Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η συμβουλή ήταν σαφής

Μόνο για τηλέφωνο αφαιρεί από το bonus

Αν έχεις υπόλοιπο πάρε τηλέφωνο 14545

έχεις δίκιο!

έκανα κλήση στο 14545 και είναι όπως τα λες. αφαίρεσε από το 1237. θα φροντίσω να μην αφήσω σέντι μέσα!

Εχει ξανααπαντηθει αυτό που θα ρωτήσω,αλλά δε θυμάμαι την απαντηση,αν ξέρει κάποιος θα με υποχρεώσει.

Γίνεται με στικακι της wind να δώσω ίντερνετ σε λαπτοπ με το ίντερνετ που έχω στη f2go sim μου;αν ναι,χρειάζεται να κάνω κάτι,θέλει κάποιο software;

Κάποια ρύθμισή;

Sent from my Milestone

μπορείς κανονικά. φυσικά θα πρέπει να βάλεις τον driver κ λογικά κ το πρόγραμμα του μόντεμ

Πραγματικά δεν αξίζουν ένα σεντ. Παλιά θέλαμε 5 ευρώ για έναν μήνα και τώρα τα 20 είναι δεδομένα. Νομίζουν ότι τα ευρώ ξεχειλίζουν από τις τσέπες μας?

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Μήπως ξέρει κάποιος;

Sent from my Milestone

με στικακι της wind θα σου φορτωση και το οδηγησης και το wind manager .πριν βαλεισ την καρτα στο στικ βαλτην σε ενα τηλεφωνο να μην εχει pin για ναμην σε παιδευει και θα μπαινει αυτοματα εαν εχεις vodafon το αδειαζεις και φορτωνεις το mobile partner για το αντιστιχο στικ με ρυθμισεις wind internet κτλ

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :)

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Πήγαινε σε ένα κατάστημα wind και πες τους να επικοινωνήσουν και αυτοί.Έμενα σε ένα φίλο μου από λάθος της wind του έφαγε από το υπόλοιπό του αντί για 3,5 ευρώ 50!3-4 φορές του έστειλαν το ίδιο sms που έστειλαν και σε εσένα.Για να μην μακρηγορώ μετά από 2 μήνες πιστώθηκαν όλα.Αν όμως δεν επιμέναμε (κυρίως εγώ) ο άλλος θα χρεωνόταν 46,5 ευρώ τσάμπα και άδικα.Μην το αφήσεις μέχρι να πάρεις και το τελευταίο cent

δες και εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3517241#post3517241

έκανα απόπειρα και σημερα..και σε καταστημα(με εστειλαν στο 1260) αλλα και στο 1260..

οπου στο 2ο μου ειπαν οτι το τσεκαραν,και η χρεωση προερχεται απο καταναλωση ογκου δεδομενων!επεμενα οτι εχω μετρητη δεδομενων οποτε αποκλειεται να ξεφυγα και μου ειπαν θα δουνε τι εχω κατεβασει..

κατι αλλο ενημερωτικα

οταν τελειωνουν τα mb δεν ερχεται καποιο ειδοποιητικο μηνυμα?γτ σε μενα πρωτα τελειωσαν κ μετα μου ρθε..

Αφου ειναι για γελια οι τυποι ρε,μεγαλυτερη ανοργανωσια δεν εχει ξανα υπαρξει...

Μια γνησια ελληνικη εταιρια...Να την χερονται...

Το κρατος μας μπροστα της ειναι η οργανωση με Α κεφαλαιο...

Μεγαλυτερη απογοητευση δεν πιστευω πως μπορουσα να παρω απο δαυτην,αλλα μαντεψτε,η γουιμαστεοτιναναι

ειναι εδω για να μας εκπληξει ακομα μια φορα...Δεν καταργει τα 10λ γιατι θα φυγουμε σαν το κυμμα,ειναι

μαζοχα,θελει να μας χανει εναν εναν...

Με το θεμα σου εχω αντιμετωπισει το ιδιο πραγμα,πηρα την ιδια απαντηση και δν ασχολιθηκα παραπανω...(αν κ θαπρεπε).

Εντωμεταξι στελνει οοοοτι μνματα ναναι οπου ναναι.Εγω τα προηγουμενα mb που ειχα και εληξαν,

πηρα προηδοποιητικο μνμ πως ληγουν αυριο.Και οσο καιρο τα ειχε τα μαθεναμε την αλλη μερα οτι χθες εληξαν...

Συλληπητηρια να πω και παλι...Ναταν κι'αλλη.

R I P

:(

ρωταω αν στελνουν πριν τελειωσει,για να τους πω κ αυτο σαν δικαιολογια...

κ γω εχω απογοητευτει,οσο καλα ενιωθα οτι θα βαζα μια 20€ και θα ξεμπερδευα για αρκετο διαστημα,τωρα με εχει ξενερωσει..

τι σκεφτεσε να κανεις αληθεια?γτ κ γω οριακα ειμαι :lol:

τα 500ΜΒ της Q ειναι μεχρι 30/6 :blink: γιατί ξέχασα να μην δώσω 5€ στην Wind για δικά της 500ΜΒ έστω μέσω Q να δουν τι μλκ είναι
:ninja:

ρωταω αν στελνουν πριν τελειωσει,για να τους πω κ αυτο σαν δικαιολογια...

κ γω εχω απογοητευτει,οσο καλα ενιωθα οτι θα βαζα μια 20€ και θα ξεμπερδευα για αρκετο διαστημα,τωρα με εχει ξενερωσει..

τι σκεφτεσε να κανεις αληθεια?γτ κ γω οριακα ειμαι :lol:

οσο υπαρχει το 0.108 ανα λεπτο μην σκεφτεστε τιποτα.στην τελικη αγοραστε ενα καρτοκινητο αλλης εταιριας και πειραματιστητε. Ειναι αντικειμενικα γελοιοι,αλλα 0.108 δεν βρισκεις πουθενα.αν το κοψει να μαζευτουμε ολοι μαζι σε μια πλατεια να καψουμε τις καρτες σιμ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να κανω ρε φιλε??Την εχω στην ακρη (για κορνιζα ενα πραμα) και πεδευομαι με την κοσμοτε.Τουλαχιστον "μιλαω τσαμπα" οποιος με επερνε στην αυτοκαταστροφικη μου ταπριζε οτι χρεωνεται.Αλλα τωρα (νομιζουν) οτι μιλανε τσαμπα,με παιρνουν δεν παιρνω...

Μεχρι να φαω τα 20κατιευρω βεβαια αναμενουμε.Την μονη "σανιδα" που μπορω να σκευτω ειναι να πανε το ιντερνετ μεχρι (τουλαχιστον) σεπτεμβρη(και αυτο με αλλαγες γιατι 5-5...)Αλλα και αυτο πολυ ωριακα γιατι ειμαι μηλοκατωχος και καταλαβαινεις...

Αλλα και παλι 8α γινει το 2ο μου νουμερο,μην πω 3ο ετσι οπως το παει...

(Εκτος αν γινει καμια αποκαλυψη,καμια δευτερα παρουσια).:!:

Μας εχει ταξει προσφορες η "κυρια" και μας διωχνει εναν ενα με τα κατορθωματα της...:lol::lol:

Επίσης κάτι άλλο στην βοντα το facebook zero σταματάει 18/5 ( εκτός και αν δωθεί παράταση )στην wind τι γίνεται; πότε σταματάει;

Εγώ έχω 100ευρώ υπόλοιπο και από την στιγμή που θα χρεώνομαι τα τέλη καρτοκινητής δεν πρόκειτε να βάλω κάρτα για τον επόμενο χρόνο.Έβαζα μια 20άρα και έκανα την δουλειά μου.Τώρα τέλος και αν ΚΟΨΕΙ και το f2g2 αντίο WIND.Δεν υπάρχει λόγος να μείνουμε άλλο. Πάμε σε άλλο πάροχο που είναι και περισσότεροι.Δεν βλέπουν εκεί τα πανέξυπνα παιδιά του marketing της WIND οτι όσο ακριβαίνεις τις υπηρεσίες τόσο μειώνεται η ζήτηση οπότε είναι ζημιά για την εταιρία;;;Βάλε προσιτές τιμές σε όλα και θα δεις μετά οτι ο κόσμος θα χρησιμοποιεί το κινητό πολύ περισσότερο. Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

οσο υπαρχει το 0.108 ανα λεπτο μην σκεφτεστε τιποτα.στην τελικη αγοραστε ενα καρτοκινητο αλλης εταιριας και πειραματιστητε. Ειναι αντικειμενικα γελοιοι,αλλα 0.108 δεν βρισκεις πουθενα.αν το κοψει να μαζευτουμε ολοι μαζι σε μια πλατεια να καψουμε τις καρτες σιμ.

ΥΠΑΡΧΕΙ Η INTERTELECOM!!!!!XAXA!

Εγώ έχω 100ευρώ υπόλοιπο και από την στιγμή που θα χρεώνομαι τα τέλη καρτοκινητής δεν πρόκειτε να βάλω κάρτα για τον επόμενο χρόνο.Έβαζα μια 20άρα και έκανα την δουλειά μου.Τώρα τέλος και αν ΚΟΨΕΙ και το f2g2 αντίο WIND.Δεν υπάρχει λόγος να μείνουμε άλλο. Πάμε σε άλλο πάροχο που είναι και περισσότεροι.Δεν βλέπουν εκεί τα πανέξυπνα παιδιά του marketing της WIND οτι όσο ακριβαίνεις τις υπηρεσίες τόσο μειώνεται η ζήτηση οπότε είναι ζημιά για την εταιρία;;;Βάλε προσιτές τιμές σε όλα και θα δεις μετά οτι ο κόσμος θα χρησιμοποιεί το κινητό πολύ περισσότερο.

ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ.......ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.....ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ!!!ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΛΛΗ ΡΕ!!!!ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!

Edited by Petros the Great
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

απο μενα τελος οι 20ευρες..ας χρεωνομαι τους φορους,απο το να με κλεβουν 10-15 ευρω και καλα για το ιντερνετ..λες και ειμαστε χθεσινοι,κ κατεβαζουμε αβερτα...

απο μενα τελος οι 20ευρες..ας χρεωνομαι τους φορους,απο το να με κλεβουν 10-15 ευρω και καλα για το ιντερνετ..λες και ειμαστε χθεσινοι,κ κατεβαζουμε αβερτα...

Τελος απο σενα,απο μενα και απο πολλους αλλους.ο μοναδικος λογος που ισως βαλω μια 20αρα τον ιουνιο ειναι για να κανω 8 κλησεις προς το χαμογελο του παιδιου και να ξοδεψω ολο το μπονους σε δωρεα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σίγουρα ο υπεύθυνος του μάρκετιγκ της wind έχει χρώμα μαλλιών ξανθό.Δεν μπορεί ρε παιδί μου να γίνονται τόσα άκυρα μαζεμένα.Δεν γίνεται.Κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διώξουν πελάτες.Γιατί?Δε βλέπουν ότι αν έχουν όμοια προϊόντα με τον 1ο (cosmote) ο πελάτης θα πάει στον 1ο για να έχει μεγαλύτερη data base και να μην χρεώνεται.Πόσο μυαλό χρειάζεται να το καταλάβει κανείς?Ή νομίζουν ότι πετώντας ένας πυροτέχνημα (καλή προσφορά) και μετά από λίγο αποσύροντας το είναι και πολύ προς όφελός τους?Ίσα ίσα με τέτοιες παγαποντιές γίνεσαι αναξιόπιστος και γελοίος.Δεν μπορείς να δίνεις με μια ανανέωση 1,5gb νετ και μετά να το κάνεις 100.Χτυπάει άσχημα.Άντε κατάργησε και το f2g2 για να σηκωθούμε να φύγουμε και εμείς από εδώ.Cent από εδώ και πέρα μόνο με κιάλια θα βλέπεις.Ουστ ρεεεεεεε

Off topic (Zte blade+wind)

1.Faule

Σε όλη την Ευρώπη το zte blade ήρθε με 512 ραμ και εδώ σε εμάς με 256.Βρίσκουν τα τζιμάνια στο εξωτερικό ότι το κινητό έχει τελικά 512 ραμ και όχι 256.

2.Faule

Περιμένουμε σαν Μ.... την αναβάθμιση από την wind και η αναβάθμιση πάει από μέρα σε μέρα.Όταν τελικά μετά από σχεδόν κανένα 3-4 μήνες αναμονή έγινε πραγματικότητα περιμέναμε να δούμε αν τελικά το blade από λάθος ή εσχαιμένα ήταν με 256 ραμ.Τελικά για άλλη μια φορά η wind έκανε το θαύμα της.

Και όπως έλεγε ένας γνωστός αθλητής ...

Wind ... You faule!!!!

Edited by dankan1980

Παιδιά για να δω το υπόλοιπο των ΜΒ από την προσφορά με τα 500 τι ακριβώς στέλνω? :confused:

Μήπως λέω αυτός υπεύθυνος του marketing της wind είναι της cosmote :lol::lol::lol::lol:

Καλά είδαμε και τους υπεύθυνους της COSMOTE... Είχε στείλει SMS στον Παπαγιάννη όταν είχε αναφέρει τις απολύσεις.

Γενικά όλοι αυτοί οι "υπεύθυνοι" πιστεύω πως είναι πολύ μακριά από την αγορά και τις ανάγκες του μέσου συνδρομητή...

telestet, tim, wind...

Η ίδια εταιρία ειναι και τα ίδια στελέχη.

Μόνο το όνομα αλλάζει.

Ακριβώς ίδια πολιτική και παρόμοια αντιμετώπιση απέναντι στον πελάτη

Sent from my MB525 using Tapatalk

don't just stay inspired - inspire others!

Off topic (Zte blade+wind)

1.Faule

Σε όλη την Ευρώπη το zte blade ήρθε με 512 ραμ και εδώ σε εμάς με 256.Βρίσκουν τα τζιμάνια στο εξωτερικό ότι το κινητό έχει τελικά 512 ραμ και όχι 256.

2.Faule

Περιμένουμε σαν Μ.... την αναβάθμιση από την wind και η αναβάθμιση πάει από μέρα σε μέρα.Όταν τελικά μετά από σχεδόν κανένα 3-4 μήνες αναμονή έγινε πραγματικότητα περιμέναμε να δούμε αν τελικά το blade από λάθος ή εσχαιμένα ήταν με 256 ραμ.Τελικά για άλλη μια φορά η wind έκανε το θαύμα της.

Σε πάρα πολύ κόσμο ήρθε με 256 το blade όχι μόνο σε εμάς. Κακώς το άφησες έτσι και δεν το ξεκλείδωσες. Προσωπικά εγώ το ξεκλείδωσα και έβαλα froyo από τη στιγμή που το πήρα (3 ώρες μετά :P) πριν 1,5 μήνα περίπου ..

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova