια που εχει αμεση επαφη με κοσμο, ειναι δυσκολη. Καμια φορα το παρατραβανε ομως και αυτοι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

στα καταστηματα και των τριων εταιριων, οι γυναικες υπαλληλοι εχουν το μεγαλυτερο ποσοστο ασχετοσυνης. Μετά ειναι οι ανδρες 'εξυπνακηδες' που καταφέρνουν καποιες 'αρπαχτές' (και μετά δε ξαναβλεπουν τον πελατη) και μετά ειναι οι τρομοκρατημενοι υπαλληλοι απο τα αφεντικά τους, που τους λενε οτι εαν δε κοροιδεψουν τον πελάτη για να κανει γραμμη, θα χασουν τη δουλειά τους.

Οσο θα υπαρχουν αυτα τα 3 ειδη υπαλληλων, θα συνεχισουν να κλεινουν καταστηματα.

Θέλω να βάλω μια κάρτα 20 Ευρώ. Αν παω σε κατάστημα θα κερδίσω κάτι παραπάνω από το αν πάρω μια κάρτα από περίπτερο;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Καλημέρα. Σε μένα,το «status» στο myf2g έχει μείνει ανενημέρωτο απο χτες το πρωι,κι ενώ πατάω το κουμπι κάτω,δεν ανανεώνεται..συμβαίνει και σ άλλους αυτο?

Καλημέρα. Σε μένα,το «status» στο myf2g έχει μείνει ανενημέρωτο απο χτες το πρωι,κι ενώ πατάω το κουμπι κάτω,δεν ανανεώνεται..συμβαίνει και σ άλλους αυτο?

Συχνό φαινόμενο.

Κάνε log out, περίμενε καναδυό λεπτά, και μετά login.

Εγώ πλέον δεν πατάω στάτους. Ότι να ΄ναι βγάζει!

Παιδια πήγα σήμερα πριν λιγο για την ακριβεια και εβαλα 10 ευρω κάρτα στο κατάστημα της wind και ρωτησα την κοπελα μεχρι ποτε θα ισχυει το happy hour και μου ειπε πως ειχανε λαβει ενημερωση πως θα ελειγε τον προηγουμενο μηνα...Όντως έλαβα μονο 100 λεπτα και 100 μηνυματα δώρο αυτη την φορα και το μηνυμα δεν ανεφερε για happy hour οπως την προηγουμενη φορα αλλά για ανανεωση μεσα απο καταστημα.

Παιδια πήγα σήμερα πριν λιγο για την ακριβεια και εβαλα 10 ευρω κάρτα στο κατάστημα της wind και ρωτησα την κοπελα μεχρι ποτε θα ισχυει το happy hour και μου ειπε πως ειχανε λαβει ενημερωση πως θα ελειγε τον προηγουμενο μηνα...Όντως έλαβα μονο 100 λεπτα και 100 μηνυματα δώρο αυτη την φορα και το μηνυμα δεν ανεφερε για happy hour οπως την προηγουμενη φορα αλλά για ανανεωση μεσα απο καταστημα.

Nαι εχει αναφερθει στο φορουμ αρκετές μέρες πριν ότι τα happy hours έχουν λήξει πλέον

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Συχνό φαινόμενο.

Κάνε log out, περίμενε καναδυό λεπτά, και μετά login.

Εγώ πλέον δεν πατάω στάτους. Ότι να ΄ναι βγάζει!

από πού κανουμε logout???

Από σήμερα και εγώ μέλος του F2G. Έκανα online αίτηση

Αντίο What's up, τσιγκούνικο ήσουν:)

ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ

ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ.

Τάσος

από πού κανουμε logout???

Απο εκεί που το γράφει (Στη δεξιά πάνω γωνία, αριστερά απο εκεί που γράφει myf2g) , εκτός άμα έχεις opera browser που δεν το γράφει :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο εκεί που το γράφει (Στη δεξιά πάνω γωνία, αριστερά απο εκεί που γράφει myf2g) , εκτός άμα έχεις opera browser που δεν το γράφει :(

και ναι,με opera μπαινω και δεν το βλέπω:P όχι ότι με νοιαζει,άλλωστε σε αποσυνδέει το σάιτ μετά από λίγο. και τελικά τώρα ξεκολλησε κι εχει ανανεωθει 2 φορες απ τ απογευμα:D

και ναι,με opera μπαινω και δεν το βλέπω:P όχι ότι με νοιαζει,άλλωστε σε αποσυνδέει το σάιτ μετά από λίγο. και τελικά τώρα ξεκολλησε κι εχει ανανεωθει 2 φορες απ τ απογευμα:D

τραβαει πολυ συχνα κολληματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tελικά πέρασαν σχεδόν δυο βδομάδες και δε βλέπω η wind να απαντάει με πακέτα νον στοπ στα προς ολους που δινει η vodafone και το περίεργο είναι ότι ουτε η voda το διαφημίζει καθόλου οποτε το βλέπω αντί να βγάλει και η wind να τα σταματησει και η voda στο τέλος

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Tελικά πέρασαν σχεδόν δυο βδομάδες και δε βλέπω η wind να απαντάει με πακέτα νον στοπ στα προς ολους που δινει η vodafone και το περίεργο είναι ότι ουτε η voda το διαφημίζει καθόλου οποτε το βλέπω αντί να βγάλει και η wind να τα σταματησει και η voda στο τέλος

τοσα εχει δωσει η γουιντ, δεν παραπονιεμαι.

οχι οτι θα με χαλασει αν δωσει κατι καλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θυμίστε μου ρε παιδιά πως βλέπει κάποιος τον υπολοιπόμενο χρόνο/sms από τα online πακέτα, όχι από το myf2g αλλά με κλήση ή sms (δεν το βρήκα στο faq της wind για το f2g, λέει μόνο για το bonus από ανανέωση).

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσει. Ήδη δίνει σαν BONUS χρόνο προς όλους με ανανέωση και ΟΧΙ με αγορά πακέτου όπως η VODAFONE.Οπότε τα χρήματα τα κάνεις ότι θέλεις σε αντίθεση με την VODAFONE που σε δεσμεύει να αγοράσεις πακέτο.Οπότε τα πακέτα της VODAFONE είναι η απάντηση προς την WIND που για μένα προσωπίκα μου φαίνονται κατώτερα. Ο καθένας με τις ανάγκες του.:p

TCL 40 NXTPAPER

Θυμίστε μου ρε παιδιά πως βλέπει κάποιος τον υπολοιπόμενο χρόνο/sms από τα online πακέτα, όχι από το myf2g αλλά με κλήση ή sms (δεν το βρήκα στο faq της wind για το f2g, λέει μόνο για το bonus από ανανέωση).

κληση στο 1265

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου ηρθε μετα απο πολλουυυυυς μηνες, μηνυμα απο τη Wind:

"60λ δωρο προς ολα τα σταθερα κ κινητα στην Ελλαδα, εαν η επομενη ανανεωση ειναι 10€ κ γινει στις επομενες 6 μερες(διαρκεια 30 ημερες)"

Εκτος απο τη συγκινηση που με θυμηθηκε μετα απο πολυ καιρο για προσφορα, θελω να ρωτησω το εξης. Αν βαλω 10€ απο καταστημα, θα εχω 100λ+60λ σωστα?

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova