fotisk13 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Γινεται αμεσα η αλλαγη με την ταυτοτητα σου. Κοστος 5€ Στα καρτοκινητα είναι 18 ευρώ η αλλαγή από sim σε microsim. Στα συμβόλαια είναι 5 ευρώ. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Στα καρτοκινητα είναι 18 ευρώ η αλλαγή από sim σε microsim. Στα συμβόλαια είναι 5 ευρώ. Είσαι λάθος! Εδώ και 5-6 μήνες όλες οι κάρτες είναι 5€ :!: Ανεξαρτητα αν είναι καρτοκινητό ή συμβόλαιο Κάλεσε στο 1260 να στο επιβεβαιώσουν... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 (edited) Είσαι λάθος! Εδώ και 5-6 μήνες όλες οι κάρτες είναι 5€ :!: Ανεξαρτητα αν είναι καρτοκινητό ή συμβόλαιο Κάλεσε στο 1260 να στο επιβεβαιώσουν... Φίλε εσύ κάνεις λάθος!!! Γιατί δεν κατάλαβες τι είπα... είπα ότι για αντικατάσταση από κανονική sim σε Microsim κάνει 18 ευρώ σε καρτοκινητα και 5 ευρώ στα συμβόλαια. Για τις άπλες sim η αντικατάσταση κάνει 5 ευρώ και για καρτοκινητα και για συμβόλαια. Ε.Γ : Το έκανα εγώ ο ίδιος πριν 20 μέρες από κανονική sim σε Microsim σε καρτοκινητο . Edited September 14, 2011 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 δεν εχεις δει την πραγματικη εξυπηρετηση πελατων της wind. Καλά αυτό είναι καθαρά κομπλεξισμού υπαλλήλου ή ιδιοκτήτη franchise Δεν έχει καμία σχέση με τις πιστωτικές (wind bonus) ανανέωση μονάδων που δεν κάνουν αρκετά καταστήματα ή δώρο συσκευή από συγκεκριμένους πόντους κτλ Στη δεύτερη περίπτωση υπάρχουν άλλα προβλήματα. Στην περίπτωση να μην σου βάλει 1€ δεν μπαίνει μέσα απλώς βαριέται επειδή είναι αστείο το κέρδος! (Βέβαια μιλάμε σε λογικά πλαίσια, όχι να πας 15 νούμερα να πεις να σου βάλουν στο καθένα 1€) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Καλά αυτό είναι καθαρά κομπλεξισμού υπαλλήλου ή ιδιοκτήτη franchise Δεν έχει καμία σχέση με τις πιστωτικές (wind bonus) ανανέωση μονάδων που δεν κάνουν αρκετά καταστήματα ή δώρο συσκευή από συγκεκριμένους πόντους κτλ Στη δεύτερη περίπτωση υπάρχουν άλλα προβλήματα. Στην περίπτωση να μην σου βάλει 1€ δεν μπαίνει μέσα απλώς βαριέται επειδή είναι αστείο το κέρδος! (Βέβαια μιλάμε σε λογικά πλαίσια, όχι να πας 15 νούμερα να πεις να σου βάλουν στο καθένα 1€) ακομα και 15 νουμερα να πας δεν ειναι υποχρεωση του? τζαμπα θα στο κανει?δεν θα πληρωσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Φίλε εσύ κάνεις λάθος!!! Γιατί δεν κατάλαβες τι είπα... είπα ότι για αντικατάσταση από κανονική sim σε Microsim κάνει 18 ευρώ σε καρτοκινητα και 5 ευρώ στα συμβόλαια. Για τις άπλες sim η αντικατάσταση κάνει 5 ευρώ και για καρτοκινητα και για συμβόλαια. Ε.Γ : Το έκανα εγώ ο ίδιος πριν 20 μέρες από κανονική sim σε Microsim σε καρτοκινητο . Οκ ευχαριστω παιδια και τους 2 ... . την κοβω φορητοτητα και τελειωνει εκει το θεμα.. ετσι και αλλιως και με τα μυνηματα προβλημα...και ψιλοκοροιδια τοσα λεφτα πεταμενα.. καλυτερα με φορητοτητα και τζαμπα.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Κρίμα για το πακέτο των 500ΜΒ αλλά ακόμα και έτσι, όσο συνεχίζει να ισχύει το πακέτο του 1GB, το card to all θα είναι η καλύτερη επιλογή για όσους χρειάζονται πακέτο ίντερνετ. Πως ενεργοποιειτε το 1GB σε F2G; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Πως ενεργοποιειτε το 1GB σε F2G; 1GB , στέλνεις 1GB στο 19595 ( κόστος 15 ευρώ 30 ημέρες) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 υπαρχει ακομα ο διπλασιασμος των mB? στα πακετα απο 60 στα 120 και απο 100 στα 200? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 υπαρχει ακομα ο διπλασιασμος των mB? στα πακετα απο 60 στα 120 και απο 100 στα 200? από όσο ξέρω ισχύει μέχρι και τέλος αυγούστου τώρα δεν πρέπει να ισχύει. Δηλαδή ισχύουνε τα πακέτα όπως έχουν! Με 60μβ και 100μβ αντίστοιχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 τι σοβαρα? δηλαδη τωρα εχουν 5 ευρω τα 100 μβ? ευχαρηστω δεν θα παρω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 τι σοβαρα? δηλαδη τωρα εχουν 5 ευρω τα 100 μβ? ευχαρηστω δεν θα παρω αυτο δεν λεγαμε τοσο καιρο?οτι ξεφυγαν τα πραγματα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Μου εστειλσαν ενα μηνυμα στο καρτοκινητο μου f2g2.Μπες σε καταστημα και ανανεωσε με 15 ευρω καρτα και θα εχεις επιπλεον χρονο ομιλιας.Μηπως εχει λαβει κανεις αλλος τετοιο μηνυμα?Και αν, ναι μηπως ξερει ποσο χρονο ομιλιας επιπλεον εχουμε και για ποσο ισχυει το μπονους?Επειδη εχω κανει 2 ανανεωσεις το Σεμπτεβρη στην τριτη ανανεωση θα εχω και το διπλασιασμο της καρτας εκτος απο το επιλεκτικο δωρο?Οποιος γνωριζει του ειμαι υποχρεος. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Μου εστειλσαν ενα μηνυμα στο καρτοκινητο μου f2g2.Μπες σε καταστημα και ανανεωσε με 15 ευρω καρτα και θα εχεις επιπλεον χρονο ομιλιας.Μηπως εχει λαβει κανεις αλλος τετοιο μηνυμα?Και αν, ναι μηπως ξερει ποσο χρονο ομιλιας επιπλεον εχουμε και για ποσο ισχυει το μπονους?Επειδη εχω κανει 2 ανανεωσεις το Σεμπτεβρη στην τριτη ανανεωση θα εχω και το διπλασιασμο της καρτας εκτος απο το επιλεκτικο δωρο?Οποιος γνωριζει του ειμαι υποχρεος. Aμα έχεις κάνει ανανεώσεις τότε ξέρεις για το bonus, το κλασικό είναι που ισχύει από τον ιούλιο δεν άλλαξε κάτι απλά το υπενθυμίζουν http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/bonus-hronou-omilias/ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilhs Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 αυτο δεν λεγαμε τοσο καιρο?οτι ξεφυγαν τα πραγματα? Δεν ξεφυγαν απλα. Μας εδωσαν δωρεαν μεγαλο ογκο για 9 μηνες, και μετα, σταδιακα, μειωνανε τον ογκο με αυξηση της τιμη απο δωρεαν σε 5 ευρω/ 100ΜΒ. Νομιζω οτι ηταν προμελετημενο για να βρουν πελατες, να τους "εθισουν", και μετα ,να αυξησουν το κερδος ανα ΜΒ στα ουρανια.. Τεχνικές marketing ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Δεν ξεφυγαν απλα. Νομιζω οτι ηταν προμελετημενο για να βρουν πελατες, να τους "εθισουν", και μετα ,να αυξησουν το κερδος ανα ΜΒ στα ουρανια.. Τεχνικές marketing ? Σε εμένα πάντως δεν έπιασε... δεν σκοπεύω σε καμία περίπτωση να δώσω 5 ευρώ για 100ΜΒ, που δεν φτάνουν ούτε για ελαφρύ browsing... Και είμαι από αυτούς που χρησιμοποίησαν αρκετά τα 1500ΜΒ που έδινε κάποτε δωρέαν η WIND... ή του ύψους, ή του βάθους αυτή η εταιρεία! :lol: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Σε εμένα πάντως δεν έπιασε... δεν σκοπεύω σε καμία περίπτωση να δώσω 5 ευρώ για 100ΜΒ, που δεν φτάνουν ούτε για ελαφρύ browsing... Και είμαι από αυτούς που χρησιμοποίησαν αρκετά τα 1500ΜΒ που έδινε κάποτε δωρέαν η WIND... ή του ύψους, ή του βάθους αυτή η εταιρεία! :lol: Βήματα προς τα πίσω θα το έλεγα εγώ ,όπως και όλα σε αυτήν τη χώρα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Και είμαι από αυτούς που χρησιμοποίησαν αρκετά τα 1500ΜΒ που έδινε κάποτε δωρέαν η WIND... ή του ύψους, ή του βάθους αυτή η εταιρεία! :lol: 15€ το μήνα 1GB Δεν είναι άσχημα για "βαρύ" χρήστη! Μάθαμε μάλλον όλοι στο τζάμπα και στο βόλεμα! Αυτή είναι η θέση μου για την Ελλάδα και τα βήματα που κάνουμε προς τα πίσω που έγραψε παραπάνω ο φίλος... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 15€ το μήνα 1GB Δεν είναι άσχημα για "βαρύ" χρήστη! Μάθαμε μάλλον όλοι στο τζάμπα και στο βόλεμα! Αυτή είναι η θέση μου για την Ελλάδα και τα βήματα που κάνουμε προς τα πίσω που έγραψε παραπάνω ο φίλος... αποψη σου ειναι και την σεβομαι. δεν εμαθα ομως στο τζαμπα. μου το προσφερανε και βεβαιως το χρησιμοποιησα και βεβαιως με καταβολεψε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 (edited) 15€ το μήνα 1GB Δεν είναι άσχημα για "βαρύ" χρήστη! Μάθαμε μάλλον όλοι στο τζάμπα και στο βόλεμα! Αυτή είναι η θέση μου για την Ελλάδα και τα βήματα που κάνουμε προς τα πίσω που έγραψε παραπάνω ο φίλος... Αντιθέτως... αυτό που είπα είναι ότι παρότι χρησιμοποίησα τα 1500ΜΒ σε μαγάλο βαθμό (ποτέ όμως μέσω υπολογιστή, χρήση αποκλειστικά στο κινητό), τελικά διαπίστωσα ότι δεν μου ήταν τόσο απαραίτητη η χρήση του ίντερνετ και από το κινητό (όλη τη μέρα είμαι online λόγω δουλειάς) και ότι ίσως ήταν καλή η "αποτοξίνωση" που μου προσέφερε η WIND με τη διακοπή της προσφοράς! Έτσι, παρότι για μεγάλο διάστημα είχα σχεδόν απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του κινητού, τελικά δεν "κόλλησα" και αποφάσισα να μην το συνεχίσω. Σε αυτό με βοήθησε βέβαια και η τιμολογιακή πολιτική της WIND. Αντίθετα, παρότι το ίδιο διάστημα είχα απεριόριστες κλήσεις προς F2G, μόλις τελείωσε η προσφορά άρχισα να ενεργοποιώ το αντίστοιχο πακέτο για να εξακολουθήσω να έχω πάλι απεριόριστες (που τελικά είναι περιορισμένες) κλήσεις προς F2G. Άρα αυτό που λες για το "τσάμπα και το βόλεμα" είναι εντελώς άκυρο... Φαντάζομαι ότι δεν ξέρεις πόσο κοστίζει π.χ. το ΜΒ στη WIND (και σε κάθε εταιρεία κινητής) ή το SMS και πόσο τελικά το χρεώνει... είπαμε να βγάλουμε χρήματα αλλά όχι να αισχροκερδούμε! Όσο για αυτά που λες για την Ελλάδα πάλι διαφωνώ (αλλά είμαστε εκτός θέματος): Αν στην Ελλάδα υπήρχαν έλεγχοι από το κράτος και υγιής ανταγωνισμός, τότε δεν θα χρειαζόταν να καταφεύγουμε σε τέτοιες λύσεις και να μετράμε και το ευρώ... Edited September 17, 2011 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Μου ήρθε μήνυμα "μπες σε ενα κατάτημα wind ανανέωσε με 15 ευρώ και κέρδισε επιπλέον δωρεάν χρόνο ομιλίας" Πόσος είναι ακριβώς ο επιπλέον χρόνος ομιλίας για πόσο ισχύει και τι αφορά ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Μου ήρθε μήνυμα "μπες σε ενα κατάτημα wind ανανέωσε με 15 ευρώ και κέρδισε επιπλέον δωρεάν χρόνο ομιλίας" Πόσος είναι ακριβώς ο επιπλέον χρόνος ομιλίας για πόσο ισχύει και τι αφορά ξέρει κανείς; και σε μενα ηρθε αυτο το μηνυμα, σε 3 νουμερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Εβαλα 2 πενταρες νωριτερα και μου εδωσε τα 100 λεπτα προς wind/q.Πως έγινε αυτο;;Για υπολοιπο στελνω υπ1 στο 12410.Παιζει κατι καινουριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Μου είχε έρθει μήνυμα ότι αν βάλω 5 ευρώ θα πάρω 100 λεπτά και θα βλέπω το υπόλοιπο με μήνυμα ΥΠ1 στο 14210. Είνα καλή προσφορά και μάλιστα χρεώνονται ανα λεπτό, και όχι ανα τρίλεπτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Μου είχε έρθει μήνυμα ότι αν βάλω 5 ευρώ θα πάρω 100 λεπτά και θα βλέπω το υπόλοιπο με μήνυμα ΥΠ1 στο 14210. Είνα καλή προσφορά και μάλιστα χρεώνονται ανα λεπτό, και όχι ανα τρίλεπτο!! Ευχαριστω για την πληροφορια Vasileie..Δεν θυμωμουν αν μου ειχε ερθει μηνυμα για αυτο ρωτησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts