Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ, καλο μήνα, παιδιά όμως πείτε μου που θα μάθω αν ο αριθμός που θέλω να καλέσω είναι wind- Q όπως πρώτα που εστελνα μηνυμα. στο 1237?

Οκ, καλο μήνα, παιδιά όμως πείτε μου που θα μάθω αν ο αριθμός που θέλω να καλέσω είναι wind- Q όπως πρώτα που εστελνα μηνυμα. στο 1237?

Καλο μηνα!!!εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει νουμερο που μαθαινεις αν ο αλλος ειναι wind η q......μονο για F2G!!!αλλα δεν ξερω αν αλλαξε κατι......ασχετο αλλα αν θελετε ριξτε εδω την ψηφο σας.... http://www.facebook.com/home.php?sk=question&id=10150194885453265 :)

Να κανω μια ερωτηση?Αν ενεργοποιησω τα 1200' +1200 sms με 7 ευρω και τελειωσουν πριν τις 30 ημερες,μπορω να ενεργοποιησω παλι το ιδιο πακετο στον ιδιο μηνα η πρεπει να περιμενω να περασουν οι 30 μερες?:confused:

Νομίζω το 1274

Να κανω μια ερωτηση?Αν ενεργοποιησω τα 1200' +1200 sms με 7 ευρω και τελειωσουν πριν τις 30 ημερες,μπορω να ενεργοποιησω παλι το ιδιο πακετο στον ιδιο μηνα η πρεπει να περιμενω να περασουν οι 30 μερες?:confused:

Μεχρι τεσσερις ενεργοποιησεις το μηνα.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Tου ιδιου πακετου Μανο?Δλδ τα 1200 λεπτα και σμσ?

Thanks

Για το ίδιο πακέτο μιλάμε.

Αν θέλεις να ενεργοποιήσεις κι άλλα πακέτα μπορείς να το κάνεις αλλά είναι πλεονασμός από τη στιγμή που έχεις ήδη τα 1.200' & 1.200 SMS:)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Καλησπερα ποιο στικακι να παρω να βαλω την f2g μεσα (αν συνεχισει την προσφορα μετα τις 15) για το πισι τις αδερφης μου?

8ελει ιντερνετ για τη σχολη (εργασιες κτλπ) και επειδη δεν σκαμπαζει κ πολλα και δεν μπαινει και αλλου,

πιστευω πως τα 5ε-500mb ειναι μια χαρα...

Παιρνω και μεταχηρισμενο αν καποιος δεν το 8ελει και δουλευει...

Σαν αγγελεια ακουγετε (σορρυ) αλλα εχει σχεση με τα καρτοκινητα της wind...:P

Καλησπερα ποιο στικακι να παρω να βαλω την f2g μεσα (αν συνεχισει την προσφορα μετα τις 15) για το πισι τις αδερφης μου?

8ελει ιντερνετ για τη σχολη (εργασιες κτλπ) και επειδη δεν σκαμπαζει κ πολλα και δεν μπαινει και αλλου,

πιστευω πως τα 5ε-500mb ειναι μια χαρα...

Παιρνω και μεταχηρισμενο αν καποιος δεν το 8ελει και δουλευει...

Σαν αγγελεια ακουγετε (σορρυ) αλλα εχει σχεση με τα καρτοκινητα της wind...:P

από όσο ξέρω το στικακι για καρτοιντερνετ έχει 34,90€.

Δωσε καποιο λινκ φιλε μου,λιγο που το κοιταξα εχει κατι κοσμοτε που με τα αντιστοιχα προγραμματα παιζουν και νομιζω πως εχει ενα παραπεταμενο ενας ξαδερφος.

Παιδιά υπάρχει κάπου που μπορούμε να ξοδέψουμε το bonus των 15 ημερων του f2go εκτοσ απο σμσ και μμσ???Τη δωρεα στους γιατρους χωρισ συνορα τη χρεώνουν πια απο το κανονικο...υπάρχει κατι άλλο?ασ μου στείλει κανενας πμ...γιατι αυτοι είναι ικανοί να το δουν εδω και να το κοψουν κι αυτο!!!
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Παιδιά υπάρχει κάπου που μπορούμε να ξοδέψουμε το bonus των 15 ημερων του f2go εκτοσ απο σμσ και μμσ???Τη δωρεα στους γιατρους χωρισ συνορα τη χρεώνουν πια απο το κανονικο...υπάρχει κατι άλλο?ασ μου στείλει κανενας πμ...γιατι αυτοι είναι ικανοί να το δουν εδω και να το κοψουν κι αυτο!!!

έχει αναφερθεί από καιρό κλήση στο 14545 για δωρεά στο χαμόγελο του παιδιού, εγώ εκει ξοδεψα τις τελευταίες τρεις φορές το υπόλοιπο του bonus

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

έχει αναφερθεί από καιρό κλήση στο 14545 για δωρεά στο χαμόγελο του παιδιού, εγώ εκει ξοδεψα τις τελευταίες τρεις φορές το υπόλοιπο του bonus

Και εγω εκεί τα στέλνω γιατί εχει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης αυτή την εποχή αυτή η τεράστια οργάνωση.

Ολοι όσο μπορούμε να βοηθήσουμε.

http://www.hamogelo.gr/default.asp?pid=249&la=1

Σήμερα έκανα ανανέωση σε κατάστημα wind και έβαλα 20 ευρώ.Αυτό που άλλαξε είναι ότι από εδώ και στο εξής δεν σου χάριζαν το 12% (πλέον όταν βάζεις 20αρα σου προστίθενται 18.86) και επιπλέον τα 100' πλέον δεν υπάρχουν.Είναι απλά κ@ρ@γκίοζηδες.Ηλικρινά έχω βαρεθεί αυτήν την εταιρία.Όποτε τους καπνίσει αλλάζουν και κάτι.Όποτε και όπως θέλουν.Σεβασμός στους πελάτες ΜΗΔΕΝ.

Σήμερα έκανα ανανέωση σε κατάστημα wind και έβαλα 20 ευρώ.Αυτό που άλλαξε είναι ότι από εδώ και στο εξής δεν σου χάριζαν το 12% (πλέον όταν βάζεις 20αρα σου προστίθενται 18.86) και επιπλέον τα 100' πλέον δεν υπάρχουν.Είναι απλά κ@ρ@γκίοζηδες.Ηλικρινά έχω βαρεθεί αυτήν την εταιρία.Όποτε τους καπνίσει αλλάζουν και κάτι.Όποτε και όπως θέλουν.Σεβασμός στους πελάτες ΜΗΔΕΝ.

Χα, κάποιο άλλο μέλος μόλις έγραψε ότι σου χαρίζουν το φόρο από ανανεώσεις 15 ευρώ και πάνω. Κλασική wind. Η wind που όλοι αγαπάμε. Η wind που δεν ξέρει τι ΤΗΣ γίνεται.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

τους πήρες τηλ?

τελικά αυτό ισχύει γενικότερα η όχι?

τους πήρες τηλ?

τελικά αυτό ισχύει γενικότερα η όχι?

Στο κατάστημα της wind μου είπαν ότι άλλαξε χθες.Ότι τους ήρθε ενημέρωση.Έχω 175 ευρώ.Φαντάσου πότε θα ξαναβάλω κάρτα.Ουστ από εδώ οι αφερέγγυοι!!!

17.86€ για την ακρίβεια:)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

δηλαδη αν ανανεωσεις σημερα με 20 ευρω τι κερδιζεις?

1200'+1200 sms+120 mb internet

20 ευρώ μπόνους για 15 μέρες

και 17,86 στο υπόλοιπό του 1269

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova